Horoscop

Horoscop 7 aprilie 2017

Horoscop 7 aprilie 2017 Berbec
Nu te lasă învins de un hop trecător! Nu toate drumurile duc spre succes, şi ştii şi tu prea bine asta, că atare opreşte-te un pic şi eliberează-te de capitolul care s-a închis acum în faţă ta. Ia o pauză, trage aer în piept şi apoi concentrează-ţi forţele spre alt tel. Nu e un eşec, e doar o încercare care nu a dus acolo unde doreai, dar scoate repede din abundenţă ta de idei şi de proiecte curajoase altceva care să-ţi atragă toată atenţia. Pui punct acelui plan care nu a avut roadele scontate, dar o iei imediat de la capăt în alt sens, cu şi mai multă voinţă. Poţi renaşte cu şi mai multă energie spre un tel şi mai grozav!

Horoscop 7 aprilie 2017 Taur
Piedicile care apar acum în calea ta te fac să te simţi ciudat şi îţi asumi toată responsabilitatea pentru situaţia creată. Nu exagera totuşi, nu eşti numai tu vinovat de acest hop, ci au mai contribuit şi alţii, care nu şi-au îndeplinit sarcinile aşa cum ar fi trebuit. Nu ai însă curaj să-i tragi pe ceilalţi la răspundere ci preferi să-ţi asumi tu toate greşelile. Toate oalele se sparg în capul tău, deşi nu ai merită asta, ci mai bine ai discuta cinstit şi cu ceilalţi care au contribuit la acest hop, că să vedeţi ce se poate face. Evident, că mulţi dintre cei vinovaţi vor da bir cu fugiţii şi vor tăcea în banca lor, şi atunci ce-ţi mai rămâne de făcut decât să repari tu totul?

Horoscopul sexual al săptămânii 3-10 aprilie

Nu aştepta ceva anume doar dintr-o singură direcţie, pentru că s-ar putea că paleta de opţiuni să fie mai largă decât o vezi tu acum. Aştepţi iubire de la o anumită persoană, aştepţi veşti bune doar dintr-o singură direcţie, îţi legi aşteptările de o singură pasiune, or lucrurile bune pot apărea din sute de direcţii interesante. Fii deschis la alternative, nu-ţi seta visele spre un unic scop, pentru că ar putea trece pe lângă ţine multe alte idei la fel de bune. Fii gata să primeşti şi lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat înainte, tot aşa cum trebuie să fii gata să renunţi la alte idei, pentru că nu sunt singurele bune în această situaţie. Ia vezi câte feluri ai în meniu, nu doar cel pe care îl consumi din obişnuinţă de fiecare dată!

Horoscop 7 aprilie 2017 Rac
Succesul vine, e în drum spre ţine, dar nu-l primeşti pe tavă! E nevoie de o lupta serioasă pentru a pune mâna pe acel premiu. Îţi aduni forţele şi te implici într-o competiţie acerbă, alături de concurenţi redutabili, dar fără frică. Pentru că ai şi tu atuurile tale de care vei şti să profiţi la momentul cel mai potrivit. Azi poţi ieşi învingător în concursuri, în întrevederi cu persoane la fel de bine pregătite, în lupta pentru supremaţie, dar succesul depinde enorm de încrederea absolută în forţele proprii, pe care o afişezi cu emfază în ochii rivalilor tăi. Îi vei dezarmă mai uşor dacă te vor vedea atât de încrezător în victorie!
Horoscop 7 aprilie 2017 Leu
Ai avea nevoie de o zi de pauză, pentru că eşti obosit şi, în asemenea stare de epuizare mentală, nu mai dai randament. Când vor începe să apară lapsusurile, erorile de calcul, dezacordurile în vorbire sunt semn că trebuie să te retragi măcar pentru câteva ore că să te odihneşti. Încearcă să nu te implici azi în niciun fel de activitate intelectuală dificilă, deoarece nu vei lasă cea mai bună impresie. Nici dialogul, nici exprimarea, nici lucrul în echipa nu sunt la cote maxime, deci să nu te mire că lumea te va critică mai mult şi va spune despre ţine că nu te mai înţeleg. E o problema trecătoare de comunicare din cauza oboselii acumulate.

Horoscop 7 aprilie 2017 Fecioara
Ai impresia că s-au strâns în jurul tău numai oameni critici, recalcitranţi, puşi pe harta şi, cu asemenea anturaj, baţi pasul pe loc fără să construieşti nimic bun. Decât cu asemenea tovarăşi, mult mai bine ţi-ar fi de unul singur, că atare, dacă vezi că nu te poţi integra deloc în grupul strâns în jurul tău, mai bine faci opinie separată şi încerci să-ţi duci treburile la capăt fără ajutorul nimănui. Adevărul e că, decât cu aşa tovarăşi, care spun nu la tot ce propui, care comentează tot ce faci, mai degrabă te izolezi pentru o zi şi-ţi vezi de treburile tale fără a te consulta cu nimeni. N-ai cu cine coopera azi!

Horoscop 7 aprilie 2017 Balanţă
Te afli în compania unei personalităţi strălucitoare, care monopolizează tată atenţia, încât e firesc să te retragi în banca ta şi să-l priveşti în tăcere. Simţi că tu nu mai ai nimic de zis în faţă sclipirii sale orbitoare şi preferi să asculţi ce are de spus şi să-i urmezi exemplul decât să încerci să mai faci şi tu vreun gest. Oricum, nimeni nu vede pe altcineva decât pe acest personaj aparte, care merită, de dată această, toată atenţia celor din jur. Încearcă să te conectezi la sursă să de energie debordantă, pentru că el poate fi foarte stimulativ pentru cei care-i stau prin preajma. Primeşte de la el lumina, energia, curajul, inspiraţia, pentru că parcă toate gravitează în mod fericit în jurul lui.

Horoscop 7 aprilie 2017 Scorpion
Paşii parcurşi până acum într-o acţiune de durata te-au epuizat încât nu mai ai energie să mergi mai departe. Înainte de a continuă ce ai început, n-ar fi rău să iei o scurtă pauză, atât pentru a trece în revista paşii parcurşi, cât şi pentru a-ţi reîncarcă bateriile, pentru că da, eşti obosit, lipsit de vlagă, lipsit de chef. Stresul acumulat a devenit peste puterile tale, de aceea e bine să te opreşti o zi, două, din acest demers, să te rupi de toate şi să nu te mai gândeşti la nimic. După acest mic răgaz, vei privi lucrurile altfel şi vei regăsi resurse mari de energie şi voinţă pentru a continuă, dar acum eşti la capătul puterilor. Ia deci o mică vacanţă, e spre binele tău, căci a merge mai departe, fără energie, ar duce la eşec.

Adu-ţi aminte de câte ori ai aşteptat ceva de la viaţă şi ai primit doar pentru că ai avut încredere în forţă visului tău de realizare. Fă la fel şi acum, tocmai pentru că ai deja antecedente foarte bune, şi investeşte toată forţă gândului tău pozitiv într-o singură direcţie. Ceea ce porneşti acum va duce uşor spre succes datorită modului foarte optimist în care priveşti lucrurile, deci hai, la drum cu capul sus, trăgându-ţi energia şi motivaţia din vechile tale succese. Ştii bine că se poate, ştii bine că ai reuşit şi altădată în situaţii similare, deci ajunge doar să repeţi reţeta cu aceeaşi pasiune vie! Trecutul e sursă energiei tale actuale.

Horoscop 7 aprilie 2017 Capricorn
Învaţă să renunţi la nu, învaţă să transformi fiecare declaraţie pe care o faci în afirmaţie, pentru că energia cuvântului Da va fi fantastică. Ceea ce porneşti acum, ceea ce visezi să atingi, ceea ce se prefigurează la orizont este posibil numai dacă îmbraci fiecare gând într-o haina pozitivă, strălucitoare, încrezătoare. Poţi orice îţi propui, nu există nici nu pot, nici nu ştiu, ci doar o singură direcţie: spre reuşită. Din momentul când vei folosi cuvântul da cu încăpăţânare, cu insistenţă, chiar şi spre iritarea tuturor, vei vedea că miracolele încep să se arate. Spune da, aşa, mai tare!

Citeşte şi: Horoscop ţigănesc aprilie 2017

Horoscop 7 aprilie 2017 Vărsător
Stai pe loc şi aşteaptă cu răbdare cel mai potrivit moment pentru a-ţi exprimă punctul de vedere. Poate încă mai trebuie să te informezi, să te documentezi din surse sigure înainte de a deschide gură, pentru că, odată exprimată părerea, nu o vei mai putea schimbă. Cel mai bine e să nu te grăbeşti să dai azi răspunsuri definitive, să nu sări la concluzii incomplete sau să faci declaraţii că litera de lege, că să nu regreţi această grabă. Răbdarea e cel mai înţelept mijloc pentru a lua cea mai bună decizie în situaţia de faţă, deci stai şi chibzuieste oricât e nevoie. Nu te zoreşte nimeni să spui pe loc ce gândeşti!

Horoscop 7 aprilie 2017 Peşti
E o zi extrem de capricioasă: acum toate par să se mişte într-o viteză uimitoare, acum parcă toate au alunecat într-o zona pasivă şi nu se mai petrece nimic. Fii pregătit pentru mari schimbări de toane de la o clipă la altă, pentru că nu reuşeşti să-ţi menţii tonusul la acelaşi nivel pe parcursul zilei. Starea ta psihică e precum un zigzag, deoarece treci de la plus la minus şi înapoi cât ai clipi. Vin veşti atât de contradictorii cu efect bombă, încât e şi normal să ai asemenea manifestări fluctuante. Nimic din ce te şochează acum nu rămâne la aceeaşi intensitate prea mult timp, tot aşa cum ceea ce pare liniştit şi tern acum, nu-şi va păstra calmul prea mult timp. Eşti ba sus, ba jos, că barcă pe valuri!

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *