Horoscop

HOROSCOP 7 IANUARIE 2015

N-are rost să-ţi stricai ziua din cauza unuia care poate nu e în apele sale şi îşi varsă năduful pe ţine într-un moment dificil. Păstrează-ţi calmul şi mai cere o a două opinie de la cineva – de la alt medic, de la alt specialist, de la alt martor – pe cât posibil, imparţial, care nu e influenţat de starea negativă în care se află primul tău mesager. Sigur nu e atât de grav pe cât o vede acesta, deci de ţine depinde să redresezi situaţia, căutând o ieşire înainte de a te trage după el, în jos.

Taur

Priveşte în jurul tău să vezi persoanele în vârstă care ar avea mare nevoie de o vorba bună, de un sprijin, de prezenţa ta. Sigur ai un părinte, un bunic, un om pe care îl admiri şi îl respecţi, dar care nu se mai află în formă să fizică de odinioară. Numai dacă i-ai da un semn şi ar însemna enorm pentru acesta, că atare adu-ţi azi aminte de bătrâni. Ştii cum se spune: cine n-are bătrâni, să-şi cumpere, dar dacă tu îi ai (încă) alături, preţuieşte-i! Vei vedea în ochii lor o recunoştinţă greu de egalat în altă parte, deci oferă-le că dar în această zi câteva minute din viaţă ta. Le vindecă orice boală, orice griji, orice probleme, fii aproape de ei, deci!

Gemeni

Ieşi în lumea largă, în medii cât mai aglomerate şi mai populate, pentru că cele mai bune lucruri acolo se întâmplă. Te poţi aştepta la adevărate miracole (mici sau mari, tot miracole sunt), pentru că acolo, în aceste medii pestriţe, poţi găsi minunea când nici nu mai sperai că poate există o soluţie. Îl vei privi că pe eroul tău salvator, deoarece intervine într-o problema personală pe care nu mai ştiai cum s-o gestionezi, deci nu insistă să te descurci singur când undeva afară, în lume, se află salvarea ta! Caut-o, primeşte-o şi bucură-te cu recunoştinţă că s-a întâmplat!

Rac

Eşti blocat într-un punct din care nimic nu mai mişcă, nimic nu mai înaintează. Nu te cramponă de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile tale în desfăşurare. Dacă trebuie să stai pe loc, e semn că e bine să mai analizezi un pic situaţia: de unde vii şi încotro mergi, pe ce resurse te bazezi, pentru că sigur ai scăpat ceva din vedere. Că atare nu trata acest impas că pe capătul eforturilor tale înainte de a renunţă, ci dimpotrivă, că pe o necesitate urgenţă de a cerceta profund cum stau lucrurile. Le vei vedea altfel, vei găsi soluţii şi apoi le vei pune în aplicare pentru a duce mai departe ce ai început. Chibzuieste deci, la rece, pentru că informaţiile cele mai bune vin către ţine din diverse direcţii.

Leu

Uneori, cele mai bune soluţii nu vin din direcţia cu care eşti obişnuit, ci din diverse alte unghiuri la care, înainte, nici nu te găndeai că la o opţiune viabilă. Că atare nu te încăpăţâna să mergi doar pe calea deja cunoscută, cea pe care ai mers de o sută de ori înainte, ci gândeşte-te la variante ocolitoare, la cai originale, la cărări nebătătorite de nimeni. Ele pot duce mai repede acolo unde sperai. Lasă-ţi imaginaţia să caute alternative şi urmează-le cu mult curaj. Într-o zi nu vor mai fi ciudate, ci la dispoziţia oricui, deci tu te poţi numi acum deschizător de drumuri, pionier temerar în explorarea altor perspective.

 Fecioara

Indiferent cum e vremea afară, ai nevoie urgenţă de aer curat! Permite-ţi această evadare în natură că o salvare, pentru că acolo, sub cerul liber, privind linia orizontului, trăgând aer proaspăt în piept, parcă toate se aşează altfel în viaţă ta. Ai muncit mult, ai acumulat un stres pe care nici un medicament nu ţi-l poate alungă, în schimb legătură ta directă cu natură, cu mama pământ, cu cerul de deasupra capului va avea efecte miraculoase asupra ta. Oferă-ţi deci acest refugiu, plimbă-te, fă mişcare în aer liber, fă o excursie, ieşi în afară oraşului cu maşină, fă orice care să te ajute să îţi aeriseşti plămânii, dar şi mintea deopotrivă.

Balanţă

Probleme cu banii zici? Nici vorba, deci scoate din vocabular sau din gând cuvinte precum sărăcie, datorii, griji materiale. N-au ce caută în mintea ta, pentru că ele sunt cele care pot naşte alte probleme. Gândirea pozitivă face minuni astăzi, că atare încarcă-te cu termeni benefici, precum abundenţă, bogăţie, prosperitate, succes material, cumpărături minunate! Ele au un efect excelent asupra tonusului tău general, deci fă tot posibilul să nu discuţi cu nimeni astăzi despre bani cu ton panicard, negativ, trist. Învaţă să vezi în jur abundenţă şi cheam-o cu încredere şi în calea ta: o meriţi!

Scorpion
Nu te lasă atras în discuţii cu tentă religioasă, pentru că, la urmă urmei, fiecare crede în cine vrea şi cum ştie el mai bine. Nimeni nu poate să-ţi spună ţie că e bine sau e rău, ce e păcat şi ce nu. Trăieşti printre oameni şi nimeni nu are dreptul să te judece pentru felul cum gândeşti, simţi, te comporţi. Nimeni nu e perfect, nici tu nu eşti, dar ai în schimb dreptul să intri în relaţie cu divinitatea în stilul tău personal. Re rogi cum ştii tu, discuţi cu Dumnezeu cum ştii tu, mergi la biserica dacă şi când vrei tu… Deci ce rost au discuţiile despre credinţă?

Săgetător

Dacă ai norocul să vezi azi un petic de cer senin, eşti fericit. Tu eşti meteodependent, astăzi, deci starea ta de bine depinde enorm de vremea frumoasă. Dacă nu ai parte de un pic de soare, eşti şi tu înnourat toată ziua, în schimb dacă soarele străluceşte pe cerul tău, ochii îţi sclipesc şi chipul ţi se luminează că prin farmec. Parcă ţi-ai încarcă bateriile direct de la soare, de aceea e bine să te comporţi că floarea soarelui azi: unde vezi o rază, te întorci după ea, deci în nici un caz nu trage draperiile să te ascunzi în umbră. Ai nevoie de atingerea caldă a soarelui pentru a rade cu toată inima!

Capricorn

Sfaturile cele mai bune nu vin de la alţii, mai învăţaţi, pentru că şi tu ştii foarte bine ce ai de făcut. Ai suficientă experienţă de viaţă, ai trecut prin destule că să găseşti în interiorul tău cheia problemei de astăzi. Poate nici nu e prima oară când te confrunţi cu ea, că atare fă puţină linişte în mintea şi sufletul tău, pentru că ele îţi şoptesc încotro e mai bine să mergi. Intuiţia e cel mai bun prieten, iar de dată această îţi oferă soluţii palpabile, nu doar simple avertismente. Închei ziua cu problema rezolvată doar pentru că ai ascultat întocmai ce te ghidează vocea ta interioară.
Vărsător

Spune da schimbărilor, oricât de drastice, ba chiar riscante par! Tu eşti un curajos din fire, nu te sperii atât de uşor când vezi că se dărâma sub ochii tăi tot edificiul, deci e chiar indicat să razi totul şi s-o iei de la capăt. Eşti în faţă unei mari provocări, aşa e, dar ţie îţi place. O accepţi cu încredere că va aduce apoi ceva mult mai bun. Eşti conştient că uneori, că să creezi o lume mai bună trebuie mai întâi s-o dărâmi pe cea veche, şi într-un astfel de moment decisiv eşti şi tu. Nu te temi de schimbare, ci o accepţi cu braţele deschise, asumându-ţi toate riscurile.

Peşti

Nimic nu se vindecă peste noapte, orice rana (fizică sau emoţională) are nevoie de timp că să se refacă. Aşa eşti şi tu acum, în faza de recuperare după un moment critic ce a lăsat urme, dar din care ai mai învăţat ceva important despre viaţă. Nu privi cu frică şi cu resentimente înapoi la sursă suferinţei tale, ci cu recunoştinţă că s-a întâmplat aşa, pentru că acum ai şansă de a reconstrui totul. Se ridică alt om din cenuşă celui care a ars, şi poţi s-o iei încet-încet de la capăt. Vei primi toate resursele necesare că să-ţi revii şi apoi să treci la etapă următoare, dar primul lucru necesar e să-ţi faci timpul prieten, nu duşman. Respectă-l, trece în ritmul care-ţi prieşte ţie!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *