Astăzi 18 Septembrie 2018, Marţi - Ultima actualizare la ora 17:48
Abonamente

Horoscop 12 Februarie 2018, ora 08:40

Horoscop, luni. Săgetătorii caută soluții pentru a evita anumite cheltuieli sau consumul unor resurse

Marime Font

Horoscop 12 februarie 2018. Săgetătorii caută soluții pentru a evita anumite cheltuieli sau consumul unor resurse
 

Horoscop 12 februarie 2018 – Berbec

Ești convins că numai prin rigiditate vei reuși să îți impui voința asupra celorlalți și să le abați atenția de la faptul că le încalci un drept.Horoscop 12 februarie 2018 – Taur

Orice atitudine colțuroasă va provoca reacții pe măsură, așa că înainte de a te comporta aspru, ar fi bine să te gândești la consecințe.Horoscop 12 februarie 2018 – Gemeni

Ți se pare că sunt prea aspre condițiile pe care le pun partenerii de cursă lungă pentru a te sprijini în continuare, deși știi și tu că situația nu e deloc simplă.

Horoscop 12 februarie 2018 – Rac

Ai nevoie de sprijin în tot ce faci, dar felul în care arăți această nevoie esențială ar putea duce la rezultate complet diferite de cele dorite.


Horoscop 12 februarie 2018 – Leu

Munca îți dă serioase bătăi de cap, aproape că nu te mai recunoști din cauza unor erori, neglijențe sau omisiuni care nu te caracterizează. Ar trebui să te tratezi cu îngăduință.

Horoscop 12 februarie 2018 – Fecioară

Dacă observi că nu te mai atrag aceleași lucruri, persoane sau chiar vechile tale pasiuni, ar fi bine să nu îți face prea multe probleme. Este doar o etapă, care va trece.

Horoscop 12 februarie 2018 – Balanță

Poate fi o zi dificilă, din cauza unor neînțelegeri cu cei din familie pe care le iei cu tine peste tot. Ar fi mai înțelept să le lași acasă și să amâni căutarea unei soluții.

Horoscop 12 februarie 2018 – Scorpion

Ești într-o etapă de testare care îți poate complica mult viața, dacă nu devii mai repede conștient de responsabilitățile pe care le ai, mai ales cele care nu îți convin.

Horoscop 12 februarie 2018 – Săgetător

Cauți o soluție inteligentă pentru a evita anumite cheltuieli sau chiar consumul unor resurse, pe care îl consideri inutil.

Horoscop 12 februarie 2018 – Capricorn

Ești capabil să îți controlezi impulsurile, dar ceri același lucru de la ceilalți, iar asta poate duce la tensiuni inutile și la complicații nedorite.

Horoscop 12 februarie 2018 – Vărsător

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îți asculți corpul, pentru că îți va oferi informații prețioase, pe care le poți așeza la baza unor decizii importante.

Horoscop 12 februarie 2018 – Pești

Este necesar să privești cu mai multă îngăduință defectele celorlalți, mai ales că ai șansa de a vedea cât de mult le prețuiesc, deși le complică viața. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 08:04

Semnificaţii istorice pentru 18 septembrie / 1923 - S-a născut Regina Ana, soţia Regelui Mihai al României

Semnificaţii istorice pentru 18 septembrie / 1923 - S-a născut Regina Ana, soţia Regelui Mihai al României Foto: Mediafax.ro/Afp

1970 - A murit, la doar 28 de ani, Jimi Hendrix, considerat unul dintre cei mai mari chitarişti rock din lume. Stilul său de a cânta la chitara electrică a influenţat majoritatea chitariştilor moderni. În 2003 a fost numit de revista Rolling Stone „Cel mai mare chitarist al...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md