Horoscop

Horoscop de weekend 5-6 august 2017. Ce zodii vor avea necazuri

Berbec

Sâmbătă: Astăzi trebuie să fii pregătit și sigur pe tine pentru că ai în față un nou început. Doar de tine depinde ce vei face în viitor.

Duminică: Ești plin de energie, dar nu ar trebui să te suprasoliciți. Ai mare grijă la sănătatea ta azi!

Taur

Sâmbătă: Ar trebui să începi să vezi și jumătatea plină a paharului și să lași deoparte atitudinea negativistă, care își strică dispoziția.

Duminică: Primești o veste bună care îți schimbă radical perspectiva. Ai parte de câteva momente de relaxare și bucurie alături de cei dragi.

Gemeni

Sâmbătă: Ai ocazia să ajuți o persoană care nu se simte foarte bine. Ai o energie pozitivă care se resfrânge și asupra celorlalți.

Duminică: Ai o stare nostalgică și nu prea ai chef de nimic. Îți dorești să stai singur și să te gândești la zile mai bune.

Rac

Sâmbătă: Ai nevoie de câteva momente de liniște, așa că vrei să te refugiezi cât mai departe de oameni. Puțină singurătate îți poate face bine.

Duminică: Ai șansa de a face schimbări majore în plan sentimental. Ai mare grijă! Nu toate schimbările sunt bune.

Leu

Sâmbătă: Ești foarte altruist astăzi și vrei să faci cât mai mult bine celor dragi, fără a primi ceva în schimb.

Duminică: Îți petreci ziua în compania persoanei iubite, cu care faci planuri îndrăznețe pentru viitor.

Fecioară

Sâmbătă: Stai bine din punct de vedere financiar, iar acest lucru nu are cum să nu te mulțumească. Îți faci planuri pentru cumpărăturile de dinainte de concediu cu buzunarul plin.

Duminică: Primești o veste care îți dă programul peste cap. Nu te grăbi să iei decizii importante astăzi.

Balanță

Sâmbătă: Simți fiorii dragostei și doar iubirea e în jurul tău în această zi de sâmbătă. Ai capul în nori și nu te gândești la nimic altceva.

Duminică: Ai șansa să primești o sumă importantă care să te ajute să îți redreseze situația financiară.

Scorpion

Sâmbătă: Ai o discuție foarte aprinsă cu familia care te dereglează puțin. Se spun unele reproșuri care nu îți fac bine.

Duminică: Te simți sufocat de dificultățile financiare și nu reușești să găsești o soluție care să îți convină. Trebuie să îți păstrezi calmul și să găsești răspunsul problemelor tale.

Săgetător

Sâmbătă: Ceri ajutorul unor persoane care îți întorc spatele, iar acest lucru îți provoacă o stare de nervozitate. Mai bine ai apela la ajutorul prietenilor apropiați.

Duminică: Sunt neînțelegeri destul de serioase în relația de cuplu și te simți cumva constrâns. Trebuie să ai mare grijă ce îi spui persoanei iubite.

Sâmbătă: Ai unele probleme de sănătate și ar trebui să iei măsuri serioase chiar începînd de astăzi. Nu vrei să ți se strice concediul din această cauză.

Duminică: Se întrevede o zi destul de dificilă. Cel mai bine ar fi ca azi să te bazezi pe intuiție.

Vărsător

Sâmbătă: Să nu te aștepți ca toată lumea să te aprecieze astăzi, pentru că e posibil ca părerile tale să nu coincidă cu ale celorlalți.

Duminică: Treci printr-o perioadă favorabilă, însă îți dorești să faci schimbări pe plan sentimental. Ai răbdare și nu forța lucrurile.

Pești

Sâmbătă: Încearcă să nu te oboșești prea tare astăzi și să te bucuri de câteva clipe de liniște. Te așteaptă o săptămână stresantă.

Duminică: Ai foarte multă ambiție și este dispus să duci la bun sfârșit tot ce ai început.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *