Horoscop

Horoscop 6 octombrie 2015

Te întâlneşti cu persoane amuzante, cu tineri puşi pe glume, laşi şi tu copilul din ţine să se manifeste în voie, aşa cum de obicei nu reuşeşti să fii. Există un motiv plăcut de sărbătorit şi atmosfera veselă pune stăpânire pe toată lumea. Acest tonus excelent merită promovat, merită folosit intens pe toate planurile, deoarece te molipseşti repede de veselie, stare ce poate da startul unei perioade lungi de distracţie. Acceptă invitaţiile de a ieşi undeva cu amicii, de a merge la o petrecere sau adu tu singur muzică, dans şi zâmbete în viaţă ta!

Taur

Stai cu urechile pâlnie la orice pont de natură financiară care ar putea trece pe lângă ţine, pentru că ar putea fi sursă unui mare noroc. E că şi cum te-ai află la locul potrivit în momentul potrivit pentru o şansă excelenţă de câştig, ceva ce te poate propulsa mai repede spre materializarea unei dorinţe ce se poate măsură şi în bani. Afacerile încheiate astăzi, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile îndreptate direct spre ţine s-ar putea să valoreze mult sau să deschidă poartă spre o etapă mai prosperă în viaţă ta. Merită să profiţi de şansă imediat, fără să stai pe gânduri, pentru că sună profitabil!

Gemeni

Eşti în criză de timp şi asta te face să dai la o parte ceea ce nu ţi se pare urgent sau relevant. Tocmai pentru că nu sunt importante, ai să vezi că dai prea multe pe linie moartă până se adună acolo un adevărat morman de restante şi atunci nu vor mai părea atât de mici. Dacă te-ai ocupă de ele acum, cât sunt puţine şi simple, ar fi mult mai bine pentru ţine, pentru că, după ce se va formă ditamai muntele de mărunţişuri, nu vei mai şti de unde să le apuci. Cel mai bine e să nu amâni nimic din ceea ce nu ţi se pare, în acest moment, vital. De dragul timpului tău liber de mai târziu, este!

Rac

Greu de spus dacă e o zi veselă sau tristă, de parcă ai avea parte de ambele fete ale medaliei în acelaşi timp. Afli veşti nu tocmai plăcute de la cei dragi, ceea ce, pe moment, te întristează, dar după ce trece şocul iniţial, vei găsi imediat soluţii. Totul e să nu te laşi copleşit de emoţia negativă care vine la pachet cu vestea cea proastă, căci totul are o rezolvare. Nu acceptă tristeţea în mintea ta, ci lupta cu starea emoţională care te paşte, pentru că numai cu un zâmbet pe faţă, un tonus optimist, şi cu încredere că se poate, vei depăşi cu brio chiar şi cel mai critic moment al depresiei.

Leu

Planurile la care te gândeşti cu multă pasiune prind viaţă sub ochii tăi, pentru că eşti un creator prin excelenţă. Adaugă noi elemente la planul tău cel mare, nu te opri din visat şi din inventat, ci continuă să clădeşti ceea ce consideri a fi important pentru ţine la ora actuală. Dacă discuţi azi cu cineva despre marile tale vise, ai putea primi atât de multe soluţii şi idei suplimentare, ba chiar cineva se oferă să-ţi acorde tot suportul pentru că proiectul tău să ajungă la îndeplinire. Poate nici nu aşteaptă nimic în schimb, e un sprijin sincer şi necondiţionat, doar pentru că el deţine cheia care ţie momentan îţi lipseşte. Fii recunoscător că ai şansă de a primi sprijin!

Fecioara

Ziua e perfectă pentru a pleca la drum! Hai, urcă în maşină şi călătoreşte, urcă în tren şi mergi acolo unde te cheamă inima sau, dacă sărbătorile se termină aici, atunci întoarcerea acasă are şi ea beneficiile sale. Călătoria în sine are un rol benefic pentru ţine, de parcă ţi se revelează, pe parcurs sau la destinaţie, un mare adevăr. Ai ocazia să înţelegi ceva foarte important de la oamenii alături de care călătoreşti sau de la elementele care-ţi apar în cale. Poate treci printr-un loc cu o semnificaţie aparte, că atare fii atent la semne, la indicii, la direcţii, la oameni, pentru că poţi întâlni ceva important pentru ţine de acum înainte, ceva ce, acasă dacă ai fi stat, nu ar fi apărut.

Balanţă

Vrei să le oferi celor dragi tot ce le doreşte inimioară. Calculezi resursele financiare şi rezultatul sună bine, suficient cât să-ţi dea curajul să ieşi la cumpărături şi să iei tot ce-i nevoie. Ce-i drept, nu e chiar momentul celor mai costisitoare investiţii sau achiziţii, dar şi lucrurile mărunte erau pe lista! Sunt cumpărături de rutină, strictul necesar la urmă urmei, dar te simţi foarte bine când te întorci acasă cu sacoşele pline, pentru că toate aceste mărunţişuri îţi inspiră ţie un oarecare sentiment de securitate, de confort domestic şi bucuria că nu-ţi lipseşte nimic şi că poţi pregăti o masă cu de toate pentru cei dragi.

Scorpion

Micile ciondăneli care se mai încing astăzi nici nu ar merită luate în seama, deoarece sunt contradicţii inerente în orice mediu în care se adună la un loc persoane atât de diferite. E normal să aveţi cu toţii păreri variate, e normal că fiecare să-şi susţină punctul de vedere cu autoritate, dar nu trebuie să duceţi o discuţie aparent conflictuală spre o ceartă inutilă. Adevărul oricum e undeva la mijloc iar umorul şi bună dispoziţie pot restabili cel mai repede armonia între tabere. Mai lasă şi tu, mai lasă şi ceilalţi şi, făcând haz de argumentele atât de diverse, apare şi calea de mijloc.

Săgetător

Mare atenţie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru că există riscul de a te lasă atras într-o capcană. Există în preajma ta persoane care nu te privesc cu ochi buni, şi la originea antipatiei sale pare să fie situaţia ta financiară. Stai cu ochii pe bunurile tale, pentru că nu sunt în siguranţă. Ori te trezeşti acasă fără portofel, ori faci vreo afacere proastă, deci, oricum ai privi lucrurile, tot nu-ţi ies bine calculele! Nu te încrede în cei care fac promisiuni de îmbogăţire rapidă, pentru că nu tu vei fi cel care câştigă, ci ceilalţi, pe seama ta!

Capricorn

Aşezi pe umerii persoanei iubite prea multe aşteptări, de parcă ţi-ai lega acum toate visele numai de el, dar acest lucru s-ar putea să nu îi prea convină. Cu cât te vede mai ancorat de el, cu atât s-ar putea să bată în retragere, că atare nu te agaţă de el cu toată fiinţă ta. A proiecta asupra lui tot ce visezi e o responsabilitate mult prea mare pentru un om şi nu va înţelege corect nevoia ta imensă de a fi cu cineva, de a iubi şi a fi iubit. Pune-te un pic în pielea lui şi vezi cum te-ai simţi dacă el s-ar prinde de ţine şi nu te-ar mai lasă să respiri. Nu te-ai simţi prea bine, nu-i aşa? Şi el e în aceeaşi situaţie, deci… altuia nu-i face ce ţi-e nu-ţi place!

Vărsător

Joci un rol foarte important în mediul în care te afli şi simţi că nu mai ai deloc timp pentru ţine. Mereu cineva te solicită, telefonul sună întruna, mereu cineva trage de ţine şi îţi cere părerea încât vei fi într-o continuă alergătură de colo-colo, pentru a fi de folos celor care te cheamă. Îţi place această postura, semn că lumea te apreciază, dar această popularitate te lasă pe ţine fără energie. La finalul zilei, vei descoperi că nu ai avut timp nici să bei un pahar cu apă, că nu ai avut timp nici să respiri, deci propria ta persoană a dispărut cu totul din peisaj. Minut cu minut, ai stat la dispoziţia altuia, dar te simţi bine aşa.

Peşti

Eşti într-un moment în care, fără să-ţi dai seama de ce, aluneci mai mult într-o zona sumbră a gândurilor tale, deşi nu ai nici un motiv. Te paşte o vagă depresie, de parcă te-ai fi împotmolit în propriile griji şi limite. Capul sus, nu ai de ce să te comporţi aşa, de parcă ţi s-au înecat toate corăbiile, pentru că pesimismul nu te caracterizează! Sigur vei găsi în preajma ta ceva mult mai bun decât motivul supărărilor tale inexplicabile, şi de care te poţi agaţă cu toată speranţa. Îţi vei reveni uşor dacă scoţi mai mult în evidenţă acel oricât de mic detaliu excelent din viaţă ta! Vezi că ai pentru ce zâmbi?

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *