Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 18:30
Abonamente

Horoscop 30 Ianuarie 2018, ora 08:47

Horoscop, marți. Fecioarele au realizări la serviciu și redevin optimiste. Scapă de o problemă de sănătate

Marime Font

Horoscop 30 ianuarie 2018. Fecioarele au realizări la serviciu și redevin optimiste. Scapă de o problemă de sănătate
 

Horoscop 30 ianuarie 2018 – Berbec

Este o zi specială, care te invită la lejeritate în abordarea durerilor sufletești și a neajunsurilor care adună nori negri pe cerul vieții tale.Horoscop 30 ianuarie 2018 – Taur

Ziua aduce un moment de inspirație pe care îl vei percepe sub forma unor idei bune care apar la momentul potrivit și care îți permit să vezi altfel lucrurile, cu mai mult optimism.

Horoscop 30 ianuarie 2018 – Gemeni

Șansa zilei de astăzi vine printr-o persoană specială, către care te întorci mereu pentru un sfat, o idee. Poate fi și o întâlnire indirectă, cu ajutorul unei cărți scrise de un prieten.

Horoscop 30 ianuarie 2018 – Rac

Astăzi vezi cât de mult te-ai consumat pentru evenimente din trecut ce au lăsat urme în sufletul tău. A venit vremea să privești spre viitor.

Horoscop 30 ianuarie 2018 – Leu

Ai șansa unei reveniri spectaculoase într-o relație de parteneriat care s-a rupt sau stă să se rupă. Numai de tine depinde ca această șansă să nu se irosească.

Horoscop 30 ianuarie 2018 – Fecioară

Poți avea o realizare cu un impact major la serviciu sau vei redeveni optimist în privința evoluției profesionale, pentru că rezolvi o problemă de sănătate.

Horoscop 30 ianuarie 2018 – Balanță

Sentimentele trec pe primul plan, pentru că ele dau culoare vieții tale, te animă și te încălzesc. Poți lua decizii foarte inspirate în legătură cu soarta unei relații.

Horoscop 30 ianuarie 2018 – Scorpion

Te bucuri de reușita cuiva din familie sau de rezolvarea unei probleme asociate cu locuința. Orice ar fi, vei avea o zi mai luminoasă, care îți aduce o dispoziție specială.

Horoscop 30 ianuarie 2018 – Săgetător

Îți iese în cale, la propriu, omul potrivit, care te va ajuta să găsești soluția potrivită pentru o problemă care te frământă de mai mult timp. Fie asta, fie intri în posesia unor informații de mare valoare.

Horoscop 30 ianuarie 2018 – Capricorn

Ai parte de o șansă specială, care îți va aduce un câștig important, financiar sau de imagine. Este bine să ții cont și de interesele celorlalți când faci planuri de viitor.

Horoscop 30 ianuarie 2018 – Vărsător

Te bucuri de o zi frumoasă, cu momente speciale, în care vei fi convins că lucrurile merg în direcția cea bună fără să mai fie nevoie de vreun efort din partea ta.

Horoscop 30 ianuarie 2018 – Pești

Elementul special al acestei zile vine, în cazul tău, sub forma unei dorințe irezistibile de a te elibera de povara unor griji pe care le-ai păstrat poate prea mult timp pe umeri. 

libertatea.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md