Horoscop

Horoscop 6 noiembrie 2018. Este ziua perfectă pentru două zodii

Horoscop 6 noiembrie 2018 BERBEC
Chiar dacă au loc unele evenimente nu tocmai fericite în viaţa ta, nu trebuie să le acorzi mai multă importanţă decât merită. Sunt chestiuni inerente în orice casă: de exemplu se mai nasc şi conflicte între părinţi şi copii sau tensiuni în cuplu care planează peste toţi ai casei ca un nor negru.

Cei mici, cei tineri, copiii sunt cei care pot dezamorsa cel mai uşor bomba, arătând iubire şi imensă înţelegere părinţilor lor, care vin nervoşi acasă. Dacă tu eşti cel tânăr, copilul casei, retrage-te din tirul părinţilor, şi acceptă-le nazurile, pentru că le vor trece repede.

Dar dacă tu eşti părintele nervos, nu-ţi elibera nervii pe copii, pentru că ei nu au nicio vină că ţie ţi-au mers toate anapoda astăzi. Nu face o dramă din nimic!

Horoscop 6 noiembrie 2018 TAUR
A considera mereu că dreptatea e numai la tine (chiar dacă şi aici ai dreptate) limitează experienţele pe care le-ai putea acumula din tot ce trăieşti.

Mai dai şi în bară uneori, mai faci şi câte o boacănă, deci nu insista să fii impecabil şi să primeşti doar laude întotdeauna pentru că e imposibil. Renunţa la nevoia de a avea numai tu ultimul cuvânt, de a le da altora peste nas cu replici de genul am ştiut eu sau ţi-am spus eu.

Nu-i mai judeca tardiv pe alţii, ci aminteşte-ţi că, până ai ajuns la acest nivel de experienţă şi de înţelepciune, ai făcut şi tu suficiente erori. Lasă-i şi pe ei să facă, pentru că toată lumea învaţă din greşeli, deci evită să ţii predici altora.

Horoscop 6 noiembrie 2018 GEMENI
Ai multe lucruri de făcut, dar reuşeşti tu să te învârţi în aşa fel încât să nu rămână nimic nerezolvat. Nu sunt decât activităţi de rutină, şi tocmai pentru că sunt uşoare, le ştergi imediat de pe lista de sarcini astfel încât să te poţi bucura şi de câteva ore de relaxare.

Pe lângă multiple chestiuni banale mai pot apărea şi altele neprevăzute, dar par nesemnificative ca să le consideri într-atât de grele încât să nu le poţi rezolva repede. Îţi iei de-o grijă şi mai apoi intri în atmosfera de familie după care tânjeai.

Horoscop 6 noiembrie 2018 RAC
De felul cum te priveşti pe tine însuţi depinde succesul relaţiilor tale, ca atare, dacă vrei ca ceilalţi să te placă aşa cum eşti, trebuie să-ţi radieze iubirea de sine pe faţă.

Dacă tu te vezi singur într-o oglindă deformată, dacă-ţi vezi doar lipsurile şi defectele, dacă în permanenţă ai vrea să schimbi ceva la tine, cum ai vrea ca ceilalţi să te preţuiască mai mult?

E ca şi cum ai spune cuiva de o sută de ori că supa lui e sărată şi până la urmă chiar va începe să simtă şi el la fel despre ceea ce mănâncă. Mai bine te-ai vedea într-o lumină frumoasă de iubire, pentru că sigur meriţi mai multă preţuire de sine! Renunţă la auto-critică şi acceptă-te!

Horoscop 6 noiembrie 2018 LEU
Ai grijă spre ce-ţi canalizezi azi energia debordantă, ca nu cumva să o risipeşti pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii, sau dispute din care nu iese nimic bun. Eşti pus pe harţă, agresiv în exprimare şi dacă mai întâlneşti şi alţi oameni la fel de nervoşi ca şi tine, scânteia de scandal se va aprinde foarte repede. Prin auto-control şi toleranţă maximă, ai putea depăşi chiar şi cele mai acerbe contradicţii, transformând un conflict într-o competiţie constructivă, din care fiecare scoate la lumină ce are mai bun în el: voinţă, ambiţie, spirit de conducător.

Horoscop 6 noiembrie 2018 FECIOARĂ
Nu te aştepta ca relaţia dintre sexe opuse să se desfăşoare paşnic şi armonios, pentru că oricum ai privi lucrurile, bărbatul şi femeia nu pot fi la fel. Dacă celălalt ridică tonul, încearcă să aplanezi tu conflictul înainte de a deveni prea agresiv.

Unul trebuie să cedeze, deci fii tu balanţa care menţine echilibrul între energiile descătuşate. Tu poţi fi cheia armoniei depline între partea masculină şi cea feminină aflată azi în conflict, deci acceptă faptul că celălalt e nervos.

În fond contrastele de atrag, deci nu-ţi displace această luptă între un el şi o ea, indiferent în ce tabără eşti.

Horoscop 6 noiembrie 2018 BALANȚĂ
Profită de o zi mai lejeră pentru a-ţi pregăti strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investiţii, pentru că ceea ce decizi acum va avea efecte promiţătoare în perioada următoare.

Nimeni nu te întrece când vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ţi mintea la contribuţie pentru a descoperi încotro să vâsleşti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viaţă mai bună.

Un prim pas spre bunăstare e adoptarea unei atitudini pozitive de viaţă, pentru că dacă iei în braţe doar termeni ca sărac, lipsuri, datorii, fii sigur că numai acestea se vor ţine scai de tine!

Horoscop 6 noiembrie 2018 SCORPION
Ceea ce primeşti azi de la oamenii cu care intri în contact este de mare valoare, ca atare ieşi în întâmpinarea celor care au ceva important să-ţi transmită.

Nimeni nu va bate la uşa ta să te întrebe dacă eşti pregătit să afli o noutate sau să te alături unei aventuri interesante, ci totul depinde de tine: să fii la locul potrivit în momentul potrivit pentru o şansă deosebită.

Se poate spune că azi se decide calea ta pe câteva luni de acum înainte, ca şi cum ai fi gata să iei o decizie sau să adopţi o strategie complet nouă ce va duce la succes.

Horoscop 6 noiembrie 2018 SĂGETĂTOR
O faci pe neştiutorul în faţa unei persoane care are pretenţii mari de la tine, dar e mai bine să recunoşti sincer că nu ai soluţie la problema de faţă decât să abordezi o atitudine falsă, care nu te reprezintă.

Cinstit ar fi deci să spui clar ce nu ştii şi să ceri un sfat experimentat, deoarece întotdeauna ai ceva nou de învăţat de la alţii. Îţi accepţi poziţia de învăţăcel în faţa unui mentor care va aprecia corectitudinea ta şi îţi va preda o lecţie folositoare de viaţă.

De mâine nu vei mai spune că nu ştii, ci că tocmai ai învăţat acel lucru!

Horoscop 6 noiembrie 2018 CAPRICORN
Eşti încă sub influenţa unei veşti care te-a pus într-o lumină defavorabilă şi e normal să suferi că ai fost tratat nedrept. În loc să stai şi să ticluieşti planuri de răzbunare, mai bine ai aduna probe în favoarea ta pentru a-ţi recupera imaginea pe care consideri că o meriţi.

Poţi găsi uşor mărturii care să certifice faptul că eşti nevinovat, că tot ce ai făcut a fost conform regulilor şi nimeni nu are dreptul să te acuze de ceva. dar dacă totuşi te simţi cu musca pe căciulă oricât de puţin, fă un efort să repari situaţia, înainte de a trece cineva la măsuri mai drastice împotriva ta.

Horoscop 6 noiembrie 2018 VĂRSĂTOR
Un conflict de păreri poate degenera astăzi într-o dispută aprinsă care poate duce la un final nefericit. Ai grijă la ce spui, la tonul categoric pe care eşti tentat să-l foloseşti, la deciziile tranşante pe care eşti gata să le iei fără să chibzuieşti.

Ai putea rupe o relaţie ce mergea bine, ai putea pierde un prieten sau ai putea face un gest riscant pe care nu-l vei mai putea repara după aceea. Atitudinea agresivă nu te reprezintă, tocmai de aceea, cei care te văd astăzi atât de violent, ar putea interpreta greşit nervii tăi, gata să-ţi întoarcă spatele.

Horoscop 6 noiembrie 2018 PEȘTI
Oricât ai încerca să fii imparţial şi obiectiv, tot vei defavoriza pe cineva, ca atare nu te mai chinui atâta să fii echidistant. Fii tu însuţi, aşa cum eşti, fără a te scuza mereu, fără a-ţi explica reacţiile, gesturile, replicile la tot pasul.

Chiar dacă tu consideri că ai fost corect cu cineva, acela tot va găsi nod în papură şi te va acuza de cine ştie ce gest nepotrivit.

Totuşi poţi încerca să repari o veche greşeală din trecut la care ţi-ai dat şi tu seama, între timp, că ai cam exagerat, pentru că de data aceasta ai putea drege mult mai uşor busuiocul decât atunci când ai comis-o.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *