Horoscop

HOROSCOP

BERBEC
Talentul tău creator se va dovedi a fi profitabil. Ești excepțional atunci când îți prezinți ideile. Se pare că vei primi și ajutor ca să-ți atingi obiectivele și profitul nu va întârzia să apară. O legătură romantică te va lua prin surprindere. Vei întâlni un nou partener cu care vei avea ce să discuți cu condiția să te implici într-un grup care să merite interesul.

TAUR
Dacă depui eforturi vei avansa în carieră. Schimbările care se petrec în jurul tău te vor alarma; acceptă-le. Călătoriile îți vor fi folositoare. Sfaturile de la prietenii apropiați sau de la rude te vor ajuta să înțelegi ce se întâmplă în jurul tău. Observațiile făcute vor fi pertinente.

GEMENI
Șansele de a călători sunt prezente. Fă-ți timp pentru a încheia afacerile rămase nefinalizate. Dragostea va fi și ea prezentă în evenimentele sociale la care participi. Implicarea ta în activitățile unui grup din care faci parte îți va consolida reputația și îți va aduce recunoașterea pe care o dorești.

RAC
Vei face progrese în domeniul afacerilor. Fă-ți timp pentru a discuta ideile pe care le ai cu colegii tăi în ceea ce privește metoda de lucru. Este posibil să stabilești o relație afectivă la serviciu. Vei pierde pe plan financiar dacă te ocupi de afaceri riscante. Un nou anturaj îți va aduce și un alt mediu.

LEU
Dacă nu ești direct și nu ai o atitudine pozitivă, starea ta emoțională îți va crea probleme. Găsește-ți timp pentru a-ți manifesta afecțiunea față de partenerul tău. Dacă îl vei liniști în privința sentimentelor pe care le ai pentru el vei scăpa de multe necazuri.

FECIOARĂ
Călătoriile și activitățile sociale vor fi distractive și îți vor satisface dorința de a te simți bine. Contribuția la organizarea lor îți va consolida reputația. Energia de care dispui te va ajuta să obții mai mult decât colegii. Făcând pregătirile pentru călătorie vei îmbina plăcutul cu utilul. Petrece mai mult timp cu partenerul tău și încearcă să reaprinzi scânteia relației voastre.

BALANŢĂ
Eforturile tale trebuie să se îndrepte către planul profesional. Evenimentele sociale îți vor aduce noi relații. Investițiile trebuie să fie prudente. Gândește-te de două ori înainte de a acționa. Acordă atenție investițiilor imobiliare. O mutare de locuință va fi în beneficiul tău. Unii dintre membrii familiei nu sunt rezonabili.

SCORPION
Fă-ți un program de îmbunătățire a imaginii proprii. Jocurile de strategie vor fi punctul tău forte. Îi vei impresiona cu ușurință pe ceilalți cu generozitatea ta. Prin intermediul călătoriilor vei stabili noi relații. Sunt șanse mari de a comunica cu persoane care te pot ajuta să-ți atingi scopurile. Te vei confrunta cu probleme de orgoliu la locul de muncă.

SĂGETĂTOR
Ești plin de energie. Implică-te în proiecte care vor fi recompensate corespunzător. Vei câștiga popularitate printre șefii și colegii tăi. Te vei bucura făcând călătorii care îți vor îmbogăți cunoștințele. Vizitele la rude și la prieteni vor fi plăcute.

CAPRICORN
Timpul petrecut cu familia și prietenii îți va fi de ajutor. Ai chef de dragoste și felul tău deschis îți va deschide ușile către noi drumuri. Norocul va fi de partea ta așa că nu rata șansa care ți se oferă. Încearcă să ajungi la o înțelegere cu autoritățile. Păstrează-ți secretele.

VĂRSĂTOR
Ai mai multă grijă de bagajele tale dacă călătorești astăzi. Ai grijă ca o aventură să nu se preschimbe în ceva mult prea serios. Schimbările sunt necesare dacă vrei să devii eficient. Dragostea te va învălui cu aripa ei la serviciu. Fii discret dacă vrei să eviți bârfele.

PEŞTI
Ține situația sub control. Asigură-te că deții toate amânuntele înainte de a trece la acțiune. Informațiile false primite de la cineva îți vor crea probleme mai mari decât te așteptai. Dă dovadă de imaginație atunci când trebuie să duci la bun sfârșit un proiect. Nu ezita să ceri sfaturi și chiar favoruri.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *