Actualitate

Horoscop 9 septembrie 2018. Zodia care se va îndrăgosti în această zi

Vibraţia zilei este 9 şi o s-avem fler atunci când o să luăm decizii.

FECIOARĂ: O revedere emoţionantă, poate primiţi şi cadouri şi se pot schimba mai multe în relaţia voastră de cuplu şi s-ajungeţi la căsătorie. O să primiţi diverse invitaţii pe la onomastici, aniversări, nunţi, botezuri, lista e lungă şi o s-aveţi chef de vizite şi de plimbări.

BALANŢĂ: Puteţi profita de timpul liber comun cu al partenerului de cuplu şi o să vă duceţi la plimbare, la concert, sau într-o excursie dus-întors. O să vă duceţi pe la mondenităţi, mai faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate ghida în afaceri, sau vă poate fi model de viaţă.

SCORPION: Se observă o mulţumire sufletească, un câştig, o să vă fie, probabil, apreciată munca în cadru public şi primiţi vreo recompensă. O invitaţie la masă festivă, poate fi în doi şi o să aflaţi cât de trainică e relaţia voastră, şi e an bun de căsătorie, deci sunt şanse să legalizaţi relaţia.

SĂGETĂTOR: Se poate să vă-ntâlniţi cu cineva cu care v-aţi conversat doar în reţelele de socializare şi se va vedea dac-aţi ales bine. Le faceţi cinste prietenilor, îi scoateţi în oraş, la restaurant, la malul mării, pare să fie şi un anunţ important de făcut, c-o să vă logodiţi, că plecaţi la studii.

CAPRICORN: Poate vă aventuraţi până la malul mării să le faceţi o surpriză unor prieteni care vor să vă distraţi împreună. O să vă puteţi distra şi cu bani puţini, ba chiar faceţi şi o economie dacă vă fac cinste prietenii, rudele, sau vă duceţi la un team building cu serviciul.

VĂRSĂTOR: Se poate să vă simţiţi atraşi de cineva din grupul cu care sunteţi şi să-ncepeți o relaţie care promite să fie stabilă. Veşti dintre cele mai bune legate de naşterea unui copil, sau le spuneţi prietenilor când aţi fixat data nunţii, sau a altui eveniment marcant din viaţa voastră.

PEŞTI: Se pare c-o s-aveţi mai mult curaj să spuneţi lucrurilor pe nume şi relaţia de cuplu o să fie mult mai destinsă. Se pare c-o să-i luaţi prin surprindere pe nişte prieteni cu masa festivă la care-i invitaţi, pentru că şi pretextul poate fi unul neaşteptat – că aţi câştigat un premiu, o bursă de studii.

BERBEC: E posibil să vă pice cu tronc cineva şi să vă şi amorezaţi, c-aveţi disponibilitate pentru viaţa în doi. Aţi mai putea da o fugă într-o staţiune de agrement, sau să plecaţi într-un city break să vă rupeţi de serviciu, facturi, rate şi rutina zilnică.

TAUR: O persoană de care vă e dor revine şi o să vedeţi la fața locului, privindu-l în ochi pe partener dacă va mai iubeşte sau i-a trecut. O să adunaţi mai multă lume în jurul vostru să fiţi împreună la un eveniment festiv, să vă distraţi, să strângeţi relaţiile, c-o să mai aveţi alte nunţi, aniversări până la sfârşitul anului.

GEMENI: Se poate să le faceţi o vizită copiilor, nepoţilor, o fi ziua cuiva de naştere, şi vă doriţi să fiţi împreună preţ de câteva ore. O să acceptaţi o invitaţie la plimbare, chiar dacă vă invită în momentul ăsta, c-o să vă atragă o plimbare pe faleză, sau cu telecabina, să zicem, la munte.

RAC: O ieşire în doi, la masă, la cafea, o să facă lumină într-o chestiune de viaţă în doi. Găsiţi voi un prilej să-i strângeţi la un loc pe cei din familie, chiar şi cu rude mai îndepărtate, ca să “stingeţi” un conflict cu shtate mai vechi, să fie linişte şi pace.

LEU: Se poate să apară cineva în viaţa voastră amoroasă şi să nu mai fie decât un pas până la căsătorie. Poate primiţi o invitaţie la malul mării, la vreo nuntă pe plajă şi o să vă-ntâlniţi cu diverşi cunoscuţi şi ne-cunoscuti şi totul o să fie pe gustul vostru.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *