Horoscop

Horoscop: Leii vor primi o recompensă financiară

Berbec

Sunt vizate schimbări în relaţiile de familie, cele cu străinătatea sau drumurile în străinătate, dar şi studiile. Fii atent azi la ceea ce ţi se cere, dar şi la ceea ce spui. Nu este momentul jumătăţilor de măsură şi al lucrurilor interpretabile.

Taur

Ai ceva mai multă încredere în tine, vei simţi nevoia să te destăinui şi asta este îmbucurător, dar, pe de altă parte, trebuie să fii atent pentru că poţi stârni duşmănii. Vei avea parte de o schimbare spontană şi total de nedorit la locul de muncă.

Gemeni

Creativitatea ta debordantă continuă să îţi aducă beneficii și aprecieri de la persoane la care nici nu te gândeai. Toate merg bine astăzi pentru tine şi este momentul ideal pentru a te bucura de viaţă.

Rac

Atenţia distributivă nu este punctul tău forte astăzi, ceea ce îţi poate aduce unele probleme la locul de muncă, dar cu o mai mare concentrare vei reuşi să le rezolvi rapid. Acasă petreci clipe minunate alături de cei dragi.

Leu

Evenimentele vin în cascadă astăzi şi nu îţi mai rămâne timp deloc pentru tine. Vei primi o recompensă financiară neaşteptată şi vei reuşi spre finalul zilei să planifici o vacanţă binemeritată.

Fecioară

Nevoia de altceva, de linişte şi de reaşezare a unor lucruri aşa cum au fost nu va fi posibilă şi trebuie să înţelegi acest lucru, cel puţin astăzi. Înarmează-te cu răbdare şi gândeşte-te la concediul care urmează peste puţin timp.

Balanță

Astăzi vei reuşi să rezolvi o problemă financiară la care lucrezi de mult timp, ba chiar vei avea şi unele câştiguri neaşteptate. Vei începe un nou proiect ambiţios şi vei avea parte de sprijinul persoanei iubite.

Scorpion

Lucrurile revin la normal pentru tine, după o perioadă nu tocmai bună şi deosebit de aglomerată. Vei culege roadele muncii tale şi te vei bucura în tihnă de ele.

Săgetător

Astăzi ai parte de o întâlnire deosebită, vei cunoaşte o persoană care îţi va schimba total percepţia asupra vieţii. Latura financiară se dezvoltă din ce în ce mai bine şi vei primi recompensele unei investiţii de succes.

Capricorn

Astăzi, vei pune accent pe casă şi cămin, te vei ocupa de redecorarea, de reîmprospătarea aerului şi de cumpărarea unor piese noi de mobilier. Familia te va ajuta în acest demers şi toate vor merge ca pe roate.

Vărsător

Ai destulă motivaţie pentru a muta munţii din loc, aşa că vei profita la maximum de această energie astăzi şi vei reuşi să finalizezi proiecte pe care le-ai pus în aşteptare de ceva vreme. Vei face o investiţie de viitor…

Pești

Nu vei dori să ieşi din carapacea ta astăzi, de aceea preferi să petreci timpul alături de familie, fără să te intereseze problemele exterioare. Vei avea parte de o surpriză spre finalul zilei.

yve.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *