Horoscop

Horoscop de weekend, 5/6 ianuarie 2013

Reactiile tale ii uimesc pe cei din jur, de aceea incearca sa te controlezi si sa ramai obiectiv. Duminica ar fi bine sa te gandesti la bugetul familiei. Este nevoie sa iti achiti facturile, taxele, dar si ratele la banca, unde este cazul. Pe de alta parte pot interveni in discutie si chestiuni banesti legate de mosteniri sau partaje specifice unui divort. Atentie la statutul tau social, care se poate schimba in orice clipa!

Taur
La finalul acestei saptamani se pare ca iti vei continua munca de la serviciu. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organsimul tau este obosit si cu greu se reface. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil! Foloseste remedii naturiste, tine o dieta si dormi mai mult. Duminica, partenerul de viata te va provoca la o discutie aprinsa. Relatiile parteneriale sunt in impas deocamdata, asa incat fii prudent si ocupa-te serios de ele. Se contureaza finalul unor colaborari mai vechi.

Gemeni
Astrele iti pregatesc pentru sfarsitul acestei saptamani petreceri si intalniri agreabile cu prietenii. Persoana iubita sau copii iti pot crea ceva neplaceri, dar sunt momente pasagere, pe care le poti rezolva cu usurinta. Duminica se pot accentua afectiunile legate de sistemul uro-genital. Bine ar fi sa te odihnesti, sa mananci atent si sa lasi deoparte problemele, mai ales cele de la serviciu. Foloseste remedii naturiste, plimba-te in aer liber si pe cat posibil evita tratamentele alopate. Atentie la relatiile colegiale: bazeaza-te numai pe fortele tale si munceste corect!

Rac
Sambata este recomandabil sa stai acasa si sa te ocupi pe indelete de treburile gospodaresti si de cei dragi. Se pot isca din senin discutii aprinse cu membrii familiei. Emotivitatea este accentuata, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine. Duminica s-ar putea sa fii invitat la o petrecere sau tu poti organiza o mica chermesa pentru apropiati. Chiar daca umorul nu este punctul tau forte, in aceste zile ii poti delecta pe invitati cu povestiri interesante despre lume si viata.

Leu
La finalul acestei saptamani s-ar putea sa faci mai multe drumuri scurte la rude sau prieteni. Schimbul de informatii esta important, chiar daca unele subiecte deocamdata par ca nu te privesc. Pe de alta parte ar fi bine sa te iti planuiesti parcurgerea unor forme de instruire personala sau profesionala. Duminica sufletul tau va avea nevoie sa stea acasa alaturi de cei dragi. Chiar daca atmosfera din camin este departe de ceea ce iti doresti tu, ai incredere ca vor veni si vremuri mai bune. Fii alaturi de membrii familiei, asculta-le ofurile si ajuta-i cat poti.

Fecioara
Cheltuielile necesare traiului zilnic vor fi tema principala a acestui weekend. Insa exista si varianta sa primesti bani restanti de la serviciu sau cadouri de la prieteni. Recomandabil este sa faci economii si sa iti achiti la timp toate facturile, taxele sau ratele la banca daca este cazul. Duminica este o zi potrivita pentru intalniri si dialoguri cu rudele sau prietenii. Poti afla lucruri interesante si folositoare, dar si tu la randul tau poti oferi sfaturi si solutii bune celor care au nevoie. Daca trebuie sa pleci la drum, verifica pe indelete toate detaliile.

Balanta
Beneficiezi de multa energie in acest weekend, insa cel mai bine ar fi sa iti canalizezi eforturile si atentia mai mult catre tine si treburile tale. Mergi la sauna, la o sala de gimnastica, incepe o dieta sau propune-ti cursuri de dezvoltare personala. Starile tale de spirit fluctueaza mult, iar ceilalti poti fi deranjati de asta. Controleaza-te si evita implicarea in treburi care nu te privesc. Duminica vor aparea chestiuni legate de bani. Bilantul castigurilor din ultimele luni lasa mult de dorit, dar ai rabdare ca vor veni si perioade mai bune.

Scorpion
Sambata esti retras si bine ar fi sa ramai asa in acest weekend. Sunt momente bune pentru introspectie, pentru meditatie si studierea atenta a celor petrecute in ultimele saptamani. Organismul tau va da semne de oboseala, de aceea odihneste-te mai mult, evita spatiile aglomerate si hraneste-te sanatos. Duminica te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Alcatuieste-ti planuri noi de viata, renunta la persoanele asa zise binevoitoare din jurul tau si in continuare fii o prezenta discreta in anturaj.

Sagetator
La sfarsitul acestei saptamani vei dori compania prietenilor. Sunt momente bune pentru intalniri, discutii pe teme diverse, iar multitudinea informatiilor ce se vor vehicula in jurul tau iti va fi de folos. Totusi exista si varianta sa te certi cu unele persoane, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Duminica ar fi bine sa te retragi din forfota cotidiana si sa iti vezi de sanatate. Organsimul tau este obosit, iar in fundal se pot contura afectiuni serioase ale aparatului uro-genital. Atentie la dusmanii ascunsi care stau la panda in permanenta!

Capricorn
Sambata, ochii si urechile lumii vor fi atintite asupra ta. S-ar putea sa fii invitat la o intalnire importanta alaturi de persoane cu staif. Fii atent cum te prezinti, vorbeste doar cand esti intrebat si rezuma-te strict la subiectul discutat. Foarte usor se pot isca neplaceri sau discutii in contradictoriu. Duminica ar fi indicat sa te confesezi unui prieten sau unui protector. Retine ce ti se spune, chiar daca nu iti este pe plac, pentru ca ceilalti iti pot spune pareri obiective legate de tine si actiunile tale.

Varsator
Weekend-ul acesta este potrivit pentru activitati culturale. Vizioneaza o piesa de teatru, un film bun sau asculta un concert de muzica. Cineva din strainatate iti poate da vesti neplacute, dar sunt neplacute doar la prima vedere. La a doua vedere vei observa ca totul are o rezolvare si unele informatii nu te privesc pe tine. Duminica pot aparea discutii aprinse cu un sef. Fii prudent, deoarece pozitia ta sociala si imaginea in ochii celorlalti ar putea suferi modificari cand te astepti mai putin.

Pesti
Sambata, astrele iti recomanda sa te ocupi de achitarea facturilor si datoriilor de orice fel. Veniturile tale fluctueaza destul de mult, de aceea fii prudent si cheltuieste strictul necesar. Duminica, rafineaza-ti sufletul cu o piesa de teatru, cu un film bun sau participa la o intalnire pe teme spirituale. Sunt posibile vesti din strainatate, insa vesti care iti vor da de gandit. Calatoriile sau studiile pe termen lung sunt restrictionate deocamdata. Atentie la dusmanii ascunsi si la sanatatea picioarelor!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *