Horoscop

Horoscop joi 26 noiembrie 2020. E un moment sensibil pentru toată lumea

Rac
Anumite oportunități de a câștiga niște bani în plus pot apărea în decursul zilei. Dacă ai anumite examene sau testări în perioada următoare, astrele vă susțin să aveți succes.

Leu
Pentru a evita situațiile ciudate, încerca să te ții departe de oamenii negativi și de dramă. Anumitor persoane poate nu le convine modul tău în care ai evoluat, dar asta este problema lor.

Fecioară
Încearcă să ții nivelul stresului sub control, inclusiv nu ezita să folosești remedii homeopatice. Relațiile în familie sunt bune și asta te ajută psihic. Poți face planuri pentru acest weekend, iar ele vor ieși așa cum îți dorești.

Balanță
Anumite obiecte fie vă lipsesc și acum vreți să le achiziționați, fie vreți să le înlocuiți. Aspectul financiar are și el un cuvânt de spus, dar axați-vă pe calitate mai mult decât pe cantitate.



Scorpion

Anumite vești pot veni de la distanță și va trebui poate să interveniți cumva. Fie că e vorba de un sfat, o părere sau un ajutor financiar, e bine să poți să ajuți în acest moment.

Săgetător

Ai un șarm aparte iar asta te ajută să obții mai ușor favoruri din partea celor din jur. Carisma ta îi convinge să te ajute, de aceea nu uită să și menționezi celor dragi ce îți dorești.

Capricorn
Din punct de vedere financiar ești bine, iar asta îți dă o liniște psihică. Anumite planuri pe care le faci acum se vor îmbunătăți în viitor, dar pentru asta trebuie sa ai un pic de răbdare.

Vărsător
Anumite vești vin prin intermediul cunoștințelor și ele vă mai iau o piatra de pe suflet. Aveți grijă de alimentația voastra si odihniți-vă bine, pentru ca restul problemelor le veți rezolva la timpul lor.

Pești
Anumite probleme sau planuri pe care le-ați făcut mai de mult acum pot începe să se deblocheze spre a fi îndeplinite. Ai grijă să fiți diplomat in atitudine cu toate persoanele cu care intrați în contact și să nu lăsați stresul să va predomine starea. 

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *