Horoscop

Horoscop 7 septembrie 2016

 Berbec

Spune ce ai decis, fără să te gândeşti la ce va spune lumea despre alegerile făcute. Sunt deciziile tale şi pentru mulţi par ciudate, fantasmagorice, nerealiste, dar tu crezi în ele şi le vei urmă cu sfinţenie. Tu te bazezi pe flerul personal, nu pe părerea lumii, deci eşti pregătit să îţi asumi deciziile ciudate şi căile originale care vor duce acolo unde speri. Dacă vezi că unii te judecă pentru alegerile făcute, da-le apă la moară şi razi alături de ei despre nebunia de care dai dovadă, dar nu te abate de la ce ai ales. Tu prevezi deja rezultatele în perspectiva şi arată promiţător!

Taur

Pe parcursul unor proiecte mai vin şi momente dificile când sacrificiul face parte din program, dar nu trebuie să-l priveşti că pe un eşec, ci că pe un preţ care merită plătit. Sunt momente când spui da la ceva la care, altă dată, ai fi spus tare nu, sunt şi situaţii la care trebuie să renunţi deşi tare ai fi vrut să le continui. Sunt şi momente când suporţi idei, oameni sau stări de lucruri cu care nu eşti de acord cu nici un chip, dar n-ai încotro. Ai răbdare, toate acestea îşi vor arată latura constructivă şi frumoasă într-un final, că atare nu le lua în tragic, ci că pe nişte îndrumări în beneficiul tău. Nu imediat, însă!

Gemeni

Eşti la începutul unei acţiuni noi, interesante, şi entuziasmul este la maxim la început de drum. Păstrează acest tonus cât mai mult timp, pentru că din energia pozitivă se pot naşte rezultate demne de toată laudă. Poţi ajunge repede la ceea ce ţi-ai propus, dacă te încarci de această fantastică energie care te împinge practic de la spate, deci transformă această experienţă într-o şansă de da demonstra cât de puternic, cât de motivat, cât de hotărât eşti să ajungi acolo unde ţi-ai propus, ba chiar să-ţi depăşeşti şi limitele, pentru că acest elan te poate propulsa şi mai departe decât crezi tu că poţi!

 Rac

Pune-ţi în joc valorile în care crezi, legile scrise sau nescrise pe care trebuie să le respecţi, pentru că acestea sunt cele care vor dicta, în final, verdictul pe care îl aştepţi. Cu cât faci lucrurile mai corect, mai legal, mai sincer, cu atât şansele unei reuşite cresc, că atare stai deoparte de ispita de a apela la tertipuri incorecte, oricât de minore ar fi. Mai bune spui adevărul direct în faţă şi accepţi legea, aşa cum e ea, uneori aberantă, decât să i te opui, pentru că nu rezolvi nimic apelând la cai ocolitoare. Mită, şpagă, pilele nu te ajută la nimic în situaţia de faţă, deci fă aşa cum ţi se cere!

Leu

Te afli într-un punct greu al unui proiect profesional, dar nu trebuie să scazi ritmul ci să tragi tare, mai departe, pentru că de efortul depus acum depinde impresia pe care o laşi celor din jurul tău. Nu trebuie să spui nu la nicio provocare, să nu te eschivezi de sarcini, să nu pasezi altora, ci să-ţi asumi totul cu responsabilitate. Fii sigur că tot acest efort merită şi contează la final, când vei culege roadele muncii tale. Acum da, poate e mai greu, poate te stresează la maximum, dar vei vedea că fiecare gest de acum mai pune o cărămidă la carieră ta viitoare, la imaginea ta de profesionist către care te îndrepţi.

Fecioara

Eşti blocat într-o situaţie nu tocmai plăcută şi te cuprinde tristeţea, pesimismul, neputinţă. Nu te grăbi să acţionezi acum, sub imperiul acestor emoţii negative, ci aşteaptă să se mai clarifice orizontul. După ce trece starea această negativă, vei gândi la rece, pentru că acum eşti mult prea afectat emoţional că să înţelegi situaţia corect. După ce te vei linişti, după ce vei respiră din nou liber, vei începe să descoperi şi soluţii, şi oameni de la care poţi cere ajutor şi cai noi de evoluţie, dar acum, cu nodul în gât, e greu de crezut că le poţi observă. E timpul să ierţi, să uiţi şi să aştepţi vremuri mai bune fără să acţionezi.

 Balanţă

Priveşte înapoi cu iubire, fără pic de manie sau regret, pentru că tot ce ai trăit înainte face parte din experienţă ta de viaţă. Nu contează că ai trecut şi prin momente dificile sau că duci după ţine amintiri urâte, ci priveşte trecutul cu recunoştinţă pentru tot ce ai acumulat până aici. Dacă nu ai fi avut şi astfel de momente, mai puţin plăcute, cum ai fi învăţat tot ceea ce ştii în acest moment? Omul învaţă mult mai bine din situaţii dificile, decât dacă le-ar primi pe toate uşor pe tavă, că atare mulţumeşte că ţi s-au predat atâtea lecţii utile. Ţine-le minte şi foloseşte-le cu inima deschisă!

 Scorpion

Eşti foarte preocupat de schimbările pe care le resimţi în relaţia ta cu alte persoane. Simţi că s-a modificat ceva în atitudinea lor faţă de ţine, dar şi tu îi priveşti altfel, semn că te-ai maturizat, că ai învăţat mai multe despre oameni. Mai bine zis, ceea ce aştepţi tu despre ceilalţi generează condiţiile optime pentru a găsi exact acel gen de persoane care îţi plac. Oamenii sunt o oglindă a propriilor tale vise şi dorinţe, pentru că ceea ce-ţi doreşti atragi în viaţă ta. Ai avut încredere în intuiţia ta atunci când ai primit aceşti oameni în viaţă ta, iar acum culegi roadele încrederii investite.
Horoscop 7 septembrie 2016 Săgetător
Investeşti multă pasiune în confortul locuinţei tale, pentru că aici te simţi tu cel mai bine. Orice gest dedicat înfrumuseţării spaţiului în care te afli, orice acţiune prin care măreşti confortul zonei tale de lucru, va avea efecte excelente şi asupra tonusului tău general. Un mediu organizat, curat, frumos decorat, aerisit şi luminos va genera exact atmosfera de care ai nevoie pentru a face totul cu succes, că atare primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când intri într-un spaţiu nou, e să faci curăţenie. Un cât de mic artificiu de decor va face chiar şi din cel mai tern spaţiu, un loc de vis!

Capricorn

Găseşti de fiecare dată exact resursele de care ai nevoie pentru a rezolva sarcinile acestei zile. Eşti în totalitate pregătit şi potrivit pentru tot ce ai de făcut astăzi, deci nu-ţi mai caută atâtea defecte şi nici nu te teme să încerci. Nu trebuie să aştepţi miracole de la alţii, pentru că rezolvarea tuturor problemelor stă în mâinile tale şi în propriile idei. Ajunge doar să te concentrezi un pic, să te înarmezi cu răbdare şi să porneşti la drum, conştient că rezultatele nu vor apărea repede. E cale lungă până la primele semne de reuşită, deci urmează, lent şi calm, paşii fireşti până la finish.

 Vărsător

Parcă s-ar lupta două persoane diferite în interiorul tău şi nu ştii cui să-i dai prioritate. Poate vei găsi o cale de mijloc pentru a le mulţumi pe amândouă, pentru că vin idei bune din ambele direcţii. Mai mult, una din ele are acces direct la cele mai ascunse cotloane ale minţii tale şi ar putea scoate la iveală aspecte de care nu erai pe deplin conştient. Ascultă ce simţi sau ce presimţi, pentru că de acolo, din interior, pot veni azi semnale folositoare de a ieşi din impas. Nu în jurul tău găseşti cele mai bune sfaturi, ci în propria intuiţie, propria imaginaţie sau propriul subconştient care lucrează acum în beneficiul tău.

 Peşti

Eşti cam dezinteresat şi nu prea te trage aţă la treaba, cel puţin nu la actualul serviciu, ci te tot gândeşti la o schimbare în carieră. Dacă salariul nu te mai satisface, dacă ceva nu mai merge aşa de bine la locul de muncă, trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să faci ceva: ori să-i ceri şefului o mărire de salariu sau o mai bună recunoaştere a meritelor tale, ori să începi să trimiţi CV-uri pe la alte companii, că nici nu ştii de unde sare iepurele. Dar, până una – altă, ar fi bine să cauţi o nouă sursă de venit, să începi să faci ceva pe cont propriu pentru un ban în plus.

Horoscop 7 septembrie 2016 oferit de Acvaria.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *