Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 10:37
Abonamente

Horoscop 20 Decembrie 2017, ora 08:31

Horoscop, miercuri. Balanțele își reconsideră prioritățile. De acum încolo, vor conta cel mai mult casa și familia

Marime Font

 
 
 

Horoscop 20 decembrie 2017. Balanțele își reconsideră prioritățile. De acum încolo, vor conta cel mai mult casa și familia 

Horoscop 20 decembrie 2017 – Berbec

Începe o etapă foarte lungă și foarte serioasă de transformare a felului în care îți folosești calitățile și a celui în care privești locul pe care îl ocupi în lume.Horoscop 20 decembrie 2017 – Taur

Este prima zi dintr-o serie foarte lungă în care faci curățenie generală în planurile tale de viitor, în viziunea ta generală despre lume și viață. Iar asta îți va fi de folos pe termen lung.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Gemeni

Începând de astăzi, va trebui să dai dovadă de mai multă maturitate în tot ce este legat de gestionarea resurselor proprii și ale altora, dar care ți-au fost încredințate.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Rac

Azi începe un lung proces de selecție a priorităților tale reale, în special cele legate de relația de cuplu și orice altă asociere, parteneriat ori colaborare.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Leu

Munca devine prioritatea ta, iar pe acest fond se va contura o maturitate pe care nu ai avut-o niciodată, dar care va aduce roade frumoase.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Fecioară

Conflictul dintre plăcere și responsabilitate începe să devină un mecanism foarte important, care va domina existența ta de acum încolo și te va conduce la decizii importante.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Balanță

Casa și familia, rădăcinile tale, vor deveni prioritare și vor ordona prioritățile tale timp de mai mulți ani. Astăzi este doar debutul acestui proces.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Scorpion

Vei avea parte de idei noi, de schimbarea unor convingeri, iar rezultatele acestor modificări vor depinde de tine, de disponibilitatea ta de a-ți recunoaște și accepta limitele.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Săgetător

Valoarea proprie, respectul de sine, resursele și cheltuirea lor înțeleaptă descriu, în linii mari, următoarea lecție de viață, pe care începi să o înveți chiar de astăzi.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Capricorn

Urmează o perioadă lungă de reorganizare și restructurare a personalității. Nu va fi ușor, dar este necesar și benefic pentru tine și apropiații tăi să faci asta.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Vărsător

Astăzi încep să ți se limiteze toate plăcerile, ceea ce va aduce o schimbare foarte importantă în viața ta. De tine depinde cum vei duce această povară necesară.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Pești

Știi deja că va fi necesară o curățenie generală foarte serioasă în relațiile cu toți cei din jur. Cei sinceri vor rămâne, ceilalți vor merge pe drumul lor. Azi o pornești pe acest drum.

libertatea.ro 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md