Astăzi 24 Aprilie 2018, Marţi - Ultima actualizare la ora 19:35
Abonamente

Actualitate 7 Decembrie 2017, ora 08:50

Horoscop pentru astăzi. Racii trec ușor peste dificultăți, dacă renunță la nepăsare și se implică în rezolvarea problemelor

Marime Font

a

 
 
 

Horoscop 7 decembrie 2017. Racii trec ușor peste dificultăți, dacă renunță la nepăsare și se implică în rezolvarea problemelor 

Berbec

Ai ocazia să-ți exprimi sentimentele față de cei dragi, prin gesturi, cuvinte sau fără toate acestea, pur și simplu prin emoțiile împărtășite. Este o zi a bucuriilor trăite în familie.Horoscop 7 decembrie 2017 – Taur

Te regăsești în familie, în mediul intim, acolo unde și problemele se văd așa cum sunt de fapt, fără exagerări și temeri care nu își au rostul. Profită de atmosfera aceasta caldă pentru a te scutura de griji.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Gemeni

Nu ai de ce să te opui impulsului de a petrece mai mult timp cu prietenii, de a comunica simplu și ușor despre tot ce îți trece prin cap sau despre ceea ce îi preocupă pe ceilalți; este un lucru care-ți face bine.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Rac

Poți trece foarte ușor peste dificultățile care vor apărea la serviciu, dacă îți schimbi atitudinea care întreține starea de apăsare, fiindcă aceasta este sursa reală a problemelor. Implică-te, fiindcă altfel îți arăți priceperea, calitățile, valoarea.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Leu

Dorința de a te apropia mai mult de cei dragi, dar și de preocupările care îți fac plăcere, este elementul-cheie pentru a-ți face ziua mai frumoasă. Doar de tine depinde!

Horoscop 7 decembrie 2017 – Fecioară

Cei din familie au nevoie de o prezență puternică, încurajatoare, nu doar de sfaturi deștepte. Va fi mai bine și pentru tine, dacă accepți acest rol.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Balanță

Simți nevoia să schimbi felul în care îți privești viitorul, ca să capete culori mai luminoase. E bine că faci asta, mai târziu vei culege roadele a ceea ce sădești acum.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Scorpion

Ești într-o dispoziție generoasă, dar există riscul să devii “generos” în gesturi de autoritate sau replici acide la adresa celor care nu dau semne suficiente de supunere. Dacă faci asta, să nu te miri că situațiile vor degenera…

Horoscop 7 decembrie 2017 – Săgetător

Te preocupă viitorul propriu și este bine să te lași în voia acestui impuls optimist de reorganizare a propriei vieți, pe baze mai luminoase.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Capricorn

Impulsul principal al zilei este unul bun, dar există riscul să-l folosești în scopuri egoiste. Dorința de a controla totul se poate întoarce împotriva ta, prin tensiunea continuă pe care o generează.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Vărsător

Persoanele importante din viața ta par să-și amintească cine sunt pentru tine și ce rol au în viața ta. Este bine și pentru tine, și pentru ei să încurajezi această atitudine pozitivă.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Pești

Îți găsești ușor liniștea și te bucuri de tot ce te înconjoară, semn că ai ajuns la o stare de armonie care se obține numai dacă adopți o atitudine corectă față de propria viață. 

libertatea.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 23 Aprilie 2018, de Constantin Tănase

Nopțile Moldovei suverane

(Pastel politic, compus din mai multe părți despărțite noaptea de Găinușa cerească).

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Aprilie 2018, de Constantin Tănase

„Un leu pentru Mitea”

Am intrat în iarnă și, de aici înainte, cât mai este până la primăvară?  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Luna mai - primăvara literaturii

Luna mai e în fiecare an o lună a marilor festivaluri literare. În București are loc a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie, unde nu au lipsit și nu vor lipsi poeții basarabeni, mulțumită Muzeului Național al Literaturii Române și celorlalți organizatori. Festivaluri vor fi...

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Când ne vom u(r)ni?

Discursurile despre unire sunt atât de multe și de diferite încât, dacă s-ar aduna textele scrise, am bate folclorul despre strigoi și vrăjitoare. Vorbim de reunire ca de ceva despre care bănuim că este, dar nu știm cum arată. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Găștile urii

Postam cu câțiva ani în urmă câteva gânduri pe o rețea de socializare. Revenind acum la notele de atunci, m-am gândit să le reiau și să le dezvolt, ca să înțelegem că lucrurile sunt întotdeauna mai complexe decât par la o primă vedere. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Aprilie 2018, de George Simion

Cum evităm înfrângerea la primăria Chișinăului pe modelul Maia Sandu?

Cartoful fierbinte al alegerilor pentru Primăria Chișinău a fost ca o grenadă dată în spațiul închis pentru majoritatea forțelor politice din R. Moldova. Și nu doar politice… Nici noi, unioniștii, nu aveam nevoie de aceste alegeri acum, în Anul Centenarului. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Primăvara primarilor

E trist sau vesel să ne pregătim de Paști în plină campanie electorală?

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Ferdinand – o poveste cu o singură pată

„Ferdinand” e o poveste perfectă pentru sărbătorile care se apropie. Fiind vorba de un film de animație 3D, din 2017, e recomandabil, în primul rând, copiilor. Animația, în regia lui Carlos Saldanha, a fost realizată după o carte pentru copii „Povestea lui Ferdinand”,...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 9 Aprilie 2018, de Răzvan Munteanu

SUA vs. Rusia: Resetarea relațiilor sau escaladarea tensiunilor globale

Oficialii de la Moscova și Washington au confirmat în această săptămână, înainte de Paște, invitația președintelui SUA, Donald Trump, de a se întâlni la Casa Albă cu omologul său rus, Vladimir Putin.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 9 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Darul și dăruitorul

Iepurașul mi se pare că e o invenție stranie de Paști, dar care bucură foarte mult copiii. Deci, nu mă amestec să pun la zid iepurașul, pe care și nepotul meu îl caută prin grădină.

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Aprilie 2018, de Silviu Tănase

Trei lucruri pe care nu le va face Dodon

În această săptămână, Curtea Constituțională, în unanimitate, a emis o nouă decizie istorică. Instituția, care este garantul Constituției, a emis o decizie ce i-a făcut pe mulți să ia apă în gură. N-am văzut reacții pe fond nici de la opoziția parlamentară sau...

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Nu avem nimic, dar nimicul ne e suficient

Evenimentele de la Uniunea Scriitorilor, de pe 27 martie, au decurs foarte bine. Solemnitatea momentului a fost marcată de parastasul pentru membrii Sfatului Țării și scriitorii deportați, oficiat de preoții Mitropoliei Basarabiei. 

() Citeşte tot articolul

 

 Cele mai citite articole Timpul.md