Horoscop

Horoscop 9 februarie 2017

Berbec – Horoscop 9 februarie 2017

Priveşte lumea cu luciditate, nu te mai amăgi singur, nu învălui totul într-o aura falsă. Nici să idealizezi lucrurile nu e bine, pentru că atunci ai aşteptări prea mari de la ceilalţi, dar nici să vezi în jur doar defecte nu e în avantajul tău, pentru că aşa îţi pierzi încrederea în oricine. Încearcă să fii cât se poate de corect în aprecieri, nici să vezi lucrurile în roz, dar nici în negru, ci caută calea de mijloc, cea obiectivă şi clară! Dacă ceva nu-ţi convine din ceea ce vezi în jur, ai tendinţa de a prelua tot pe umerii tăi toată vină, fără motiv, deci nu lua la modul personal nimic din ceea ce nu e chiar perfect în preajma. Asta e realitatea, ia-o că atare!

Taur Horoscop 9 februarie 2017

Nu pune la suflet contradicţiile care se încing la tot pasul pe parcursul zilei. Nu sunt atacuri la persoană, ci doar dispute pentru supremaţie sau lupte pentru obţinerea unei poziţii superioare. Şi tu vizezi acelaşi scop, deci te vei implică fără să stai pe gânduri în competiţie, pentru că azi va câştigă cel care îşi susţine cel mai bine cauza. Lasă nervii deoparte, nu apela la agresivitate, ci doar la ambiţie, pentru că aşa vei putea obţine poziţia supremă în concurs. Ai toate şansele să ieşi primul în confruntarea de forţe, dacă ţii sub control agresivitatea verbală sau grabă. Convingi prin atuurile tale intelectuale, nu prin forţă!

Gemeni Horoscop 9 februarie 2017

Cele mai bune rezultate apar în acele planuri în care nu te împinge nimic de la spate, unde nu eşti grăbit de termene limita sau condiţii severe, deci bucură-te de libertatea de mişcare de care ai parte, că nu se ştie cât va dura. Simţi că ai timp berechet la dispoziţie pentru a clădi un proiect ce evoluează promiţător şi eşti conştient că e cale lungă până la scopul cel mare. Eşti susţinut de cei din jur, care au încredere în sensul către care vâsleşti alături de ei, şi, pentru că fiecare îşi aduce contribuţia cu răbdare şi seriozitate, roadele bune nu vor întârzia să apară. Parcă deja se întrezăresc la orizont, dar mai e un pic!

Rac Horoscop 9 februarie 2017

Nu te lasă influenţat de cei mai tineri sau mai neexperimentaţi, care tratează evenimentul care se apropie cu paşi repezi cu multă superficialitate. Chiar dacă şi ţie îţi place să glumeşti, chiar dacă nu vrei să agravezi anumite aspecte mai mult decât ar trebui, totuşi nici să ignori eventualele riscuri sau probleme nu e în avantajul tău. Totul ar părea mai simplu, la prima vedere, şi când te vei confruntă cu adevărată faţă a lucrurilor, îţi vei da seama cât de naiv ai fost. Da, optimismul e bun, dar nu-l duce spre o atitudine jucăuşă care nu se potriveşte chiar în orice situaţie. Fii mai atent, că să nu greşeşti din cauza atitudinii prea uşuratice, aproape infantile!

Leu Horoscop 9 februarie 2017

Joacă-te mai mult cu lucrurile serioase, pentru că nu chiar totul trebuie privit cu o faţă atât de sobră. Sunt situaţii care ar merită o atitudine mai inocenţa, mai jucăuşă, pentru că nu tot ce se petrece acum în jurul tău are o notă gravă. Cu simţul umorului şi cu un dram de ironie sau auto-ironie în glas, ai putea trece mult mai uşor peste o chestiune care, altădată, te-ar fi scos din sărite, dar acum îţi dai seama că nu merită să-ţi strici bună dispoziţie. Bine faci, deci razi, fă haz de necaz, distrează-te pe seama acestui punct sensibil, pentru că nu e decât o experienţă din care ai ceva de învăţat. N-o trata că pe un capăt de ţară, ci că pe un divertisment.

Fecioara Horoscop 9 februarie 2017

Ceva nu merge tocmai bine la serviciu, din cauza anturajului nepotrivit şi neconstructiv în care lucrezi. Ai alături doar colegi negativisti, nepricepuţi, nemulţumiţi, plângăcioşi, persoane care văd numai pericole la tot pasul. Cum să înaintezi când ei te trag permanent înapoi cu teamă de a nu greşi, cu refuzuri încăpăţânate, cu critică mai mult sau mai puţin meritate. Nimic nu merge, şi dacă mai ai şi nenorocul unui şef la fel de dificil şi de obositor, nu se poate vorbi de rezultate promiţătoare la serviciu. Te întorci acasă extenuat din cauza efortului imens de a-i convinge să duceţi totuşi la capăt ce aţi început. Dar e în zadar.

Balanţă Horoscop 9 februarie 2017

Nu te aştepta că toată lumea să fie de acord cu ţine, deoarece ideile pe care le exprimi azi nu sunt uşor de acceptat, nici la îndemână oricui. Poate eşti ceva mai original în exprimare, poate prea modern pentru cei care te ascultă şi nu pot înţelege clar ce spui, dar se pare că eşti un vizionar care spune azi lucruri care vor fi obişnuite peste un an. Nu te lasă doborât de refuzul sau dezinteresul celor prea învechiţi că să accepte noutatea, pentru că va veni o zi când toţi vor consideră ideile tale de acum absolut fireşti.

Scorpion Horoscop 9 februarie 2017

Ai ocazia să treci printr-un loc de care te leagă amintiri foarte plăcute şi de care îţi era dor. Poate e o călătorie peste hotare spre care te îndrepţi şi care repetă practic un itinerariu deja cunoscut, dar pe care ai visat mereu să-l refaci cândva. Nu te atrag locurile noi, necunoscute, ci acele localităţi în care se află oameni dragi ţie sau care ţi-au generat cu mult timp în urmă emoţii şi trăiri unice pe care doreşti să le reînvii cu această ocazie. Trecutul revine din nou în atenţie.

Săgetător Horoscop 9 februarie 2017

Visul tău cel mare prinde contur din ce în ce mai bine, ceea ce te motivează la maximum! Tragi tare, faci paşi mari spre împlinirea lui şi, cât timp depinde numai de eforturile tale, eşti capabil de adevărate minuni. Ai toate motivele de satisfacţie când vezi cum înaintează planurile tale! Unii au spus că visezi mult, că ai ţeluri imposibile, dar le poţi demonstra practic faptul că tu nu numai visezi frumos, dar deţii şi toate instrumentele şi resursele pentru a ajunge acolo unde visezi. Trage tare, pentru că merită eforturile, căci ţintă ta cea mai înalta este aproape!

Capricorn Horoscop 9 februarie 2017

Atmosfera este veselă în jurul tău, pentru că există un motiv de sărbătorit, dar tu nu te poţi integra acestei bune dispoziţii. Eşti cu gândul la cu totul alte probleme, deşi nu ar merită să le acorzi atâta atenţie. Ceilalţi te invită să te alături veseliei colective, dar faci opinie separată, pentru că tu consideri că nu e momentul să te distrezi când ai atâtea pe cap. Fă un efort să termini repede aceste chestiuni că să-ţi mai rămână totuşi puţină vreme şi pentru divertisment alături de prieteni.

Vărsător Horoscop 9 februarie 2017
Ai mare grijă la deciziile categorice pe care eşti gata să le iei. S-ar putea să fie nişte alegeri făcute în pripă care, mai devreme sau mai târziu, te vor pune într-o situaţie dificilă. Dacă pe ţine te scoate dintr-un impas, nu la fel se poate spune despre cei din jur, care vor primi decizia ta că pe o veste bombă. Fii deci prudent când spui azi un da sau un nu, pentru că s-ar putea să sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de răspunsul tău. Dacă e un refuz, fă-l să nu sune că o uşa trântită în nas, că să nu strici de tot planurile unui coleg care avea nevoie de acest răspuns de la ţine.
Horoscop 9 februarie 2017 Peşti

Ai încredere în bunul mers al acţiunii în care eşti implicat. În fond, nici nu e prima oară când lucrurile merg atât de bine, deci le poţi compară oricând cu situaţii din trecut pe care le-ai depăşit la fel de bine, pentru că au ceva în comun. Această raportare la modul în care ai rezolvat cu brio unele piedici în trecut este constructiv, pentru că-ţi arată că poţi, că orice problema are o soluţie, şi ajunge doar să repeţi reţetele de succes de odinioară. Nu te cramponă de un hop minor, crede cu tărie că-l vei depăşi cu bine şi de dată această pentru că ai mai trecut prin astfel de momente nu o dată sau de două ori şi de fiecare dată te-ai descurcat de minune.

Horoscop 9 februarie 2017 oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *