Horoscop

Horoscop 4 aprilie 2017

 Horoscop 4 aprilie 2017 Berbec
Nu încerca să te descurci singur, chiar ai nevoie de o îndrumare profesionistă sau de un sfat de expert, iar azi ai toate şansele să găseşti persoană potrivită pentru a-ţi arată calea cea mai bună. Dacă erai în căutarea unei soluţii sau a unei idei rentabile care să te scoată dintr-un impas, nu caută ajutor la cei foarte apropiaţi, pentru că nu aceştia sunt cheia problemelor tale. Da un telefon la cineva de departe sau chiar pleacă la drum pentru că, acolo la destinaţie, te aşteaptă o veste care poate rezolva cu succes o situaţie încurcată.

Horoscop 4 aprilie 2017 Taur
E cam gălăgie în preajma ta, deşi tu ai avea nevoie de o zi mai liniştită, eventual în deplină singurătate, dar nu poţi avea parte de aşa ceva. Ai alături un grup de prieteni care au chef de distracţie, de muzică, de petrecere chiar, şi nu poţi face tocmai tu opinie separată, deşi nu eşti un mare amator de asemenea activităţi. Tu ai fi preferat să rămâi acasă, să citeşti, să dormi, te studiezi, să te retragi în lumea ta tihnită că să-ţi reîncarci bateriile, dar dacă ai totuşi ocazia de a socializa şi a te distra, nu refuză. S-ar putea că exact acel lucru de care fugi să-ţi facă cel mai bine, deci deschide uşa divertismentului! Singurătatea scoate la iveală şi emoţii care nu-ţi priesc.

Horoscop 4 aprilie 2017 Gemeni
Baţi pasul pe loc, căci roadele acestei zile nu se arată aşa cum ai dori. Ai răbdare, mai ai mult de lucru şi nu prea dai randament din cauza celor din jurul tău care nu ştiu altceva decât să critice ceea ce faci tu şi să-ţi pună beţe în roate. Ar fi de preferat să lucrezi de unul singur, fără să depinzi de nimeni, dar e greu de crezut că nu va fi nevoie, la un moment dat de sprijinul sau contribuţia celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui să-ţi ofere diverse soluţii. La uşa oricui ai bate, le găseşti închise, de parcă s-au aliat toţi împotriva ta şi nu obţii de la ei nici un răspuns favorabil.

Horoscop 4 aprilie 2017 Rac
Rareori ai ocazii atât de bune de a te afirmă, de a valorifica propria zestre nativă, deci fă un pas în faţă şi arată cine eşti! Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator asupra ta şi te stimulează să te apuci serios de o activitate nouă, cu un consum imens de energie, dar ai toate resursele necesare pentru a înainta în forţă. Nu numai că îşi place ceea ce faci, dar te pune foarte bine în evidenţă, deoarece te foloseşti de trăsăturile tale specifice, de ceea ce ştii tu mai bine să faci.

Apasă aici pentru a citi continuarea horoscopului 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *