Horoscop

Horoscop, luni. Vărsătorii au resurse limitate. Trebuie să accepte că este o etapă firească, e inutil să se zbată

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Berbec

Este o zi a echilibrului pe care ar fi bine să îl construiești și să îl păstrezi, pentru că îți va aduce tot ce ai nevoie, de la liniște la armonie în relațiile de orice fel.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Taur

Ai ocazia să slăbești unele dintre nodurile interioare care te-au ținut blocat în pesimism și gânduri rele și să faci un pas înainte, spre un alt fel de a trăi.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Gemeni

Este un moment deosebit de favorabil pentru a descoperi ce se ascunde în spatele unor temeri, cum ar fi cele legate de lipsa unor resurse de care crezi că vei avea nevoie.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Rac

Ai ceva de învățat de la o persoană căreia îi porți un respect deosebit sau ar trebui să faci acest lucru. Trebuie doar să știi cine e.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Leu

Vin mesaje fel de fel de la cei apropiați, dar și de la colaboratori sau asociați. Este important să iei în calcul ce spun acești oameni, chiar dacă nu îți place.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Fecioară

Poți ajunge la o înțelegere cu unul dintre partenerii importanți, cum ar fi cel de cuplu. Șansa e de partea ta, dar nimeni nu poate face aceste lucruri în locul tău.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Balanță

Poți folosi ceva din stilul în care te-ai educat să muncești pentru a rezolva unele probleme intime. E nevoie de răbdare și de asumarea responsabilității.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Scorpion

Cei dragi te pot ajuta să regăsești drumul spre propria inimă sau să recunoști că îți lipsesc sentimentele frumoase, că viața ta e goală fără ele.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Săgetător

Găsești firul interior care te ghida foarte bine în rezolvarea unor probleme personale. Este vocea propriei intuiții, care poate deveni mai puternică.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Capricorn

Poți trăi surpriza de a te implica în problemele unui cunoscut. Rostind vorbele înțelepte de care crezi că are acesta nevoie, îți dai seama că sunt valabile și pentru tine…

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Vărsător

Resursele tale sunt limitate și așa vor fi destul de mult timp de acum încolo. Poți să accepți că este și aceasta o etapă firească sau te poți zbate inutil.

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Pești

Ajungi la o concluzie echilibrată într-o problemă legată de un prieten sau de unul dintre protectorii tăi. Îți va fi de folos faptul că ți-ai domolit îngrijorările pe acest subiect.

libertatea.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *