Horoscop

Horoscop 31 ianuarie 2017

Berbec – Horoscop 31 ianuarie 2017

Nu vrei să te mai implici în activitatea unui prieten care nu ştie să-şi arate recunoştinţă pentru faptul că cei de lângă el îi sunt aproape. Ai făcut-o de atâtea ori şi nu l-ai mulţumit niciodată şi nici măcar nu a ştiut să aprecieze ce au făcut alţii pentru el, că atare azi nu mai vrei să participi. De ce să-ţi consumi timpul şi energia pentru binele lui? Mai bine îţi vezi de ale tale şi refuzi cât poţi de elegant, căutând scuze. Nu mai pune atâta suflet în problemele altora, când ei nu ştiu decât să profite de bunăvoinţa ta!

Taur Horoscop 31 ianuarie 2017

Nu te cramponă de fleacurile care nu-ţi convin, pentru că de acestea nu scapi niciodată. Abordează o atitudine veselă, indiferenţă la ceea ce altădată te-ar fi supărat. Prefă-te că nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că această e atitudinea perfectă pentru a face din această zi una excelenţă. Dacă stai şi diseci firul în patru, descoperind ceea ce nu-ţi place, vei bate pasul pe loc, fără să simţi că trece ziua. Or, un zâmbet pe buze şi o glumă te ajută să te bucuri de orice.

Gemeni Horoscop 31 ianuarie 2017

Ai alături de ţine o persoană care te încurajează, îţi da încredere în ţine însuţi, te susţine trup şi suflet, deci îl poţi numi cel mai bun prieten! Te ajută într-o situaţie care lui îi este deja cunoscută, a trecut şi el prin ceva similar, şi nu te lasă să pierzi timp preţios căutând soluţii pe care el deja le deţine. Ţi le împărtăşeşte cu bucurie şi cu atât mai mare e satisfacţia să de a-ţi fi de ajutor cu cât vede că tu chiar îi urmezi sfaturile şi îndrumările. De aici se poate lega o relaţie de succes, din care ai multe de învăţat.

Rac Horoscop 31 ianuarie 2017

Felul în care te comporţi supără pe cei care te ascultă şi nu faci altceva decât să creezi animozităţi în jurul tău. Eşti stresat, se vede că ceva nu-ţi convine, dar chiar dacă ai motive să o faci pe supăratul, încearcă să nu-ţi eliberezi nervii pe cei din jur, pentru că le strici şi lor tot cheful. Eşti implicat într-un fel de război cu toată lumea, dar nu eşti singurul în această situaţie, de parcă ai adună alături de ţine mai multe persoane cu acelaşi of, dorind să militaţi împreună pentru un drept sau pentru un scop. Nu prea sunt şanse să obţii victoria, că atare mai redu tonul, cât de cât.

Citeşte şi: Horoscop ţigănesc februarie 2017

Leu Horoscop 31 ianuarie 2017

Dacă şi ceilalţi ar fi la fel de joviali şi de deschişi că ţine, ziua ar fi o mare reuşită, dar nu prea ai parte de asemenea interlocutori. Unii sunt invidioşi, se poartă urat, îşi urmăresc doar propriile interese şi, la oricâtă amabilitate ai avea, tot vei ajunge la un moment dat într-un blocaj în care nu vei mai putea să te porţi la fel de frumos. Chiar şi oamenii cu care aveai înainte o bună colaborare par acum de pe altă planetă şi nu-ţi răspund la fel de amabil la dialog, încât mai bine te-ai descurcă singur în tot ce ai de făcut.

Fecioara Horoscop 31 ianuarie 2017

Vorbeşti despre viitor cu alte persoane care îţi seamănă şi e o încântare să descoperi că şi ei privesc la fel de optimist şi de entuziast direcţiile spre care vâsliţi împreună. Va stimulaţi unii pe alţii, va susţineţi reciproc, iar această colaborare se va dovedi a fi esenţială pentru a va atinge scopul pentru care munciţi laolaltă. Va completaţi perfect, pentru că aveţi un interes similar şi sunteţi conştienţi că, unindu-va forţele, scopul final este mult mai aproape. Puneţi cu toţii umărul şi mai faceţi câţiva paşi înainte!

Balanţă Horoscop 31 ianuarie 2017

Lasă cuvintele aspre care-ţi stau pe vârful limbii pentru altădată, pentru că azi ai avea mai mult succes dacă ai apela la tot arsenalul de cuvinte frumoase şi aprecieri. Pune-te în pielea celuilalt: la ce ai avea o reacţie mai bună? La o notă proastă şi o mustrare sau la un stimulent prin care ţi se recunoaşte valoarea? Sigur, răspunsul e simplu, deci fă şi tu la fel cu cei pe care-i întâlneşti. Chiar dacă o critică ar fi justificată în acest moment, o poţi transmite şi cu un ton mult mai plăcut, ambalat într-o glumă şi un zâmbet. Ce ţie nu-ţi place altuia nu face!

Scorpion Horoscop 31 ianuarie 2017

Altădată te simţeai foarte bine în mediul în care te afli azi, dar acum parcă s-a întors totul pe dos. În loc de prietenie, amabilitate şi bună înţelegere, totul pare blocat într-un punct mort de unde nimic nu se mai mişcă. Înainte de a judecă situaţia, mai lasă o zi, două, să treacă, fără a lua măsuri drastice, pentru că poate fi doar un impas trecător. Dacă vei dori să părăseşti acest mediu doar pentru că acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea să regreţi că ai fost atât de tranşant şi nu ai încercat măcar să înţelegi ce a stat la originea tensiunilor.

Săgetător Horoscop 31 ianuarie 2017

Ştii cum se spune, Dumnezeu îţi da dar nu-ţi bagă şi-n traistă. La fel vei simţi şi azi, când vor fi întrunite condiţiile unei mari reuşite în care norocul are o pondere crescută, dar fără să faci şi tu ceva că să duci la capăt această şansă, e greu de crezut că se va solda cu un succes. S-ar putea să ţi se pară greu să te apuci de treaba, să fie nevoie de un efort mare de voinţă – care momentan lipseşte din bagajul tu de resurse – deci, dacă nu pui serios umărul la treaba, vei rată o ocazie de zile mari. Mâine va fi prea târziu să mai încerci ceva.

Capricorn Horoscop 31 ianuarie 2017

Se creează o atmosfera foarte plăcută în grupul din care faci şi tu parte, ceea ce va îndeamnă pe toţi la dialog, la o cooperare fructuoasă, la o prietenie din care se pot naşte rezultate care să mulţumească pe toţi. Alătură-te colegilor cu interese similare şi uniţi-va forţele într-un sens comun, pentru că ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de laudă! Unul din secretele reuşitei este optimismul, şi atât timp cât va trataţi unii pe alţii că de la egal la egal, că buni prieteni, victoria comună nu e departe.

Vărsător Horoscop 31 ianuarie 2017
Nimic nu-ţi convine din ceea ce auzi, de parcă ţi-ai agăţat toate speranţele pe o anumită informaţie care nu vine în formă mult dorită. E păcat să pierzi o mulţime de alte veşti sau soluţii bune doar pentru că nu răspund aşteptărilor tale de moment, deci lasă supărarea la o parte şi încearcă să te mulţumeşti şi cu puţin, cu ceea ce primeşti în schimb. Uneori soluţiile cele mai bune pot apărea într-un ambalaj care nu-ţi place, la prima vedere, dar după ce vei depăşi impresia iniţială, ai putea descoperi că merită de fapt atenţie. Aşa şi azi: acceptă ce primeşti de la ceilalţi, chiar dacă spui că nu e ceea ce ai nevoie.

Horoscop 31 ianuarie 2017 Peşti

Nu eşti în apele tale, dar nu pentru că ai avea tu vreo problema concretă, ci pentru că eşti puternic influenţat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru că trece prin momente dificile şi ai vrea să găseşti o soluţie pentru a i le rezolva. Singur va depăşi impasul, nu prelua pe umerii tăi griji care nu îţi aparţin. Ajunge doar suportul moral, că să ştie că este cineva alături, dar nu insistă să duci tu tot greul în locul sau! El nu ar face la fel pentru ţine. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *