Actualitate

HOROSCOP pentru decembrie 2017. O lună plină de entuziasm şi noroc, însă aceste zodii vor avea de suferit

HOROSCOP decembrie 2017. Berbec
În prima săptămână din decembrie 2017, Marte, stăpânul Berbecului, se află în casa cuplului, focalizându-ți atenția asupra dragostei sau a căsniciei, după caz, și îndemnându-te la acțiuni sau luări de poziție semnificative.

Venus, planeta iubirii și stăpâna casei iubirii Berbecului, tranzitează Săgetătorul, legând viața sentimentală de studii, de afinități intelectuale sau cultural-spirituale, de distanțe și călătorii.

Conjuncția pe care Venus o formează cu Mercur întărește predispozițiile de mai sus și poate să readucă în atenție o situație care te-a preocupat astă-primăvară.

În preajma Sărbătorilor, lucrurile trec într-o altă tonalitate, care presupune o abordare mai responsabilă sau mai matură.

Este posibil să primești o veste bună de departe.

HOROSCOP decembrie 2017. Taur
În plan sentimental, decembrie 2017 este pentru Tauri o lună incitantă, activă, iar uneori chiar furtunoasă.

Cu Marte și Jupiter situați în casa relațiilor Taurului, ai reacții intense și pasionale, te aprinzi ușor, vrei totul și imediat. Așteptările sunt mari, iar în anumite momente, chiar prea mari.

Dacă ai o fire înfocată, ar fi bine să te mai domolești, să nu iei decizii impulsive, să-ți temperezi accesele de gelozie sau posesivitate, să nu încerci să-ți impui voința și să nu dai năvală peste cel/cea care îți aprinde simțirile, riscând să îl/o sufoci.

Dacă ai o fire mai serioasă, timidă sau reținută, Marte și Jupiter lucrează în favoarea ta: îți dau curaj, te ajută să te exteriorizezi și să preiei inițiativa pentru a orienta situația în direcția dorită.

HOROSCOP decembrie 2017. Gemeni
Casa relațiilor Gemenilor este foarte activă în luna decembrie 2017, așa că poți să te aștepți la apariția unor evenimente relevante.

Mercur, stăpânul Gemenilor, este puternic implicat fiindcă se află în casa relațiilor, unde face o conjuncție cu Saturn și alta cu Venus și unde retrogradează între 3 și 23 decembrie.

Această configurație subliniază însemnătatea dragostei sau a mariajului în viața ta și anunță conjuncturi care conduc la reflexie, analiză și decizii în ceea ce privește responsabilitățile și posibilele probleme pentru perechea ta. În plus, subliniază rolul major pe care îl au bunăvoința, încrederea și comunicarea în fericirea cuplului.

Climatul se destinde după data de 20, iar finalul anului se petrece în armonie.

HOROSCOP decembrie 2017. Rac
În decembrie 2017 viața sentimentală a Racilor este marcată de responsabilități sau se intersectează cu cea profesională.

Se poate ca tu și perechea ta să vă asumați o sarcină importantă în comun, ceva ce nu e ușor de îndeplinit, dar care poate aduce satisfacții în timp. Sau să trăiești o poveste de amor cu cineva cu care intri în contact în activitatea profesională.

Aceste tendințe se datorează faptului că Venus, planeta dragostei, se află în casa muncii Racului, în timp ce stăpânul casei muncii se află în casa dragostei Racului.

În altă ordine de idei, Marte și Jupiter îți amplifică forța sexuală, îți insuflă un romantism plin de înflăcărare și facilitează nașterea unei pasiuni sau intensificarea vieții erotice. Asadar, te poți aștepta la un decembrie palpitant.

HOROSCOP decembrie 2017. Leu
Stăpânul Leului, Soarele, se află în casa dragostei și a sexualității în primele două decade din decembrie 2017, indicând fără echivoc că aici se situează prioritățile perioadei. Venus străbate aceeași casă până pe 25, iar Mercur o onorează și el cu prezența – ba, în plus, și cu o retrogradare, care durează între 3 și 23 decembrie.

Prin urmare, în tabloul lunii decembrie intră atât sentimentele arzătoare și nevoia de noi experiențe, cât și nehotărârea, nedumerirea și contradicțiile.

Strădania ta de a analiza situația prin prisma logicii va aduce unele clarificări în ultima decadă. Până atunci, însă, bucură-te de tot ce e mai bun și mai frumos în aceste săptămâni incitante, pasionale, presărate cu surprize și peripeții!

HOROSCOP decembrie 2017. Fecioară
În decembrie 2017 Mercur, stăpânul Fecioarei, se află în preajma lui Venus, planeta iubirii. Prin urmare, ai o dispoziție mai tandră decât de obicei, mai receptivă la dovezile de afecțiune.

Atmosfera este relaxată, intimă. Preocupările comune se învârt în jurul căminului, familiei, locuinței. Poate fi vorba despre cumpărarea unui bun de folosință îndelungată, despre amenajarea unui spațiu sau despre ceva ce ar face cuibul mai frumos și mai comod.

Comunicarea și drumurile sunt incitante și pot avea potențial amoros.

Atmosfera devine mai pasională și mai provocatoare în ultima decadă din decembrie, când Venus intră în casa erotismului Fecioarei și Marte se apropie de stăpânul casei cuplului, Jupiter.

HOROSCOP decembrie 2017. Balanţă
Prima decadă din decembrie 2017 ar putea aduce Balanțelor o schimbare neașteptată de situație în viața sentimentală, ca urmare a opoziției dintre Marte (stăpânul casei cuplului Balanței) și Uranus. La 9 decembrie, Marte intră în Scorpion, zodie în care este foarte puternic și în care se va afla până în ianuarie împreună cu Jupiter, Marele Benefic.

Influențele jupiteriene sunt favorabile vieții relaționale, care devine mai intensă și mai exuberantă. Jupiter este vestit pentru oportunitățile pe care le oferă, așa că este recomandat să fii pe fază și să profiți de generozitatea lui.

Venus, planeta dragostei, se află în casa comunicării și a drumurilor Balanței, așa că este rost de declarații sau întâlniri romantice, dar și de discuții ”diplomatice” care pot rezolva aproape orice.

HOROSCOP decembrie 2017. Scorpion
Cu Marte și Jupiter situați în Scorpion, în decembrie 2017 te bucuri de o uriașă vigoare fizică și, implicit, sexuală. Configurația astrală a perioadei ațâță spiritul de cucerire și aventură, aprinde pasiunea și predispune la acte mari, uneori chiar nebunești, comise din dragoste. În plus, Venus, stăpâna casei cuplului, se află în Săgetător, semn de foc, ce insuflă atitudini similare.

Amplasarea lui Venus în casa a doua a Scorpionului este un indiciu că viața sentimentală sau partenerul/partenera îți influențează deciziile financiare.

Conjuncția formată de Venus cu stăpânul casei a zecea este semn că viața sentimentală interferează cu cariera.

Conjuncția dintre Venus și Mercur arată că viața sentimentală are impact asupra gândirii și a actului decizional.

HOROSCOP decembrie 2017. Săgetător
În decembrie 2017 relațiile sunt pentru tine osia în jurul căreia se învârte universul.

Venus, planeta dragostei, se află în Săgetător, ca și Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului. În plus, Mercur retrogradează între 3 și 23 decembrie, atrăgând atenția asupra sectorului pe care-l guvernează. Prin urmare, lucrurile vin spre tine, nu trebuie să le cauți, nu trebuie să încerci să le forțezi.

Din tot ceea ce se întâmplă în plan relațional în luna decembrie ai de tras concluzii prețioase. Încearcă să deslușești semnificația fiecărui fapt, pe măsură ce se petrece, dar încearcă să și legi faptele între ele, ca să vezi întregul tablou!

Nu duci lipsă de dovezi de dragoste sau de ocazii favorabile. Este nevoie doar să știi ce să faci cu ele.

HOROSCOP decembrie 2017. Capricorn
Pentru Capricorni, primele două decade din decembrie 2017 sunt fie mai retrase, fie marcate de o nemulțumire sau o dezamăgire, fiindcă Venus, planeta dragostei și stăpâna casei pasiunii și a sexualității Capricornului, se află în casa a douăsprezecea solară, o casă misterioasă, ce nu are un renume prea bun.

Se poate să ai parte de frustrări, sau se poate ca pur și simplu să nu se întâmple nimic notabil sau, în varianta optimistă, să te bucuri de deliciile unei iubiri secrete. Dacă te afli în cazul din urmă, ia mare seamă la discreție!

Pe 25 decembrie 2017 Venus intră în Capricorn, așa că anul se încheie într-o atmosferă plină de dragoste și înțelegere, iar 2018 pornește cu dreptul.

HOROSCOP decembrie 2017. Vărsător
Venus, planeta iubirii, și Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, se apropie de Saturn, stăpânul tradițional al semnului tău, dar fără a-l ajunge din urmă. Mercur, stăpânul casei erotismului, îi întâlnește atât pe Venus, cât și pe Soare, dar se află în retrogradare.

Sub configurația de mai sus, în decembrie 2017 pari a fi foarte-foarte aproape de fericire. Deocamdată, însă, nu poți să o apuci cu ambele mâini. Ceva îți alunecă printre degete, ceva se împlinește parțial, ceva mai trebuie desăvârșit.

Este posibil și ca tu să te lași greu, să faci un joc de-a "uite-o, nu e" cu celălalt și să-i aluneci printre degete când zice că gata, te-a prins.

Situația nu este încă bine definită, iar deznodământul este așteptat în ianuarie.

HOROSCOP decembrie 2017. Peşti
Stăpânul casei cuplului Peștilor retrogradeză în casa a zecea solară între 3 și 23 decembrie 2017, ceea ce sugerează o interferență între relații și carieră, sau un complex de împrejurări care face ca viața sentimentală să ajungă în vizorul publicului.

Se mai poate să ai o legătură cu cineva din eșalonul superior, sau o legătură care se naște în urma unor contacte profesionale. Ori să avansezi grație susținerii partenerului.

Evoluția situației relaționale la acest sfârșit de an poate fi complicată sau neașteptată dar, grație conjuncției lui Mercur cu Venus, îți poate oferi și momente de satisfacție.

Decada a doua a lunii are cea mai mare încărcătură emoțională.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *