Horoscop

Horoscop 6 iulie 2016

Berbec

Ai multe de făcut pe parcursul zilei, trebuie să te împărţi între mai multe treburi banale în timp scurt. Prima ta preocupare rămâne familia, pentru că aici au loc unele aspecte care necesită atenţie sporită, cum ar fi treburile gospodăreşti, cumpărăturile săptămânale sau o vizită la părinţi. Vei reuşi să le faci pe toate cu succes, pentru că pui suflet şi ai şi motive de satisfacţie ori de câte ori intri în legătură cu oamenii pe care îi îndrăgeşti. De dragul lor, găseşti în ţine resurse fantastice de energie.

Taur

Oamenii nu pot fi întotdeauna pe aceeaşi lungime de undă cu ţine, dar înainte de a-i cataloga drept inamici, gândeşte-te de două ori dacă nu cumva piedicile lor au, totuşi, un rost! S-ar putea să vadă lucrurile din alt unghi decât o faci tu şi să te tragă de mânecă la timp, înainte de a face o greşeală. Oricât de încăpăţânat ai fi, încearcă să asculţi ceea ce îţi spun ceilalţi, mai ales dacă aduc şi argumente logice suficient de puternice. Nu ai cum să le ştii tu chiar pe toate, deci nu strică să mai asculţi din când în când şi opiniile altora, chiar dacă sunt complet diferite de cele proprii.

Gemeni

Unii se joacă prea mult cu emoţiile tale, dar nu trebuie să te superi! Aşa e firea lor, mai jucăuşă, mai distrată, fără să-şi dea seama cât de serios priveşti tu chestiunile de suflet. Tu nu te joci nici cu iubirea, nici cu declaraţiile de dragoste, nici cu gesturile de prietenie, pentru că nu ai vrea să fie greşit interpretate. Când promiţi ceva cuiva drag, tu chiar te ţii de cuvânt, dar alţii uită să-şi ducă la îndeplinire promisiunile. Încearcă să priveşti cu umor atitudinea lor, nu pune la suflet vorbele frumoase şi linguşitoare şi nici nu crede tot ce auzi, chiar dacă îţi face plăcere.

Rac

Apreciezi mult compania celor maturi, pentru că alături de ei te simţi cu un pas mai în faţă sau cu un cap deasupra. Simţi că e motiv de mândrie să fii primit în astfel de medii, pentru că acolo se află oameni cu mai multă experienţă, care ştiu mai multe şi de la care ai putea învaţă o mulţime de lucruri utile. Fă tot posibilul să stai în preajma celor mai în vârstă, pentru că vei încheia ziua cu un sentiment de respect atât faţă de ei – recunoscându-le astfel rolul în ceea ce te preocupă – cât şi faţă de ţine, pentru că ai mai acumulat ceva înţelepciune alături de ei.

Leu

Priveşte un pic înapoi, cu luni în urmă, pentru că ai primit atunci o informaţie pe care o poţi valorifica abia acum. Te-ai întâlnit cu o persoană care ţi-a promis că te va ajută la nevoie, dar nu ai avut ocazia să apelezi la ea. E vremea să cauţi prin vechile cărţi de vizită, prin fostele contacte, prin informaţiile stocate în memorie pentru a scoate la iveală exact cheia problemei tale de acum. Foloseşte-o cu încredere, pentru că e un sfat bine documentat de la o persoană cu experienţă de la care iată, ai avut ceva de câştigat sau de învăţat. Totul a avut rost, chiar dacă nu l-ai înţeles la vremea respectivă, ci abia azi.

Fecioara

Nu încerca să le faci pe toate singur, ci apelează de fiecare dată la cei pregătiţi special pentru a interveni în diversele situaţii cu care te confrunţi. S-au inventat atâtea meserii la ai căror reprezentanţi poţi apela la nevoie, fără să încerci tu să le faci pe toate, mai ales dacă nu ai cunoştinţe solide în domeniu. Profită de experienţă celor care cu asta se ocupă zi de zi, fără să încerci să-i înlocuieşti cu propriile tale experimente. Nu le ştii chiar pe toate, deci cheamă experţii să-ţi rezolve problema mult mai repede şi mai bine.

Balanţă

Ai mai multă încredere în forţele tale, pentru că eşti mai capabil decât ai putea crede! Fii sigur că ceea ce faci, că ceea ce creezi, e de mare succes, dar că lumea să aprecieze ceea ce iese din mintea sau mâinile tale, trebuie că tu, mai întâi, să investeşti încredere şi iubire în rodul muncii tale. Dacă tu te critici singur, dacă-ţi găseşti doar vini şi defecte, cum ai vrea că ceilalţi să aprecieze mai mult ceea ce faci tu? Nu pretinde respect şi apreciere dacă tu singur te priveşti că pe cel mai mare inamic, deci învaţă să te iubeşti necondiţionat pe ţine însuţi, pentru că meriţi asta din belşug!

Scorpion

Bucură-te de ceea ce ai, pentru că ai la dispoziţie lucruri minunate, pe care le-ai obţinut prin efort şi pasiune. Nici nu contează că nu ai ajuns, încă, la potenţialul tău maxim. În fond mai ai atâtea de făcut şi de acum înainte! Nu-ţi spune nimeni să obţii totul în acest moment al existenţei tale, dar poţi să-ţi propui să atingi apogeul de acum înainte! Trasează-ţi următorii paşi cu încredere absolută în succes, sigur că tot ce iese din mâinile sau din mintea ta e un succes deplin, şi cât timp crezi asta cu tărie, e doar o chestiune de timp până ajungi la vârful visat. Dar după el vine o altă culme şi mai grozavă ce merită cucerită!

Săgetător

Revendică-ţi dreptul la fericire, fără să ţii cont de ce spune lumea. Niciodată nu-i vei mulţumi pe toţi, că atare acum contează doar ce vrei tu cu adevărat. Investeşte energie şi pasiune în ceea ce vrei tu să primeşti de la viaţă, şi nu te lasă oprit din elan de cei invidioşi, neputincioşi sau învechiţi, acele persoane care nu pot înţelege dorinţa ta de a evolua spre un anumit tel. Indiferent ce fac sau gândesc ceilalţi, alături de ţine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu sunt neapărat în asentimentul tău, de aceea nici nu încerca să le faci lor pe plac, dar nici nu-i judecă, aşa cum poate unii dintre ei fac cu ţine. Mergi pe calea ta cu încredere!

Capricorn

Te întorci prea des înapoi, la etapele anterioare ale unui proiect care pare să meargă bine, dar tu te simţi mai în siguranţă acolo, în trecut. Eliberează-te de vremurile de altădată, ce a fost a fost, acum contează mai mult nivelul pe care te afli şi, mai ales, cel spre care te îndrepţi. Concentrează-ţi energia pe ceea ce va să vină, pentru că trecutul şi-a jucat rolul la momentul potrivit. Ai primit de acolo tot ce era mai bun pentru ceea ce ai de făcut de acum înainte, că atare nu te tot refugia în amintiri, în istoricul cu care te mândreşti sau nu, în vremuri de demult. Gata, s-au dus!

Vărsător

Dacă ai putea prelungi la nesfârşit starea de bine care te cuprinde astăzi, ai fi fericit, deci fă tot posibilul să profiţi cât mai mult de această stare! O petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestei zile şi orele par să nu se mai sfârşească într-o atmosfera veselă. La un moment dat, ai sentimentul că timpul s-a oprit în loc şi acelaşi eveniment fericit se repetă iar şi iar, spre marea ta satisfacţie, semn că, atunci când eşti optimist, poţi să păstrezi lângă ţine mult timp ce e frumos şi bun în viaţă.

Peşti

Ai numai de câştigat de pe urmă anturajului în care nimereşti astăzi, de parcă ai intră într-un mediu de oameni inteligenţi, experimentaţi, înţelepţi, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdată îl tatonezi. Stai cu urechile pâlnie la tot ce au ei de transmis, pentru că trebuie să recunoşti că îţi sunt superiori şi de la ei vei primi informaţiile de care ai nevoie. Sunt că un fel de profesori, de mentori, de îndrumători spre succesul pe care îl visezi de multă vreme, iar deschiderea lor spre a împărtăşi şi altora ce ştiu trebuie valorificată din plin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *