Horoscop

Horoscop MIERCURI 8 DECEMBRIE 2020. Zodia care are parte de scandal la serviciu

Taur
Astăzi este o zi în care trebuie să te motivezi și să faci din lucrurile care ți-au rămas restante. Cei dragi te susțin și merită toată aprecierea ta. Ai grijă de sănătatea ta.

Gemeni
Încercați să nu căutați subiecte care să vă indispună, ci mai degrabă gândiți-va la ce ați obținut deja și să fiți mulțumiți. Nu ar strica să incepeți să va faceți niște planuri de viitor.

Rac
Nu vă grăbiți în acțiunile pe care le întreprindeți deoarece poate nu sunteți chiar în apele voastre, unele lucruri care s-au întâmplat în ultima perioada v-au dat peste cap. Încercați să luați partea pozitivă din tot.

Leu
Încercați să analizați lucrurile prin filtrul emoțiilor poate prea intens. Unele lucruri care se întâmplă acum au nevoie de o concluzie, nu de o finalizare sau o rezolvare. Familia vă susține și ar trebui să îi dați o atenție deoasebita. Restul e doar treabă care niciodată nu se sfârșește.

Fecioară
Casa familiei are nevoie de susținerea voastră, acolo aveți și un benefic care vă ajută să va faceți ordine în gânduri și în emoții. Relațiile cu copii chiar dacă sunt mai la distanță, ei știu că se pot baza pe voi.

Balanță

Venus în prima casă vă ajută să treceți mai ușor peste tot ce se întâmplă, va da putere și charismă. Folosiți aceste atuuri pentru a va face planuri de viitor și pentru a-i susține pe cei dragi.

Scorpion
Tindeți să luați decizii mai mult bazându-vă pe părerile celorlalți,pentru că este important să vă păstrați imaginea impecabilă.Lăsați treburile care pot fi amânate pe altă zi, nu va aglomerati.

Săgetător
Acasă lucrurile se mișcă încet, deși probabil ați dori un progres rapid în tot ce întreprindeți. Aveți răbdare, progresul se realizează încet și bine, apelând la oamenii de încredere.

Capricorn

Jupiter, marele benefic vă susține, deși Saturn vrea parcă să va responsabilizeze și să va dea o lecție. Anumite lucruri legate de serviciu se vor debloca, dar mai ia un pic de timp.

Vărsător
Nu vă gândiți la voi cât va gândiți la cei dragi sau la cei cu care colaborați deoarece vreți să fiți corecți și să fie bine. Unele lucruri se rezolva în timp, chiar dacă uneori acest lucru nu va convine.

Pești
Marte vă da energie și putere, iar asta va ajută să ieșiți dintr-un impas. Aveți anumite așteptări de la voi, dar și de la colaboratorii voștri, și acestea vor fi îndeplinite. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *