Actualitate

Horoscop 3 noiembrie 2018. Excursie cu familia, noroc în dragoste şi un contract important

La serviciu se anunţă veşti bune şi aveţi ocazia să avansaţi în plan profesional. Fiţi productivi şi daţi dovadă de bună colegialitate în colaborările cu ceilalţi parteneri de muncă.

Horoscop 3 noiembrie 2018 Berbec
Cald şi confortabil e tot ce îşi doresc astăzi Berbecii. Nu vei dori să te dai jos din pat, cu atât mai puţin să ieşi din casă. Toată ziua vei sta în pat şi vei visa la un viitor luminos. O parte dintre aceste vise se vor împlini până la lăsarea serii. Spre seară, un telefon pe care îl vei primi îţi va aduce veşti bune. Totuşi, nu te grăbi să împărtăşeşti prea repede aceste veşti.

Horoscop 3 noiembrie 2018 Taur
Ai mare grijă, astăzi eşti predispus să interecţionezi negativ. Aşa că ieşi rapid din orice situaţie care pare că se îndreaptă spre aşa ceva. Chiar şi în timpul discuţiilor cu un veci sau cu angajaţii unei instituţii unde ajungi pe seară e posibil să apară un conflict. Dacă te angajezi în această dispută, îţi ruinezi ziua. Ai grijă şi la cheltuieli, ca să nu te ruinezi într-o singură zi.

Horoscop 3 noiembrie 2018 Gemeni
Câteva mici supărări îţi fac ziua mai tristă şi îţi strică buna dispoziţie de weekend. Dacă reuşeşti însă să scapi de o întâlnire de dimineaţă, ai şanse să salvezi ziua. Dar, pentru că acum ştii la ce să te aştepţi, ai şansa să tratezi orice situaţie neplăcută cu umor şi să te distrezi pe seama celor care ar putea să te întristeze.

Horoscop 3 noiembrie 2018 Rac
Astăzi, Racii sunt foarte leneşi. Cancerul, te hotărăști să fii neobișnuit de leneș astăzi. Nu aveţi stare să faceţi lucruri, sunteţi foarte abătuţi. Prioritatea Racilor este starea lor de sănătate. Şi a familiei lor. Astăzi, vă petreceţi mult timp în mediul online căutând informaţii despre afecţiunea care vă nelinişteşte. Sfatul astrelor pentru aceşti nativi este să iasă din casă, la aer, să facă mişcare. O plimbare prin aerul curat este exact ceea ce aveți nevoie.

Horoscop 3 noiembrie 2018 Leu
Dragostea pluteşte în aer pentru Lei. Oamenii vor fi atraşi de voi mai mult decât oricând. Aveţi un magnetism incredibil. Dacă sunteți interesat în a începe o nouă relație, astăzi numărul posibilităţilor este foarte crescut. Dacă vă aflați într-o relație și mergeți împreună cu partenerul vostru, fiţi jucăuşi. Mai presus de toate, fiți atenți la felul în care comportamentul dumneavoastră poate fi perceput în timpul interacțiunii cu ceilalți. Evitați să vă faceţi partenerul gelos.

Horoscop 3 noiembrie 2018 Fecioară
Fecioarele vor trece foarte armonios peste această zi. Te vei trezi şi vei începe să rezolvi tot felul de sarcini monotone cum ar fi răspunsul la e-mailuri. Astăzi nu vei primi veşti extraordinare şi nu vor fi evenimente speciale. Dacă te simţi plictisit, uite-te un pic prin garderobă. Fă ordine prin haine sau mergeţi la o sesiune de cumpărături.

Horoscop 3 noiembrie 2018 Balanţă
Balanțele nu-și permit niciun moment de leneveală. Trebuie să vă concentrați pe acele proiecte pe care le-ați amânat și ele vă vor da energia necesară. Nu stați în casă, înfășurați în pături groase. Înconjurați-vă de prieteni, mai ales de cei care vă pot oferi din energia și pofta lor de viață.

Horoscop 3 noiembrie 2018 Scorpion
Pentru Scorpioni, este o zi bună pentru a se gândi la sănătatea lor și la modul cum s-ar putea pregăti pentru iarnă. Trebuie să fiți atenți la alimentație și faceți un plan care să vă ajute să nu luați în greutate în perioada următoare, una încarcată de sărbători și zile libere presărate cu petreceri în familie.

Horoscop 3 noiembrie 2018 Săgetător
Săgetătorii se vor simți foarte bine în pielea lor și nu se tem să arate asta. Veți avea multe întâlniri, în timpul cărora veți face promisiuni. Respectați-le. În plan personal, ați putea fi dezamăgiți azi. Este posibil ca o persoană față de care vă simțiți atras să nu observe deloc eforturile voastre.

Horoscop 3 noiembrie 2018 Capricorn
Capricornii sunt binecuvântaţi cu momente frumoase, pline de bucurie, din partea celor dragi. Dacă participaţi la un eveniment în familie sau între prieteni, toată lumea va aprecia starea voastră pozitivă şi plină de viaţă. Seara vă puteţi relaxa citind o carte sau plimbându-vă puţin în aer liber. Vremea de afară este încă destul de bună pentru astfel de ieşiri, dar nu uitaţi totuşi să vă îmbrăcaţi bine, pentru a evita apariţia unei răceli.

Horoscop 3 noiembrie 2018 Vărsător
Vărsătorii ar putea pleca într-o călătorie de afaceri astăzi sau, de ce nu, într-o vacanţă alături de familie. Este un moment bun pentru relaxare, mai ales dacă în ultima vreme v-aţi petrecut timpul doar printre dosare şi proiecte complicate. Nu uitaţi să acordaţi atenţie şi celor dragi. S-ar putea să primiţi o veste-surpriză care să vă bucure nespus şi să vă schimbe viaţa.

Horoscop 3 noiembrie 2018 Pești
Peştii sunt extrem de entuziasmaţi astăzi de începerea unui nou show de televiziune sau la aflarea unei ştiri din mediul online. Faceţi totuşi abstracţie de aceste lucruri atunci când sunteţi la serviciu şi axaţi-vă asupra planurilor şi proiectelor care trebuiesc rezolvate la timp. Dacă nu, veţi fi dezamăgiţi la finalul zilei când veţi observa că superiorii nu vă vor aproba cererea măririi de salariu şi pe bună dreptate, vor avea motiv să vă refuze. Daţi dovadă de profesionalism şi de forţă de muncă, iar finalul zilei se va anunţa unul fericit.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *