Astăzi 20 Februarie 2018, Marţi - Ultima actualizare la 19 Februarie 2018
Abonamente

Actualitate 23 Septembrie 2017, ora 05:01

Horoscop de weekend 23-24 septembrie 2017: Zodia care e afectată din cauza deciziilor luate la nervi

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

 În acest weekend, crește capacitatea de exprimare a emoțiilor, trăirilor și sentimentelor. Uite ce ți-au rezervat astrele!

 BERBEC

Poți avea tot ceea ce-ți dorești, însă nu totul în același timp. Îți este destul de greu să lucrezi într-un ritm normal, deoarece vrei să realizezi cât mai multe lucruri dintr-un foc. Această grabă te poate face să nu duci la bun sfârşit niciunul dintre lucrurile pe care ți le propui.TAUR

În acest weekend, toate planurile de evoluție profesională și personală par să prindă contur.

GEMENI

Vei avea parte de multe proiecte noi și colabărări. Un prieten apropiat s-ar putea să joace un rol important în deciziile pe care le vei lua.

RAC

Zilele acestea vei avea nevoie de ceva informații pentru un proiect. Așadar, vei vizita o prietenă despre care știi că ar putea să te ajute, însă vei pleca mai confuz decât credeai.

LEU

Acest sfârșit de săptămână îți oferă răgazul necesar pentru a pune la punct un plan de bătaie pe care să-l urmezi mai departe pentru a-ți atinge scopurile.

FECIOARĂ

Nu vei avea deloc starea necesară pentru a suporta glumele prostești venite din partea unei rude mai glumețe. Totuși, nu-ți neglija toată familia deoarece unii ar putea înțelege greșit situația.

BALANȚĂ

Weekendul acesta vei fi puțin repezit atât în acțiuni, cât și în vorbe. Înainte de a lua o decizie sau a spune ceva, gândește-te de mai multe ori, pentru a nu regreta mai târziu.

SCORPION

În acest weekend, în sfârșit ai timp liber din plin. Te vei relaxa într-o petrecere organizată acasă cu niște prieteni dragi.

SĂGETĂTOR

Weekendul acesta pentru tine este unul suficient pentru a analiza lucrurile pe care le-ai spus sau le-ai făcut săptămâna care tocmai a trecut. Se prea poate să realizezi că ai făcut unele greșeli în relațiile cu colegii de muncă.

CAPRICORN

O flacără veche este posibil să se reaprindă în acest sfârșit de săptămână, când vei da peste o iubire veche, cu care nu ai mai intrat în contact de foarte multă vreme.

VĂRSĂTOR

Doi prieteni de-ai tăi care nu se suportă deloc unul pe celălalt au planificat diverse activități la care ești invitat. Partea proastă este că ambele se petrec simultan, iar tu te vei simți între ciocan și nicovală.

PEȘTI

Un proiect pe care tocmai l-ai prezentat la locul de muncă a avut un mare succes. Așadar, vei sărbători această reușită împreună cu prietenii.

Sursă : yve.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Februarie 2018, ora: 16:31

Trei instituții importante vor fi iluminate artistic: O să dea o nouă viață orașului Chișinău

Trei instituții importante vor fi iluminate artistic: O să dea o nouă viață orașului Chișinău

Fațadele Muzeului Naţional de Etnografie și Istorie Naturală, Palatului Naţional „Nicolae Sulac” și Teatrului Naţional de Operă și Balet „Maria Bieșu” vor fi iluminate artistic.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2018, ora: 08:21

Grigore Vieru – un poet absolut

Grigore Vieru – un poet absolut Din editia print

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Credința și minunile (III)

Legătura dintre vindecare și credință este una foarte puternică, dar are loc în plan spiritual. Credința vie și lucrătoare duce la vindecarea sufletului nostru, la sănătatea duhovnicească. Nu întotdeauna și la cea trupească, cum ne place să credem.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 14 Februarie 2018, de Constantin Tănase

„Azilul singuraticilor”, fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014

Există un paradox, care doar aparent e paradox: omul, fiind sută la sută ființă socială, care „înnebunește” în singurătate în aceeași măsură în care are nevoie de parteneri sociali. Cândva eram și eu înclinat să cred că singurătatea e apanajul,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Accesul la literatură

Întotdeauna mi s-a părut nedrept că literatura își croiește mai greu drumul prin lume decât arta plastică, pentru că – spre deosebire de cea din urmă – are nevoie de traducere. Și cu cât e mai săracă țara, cu atât mai puține sunt căile de acces la literatura...

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Februarie 2018, de Răzvan Munteanu

(I)logica rusă

Tensiunile dintre NATO și SUA, pe de-o parte, și Federația Rusă, pe cealaltă parte, ating, din păcate, cote din ce în ce mai ridicate, fiind evident că asistăm la cea mai rece relație pe axa Washington-Moscova, de după căderea Zidului Berlinului.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul