Horoscop

HOROSCOP 5 IANUARIE 2015

Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, că atare, dacă vrei neapărat să arunci o privire peste gard, fă-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celălalt. A te compară cu el nu e în beneficiul nimănui, pentru că nu ai de unde şti ce se ascunde în spatele aşa-zisei sale prosperităţi sau reuşite. Bazează-te doar pe ceea ce poţi singur, pentru că, la urmă urmei, şi tu arăţi lumii o imagine aşa cum o doreşti tu, care nu e neapărat şi una sinceră. Te simţi că un politician care trebuie să se prezinte bine în orice situaţie şi zâmbeşte orice ar fi, dar ce ascunzi în spatele zâmbetului?

Taur

Nu-ţi plac oamenii leneşi şi te tot gândeşti cum să-i implici mai mult la treaba pe cei de lângă ţine care nu se pot concentra la ce au de făcut. Unii încearcă să se fofileze în faţă sarcinilor, alţii pasează tot greul pe umerii altora, dar dacă vrei să-i atragi şi pe ei, n-are rost să le ţii cine ştie ce predică inutilă, ci să pui osul la treaba. Prin exemplul tău personal, vor vedea ce e de făcut şi nu vor putea stă la nesfârşit pe margine. Apucă-te tu de treaba, arată-le cum se face, cum e mai bine, şi vei vedea că te vor urmă şi ei curând. Pune mâna pe unelte şi construieşte chiar tu ce vrei să atingi, nu te baza pe alţii!

Gemeni

Porţi după ţine o povara mult prea mare, de care nici măcar nu eşti vinovat, dar nu te poţi elibera încă. Stai de vorba cu ţine însuţi cât se poate de sincer şi descoperă că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce tot duci după ţine fără rost. Alţii sunt responsabili de cele întâmplate dar, printr-un concurs de împrejurări, au aruncat pe umerii tăi greutatea vinei. Nu acceptă critici, nu tolera pedepse, pentru că tu nu ai făcut nimic rău, că atare e un moment bun să te ridici pentru drepturile tale şi, mai ales, pentru adevăr. Alţii se simt foarte bine să aibă cine plăti oalele sparte de ei! Foloseşte-te de toate instrumentele legale ale dreptăţii pentru a te debarasa de acest chin nemeritat.

Rac

Dacă nu te simţi în largul tău în mediul în care nimereşti astăzi, mai bine te detaşezi de acest loc şi cauţi unul banal, chiar unul în care nu se întâmplă nimic nou. Chiar ai nevoie de linişte, de rutină, de anonimat, că atare profită de şansă ta de a te retrage în umbră şi de a nu atrage atenţia asupra ta cu nimic. Azi nu ai nevoie să fii văzut, căutat, întrebat, pentru că e ceva în mediul acela care te face să te simţi ciudat şi preferi să fii absent sau invizibil. Nu vrei nimic care să te obosească sau care să te tot ţină blocat într-o zona neplăcută, ci vrei un refugiu.

Leu

Lasă-te dus de propria ta creaţie, ai încredere totală în ceea ce iese din mintea sau din mâinile tale, pentru că nimeni nu te întrece când ai ceva de făcut. Creativitatea ta e fără margini şi roadele muncii tale se văd. Te simţi bine aşa, purtat de propria imaginaţie, pas cu pas, către apogeul creaţiei. Tu eşti un creator de bine, de frumuseţe, de succes, şi te arunci pur şi simplu, în deplină siguranţă, pe aripile lucrurilor pe care tu singur le clădeşti. Deţii toate instrumentele necesare succesului, deci continuă să ridici mai departe cu entuziasm, cu elan, cu bucurie de a crea. Poţi fi creator al unei lumi de care vei fi mândru!

Fecioara

Nu te gândi neapărat de unde vii sau unde te îndrepţi, pentru că tu înveţi cu fiecare clipă a existenţei tale. Aşa e viaţă ta de acum, o şcoală la care, zi de zi, mai ai ceva de acumulat. Aşa te maturizezi, prin fiecare lecţie învăţată, deci fii mândru că ai ocazia să trăieşti tot ce ţi se preda de maestrul divin. Nimic nu e greu, nimic nu e rău, ci totul face parte din cursul la care participi că un învăţăcel dornic să se dezvolte. Azi poţi vedea cât de mult ai evoluat, deci fii recunoscător pentru examenele vieţii – bune, grele – dar prin care ai trecut cu brio!

Balanţă

Sărbătoreşte aventură în care ai pornit, bucură-te de fiecare nou episod din filmul de acţiune în care eşti chiar protagonist, Nu eşti spectator la ce se petrece, ci chiar tu eşti implicat în această poveste şi aştepţi, că un copil curios, să descoperi pe parcurs. Abia aştepţi să vezi ce urmează, ce se va întâmplă mâine, spre ce te îndrepţi, iar această curiozitate te ajută să menţii ritmul alert, tonusul pozitiv şi dorinţa vie de a merge mai departe. Nu te teme de nimic, ci fii sigur că scenaristul eşti chiar tu, deci, evident, poţi să-ţi brodezi povestea aşa cum ţi-ar plăcea tu să continue.

Scorpion

Îţi găseşti armonia şi bucuria împărtăşind altora această stare de bine care te cuprinde. Înconjoară-te de oameni care simt la fel că ţine, care sunt pe aceeaşi lungime de undă, deci lasă feelingul tău special să te ducă exact spre oamenii potriviţi acestei stări. Fugi de cei agresivi sau invidioşi, care pot privi ciudat starea ta de bine, deci ascultă-ţi inima înainte de a te apropia de ceilalţi. Parcă e un clopoţel acolo care te avertizează dacă vine cineva care nu-ţi împărtăşeşte calmul şi starea de bine şi ţi le-ar putea strică pe ale tale.

Săgetător

Nu te cramponă cu orice preţ de capătul de drum la care visezi să ajungi cu tot dinadinsul. E bine să te laşi uneori şi în voia curentului, lasă jos controlul şi încrâncenarea. Ai să vezi cât de mult înaintezi dacă te arunci pe val şi-l laşi pe el să te îndrume unde vrea. Altfel, dacă insişti să mergi într-o anumită direcţie şi nu te abaţi de la traseu, ai descoperi că ai consumat energie şi timp când, între timp, ar fi apărut multe alte oportunităţi. Chiar dacă tot traseul se reconfigurează din mers, dacă-l laşi să meargă cum vrea el, fii sigur că ai ajunge mult mai uşor la ceea ce e mai bun şi mai potrivit pentru ţine.

Capricorn

Se naşte alt om acum sub ochii tăi şi acela eşti tu! E o renaştere benefică, deci acceptă cu bucurie şi entuziasm nouă viziune care ţi se deschide în faţă ochilor, chiar dacă nu eşti cel mai mare iubitor de nou şi schimbare. De dată această, a aborda o astfel de strategie, modernă, diferită, poate chiar ciudată pentru mulţi, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a te scoate din rutină, din banal, din penumbră. Nu-i aşa că visai o astfel de renaştere? Nu aveai curaj s-o declanşezi chiar tu, acum trebuie doar să o laşi să te conducă, e în faţă ta.

Vărsător

Oricâti ani ai purta pe umeri, nu are rost s-o faci pe maturul, pe sobrul, pe împovăratul, ci să deschizi orice nou capitol al aventurii din care faci parte cu inocenţa şi bucurie de copil. Nu te gândi la griji, la hopuri, la eşecuri anterioare, ci adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi mergeai la teatrul de păpuşi şi tropăiai de nerăbdare să înceapă odată povestea! Exact această e atitudinea pe care trebuie s-o abordezi şi acum, fie că ai 20 de ani, fie că ai 70! Viitorul e la fel de palpitant la orice vârstă, deci bucură-te intens de tot ce vine.

Peşti

Priveşte lucid situaţia în care te afli şi, mai ales, lasă acea voce interioară să spună ce este mai bine pentru ţine. Intuiţia ta nu da greş niciodată, deci fă puţină linişte în mintea ta pentru a auzi ce-ţi transmite cel mai bun profesor de viaţă: conştiinţa ta, raţiunea ta, subconştientul tău. Ştii deja ce ai de făcut, dar trebuie doar să scoţi la lumina soluţiile pe care le-ai învăţat deja, le-ai descoperit mai demult, dar nu aveai starea potrivită pentru a le pune în practică. Nu întreba, tu ştii deja, iar răspunsul e chiar în interiorul tău: ascultă-te!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *