Astăzi 22 Februarie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 19:08
Abonamente

Actualitate 7 Decembrie 2017, ora 08:50

Horoscop pentru astăzi. Racii trec ușor peste dificultăți, dacă renunță la nepăsare și se implică în rezolvarea problemelor

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Horoscop 7 decembrie 2017. Racii trec ușor peste dificultăți, dacă renunță la nepăsare și se implică în rezolvarea problemelor 

Berbec

Ai ocazia să-ți exprimi sentimentele față de cei dragi, prin gesturi, cuvinte sau fără toate acestea, pur și simplu prin emoțiile împărtășite. Este o zi a bucuriilor trăite în familie.Horoscop 7 decembrie 2017 – Taur

Te regăsești în familie, în mediul intim, acolo unde și problemele se văd așa cum sunt de fapt, fără exagerări și temeri care nu își au rostul. Profită de atmosfera aceasta caldă pentru a te scutura de griji.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Gemeni

Nu ai de ce să te opui impulsului de a petrece mai mult timp cu prietenii, de a comunica simplu și ușor despre tot ce îți trece prin cap sau despre ceea ce îi preocupă pe ceilalți; este un lucru care-ți face bine.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Rac

Poți trece foarte ușor peste dificultățile care vor apărea la serviciu, dacă îți schimbi atitudinea care întreține starea de apăsare, fiindcă aceasta este sursa reală a problemelor. Implică-te, fiindcă altfel îți arăți priceperea, calitățile, valoarea.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Leu

Dorința de a te apropia mai mult de cei dragi, dar și de preocupările care îți fac plăcere, este elementul-cheie pentru a-ți face ziua mai frumoasă. Doar de tine depinde!

Horoscop 7 decembrie 2017 – Fecioară

Cei din familie au nevoie de o prezență puternică, încurajatoare, nu doar de sfaturi deștepte. Va fi mai bine și pentru tine, dacă accepți acest rol.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Balanță

Simți nevoia să schimbi felul în care îți privești viitorul, ca să capete culori mai luminoase. E bine că faci asta, mai târziu vei culege roadele a ceea ce sădești acum.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Scorpion

Ești într-o dispoziție generoasă, dar există riscul să devii “generos” în gesturi de autoritate sau replici acide la adresa celor care nu dau semne suficiente de supunere. Dacă faci asta, să nu te miri că situațiile vor degenera…

Horoscop 7 decembrie 2017 – Săgetător

Te preocupă viitorul propriu și este bine să te lași în voia acestui impuls optimist de reorganizare a propriei vieți, pe baze mai luminoase.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Capricorn

Impulsul principal al zilei este unul bun, dar există riscul să-l folosești în scopuri egoiste. Dorința de a controla totul se poate întoarce împotriva ta, prin tensiunea continuă pe care o generează.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Vărsător

Persoanele importante din viața ta par să-și amintească cine sunt pentru tine și ce rol au în viața ta. Este bine și pentru tine, și pentru ei să încurajezi această atitudine pozitivă.

Horoscop 7 decembrie 2017 – Pești

Îți găsești ușor liniștea și te bucuri de tot ce te înconjoară, semn că ai ajuns la o stare de armonie care se obține numai dacă adopți o atitudine corectă față de propria viață. 

libertatea.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 21 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Chișinău – o cauză pierdută

Ori de câte ori călătoresc undeva nu mă pot abține să nu compar situația altora cu cea de la noi. Mai ales acum că am călătorit în Ucraina, la Odesa. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Inițiere în dialog

Îmi amintesc deseori de profesorul meu de Noul Testament din primii ani de facultate. El ne cerea insistent să nu intrăm în polemici. Nici într-un caz cu cei care vor să ne demonstreze că ei au dreptate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Constantin Tănase

De ce Roșca atacă intelectualitatea

Scrisoare către învățătorii și profesorii din școli, licee, colegii și universități 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Dan Nicu

Comratul „la datorie” din nou împotriva unioniştilor

Găgăuzii ar trebui informați despre beneficiile unirii în limba lor și în cea rusă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md