Horoscop

Horoscop de weekend, 11/12 ianuarie 2014

Berbec
Zilele acestea poti primi informatii deosebite legate de salarizarea ta de la un loc de munca, de conditiile de lucru sau iti vin bani pe neasteptate. Exista o mare neconcordanta intre munca pe care o depui in aceasta perioada si plata care ti se ofera in schimb. Mai mult, este posibil sa reiei unele activitati profesionale care au fost facute candva incorect sau incomplet. Totusi, mobilizeaza-te si munceste cinstit, pentru ca va sosi si momentul platii corecte pentru eforturile pe care le depui acum. Duminica se intrezaresc intalniri si dialoguri cu cei apropiati.

Taur
Mentalul iti este bulversat si de aici reactiile tale la evenimentele in care esti implicat sunt contradictorii. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate, dar la tine este hiba. Relaxeaza-te, pune-ti ordine in ganduri si ocupa-te doar de treburi usoare. Chestiunile financiare sunt o alta tema care nu iti da pace. Mai ales veniturile tale din munca de la serviciu sunt nesatisfacatoare, comparativ cu munca depusa. Poti primi bani, banuri sau favoruri de la un loc de munca, suficient cat sa traversezi cu bine aceste zile.

Gemeni
Sambata esti retras si cu greu te poate scoate cineva din ale tale. Ar fi bine sa te odihnesti si sa eviti spatiile aglomerate sau activitatile care necesita efort mult. Sanatatea este vulnerabila, dar nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale. Sunt momente pasagere, iar duminica te vei simti mult mai bine. De aceea, revin-o in mijlocul celorlalti cu forte noi si planifica-ti activitatile pentru saptamana care tocmai sta sa inceapa. Evita cheltuielile nefondate si achita-ti la timp datoriile de orice fel.

Rac
Sunt zile minunate pentru interiorizare, reflectii si meditatii in locuri sfinte. Energia vitala este minima, asa incat dozeaza-ti eforturile si detaseaza-te de treburile si temele cotidiene. Pe alocuri se pot accentua afectiunile sistemului respirator sau ficatului. Nu se recomanda analize medicale si consultatii, deoarece cu putin efort poti depasi totul cu bine. Iti sunt benefice plimbarile in aer liber, o dieta usoara si baile cu uleiuri aromatice. Retine informatiile pe care le obtii pe cai neconventionale in aceste zile!

Leu
Se contureaza intalniri si dialoguri cu prietenii. Temele principale sunt legate de domeniul profesional in care activezi. Deocamdata se vor relua unele aspecte discutate mai demult si chiar se poate reformula o colaborare. Totusi primesti sfaturi si indemnuri bune de la ceilalti, chiar daca la prima vedere iti displace ceea ce auzi sau ceea ce ti se prezinta prin studii si cercetari intemeiate. Esti tentat sa vorbesti mult si zgomotos, deranjandu-ti astfel partenerii de dialog. Controleaza-ti reactiile si accepta si alte opinii.

Fecioara
Esti in luminile rampei la sfarsitul acestei saptamani. Asta inseamna ca se pot ivi evenimente cu multa lume sau sa apara din senin discutii importante cu sefii sau cu reprezentantii unor institutii oficiale. In orice situatie fii prudent. Esti distrat, pus pe sotii, poate chiar indragostit si astfel esti predispus la a face o multitudine de incurcaturi: fie in explicatii, fie in actiuni. Ce ti se reproseaza sau ce ti se sugereaza de catre apropiati ar fi bine sa retii si unde este cazul sa aplici imediat corectiile necesare.

Balanta
Zilele weekend-ului iti aduc in atentie banii si bunurile pe care le folosesti si administrezi impreuna cu partenerul de viata, cu rudele sau cu partenerii profesionali. Sunt posibile neintelegeri, fie pentru ca tu vrei sa investesti in diferite lucruri, sa achiti datorii restante de genul facturilor, creditelor, fie pentru ca ceilalti doresc sa cheltuieasca pentru cu totul altceva decat planifici tu. Foloseste-ti diplomatia innascuta si echilibreaza situatia. Duminica se intrezaresc vesti din strainatate sau legate de studii si cercetari profesionale.

Scorpion
Sambata este nevoie sa pui la punct chestiuni legate de o colaborare profesionala sau sa discuti cu partenerul de viata despre problemele unor rude sau prieteni apropiati. Tonul conversatiilor va fi destul de zgomotos, iar vorbele spuse acum vor rasuna multa vreme in sufletul tau. Detaseaza-te de neplacerile altora si implica-te doar atat cat este nevoie. Duminica pot interveni aspecte legate de banii si bunurile pe care le imparti cu partenerul de viata, cu rudele sau te gandesti sa planifici achitarea unor facturi si taxe mai vechi.

Sagetator
Esti tentat sa iti continui activitatea de la serviciu sau sa te implici mult si bine in treburile de rutina ale casei. Daca este vorba despre locul de munca, nemultumirile tale sunt la cote mari, datorita salarizarii necorespunzatoare sau conditiilor precare de lucru. Ai grija insa si dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul iti este obosit si se pot accentua afectiunile gatului, tiroidei si aparatului respirator. Duminica, partenerul de viata te solicita din plin.

Capricorn
Este rost de petreceri si aventuri la finalul acestei sapatmani. Totusi, buna dispozitie iti poate fi umbrita de catre persoana iubita sau de catre copii. Cei dragi iti pot reprosa faptul ca esti foarte preocupat de propria-ti persoana si cufundat in propriile ganduri, neglijand astfel tot ce te inconjoara. Pe undeva, acestia au dreptate, asa incat modifica-ti atitudinea si deschide-te catre ceilalti. Duminica se pot accentua neplaceri legate de sanatatea aparatului respirator sau a ficatului. Odihneste-te si hraneste-te sanatos.

Varsator
Zilele weekend-ului iti aduc in atentie relatiile familiale si treburile gospodaresti. Este nevoie sa dai o mana de ajutor, fie in reamenajarea spatiului locativ sau la realizarea unor mici reparatii, fie un membru al familiei iti solicita sfaturi sau suport financiar. Traversezi o perioada foarte tensionata si oricine sau orice te scoate din ale tale reactionezi impulsiv. Fii prezent si prudent in relatiile cu cei dragi, deoarece acestia se pot indeparta foarte usor de tine.

Pesti
Relatiile cu rudele si familia din care provii sunt temele principale ale finalului acestei saptamani. Sunt posibile intalniri si discutii importante legate de actiunile voastre comune, realizate in trecut. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, asa incat vorbeste putin si la obiect. Pe de alta parte ti-ar prinde bine studiul unei teme profesionale, participarea la seminarii sau cursuri necesare propriei tale dezvoltari. Duminica se recomanda compania membrilor familiei si treburile casnice.

Astrolog Anca Gordin Stoica

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *