Astăzi 24 Septembrie 2018, Luni - Ultima actualizare la ora 16:51
Abonamente

Horoscop 7 Februarie 2018, ora 08:24

Horoscop, miercuri, 7 februarie 2018. Vărsătorii sunt subiectivi. Văd doar o parte a situațiilor pe care le trăiesc. Se păcălesc singuri

Marime Font

Horoscop 7 februarie 2018. Vărsătorii sunt subiectivi. Văd doar o parte a situațiilor pe care le trăiesc. Se păcălesc singuri
 

Horoscop 7 februarie 2018 – Berbec

Ai parte de o zi deosebit de interesantă, care-ți poate aduce numeroase satisfacții, pe care le descoperi fără efort, prin interacțiunea cu prietenii.Horoscop 7 februarie 2018 – Taur

În ciuda nemulțumirilor, ai destule motive de recunoștință față de apropiați, cei care te-au însoțit până acum pe drumul vieții și vor continua să o facă și de acum încolo.

Horoscop 7 februarie 2018 – Gemeni

Vezi limitările ca pe niște piedici de care nu crezi că vei scăpa vreodată, dar le poți vedea și ca pe oportunități de a dezvolta calități uitate sau complet necunoscute.

Horoscop 7 februarie 2018 – Rac

Cauți noi modalități de câștig, pentru a-ți asigura mai multe privilegii, dar în sinea ta știi că ai nevoie de siguranța pe care nu ți-o poate oferi nimeni, indiferent de preț.

Horoscop 7 februarie 2018 – Leu

Există și o parte bună în situația ta actuală, și anume faptul că evoluția ta depinde numai de tine. Câte eforturi ești dispus să faci, atât vei evolua, pe toate planurile.

Horoscop 7 februarie 2018 – Fecioară

Ai vrea să te dai de trei ori peste cap și să te transformi într-o ființă diferită, una înzestrată cu acele calități pe care crezi că nu le-ai avut niciodată.

Horoscop 7 februarie 2018 – Balanță

E cam complicat să trăiești în trecut și să speri că viitorul va fi diferit. Poate că prezentul nu e plăcut, dar este mai bine să nu te refugiezi în trecut sau în viitor.

Horoscop 7 februarie 2018 – Scorpion

Ești în pericol să aluneci către o formă de gândire magică pe care ești capabil să o vezi la alții și căreia îi cunoști consecințele negative.

Horoscop 7 februarie 2018 – Săgetător

Să te cufunzi în propriile tenebre sufletești presupune anumite riscuri, dar dacă știi ce cauți și ai un scop bine definit, vei găsi și drumul înapoi.

Horoscop 7 februarie 2018 – Capricorn

Ești prins în jocurile altora și uneori îți convine acest lucru, alteori nu. Situațiile de acest fel pot fi controlate, dar nu pe moment, ci în timp, atunci când se construiesc.

Horoscop 7 februarie 2018 – Vărsător

Vezi doar o parte a situațiilor pe care le trăiești, pentru că îți convine să fii subiectiv și să ajungi la ce concluzii dorești. Trebuie să știi că o astfel de păcăleală nu ține mult.

Horoscop 7 februarie 2018 – Pești

Poți controla anumite gânduri, dorințe și intenții, dar nu și oamenii implicați. E nevoie de multă bunăvoință pentru a accepta că fiecare are limitele sale. 

libertatea.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Septembrie 2018, ora: 15:40 de Ana Marchitan

PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud: „Acordarea autocefaliei unei biserici nu va provoca un război mondial”

PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud:  „Acordarea autocefaliei unei biserici nu va provoca un război mondial” Din editia print

Pentru a afla opinia Bisericii Ortodoxe Române (BOR) privind eventuala recunoaștere a autocefaliei Bisericii din Ucraina, TIMPUL a discutat cu Preasfințitul Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud din cadrul Mitropoliei Basarabiei, fost secretar al Sfântului Sinod al BOR.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 23 Septembrie 2018, ora: 05:03

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem Din editia print

Mai ieri, de câte ori deschideam vreo pagină în internet, îmi sărea în faţă un spot publicitar, sonorizat de o tânără care întreabă, punând un accent puternic pe primul cuvânt al frazei: „Vrai să trăieşti, să înveţi şi să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 24 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Republica Moldova cu o mână dă, cu alta lovește

Republica Moldova e un ceas cu rotițele stricate. Sau, mai degrabă, fiecare rotiță funcționează de capul ei. Iar dacă ele nu funcționează cum trebuie, nu avem nici oră, nu avem nici ceas. Moldova ca stat e de mult timp nefuncțională.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 14 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Vestirea patimilor și a învierii

„Pe când străbăteau Galileea, Iisus le-a spus: Fiul Omului va să fie dat în mâinile oamenilor. Şi-L vor omorî, dar a treia zi va învia. Şi ei s-au întristat foarte!” (Matei 17; 22-23)

() Citeşte tot articolul

 


Cele mai citite articole Timpul.md