Horoscop

Horoscop 5 martie 2017

Berbec

Stai si calculezi fiecare banut, pentru ca este un moment in care te preocupa cheltuielile administrative. Nu e vorba de plati imense, de sume mari de bani, ci mai degraba de acele maruntisuri lunare pe care trebuie sa le achiti, orice ar fi. Trece-ti in revista lista ta de plati, pentru ca e foarte posibil sa fi scapat din vedere un mic detaliu, dar e exact acela care, daca l-ai ignora si de data aceasta, te-ar putea intoarce din drum luna viitoare. Poate e o factura minora, la urma urmei, dar ce-ar fi s-o gasesti si sa pui in capul listei?

Taur

Energia pe care o investesti cu entuziasm in proiectul in desfasurare va avea rezultate excelente, deci merita sa continui in acelasi ritm, pentru ca nu mai e mult pana la rezultate. Ai convingerea ca totul va iesi excelent datorita acestei implicari totale, si daca mai ai si norocul de a gasi tovarasii potriviti, la fel de implicati, de motivati si de dornici de succes, finalul nu e departe! Nu te opri din elan, e directia cea buna, ca atare merita sa investesti tot ce ai mai bun in tine, caci ambitia de acum va genera dorinta de a trece la un nivel superior, poate si mai atractiv decat cel actual. Insista, totul evolueaza perfect spre telul tau cel mare!

Gemeni

Ai mare grija la gesturile tale, care ar putea contine o cantitate mult prea mare de energie, care poate deranja pe altii, mai sensibili din fire. Poate tie iti plac provocarile de acest gen, in care sa investesti tot ce ai, dar altii se cam tem de atitudinea ta un pic cam agresiva si o interpreteaza gresit. Poarta-te cu manusi, pe cat posibil, cu acei oameni care stau cuminti in umbra si nu vor sa participe la propunerile tale, pentru ca nici macar stimulentele venite de la tine nu-i ajuta cu nimic, ci oricum spun nu la orice!

Rac

Ai parte si de veselie si de suparare in acelasi loc, de parca s-ar fi adunat in preajma ta si o serie de amici pusi pe distractie, dar si unii cu tot felul de probleme care simt nevoia sa discute cu tine. Poate e norocul lor ca esti tu de fata, pentru ca ai un tonus pozitiv si vei reusi sa ridici moralul celor posomorati, fara sa te molipsesti de tristetea de pe chipul lor, reusind sa te integrezi perfect in grupul cel vesel. Poate ai un dar aparte de a readuce zambetul pe chipul celor pesimisti si a tine, totodata, companie cu entuziasm si veselie, celor care au ceva excelent de sarbatorit. Esti la mijloc intre cele doua tabere, reusind sa ramai optimist si entuziast, indiferent de discutiile care se leaga.

Leu

Cu banii potriviti la dispozitie, esti pregatit pentru un proiect de anvergura ce va consuma si resurse financiare masive, dar si o cantitate uriasa de energie din partea ta. Esti suficient de bine motivat sa te apuci de treaba, deoarece detii tot ce trebuie pentru a lua startul acum si a face pasi mari spre tinta visata. Entuziasmul e la cote maxime, esti pregatit pentru tot ce va urma si, cat timp aceasta siguranta de sine se mentine pe un nivel ridicat, vei evolua repede si bine spre scopul cel mare. Ca e o afacere aflata la start sau o investitie de zile mari, esti increzator in ceea ce faci pentru a-ti vedea visul cu ochii foarte repede.

Fecioară

Ai toate motivele sa crezi ca planul la care iti aduci contributia va avea urmari dintre cele mai bune. Chiar daca e un demers de lunga durata care te solicita enorm din toate punctele de vedere, deja se contureaza la orizont rezultatele spre care ai pornit alaturi de un grup mai larg de persoane, care au aceleasi interese. Daca va uniti cu totii fortele in acelasi scop, lucrurile vor evolua pe teren mult mai sigur. Norocul tau e contributia unei persoane mai mature si mai experimentate care a mai trecut prin astfel de situatii si va sfatuieste pe toti ceilalti ce trebuie facut, ca sa nu mai pierdeti timpul pe experimente inutile.

Balanță

Partenerul de suflet cere mai multa implicare de la tine, sa-i demonstrezi ca esti capabil sa vii alaturi de el pentru a pune umarul la constructia unui proiect de cursa lunga. Valori precum respect, fidelitate, corectitudine, seriozitate vor fi puse pe tapet in cel mai matur mod, pentru a demonstra ca ati depasit deja faza indragostirii, cu fluturi in stomac, si puteti trece deja la etapa urmatoare: la constructia unui cuplu de perspectiva. Ceva iti spune ca te poti baza pe acest om, ca este persoana potrivita pentru o viata in doi stabila, deci merita sa investesti!

Scorpion

Ti-e dor de locuri de care te leaga amintiri puternice din copilarie, de aceea ar fi o zi perfecta pentru a face o vizita la bunici sau la parinti, in cazul in care acestia sunt in alta localitate. Chiar si un telefon ar fi de ajuns pentru a le arata ca te gandesti la ei, deoarece si ei sunt cu gandul la tine. Ai ocazia sa vizitezi din nou locuri prin care ai mai trecut si altadata, locuri care iti incarca inima de emotie si bucurie. Mai mult: o calatorie pe care ai putea sa o faci azi ti-ar putea aduce in cale chiar si o sansa de iubire, deci cauta amorul dincolo de granitele orasului.

Sagetător

Fii foarte atent la ideea de afaceri care iti vine azi, pentru ca ar putea avea efecte dintre cele mai profitabile. Ce-i drept, ti se cere un dram de curaj de a pune in practica ceea ce gandesti acum, dar daca ai nevoie de bani, nu vei sta pe ganduri. O tranzactie financiara, incheiata azi, iti poate asigura o situatie materiala superioara, dar daca tot ai adunat ceva bani, ar fi bine sa nu te gandesti deja cum sa-i cheltui. E mai degraba un moment al castigurilor bune, de parca eforturile depuse de tine pana acum au ajuns, finalmente, la roadele dorite: foarte bune!

Capricorn

Acasa, totul evolueaza foarte bine pentru ca reusesti sa aduni in jurul tau si pe ceilalti membri ai familiei pentru un plan comun interesant. Tu esti capul acestei actiuni, ceilalti doar isi vor aduce contributia cu ceea ce pot si stiu sa faca mai bine, dar ii motiveaza sustinerea ta, capacitatea ta de a-i stimula si de a le canaliza energiile intr-un sens pozitiv. Stati de vorba si discutati cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parca toti asteapta de la tine o cale. Ofera-le-o pentru ca esti persoana cea mai potrivita in rolul de lider!

Vărsător

Ai de ales intre doua directii la fel de tentante. Pe moment, ai vrea sa le urmezi pe amandoua, pentru ca nu te poti opri asupra uneia singure, dar dupa o vreme vei ajunge la concluzia ca nu sunt valabile ambele, ca de fapt fugi dupa doi iepuri care nu duc acolo unde crezi. Asculta ce-ti transmite mintea dar si ceea ce-ti sopteste inima, deoarece e o decizie in care ambele resurse ale tale au ceva de spus. Cantareste pe indelete, nu te grabeste nimeni sa dai raspunsul pe loc, dar alege ceva ce se pliaza perfect pe sperantele tale actuale.

Pești

Ai mari dubii daca rezultatul pe care ti-l transmite azi cineva ca fiind cel mai corect ar fi cu adevarat asa! Daca nu ai incredere in capacitatea altora de a judeca just o situatie, mai bine te-ai ocupa tu personal de procesul de analiza. Pentru ca esti impartial, mai detasat de toata problema, poti extrage o concluzie cat se poate de corecta, prin care ii vei uimi si pe ceilalti. Nu te lasa coplesit de cei care se bat cu pumnul in piept ca iau cele mai bune decizii, pentru ca nu detin, cel putin azi, toate informatiile necesare. In schimb tu da!

Sursă: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *