Horoscop

Horoscop 31 iulie 2015

Bucură-te că a apărut acest moment, care da, explodează că o bombă, dar după aceea vezi realitatea mult mai bine şi poţi să iei măsuri mult mai prompte. După erupţie, relieful capătă altă formă, decorul arată altfel iar cenuşă sedimentată devine sol roditor pentru viitoare recolte, deci priveşte această situaţie că pe o măsură benefică, nu că pe un motiv de stres şi griji suplimentare!

Taur

Priveşte azi cu deschidere în jurul tău, pentru că poţi întâlni o persoană ce se va dovedi a fi cel mai de încredere ghid într-un moment de derută. Datorită sfaturilor pe care ţi le oferă cu inima deschisă, datorită experienţei sale de viaţă pe care ţi-o împărtăşeşte cu sinceritate, ai multe de învăţat. Foloseşte-te de îndrumările sale, pentru că ştie ce spune, sunt reţete de succes deja verificate şi informaţii bine documentate, deci nu are rost nici să întrebi din alte surse dacă e bine aşa şi nici să-l priveşti cu suspiciune. Va veni o zi când, privind înapoi, îţi vei da seama câte lucruri bune au apărut în viaţă ta din clipă în care ai început să-i asculţi sfaturile!

Gemeni

Lumea largă e marea ta atracţie şi, dacă ai putea, ai urcă în primul tren că să pleci unde vezi cu ochii. Ziua e perfectă pentru călătorii, dar nu neapărat pentru deplasări care au un anumit scop, de exemplu o delegaţie la serviciu sau o călătorie de afaceri, ci mai degrabă o excursie de plăcere, în care să ai timpul şi starea potrivite pentru a explora, pentru a vedea, o călătorie în care să nu te împingă nimeni şi nimic de la spate că să ajungi la o anumită destinaţie, ci să te bucuri de aventură în sine. Şi dacă tot e vorba de aventură, această ar putea fi atmosfera multor deplasări ale zilei, deci nu te aştepta că totul să meargă lin şi programat de la plecare până la sosire. Ceva ciudat, neprevăzut, incitant va apărea pe parcurs, dar îţi place!

Rac

Când faci ceva, fă-o complet, adică nu te mai gândi şi la alte variante şi nu aştepta să apară eventuale alte direcţii. Succesul acestei zile cere o implicare totală în tot ce faci, investind toată energia, concentrarea şi voinţă ta în acel lucru. Numai aşa roadele vor fi excelente! Cu încredere deplină în scopul tău cel mare, ai să vezi ce repede apar, de pretutindeni, resursele de care ai nevoie pentru a duce ceea ce faci la nivelul maxim. E o plăcere să lucrezi în aceste condiţii, având un tel atât de mare de atins şi o ambiţie imensă de a ajunge acolo prin forţe proprii, dar bazându-te, totodată, cu deplină încredere, în ceilalţi.

Leu

Este o zi cu emoţii contradictorii, care transmit exact opusul lucrurilor pe care le vezi în faţă ta. Ceea ce pare a fi un moment critic, se va dovedi a fi cea mai bună ocazie de a-ţi adună forţele şi a arată de cât de multe lucruri eşti în stare. Dacă pleci la drum, e posibil să nu fie o deplasare perfectă, de parcă nu ai avea acum starea potrivită pentru a călători, dar la destinaţie te aşteaptă lucruri atât de frumoase, încât vei regretă că ai plecat fără chef. Că atare nu tot ce începe slab se termină la fel, deci lasă-te dus de tot ce se iveşte azi în peisaj, pentru că pe parcurs pot apărea atât de multe elemente pozitive încât să schimbe complet polaritatea lucrurilor şi de la minus să ajungi la cel mai înalt plus!

Fecioara

Dacă nu primeşti nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale. Caută alt grup de colaboratori, ieşi din spaţiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influenţă negativ. Tu eşti plin de energie, de poftă de mişcare şi de acţiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji şi probleme, s-ar putea să te tragă şi pe ţine înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – trişti, pesimişti, lipsiţi de direcţie – deci erijează-te în liderul lor şi condu-i spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

Balanţă

Mare grijă până unde întinzi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urat. O vorba necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe, tocmai de aceea trebuie să gestionezi cu prudenţă orice factor de risc cu care te confrunţi azi. Eşti pe cale să strici o prietenie de o viaţă, să ieşi dintr-o relaţie care evoluase bine o perioada sau să abandonezi un proiect pentru că nu te mai înţelegi cu tovarăşii tăi de echipa. Dacă altceva nu se mai poate face decât să renunţi, probabil acel lucru nu era pentru ţine!

Scorpion

Lupta pentru principiile în care crezi şi pentru şansă ta de a-ţi demonstra valoarea. Azi poţi fi printre învingători dacă îţi pui în joc toate forţele, pentru că e totuşi o competiţie aici., sunt şi alţii la fel de bine pregătiţi, la fel de ambiţioşi şi dornici de succes, deci să nu crezi că va fi simplă confruntarea. Ai toate atuurile pentru a ieşi învingător din această comparare de forţe, experienţe sau cunoştinţe. E un concurs în care trebuie să arăţi că eşti cel mai bun, că nu te laşi intimidat nici măcar de cei a căror valoare o recunoşti şi o admiri. Orice competiţie de idei sau de forţe te poate propulsa în frunte pentru că eşti printre cei mai buni!

Săgetător

Dacă te-ai înconjura azi numai de lucruri pozitive, ai vedea că şi gândurile tale se vor molipsi de aceeaşi stare de bine. Încarcă-ţi vocabularul numai cu vorbe cu un conţinut motivant şi pozitiv, spune doar da, pot şi vreau, şi vei descoperi la finalul zilei că optimismul a pus stăpânire şi pe vocea ta interioară. Da, acea voce interioară care adeseori te face să te îndoieşti de puterile tale, cea care nu te lasă întotdeauna să acţionezi, acum sună altfel şi te stimulează cu cele mai puternice afirmaţii pozitive. Ajunge doar să le înserezi adânc în conştiinţa ta şi de acum înainte frazele tale vor începe doar cu da.

Capricorn

Nu te lasă controlat de cel care ţi se infiltrează astăzi în preajma, deoarece intenţiile sale nu sunt deloc pozitive. Urmăreşte el ceva, şi nu e deloc în beneficiul tău. Poartă o masca pe faţă şi te poate induce în eroare căci te-ar putea ghida pe o pistă falsă. Nu crede tot ce ţi se spune azi, nici măcar ordinele care ţi se dau. Mai bine te îndoieşti la tot ce auzi, pentru că nu par să fie sfaturi în avantajul tău, ci doar al celui care încearcă astfel să te manipuleze. Sub aparenţă amabilitate sau sub falsă autoritate se pot ascunde intenţii egoiste ale cuiva care aşteaptă să-ţi pui energia în slujba să.

Vărsător

Nu te îngrijora mai mult decât e cazul dacă dai azi piept cu o situaţie neplăcută. Păstrează-ţi calmul şi nu începe să vezi în jur doar pericole şi duşmani, pentru că acestea sunt numai în imaginaţia ta. Ai putea exagera fără motiv gravitatea unei situaţii doar pentru că laşi gândirea negativă să te domine. Nu lua decizii tranşante pe care nu le vei putea schimbă după aceea, pentru că nimic nu e atât de grav pe cât ţi se pare acum, pe moment. Lasă norul de furtună să treacă şi după aceea vei lua decizii. Acum, sub şocul evenimentului, ai putea face o alegere greşită, având impresia că totul e groaznic, deşi nu e!

Peşti

Ieşi din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiţie folosit greşit, pentru că nu prea îi vei face faţă! Fii cu mare băgare de seama în discuţiile aprinse pe care le porţi azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieşi nimic bun. Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu această ocazie, câtă invidie sau răutate este în celălalt, dar fă tot posibilul să nu pici în capcană energiilor negative declanşate de rivalul tău, pentru că nervii nu vor scoate din ţine ce ai mai bun, ci îi vei da apă la moară acestuia.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *