Horoscop

Horoscop 3 martie 2017

Berbec – Horoscop 3 martie 2017

Lucrurile cele mai bune sunt şi cele mai simple, de aceea azi găseşti un motiv de bucurie chiar şi în cele mai mărunte preocupări. Nu ai pretenţii imense de la ceea ce întâlneşti pe parcursul acestei zile, ci reuşeşti să zâmbeşti de la un fleac dar care apare într-un ambalaj atât de plăcut, încât ţi se pare fantastic! Nu pretinde lucruri ieşite din comun pentru a fi fericit, ci poţi descoperi un motiv să te simţi bine chiar şi în cele mai comune aspecte cu care te întâlneşti azi: o vizită la magazin, un film la televizor sau o cafea băută în familie pot avea efecte binefăcătoare!

Taur Horoscop 3 martie 2017

Eşti un exemplu de seriozitate şi de cinste în faţă unor persoane tinere care nu deţin informaţii complete la fel că ţine. Poţi juca rolul de judecător într-o situaţie aparent minoră, dar în care intervenţia ta se va dovedi a fi salvatoare. De la ţine vor învaţă cei tineri, necopţi, încă la început de viaţă, ce e bine şi ce e rău, pentru că în această constă lecţia pe care le-o oferi: că există reguli, norme, legi care trebuie respectate pentru a ajunge la un nivel de care să fie toată lumea mândră. Dacă nu, ai şi puterea de a sancţiona pe cei care se abat de la calea cea dreapta.

Gemeni Horoscop 3 martie 2017

Unii nu îşi dau seama că transmit informaţii eronate care ar putea stă la baza unei acţiuni care, mai devreme sau mai târziu, îşi va arată direcţia greşită. Nu crede chiar tot ce spun ceilalţi, nu lua de bune toate datele pe care le emit că litera de lege, pentru că nu sunt verificate pe deplin. E bine să mai ai o sursă de informare, să te documentezi atent altfel te vei trezi în faţă unui impas în care să-ţi dai seama că ai mers pe un drum greşit care ar fi putut fi evitat dacă te-ai fi documentat mai atent chiar în prima etapă. Nu porni ceva fără să fii sigur că sunt informaţii sută la sute corecte, reale, sigure.

Rac Horoscop 3 martie 2017

A rămas ceva neterminat de zilele trecute care îţi cere de urgenţă atenţie. Nu te eschiva, întoarce-te acolo unde ai lăsat totul şi du la capăt ce ai început. Te vei simţi mult mai liber după aceea, altfel această va deveni o restanţă care te va trage mereu înapoi. Vei vedea că va veni o zi când efectele acestui proiect, pe care îl tot laşi pe planul doi, vor fi esenţiale şi atunci tot te vei întoarce la acest nivel. Nu lasă trecutul în dezechilibru, că să nu pierzi altădată timp preţios că să te achiţi de datorii.

Leu Horoscop 3 martie 2017

Trebuie să fii foarte tranşant astăzi şi, din cele două variante pe care le ai la dispoziţie, să spui odată pentru totdeauna ce alegi. Se presupune că ai analizat problema pe toate fetele, ai descoperit şi avantajele şi dezavantajele şi dintr-o direcţie şi din altă, deci eşti în măsură să spui care e varianta optimă pentru ţine. Nu ai cum să te foloseşti de ambele direcţii simultan, că atare, că-ţi place sau nu, trebuie să spui clar: ori e albă, ori e neagră. Cale de mijloc nu există, dar noroc că eşti curajos şi pregătit să-ţi exprimi părerea chiar dacă sună categoric.

Fecioara Horoscop 3 martie 2017

Indiferent cum e vremea de afară, tu ai o atitudine senină, de parcă toate ar evolua spre bine în viaţă ta. Păstrează acest tonus optimist cât mai mult timp, pentru că el va fi cheia tuturor reuşitelor tale viitoare! Poate o problema, pe care o tot cari după ţine de lunile trecute, îşi găseşte azi rezolvarea, ceea ce îţi inspiră un sentiment de linişte şi de calmare a spiritelor după o perioada extrem de agitată. Vezi că a meritat să aştepţi şi, mai ales, să speri că totul se va rezolva? Realitatea îţi arată concret că nicio problema nu durează veşnic şi, mai devreme sau mai târziu, orizonturile se limpezesc!

Balanţă Horoscop 3 martie 2017

Dacă pleci la drum, asigura-te că toate chestiunile costisitoare sunt verificate atent, că să nu te trezeşti în vreo incapacitate de plata. Verifică benzină din rezervor, banii de pe card, portofelul cu acte, tot ce crezi că vei folosi pe parcursul călătoriei, deoarece există riscul să ajungi la destinaţie fără un detaliu suficient de important cât să strice scopul deplasării. Posibil că la capăt să te aştepte un contract de semnat sau o promisiune în bani, dar ceva de pe parcurs poate strică bună desfăşurare a lucrurilor, încât să ai mai mult de plătit decât de câştigat.

Scorpion Horoscop 3 martie 2017

Ai la cine apela azi pentru o informaţie extrem de eficientă. Că e vorba de un specialist care îţi oferă, contra unui onorariu, o rezolvare legală la problemele care te preocupă, sau doar un sfat bine documentat din partea unui coleg cu mai multă experienţă, simţi că totul se aranjează de acum pe un făgaş mai sigur şi totul doar datorită inspiraţiei tale de a bate la uşa acelei persoane. Trebuie să recunoşti că nu ai de unde să le ştii tu chiar pe toate, tocmai de aceea există atâtea profesiuni şi meserii, că să apelezi la practicanţii lor avizaţi, la nevoie.

Săgetător Horoscop 3 martie 2017

Munceşti mult, dar nu prea se văd roadele eforturilor depuse din cauza cârcotaşilor care-ţi pun la îndoială serviciile. Nu abandona la primele critici, înarmează-te cu răbdare şi putere de convingere, pentru că se vor ivi mulţi oameni care îţi găsesc nod în papură. Se resimte un spirit de competiţie cam agresiv în jur, dar nu trebuie să te oprească din elan, ci să te stimuleze să-ţi arăţi valoarea şi superioritatea, de care nu te poţi îndoi. Ai muncit mult că să ajungi aici deci nu abandona la critică altuia.

Capricorn Horoscop 3 martie 2017

Este o zi cu mari şanse de succes în tot ce ţine de şcoală, de carieră, de relaţia cu instituţiile importante, de parcă ai primi exact răspunsul de care aveai nevoie pentru a putea spune, finalmente, că ai atins punctul de apogeu al eforturilor tale. E o zi în care eşti apreciat sincer pentru ceea ce faci, primeşti o notă bună cu care te poţi mândri la toată lumea, găseşti soluţia optimă la problema care te preocupă sau pui punct final în succes deplin la un proiect căruia îi acorzi o importantă cu totul deosebită. Imaginea, reputaţia, poziţia şi renumele tău au numai de câştigat în urmă rezultatelor de top.

Vărsător Horoscop 3 martie 2017

Unii îţi aduc în permanentă aminte de cele mai neplăcute evenimente din trecut, descoperind cu această ocazie cât de mulţi inamici ai. În loc să-ţi ridice moralul şi să te ajute să uiţi odată lucrurile urâte din trecut, au ei grijă să-ţi vorbească numai de vechile erori. Le duci după ţine că pe o pată pe reputaţia ta, deşi tu, între timp, ai realizat de o sută de ori mai multe lucruri bune, dar aşa sunt oamenii: au o doză de răutate şi invidie şi abia aşteaptă să-ţi taie elanul cu aspecte de demult care ar fi trebuit să fie uitate. Dar ei te-au pus la index şi exact când ţi-e lumea mai dragă, iar te pun în faţă istoricului tău jenant. Nu pune la suflet, recunoaşte-ţi trecutul aşa cum e, arătând cine eşti tu cel de astăzi! Ştii cum e: faci o mie de lucruri bune, dar lumea te ţine minte pentru cea mai mică greşeală.

Horoscop 3 martie 2017 Peşti

Timpul trece mult prea lent, parcă, dar pe ţine nu te deranjează deloc acest ritm scăzut, pentru că îţi oferă de fapt starea potrivită pentru a te ocupă pe îndelete de o acţiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Eşti mulţumit că ţi se oferă acest răgaz, că nimic stresant nu te împinge de la spate, că atare vei vedea cum se clădeşte totul sub ochii tăi etapă cu etapă, exact aşa cum ai dorit. Ai o relaţie specială cu timpul, care se scurge conform dorinţelor tale, deci cum să nu fii mulţumit de felul cum înaintezi (lent, dar sigur) spre ţintă propusă?

Horoscop 3 martie 2017 oferit acvaria.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *