Horoscop

HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2020

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2020, zodia Berbec
Carieră

Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza întreaga energie și atenție asupra sectorului profesional și nu este de mirare având în vedere că majoritatea planetelor din astrologie, Saturn, Pluton, Jupiter, Mercur, Soarele, dar și Nodul Sud se află și activează casa carierei. Nativii vor avea șansa acum să iasă în față, să devină vizibili, cunoscuți, să se remarce și acesta va fi primul lor pas către ascensiunea în carieră, către atingerea celor mai înalte țeluri și aspirații profesionale. Atenție, însă, că nu sunt absolut deloc susținute mijloacele neoneste de avansare, iar cei care au folosit funcția în alte scopuri, au făcut abuz de putere până acum vor fi aspru sancționați de aspectele astrologice.

Dragoste

Cei născuți în zodia Berbec care formează un cuplu sunt sfătuiți să găsească echilibrul necesar între muncă și persoana iubită, între profesie și familie pentru a evita reproșurile și tensiunile. Cei care sunt singuri au șanse mari să se îndrăgostească după data de 20 ianuarie și persoana o pot cunoaște prin intermediul unui prieten sau poate fi vorba chiar de cineva din anturaj. Posibil ca după 13 ianuarie, în viața nativilor să se întoarcă o fostă iubire, însă, la modul general, în cuplu sau singuri, Berbecii prea puțin sunt interesați de dragoste în această lună.

Sănătate

Marte, guvernatorul lor, le aduce celor născuți în zodia Berbec toată energia de care au nevoie pentru a-și duce la bun sfârșit planurile și proiectele. Cu toate astea, din dorința de a explora, de a cunoaște cât mai multe, de a descoperi noi domenii de interes, nativii s-ar putea suprasolicita. Inclusiv o călătorie, o vacanță i-ar putea epuiza pentru că nativii vor dori să se plimbe, să viziteze și să facă cât mai multe activități în același timp. Orice problemă de sănătate va apărea în luna ianuarie 2020, nativii o vor vindeca de îndată dacă vor merge la medic și vor lua tratamet.

Bani

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie mai economi, mai chibzuiți în cheltuieli pentru cp situația financiară fluctuează, iar în a doua parte a lunii ar putea fi pe minus.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2020, zodia Taur
Carieră

Este o perioadă foarte bună pentru carieră, iar cei născuți în zodia Taur ar putea pune bazele unor schimbări în acest sens, însă pentru asta ar trebui să învețe lucruri noi sau să pună în aplicare ceea ce au învățat deja. Curiozitate le va fi de bun augur și astfel pot aprofunda niște domenii noi, pot studia, învăța ceva nou, pot urma cursuri de perfecționare profesioanlă și astfel pot deschide un nou ciclu de dezvoltare personală și ascensiune în carieră. În prima parte a lunii pot avea parte de beneficii legate de locul de muncă.

Dragoste

Este o perioadă foarte bună pentru redefinirea unor principii și convingeri legate de căsătorie, de relații de lungă durată, de sexualitate și aici pot apărea noutăți sau se pot pune bazele a ceva ce se va concretiza în viitor. Cei născuți în zodia Taur care sunt singuri pot fi atrași (dar foarte rezervați) de persoane din străinătate, de altă cultură și religie sau pot cunoaște un potențial partener într-o călătorie. O altă tendință în dragoste este să fie trași de persoane din autoritatea statului sau care reprezintă o autoritate în viața lor sau de persoane mai în vârstă, posibil chiar din mediul educațional. O relație mai veche, încheiată de mult timp, îi poate atrage pe unii Tauri, însă se va dovedi că o continuare a poveștii a fost o mare greșeală, prin urmare sunt sfătuiți să evite reîntoarcerile în trecut.

Sănătate

În preajma zilei de 10 ianuarie se recomandă prudență în acțiunile care vizează o deplasare, mai ales dacă nativii se află la volan. Cu Marte în tranzit pe o casă a transformărilor interioare, este posibil ca cei născuți în zodia Taur să fie ușor confuzi și bulversați, însă sunt sfătuiți să profite de acest tranzit pentru a-și decsoperi resursele interioare necesare pentru vindecare. Probleme de sănătate mai vechi își pot găsi acum remediul necesar, tratamentul care să dea roade într-adevăr.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Taur stau destul de bine și reușesc să-și administreze cu înțelepciune bugetul. Totuși, din a doua jumătatea lunii, se întrevăd șanse de îmbunătățire a veniturilor prin activități extra job. Nu este exclus ca unii nativi să fie nemulțumiți de salariu, de o remunerație și să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2020, zodia Gemeni
Carieră

Disciplina și responsabilitatea la locul de muncă ar putea fi scuturile de care au nevoie cei născuți în zodia Gemeni pentru a face față cu bine provocărilor apărute. Pot apărea jocuri de putere, comploturi, confruntări și tensiuni, iar nativii ar trebui să stea departe. În ianuarie 2020 pot apărea schimbări majore la locul de muncă sau chiar unii nativi își pot schimba jobul. Chiar dacă unii Gemeni vor fi forțați de împrejurări să facă schimbări în carieră, acestea se vor dovedi benefice pe viitor.

Dragoste

Conjuncția Saturn-Pluton poate aduce o criză relațională, o criză legată de sexualitate și intimitate sau de resursele comune și, totodată, cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de transformări interioare puternice. Cuplurile mai vechi pot trece printr-o perioadă de lipsă de încredere în partener și nu este exclus ca o aventură sexuală să iasă la suprafață. De asemenea, pot avea parte de discuții tensionate legate de partaje, de moșteniri, de credite și taxe și impozite. După a doua jumătate a lunii cresc șansele ca nativii singuri să întâlnească pe cineva, mai ales că flirtul, puterea de seducție și pofta de a cuceri sunt la cote înalte.

Sănătate

Cei născuți în zodia Gemeni nu au parte de probleme de sănătate majore, însă frământările interioare, predispoziția către negativism, temerile și fricile care pot ieși la suprafață acum pot fi vinovate de o stare de spirit mai puțin bună. Se recomandă terapii alternative și chiar o vizită la psiholog pentru eliberarea de trecut.

Bani

Eclipsa de Lună se va petrece întocmai pe casa banilor, iar cei născuți în zodia Gemeni pot încheia o situație, un context financiar. Dincolo de discuțiile pe care le pot avea în cuplu sau în familie sau cu asociații, discuții care vizează resursele comune, această eclipsă va veni și cu surprize și răsturnări de situație și nu este exclus să iasă la iveală unele aspecte financiare, poate unele cheltuieli ascunse. Se cere mai multă maturitate în administrarea finanțelor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2020, zodia Rac
Carieră

În carieră vor apărea oportunități prin colaborări și parteneriate, iar cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să nu refuze astfel de asocieri. Totodată, cei care au deja colaborări sau afaceri cu așții ar trebui să fie mai atenți că pot apărea surprize neplăcute, restructurări și chiar rupturi de alianțe. Marte îi va susține puternic pe nativi la locul de muncă și vor da dovadă nu doar de energie pentru a-și îndeplini sarcinile și responsabilitățile, ci le poate deschide și noi orizonturi în descoperirea adevăratei vocații profesionale, cel mai probabil în urma unui curs, seminar.

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac au parte de această conjuncție transformatoare dintre Pluton și Saturn întocmai în sectorul căsătoriei și al relațiilor de lungă durată, prin urmare nu este exclus să aducă rupturi, despărțiri și divorțuri, dacă lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme. Oricum, relațiile Racilor vor fi puse mult la încercare și o situație partenerială pe care nativii au evitat să o rezolve, acum vor fi obligați să o facă. Pentru nativii singuri, horoscopul lunii ianuarie 2020 le poate aduce o mare poveste de iubire, care va fi pe termen lung și cu șanse de căsătorie.

Sănătate

Eclipsa de Lună din Rac este fără îndoială un moment greu și dificil detrecut cu zâmbetul pe buze de către cei născuți în zodia Rac. Nativii pot fi confuzi, tulburați, apatici și fără chef de viață în preajma zilei de 10 ianuarie și se pot lăsa copleșiți de gânduri negre, frici și temeri. Emoțiile acum pot fi deosebit de puternice și pot dezechilibra nativii Rac. Se recomandă odihnă și dedicarea activităților care le fac plăcere.

Bani

Cei născuți în zodia Rac ar putea să-și îmbunătățească veniturile întocmai prin colaborări, joburi suplimentare sau implicarea în proiecte de grup, activități de echipă. Chiar dacă li se vor părea restrictive, nativii ar trebui să se gândească la ceea ce au de învățat și câștigat din aceste experiențe.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2020, zodia Leu
Carieră

Conjuncția Saturn-Pluton se formează întocmai în sectorul muncii și prevestește schimbări radicale pentru cei născuți în zodia Leu. Pot exista încercări majore, chiar cu schimbare a locului de muncă sau a direcției în carieră, a domeniului profesional, însă poate fi vorba și despre necesitatea unei noi abordări a modului în care nativii își îndeplinesc sarcinile și responsabilitățile. Oricum va fi nevoie de mai multă conștiinciozitate. Cei care-și caută un loc de muncă, cel mai probabil ar trebui să fie mai bine pregătiți, să mai învețe ceva pentru a ajunge acolo unde-și doresc.

Dragoste

Cu Marte în tranzit pe casa iubirii, cei născuți în zodia Leu vor avea parte de multă energie pe care o vor canaliza strict către consolidarea unei povești de iubire sau a relației cu copiii sau pentru distracție și aventură. Nativii singuri vor fi dornici de flirt, vor cuceri cu ușurință și au mari șanse să înceapă o nouă relație. Vor fi susținuți și de Venus în prima parte a lunii și vor fi stimulați și de Uranus, planeta care le guvernează casa relațiilor, și care iese din retrogradare și înlătură obstacolele parteneriale. La modul general, după mult stres și suferință, va fi o perioadă mult mai bună pentru a simți și a oferi iubire.

Sănătate

Va fi nevoie de foarte multă atenție, prudență și responsabilitate la capitolul sănătate pentru că atât Eclipsa de Lună (care implică Soarele, guvernatorul Leilor), cât și conjuncția Pluton-Saturn se petrec pe două case ale sănătății. Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de surprize și răsturnări de situație și s-ar putea să fie nevoie de o vizită la medic și de schimbarea radicală a stilului de viață. Odihna și evitarea suprasolicitării fizice și psihice vor fi absolut necesare în acest context. De asemenea, Leii vor trebui să lucreze mai mult cu emoțiile lor și să le țină sub control.

Bani

Cei născuți în zodia Leu stau foarte bine la capitolul financiar, în sensul că dacă-și doresc îmbunătățirea veniturilor, pot avea șansa de a-și găsi un job suplimentar sau o colaborare. Punctăm că banii vor veni doar prin muncă și nu prin câștiguri și speculații, care oricum sunyt de evitat în ultima parte a lunii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2020, zodia Fecioară
Carieră

Creativitatea este la cote înalte și cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de succes dacă lucrează în această zonă sau dacă pornesc pe cont propriu o astfel de afacere. În a adoua parte a lunii pot apărea discuții în contradictoriu, tensiuni și nemulțumiri la locul de muncă și toate acestea atitudini pot stimula nativii nu neapărat să-și caute altceva, cât să învețe să facă altceva și să-și redefinească cariera.

Dragoste

Conjuncția Saturn-Pluton se petrece întocmai pe casa iubirii, iar cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de schimbări radicale în ceea ce privește relația cu persoana iubită, cu copiii sau referitoare la distracții, pasiuni, hobby-uri și activități creative. Acest aspect astrologic va încheia relațiile care nu mai funcționează de ceva vreme și va consolida acele relații bazate pe încredere, moralitate și reciprocitate. Posibil ca unii nativi să devină părinți sau să-și planifice acest aspect acum. Cei singuri vor avea mari șanse să se îndrăgostească acum, cu toate că nu se întrevede nimic serios și asta pentru că Fecioarele nu-și doresc neapărat să fie parte a unui cuplu. De preferat ar fi să-și redefinească valorile după care-și aleg partenerii înainte de a iniția ceva nou.

Sănătate

În prima parte a lunii, starea de sănătate a celor născuți în zodia Fecioară va fi una bună, mai ales că Uranus, guvernatorul casei sănătății, iese din retrogradare. Însă nu același lucru îl putem spune despre cea de-a doua parte a lunii, când nativii se pot confunta cu unele afecțiuni mai vechi care nu au fost tratate la timpul lor sau care au fost tratate necorespunzător.

Bani

Cei născuți în zodia Fecioară au marea oportunitate de a transforma o pasiune, un hobby într-o sursăă de venit. În prima parte a lunii, Venus îi susține și pot avea parte de câștiguri nesperate. Familia va fi cea care fie îi va ajuta dezinteresat pe nativi, fie îi va condiționa în schimbul ajutorului financiar oferit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2020, zodia Balanță
Carieră

Eclipsa de Lună va avea loc în sectorul carierei și poate prevesti un moment de criză, de reevaluare, care poate aduce surprize și răsturnări de situație în ceea ce privește viața profesională. Cei născuți în zodia Balanță pot încheia un capitol profesional. Se recomandă mai multă responsabilitate și conștiinciozitate vizavi de locul de muncă și de activitățile profesionale.

Dragoste

Comunicarea va fi punct forte și va fi esențială în menținerea armoniei în cuplu. Cu toate că vor exista tensiuni, cei născuți în zodia Balanță trebuie să dea dovadă de mai mult tact în abordarea problemelor relaționale. Venus îi susține pe nativi în prima parte a lunii să-și armonizeze poveștile de iubire și Mercur și Soarele își aduc contribuția în a doua parte a lunii. Totodată, către finele lunii ianuarie, mulți nativi se pot îndrăgosti, totuși nu ar trebui să se arunce cu capul înainte, ci să aibă răbdare, să facă pași mici și siguri în construirea poveștii de iubire.

Sănătate

Horoscopul lunii ianuarie 2020 îndeamnă nativii să se desprindă de trecut, de traumele emoționale, psihice care i-au marcat, acesta fiind un punct vulnerabil din punct de vedere al sănătății. Cei născuți în zodia Balanță vor avea tendința de izolare, însă va fi cel mai toxic lucru pe care l-ar putea face acum. Este momentul să nu mai depindă de ceilalți, să se maturizeze și să fie stăpâni pe viața lor. Pot apela cu încredere la consiliere psihologică.

Bani

Cei născuți în zodia Balanță au parte de conjuncția Saturn-Pluton în sectorul familiei și al locuinței, însă are și un impact financiar. Posibil ca nativii să trebuiească să-și ajute părinții sau, din contră, să se desprindă de ajutorul lor. Pe de altă parte, poate aduce tranzacții financiare legate de un bun imobiliar. Recomandarea este ca nativii să-și reevalueze modul în care-și administrează finanțele pe termen lung.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2020, zodia Scorpion
Carieră

Cei născuți în zodia Scorpion au oportunitatea astrologică de a învăța lucruri noi care să-i susțină ulterior în carieră. Este foarte bine aspectat (și va fi întreg anul) sectorul educațional, astfel că Scorpionii ar putea preda ceea ce au învățat. Perioadă favorabilă pentru examene, teste, ședințe, negocieri contractuale și susținerea unor interviuri de angajare.

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să lămurească o serie de aspecte legate de viața de cuplu și mai ales de intimitate. Conjuncția Saturn-Pluton (guvernatorul lor) se formează în sectorul comunicării și ar putea pune la masa rotundă o serie de subiecte delicate. Se pot aborda teme ca sexualitatea, infidelitatea, relațiile extraconjugale. Cu Venus pe casa iubirii, în a doua jumătate a lunii, nativii vor avea șanse, dacă sunt singuri, să cucerească pe cineva, iar dacă sunt parte a unui cuplu să-și consolideze relația.

Sănătate

Horoscopul lunii ianuarie 2020 sfătuiește nativii Scorpion să fie mai atenți și mai prudenți la capitolul sănătate. Este momentul să-și facă un set complet de analize, să înceapă un regim de slăbire sau să abordeze o alimentație mai sănătoasă și un stil de viață mai echilibrat. Atenție mai multă la deplasări!

Bani

Șansele de a-și îmbunătăți veniturile sunt destul de mari în luna ianuarie 2020, iar cei născuți în zodia Scorpion ar putea chiar cere o mărire de salariu, mai ales că până pe 20 ianuarie sunt susținuți în negocieri. Posibil ca o serie de nativi nemulțumiți de salariu să ia decizia să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2020, zodia Săgetător
Carieră

Cei născuți în zodia Săgetător ar putea face unele schimbări legate de carieră în această perioadă sau ar putea face o reanaliză a locului de muncă, însă toate acestea prin prisma sectorului financiar. Cu alte cuvinte, vedem ca nativii nemulțumiți de salarizare să caute să-și schimbe nobul sau chiar sectorul de activitate.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător sunt foarte preocupați de viața amoroasă în luna ianuarie 2020, iar acest aspect va aduce îmbunătățiri semnificative în relația de cuplu. Nativii simt nevoia să-și manifeste sentimentele, să iubească și să se simtă iubiți. Nativii singuri cuceresc cu nonșalanță și au mari șanse să înceapă o relație în această perioadă. Posibile tensiuni în cuplu, certuri și conflicte, în preajma Eclipsei de Lună din 10 ianuarie.

Sănătate

Cei născuți în zodia Săgetător nu au parte de probleme majore de sănătate, însă trebuie să aibă grijă la alimentație și mai ales la exercițiile fizice, care nu ar trebui să le lipsească din programul zilnic. Îna adoua jumătate a lunii se cere mai mult echilibru emoțional pentru îmbunătățirea stării de spirit. Către finele lunii este posibil ca o rudă să aibă probleme de sănătate și nativii să fie envoiți să intervină.

Bani

Conjuncția Saturn-Pluton va amprenta puternic sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de schimbări remarcabile la acest capitol. Poate fi vorba de o sursă de venit care va ieși din viața nativilor sau de o reaorganizare a priorităților financiare. Este de preferat ca nativii să lase în spate ceea ce nu le aduce mulțumire financiară și să se reorienteze către noi surse de venit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2020, zodia Capricorn
Carieră

Conjuncția Saturn-Pluton este importantă pentru cei născuți în zodia Capricorn, pentru că vine cu energia schimbării, astfel că nativii care au colaborări și parteneriate care nu-i mai satisfac ar trebui să le încheie acum. Ambiția, perseverența și răbdarea aduc șanse excepționale în plan profesional. Este o perioadă foarte bună pentru promovarea imaginii, mai ales în mediul online, și pentru creativitate.

Dragoste

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi foarte preocupați de propria persoană, având în vedere că majoritatea planetelor din astrologie, Saturn, guvernatorul lor, Pluton, Jupiter, Mercur, Soarele, dar și Nodul Sud se află în tranzit prin semnul lor. Horoscopul lunii ianuarie 2020 îi atenționează că pot deveni egoiști sau, cel puțin, așa pot fi percepuți de cei din jur, motiv pentru care este foarte important să fie atenți la modul în care comunică și interacționează cu cei din jur. Eclipsa de Lună din Rac va avea un puternic impact asupra relațiilor și căsătoriei nativilor și poate veni cu surprize neașteptate. Va fi un moment tensionat, în care relațiile care nu mai funcționează se pot încheia brusc. Oricum, va fi vorba de un moment de test, însă nu imposibil de trecut. Venus îi va sprijini din a doua jumătate a lunii în armonizarea relației de cuplu, iar cei care sunt singuri ar putea cunoaște persoane interesante acum pe care să le seducă cu ușurință. În plus, Uranus, care se află pe casa iubirii până în 2026 și le insuflă dorința de libertate și independență sentimentală, își va reveni din retrogradare și va îndepărta obstacolele în închegarea unei relații.

Sănătate

Luna ianuarie 2020 poate fi obositoare, epuizantă pentru cei născuți în zodia Capricorn și cel mai bun lucru pe care nativii ar trebui să-l facă este să se odihnească și să evite stresul profesional. Nu trebuie să se opună schimbărilor care apar în viața lor în această perioadă și să învețe să-și canalizeze energia constructiv.

Bani

Cei născuți în zodia Capricorn au șanse să-și crească veniturile, însă horoscopul lunii ianuarie 2020 îi atenționează că, totodată, pot crește și cheltuielile. Venus îi susține în prima parte a lunii să-și îmbunătățească veniturile, iar ulterior vor avea tot sprijinul lui Mercur și al Soarelui în negocieri și achitarea unor datorii mai vechi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2020, zodia Vărsător
Carieră

Este momentul ca cei născuți în zodia Vărsător să aibă mai multă încredere în ei înșiși și să încerece să-și depășească limitele autoimpuse. În carieră și la locul de muncă pot apărea schimbări radicale și forțate favorizate de Eclipsa de Lună, aspect care poate aduce de la reorganizarea sarcinilor și atribuțiilor profesionale și până la căutarea unui alt job.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Vărsător luna ianuarie vine cu un bilanț personal. Nativii vor analiza trecutul, vor trece printr-o etapă de introspecție și pentru a depăși cu bine tranzitele este recomandat să se întoarcă la spiritualitate și credință și să caute vindecarea emoțională și psihică. Este o perioadă bună pentru a uita o fostă iubire, pentru a vindeca amintiri. Pe de altă parte, nativii care sunt în relații de lungă durată simt nevoia să se retragă undeva în liniște, departe de tumultul cotidian, alături de persoana iubită. Cei singuri pot intra în relații secrete, iar acestea pot fi deosebit de pasionale, dar și conflictuale.

Sănătate

Echilibrul interior este mult perturbat în luna ianuarie 2020, iar cei născuți în zodia Vărsător trebuie să-și facă curățenie în viață pentru a evolua. Bolile lungi și cronice se pot agarava acum și va fi nevoie de liniște sufletească și de odihnă pentru a ameliora simptomele. Relaxarea, reconectarea cu sinele și terapiile complementare, poate chiar vizita la un psiholog, vor fi absolut necesare în această perioadă.

Bani

În plan financiar vor fi dezavantajați cei născuți în zodia Vărsător care au parte de schimbări forțate la locul de muncă. Posibil ca o reorganizare a ierarhiei în firmă să aducă și modificări salariale. Unii nativi pot căuta ajutorul părinților, însă nici aceștia nu vor fi foarte încântați sau nu vor avea posibilitățile necesare. Horoscopul lunii ianuarie 2020 le cere să evite cheltuielile pe cât posibil.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2020, zodia Pești
Carieră

Prezența lui Marte în casa carierei le va aduce celor născuți în zodia Pești energie și determinare să iasă în față, să se facă remarcați și mai ales să-și revendice niște drepturi. Conjuncția Saturn-Pluton le va aduce ocazia nativilor să-și facă curățenie în anturaj, în planuri și proiecte pe care le ua cu ceilalți. Pot câștiga capital de imagine prin implicarea în acțiuni caritabile și proiecte umanitare.

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești au parte de Eclipsa de Lună întocmai în sectorul iubirii și va marca un moment de criză, de cotitură care va veni cu schimbări majore la nivel relațional. În timp ce nativii care se află în relații dificile pot încheia brusc povestea, ceilalți care au parte de relații solide pot trece printr-un moment de epifanie și pot aduce îmbunătățiri remarcabile în cuplu. După jumătatea lunii, sex-appealul va crește și cei singuri pot cuceri cu mai multă ușurință. Nativii pot începe relații cu persoane cunoscute prin intermediul anturajului și nu este exclus ca o relație de prietenie să se transforme brusc într-o poveste de iubire.

Sănătate

Cei născuți în zodia Pești pot avea probleme de concentrare și este nevoie să-și facă un program bine stabilit în această perioadă pe care să-l respecte cu strictețe. Către finele lunii oboseala își poate spune cuvântul și este indicat ca nativii să-și ia câteva zile de concediu și să se relaxeze, să se deconecteze de la stresul cotidian. Întreaga lună se cere prudență la deplasări și respectarea regulilor și legilor.

Bani

Cei născuți în zodia Pești ar trebui să-și reorganizeze situația financiară și să fie foarte atenți la ce investiții fac, iar după 25 ianuarie acestea trebuie evitate complet. Posibil să fie nevoiți să achite niște datorii care nu erau planificate pentru această perioadă.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *