Actualitate

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017. Probleme financiare grave pentru nativii acestei zodii

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017 BERBEC

Dimineaţă este posibil să fiţi nevoit să faceţi un drum neplanificat. Deşi se întrevăd câteva dificultăţi, aveţi şanse să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Relaţiile sentimentale ar putea să fie puţin tensionate. Astrologii va sfătuiesc să va păstraţi calmul în discuţiile cu persoană iubita.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017 TAUR

Se pare că va simţiţi plin de energie şi inspiraţie, iar cei din jur va apreciază ideile. Este posibil să aveţi posibilitatea să faceţi o excursie împreună cu prietenii. Ar fi bine să profitaţi de orice ocazie de a va relaxa. Nu este cazul să va gândiţi la cheltuieli, pentru că v-ar prinde bine câteva momente de destindere.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017 GEMENI

Este posibil că pregătirile pentru plecarea într-o călătorie să tensioneze atmosfera din familie. O rudă apropiată v-ar putea indispune cu sfaturile sale insistente. Mai târziu, însă, aceste sfaturi se vor dovedi foarte utile. Seară, o întâlnire cu prietenii va ajută să va relaxaţi.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017 RAC

Dimineaţă este posibil să primiţi o veste bună în legătură cu o suma de bani pe care urmează să o încasaţi de la locul de muncă, spre bucuria familiei. Puteţi să va faceţi planuri de viitor şi să va întâlniţi cu prietenii. Aveţi grijă să nu-i neglijaţi pe cei tineri din familie!

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017 LEU

Astăzi sunt şanse să culegeţi roadele unei colaborări. După amiază nu este exclus să apară tensiuni în relaţia cu persoană iubita. Un prieten v-ar putea ajută să depăşiţi acest moment delicat. Va sfătuim să acordaţi mai mult timp odihnei şi activităţilor casnice.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017 FECIOARA

După o perioada mai puţin favorabilă pe plan sentimental, astăzi şansă este de partea dumneavoastră. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană care va va cuceri imediat. Nu este exclus să devină o relaţie de durata. Pe plan financiar ar trebui să staţi bine. Nu este momentul să încercaţi să obţineţi câştiguri suplimentare.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017 BALANŢă

Se pare că sunteţi nemulţumit din cauza unor dificultăţi financiare. Pe plan intelectual ar trebui să fiţi într-o formă excelenţă. Recomandarea astrologilor este să profitaţi de acest context favorabil şi să va dedicaţi studiului sau proiectelor de viitor. Sunteţi comunicativ şi puteţi să va faceţi noi prieteni. Ascultaţi-va intuiţia!

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017 SCORPION

Se întrevede o zi agitată, cu multe probleme de rezolvat. Va sfătuim să va planificaţi cât mai bine, că să nu va irosiţi energia. Chiar dacă aveţi spor în tot ce faceţi, nu refuzaţi ajutorul prietenilor! După amiază s-ar putea că o persoană mai în vârstă din familie să va facă un cadou plăcut şi util.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017 SĂGETĂTOR

Se pare că sunteţi într-o stare de spirit foarte bună iar relaţiile cu anturajul decurg fără probleme. Singurul lucru care nu va mulţumeşte pe deplin ar putea fi situaţia financiară. Aveţi şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate. Seară s-ar putea să ajungeţi la o petrecere. Evitaţi glumele care pot deranja!

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017 CAPRICORN

Sunteţi foarte creativ şi puteţi avea reuşite importante la locul de muncă sau în afaceri. Planurile pe care le faceţi azi se pot concretiza în scurt timp şi va pot aduce satisfacţii financiare. Va sfătuim să nu treceţi cu vederea problemele partenerului de viaţă. Căutaţi să găsiţi o cale de compromis între muncă şi viaţă sentimentală!

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017 VĂRSĂTOR

Astăzi aveţi un farmec deosebit, care va deschide toate uşile şi va poate fi de mare ajutor în plan social. Puteţi să va ocupaţi de afaceri şi să faceţi investiţii pentru cămin. Va sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii familiei.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2017 PEŞTI

Aveţi ocazia să începeţi o activitate care va va aduce mari satisfacţii profesionale şi financiare. La locul de muncă, elanul şi perseverenţă de care daţi dovadă ar putea stârni invidia unor colegi. Nu încercaţi să va depăşiţi limitele, fiindcă riscaţi să aveţi probleme de sănătate sau să va accidentaţi!

Sursă: eastrolog.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *