Horoscop

Horoscop 4 februarie 2016

Emoţia negativă a pus stăpânire pe mintea şi inima ta şi ea te face să vezi doar jumătatea goală a paharului, spunând… nu se poate! Renunţă la această atitudine şi descoperă cât de multe elemente benefice ai deja pe lista ta. Comparând ce ai cu ce nu ai primit încă, vei vedea că lista cu plusuri e mult mai lungă, deci de ce să te opreşti acum? Unele lucruri nu au ajuns acolo unde doreai, dar eşti pe calea cea bună: vâsleşte mai departe!

Taur

Te simţi blocat într-o zona în care nu se mai întâmplă nimic şi e normal să fii dezorientat şi să nu mai ştii ce să faci. Să laşi lucrurile aşa, cu speranţa că se vor rezolva de la sine, sau să acţionezi în vreo direcţie, că să depăşeşti impasul? Înainte de a face sau decide ceva, ar fi bine să discuţi cu cineva care are mai multă experienţă, pentru că tu te simţi, momentan, golit de inspiraţie. Consideri că ai încercat tot ce se putea face şi acum nu mai ai alte idei, că atare e bine să ceri ajutor din afară. Nu încerca să le faci singur, nu le ştii tu chiar pe toate, că atare discuţia de azi poate face brusc lumina în mintea ta şi din nimic deja pare să se nască totuşi ceva!

Gemeni

Chiar dacă au loc unele evenimente nu tocmai fericite în viaţă ta, nu trebuie să le acorzi mai multă importantă decât merită. Sunt chestiuni inerente în orice casă: de exemplu se mai nasc şi conflicte între părinţi şi copii sau tensiuni în cuplu care planează peste toţi ai casei că un nor negru. Cei mici, cei tineri, copiii sunt cei care pot dezamorsa cel mai uşor bombă, arătând iubire şi imensă înţelegere părinţilor lor, care vin nervoşi acasă. Dacă tu eşti cel tânăr, copilul casei, retrage-te din tirul părinţilor, şi acceptă-le nazurile, pentru că le vor trece repede. Dar dacă tu eşti părintele nervos, nu-ţi elibera nervii pe copii, pentru că ei nu au nicio vină că ţie ţi-au mers toate anapoda astăzi. Nu face o drama din nimic!

Rac

Ai mare grijă la ceea ce faci, pentru că eşti în faţă unei ispite care îţi poate cauza mari prejudicii de imagine sau de moralitate. Chiar dacă tu eşti, din fire, un om cinstit, care nu urmează decât căile corecte, azi ai putea fi împins de la spate de un inamic care te prinde într-un moment sensibil şi te convinge să faci ceva împotriva principiilor tale morale. Nici ţie nu-ţi vine a crede cum de i-ai putut pică în plasa, făcând ceva ce altădată ai fi respins cu fermitate. Tocmai pentru că ştii că ceea ce te pune acesta să faci e contrar eticii sau deontologiei tale, nu te abate de la calea cea dreapta şi fă totul cum se cade, luând măsuri şi împotriva celui care te îndeamnă să calci strâmb.

Leu

Iubirea e la cote maxime astăzi pentru ţine, şi ai o relaţie cu totul specială cu oameni faţă de care simţi o anumită afinitate sufletească. Prietenia contează enorm, dragostea e la loc de cinste, gesturile de simpatie şi de tandreţe nu lipsesc din peisaj, dar vei vedea că acestea se vor amplifică şi mai mult dacă eşti tu cel care le dăruieşte primul. Nu se poate să nu ţi se răspundă frumos, amabil, afectuos, dacă tu eşti cel care oferă aceste gesturi de afecţiune, că atare fii generos şi dăruieşte cu inima deschisă. Primeşti înzecit, pentru că ai norocul de a atrage alături de ţine oameni care ţin la ţine cu adevărat.

Fecioara

Ia taurul de coarne şi spune odată pentru totdeauna ce vrei, pentru că decizia ta de azi va restabili ordinea într-o stare de lucruri care nu te avantaja. Aşa arăţi cât de ferm poţi fi atunci când în joc sunt interesele tale. Cineva a avut numai de câştigat de pe urmă indulgenţei de care ai dat dovadă sau a pasivităţii cu care ai tratat anumite aspecte, dar de dată această ţi-a ajuns cuţitul la os şi spui tare: gata! Şi bine faci, pentru că aşa opreşti intenţiile unui rival să te tot depăşească prin mijloace incorecte, arătându-i că eşti dispusde lupta dreapta până la victoria finală.

Balanţă

Ai mai multă încredere în forţele tale, pentru că eşti mai capabil decât ai putea crede! Fii sigur că ceea ce faci, că ceea ce creezi, e de mare succes, dar că lumea să aprecieze ceea ce iese din mintea sau mâinile tale, trebuie că tu, mai întâi, să investeşti încredere şi iubire în rodul muncii tale. Dacă tu te critici singur, dacă-ţi găseşti doar vini şi defecte, cum ai vrea că ceilalţi să aprecieze mai mult ceea ce faci tu? Nu pretinde respect şi apreciere dacă tu singur te priveşti că pe cel mai mare inamic, deci învaţă să te iubeşti necondiţionat pe ţine însuţi, pentru că meriţi asta din belşug!

Scorpion

Nu poţi controla fiecare moment al vieţii tale cu atâta minuţiozitate, ci mai trebuie să te laşi şi un pic în voia curentului, să te ducă unde vrea el. Oricât de dornic ai fi să treci totul prin prisma raţiunii, să organizezi totul în detaliu, tot sunt momente în care nu ai această putere, ci destinul este mai puternic decât ţine. Azi ai putea trece printr-un eveniment în care simţi major amprenta destinului care te conduce în direcţia dictată de sus, şi nu în cea pe care ai fi dorit-o tu. Ai să descoperi, la urmă urmei, că undeva acolo sus lucrurile sunt mult mai bine aranjate decât le-ai fi programat tu.

Săgetător

Intri azi într-un mediu care are o viziune cu totul diferită de cea în care ai crezut tu cu tărie şi discuţiile pe care le porţi cu cei din jur îţi deschid o altă perspectiva asupra viitorului. Nu te-ai gândit la asta, recunoşti cu sinceritate, că atare stai şi asculţi cu interes ce au ceilalţi de spus. Nu sări să critici opiniile celor din jur doar pentru că nu te-ai mai confruntat cu aceste idei, deci stai şi înţelege ce îţi transmit alţii. Mai devreme sau mai târziu le vei da dreptate şi te vei alătură opiniei lor, dar până atunci aştepţi argumente, dovezi şi explicaţii logice care să te convingă pe deplin. Capeţi tot mai multă încredere!

Capricorn

Revendică-ţi dreptul la fericire, fără să ţii cont de ce spune lumea. Niciodată nu-i vei mulţumi pe toţi, că atare acum contează doar ce vrei tu cu adevărat. Investeşte energie şi pasiune în ceea ce vrei tu să primeşti de la viaţă, şi nu te lasă oprit din elan de cei invidioşi, neputincioşi sau învechiţi, acele persoane care nu pot înţelege dorinţa ta de a evolua spre un anumit tel. Indiferent ce fac sau gândesc ceilalţi, alături de ţine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu sunt neapărat în asentimentul tău, de aceea nici nu încerca să le faci lor pe plac, dar nici nu-i judecă, aşa cum poate unii dintre ei fac cu ţine. Mergi pe calea ta cu încredere!

Vărsător

Nu te simţi deloc bine într-un anturaj în care nu se vorbeşte decât despre probleme, necazuri, lipsuri. Eşti într-o pasă sensibilă când astfel de subiecte te pot influenţă în mod negativ, dar oricât ai încerca să abaţi discuţiile de la aceste motive de întristare, se revine la ele iar şi iar. Caută ceva de care să te agăţi, pentru a redescoperi şi partea bună a lucrurilor, dar nu te poţi relaxa în acest anturaj care te trage şi pe ţine la fund cu subiecte negative. Ai şi tu probleme, aşa e, dar nu le transformă în catastrofe. Sigur ai ceva de învăţat din toate, fără să aluneci pe pantă depresiei din această cauza.

Peşti

Mai bine taci şi faci, fără să spui tuturor ce intenţii ai, că nu cumva să generezi în jurul tău critici care ţi-ar putea tăia elanul. Sunt momente în care e mai bine să păstrezi pentru ţine planurile pe care vrei să le ridici, ori din superstiţie, după ideea că dacă spui ce doreşti, nu se mai îndeplineşte, ori că să nu atragi în calea ta o serie de hopuri puse de invidioşi, răutăcioşi, inamici care nu vor să te lase să ajungi acolo unde ţi-ai propus. În situaţia de faţă, cel mai bine e să stai în banca ta, să-ţi vezi de ceea ce ai început să construieşti şi să te lauzi cu reuşită ta abia după ce ai dus-o complet la capăt. Păstrează discreţia şi urmează-ţi visul! 

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *