Astăzi 23 Aprilie 2018, Luni - Ultima actualizare la ora 18:15
Abonamente

a

 
 
 

Actualitate 26 August 2017, ora 08:55

Horoscop, sâmbătă. Capricornii au pretenții exagerate, care duc la conflicte. Vor ceva anume și vor acum!

Marime Font

Este o zi a dorințelor intense, a emoțiilor puternice și a conflictelor provocate de acestea. Ca să domolești aceste impulsuri, trebuie să ții cont și de drepturile celorlalți.

Horoscop 26 august 2017 – Taur

S-ar putea să insiști prea mult cu părerile și preferințele tale și să nu obții decât și mai multe probleme, pe lângă cele pe care le-ai fi vrut neapărat rezolvate.Horoscop 26 august 2017 – Gemeni

Ar fi de dorit să domolești orice impuls care ți-ar putea afecta concentrarea, dar să ai și o atitudine corectă față de cei din jur, mai ales dacă sunt apropiații tăi.

Horoscop 26 august 2017 – Rac

Pot să iasă la lumină motive de revoltă pe care le-ai trecut în plan secund și care acum te determină să strici anumite relații. Asta numai pentru că ești convins că ai dreptate…

Horoscop 26 august 2017 – Leu

Există riscul unor exagerări care vin din profunzimile ființei tale, dar nu rezolvă nimic. Va trebui să le analizezi, ca să le poți înțelege cauzele și posibilele efecte.

Horoscop 26 august 2017 – Fecioară

Este posibil să nu descoperi cine și cum a provocat anumite situații care te supără acum, dar poate că nici nu ai nevoie de astfel de informații…

Horoscop 26 august 2017 – Balanță

Poți primi o invitație, o idee sau o simplă sugestie de la un prieten mai energic din fire, care de obicei te inspiră. Este important să nu îți tai singur avântul.

Horoscop 26 august 2017 – Scorpion

Agresivitatea nu rezolvă nimic, dimpotrivă, mai ales dacă sunt probleme de familie generate de ambițiile tale exagerate sau de neglijență.

Horoscop 26 august 2017 – Săgetător

Îți vezi viitorul în culori frumoase și ești capabil să accepți chiar mai multe scenarii posibile pentru a-ți vedea împlinite anumite dorințe.

Horoscop 26 august 2017 – Capricorn

Există riscul să îți provoci singur multe probleme, pentru că vrei ceva anume și vrei imediat. Poate că această metodă a dat roade în trecut, dar nu va da și acum.

Horoscop 26 august 2017 – Vărsător

S-ar putea să te trezești cu exagerări venite de la partenerii de orice fel, în special cel de cuplu, și să fii nevoit să reacționezi pe măsură.

Horoscop 26 august 2017 – Pești

Vrei mai mult control asupra sarcinilor de serviciu, pentru că ești convins că numai așa vei deveni mai eficient. Este ca un vis, mereu neîmplinit, care seamănă cu un balon de săpun.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 23 Aprilie 2018, de Constantin Tănase

Nopțile Moldovei suverane

(Pastel politic, compus din mai multe părți despărțite noaptea de Găinușa cerească).

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Aprilie 2018, de Constantin Tănase

„Un leu pentru Mitea”

Am intrat în iarnă și, de aici înainte, cât mai este până la primăvară?  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Luna mai - primăvara literaturii

Luna mai e în fiecare an o lună a marilor festivaluri literare. În București are loc a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie, unde nu au lipsit și nu vor lipsi poeții basarabeni, mulțumită Muzeului Național al Literaturii Române și celorlalți organizatori. Festivaluri vor fi...

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Când ne vom u(r)ni?

Discursurile despre unire sunt atât de multe și de diferite încât, dacă s-ar aduna textele scrise, am bate folclorul despre strigoi și vrăjitoare. Vorbim de reunire ca de ceva despre care bănuim că este, dar nu știm cum arată. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Găștile urii

Postam cu câțiva ani în urmă câteva gânduri pe o rețea de socializare. Revenind acum la notele de atunci, m-am gândit să le reiau și să le dezvolt, ca să înțelegem că lucrurile sunt întotdeauna mai complexe decât par la o primă vedere. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Aprilie 2018, de George Simion

Cum evităm înfrângerea la primăria Chișinăului pe modelul Maia Sandu?

Cartoful fierbinte al alegerilor pentru Primăria Chișinău a fost ca o grenadă dată în spațiul închis pentru majoritatea forțelor politice din R. Moldova. Și nu doar politice… Nici noi, unioniștii, nu aveam nevoie de aceste alegeri acum, în Anul Centenarului. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Primăvara primarilor

E trist sau vesel să ne pregătim de Paști în plină campanie electorală?

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Ferdinand – o poveste cu o singură pată

„Ferdinand” e o poveste perfectă pentru sărbătorile care se apropie. Fiind vorba de un film de animație 3D, din 2017, e recomandabil, în primul rând, copiilor. Animația, în regia lui Carlos Saldanha, a fost realizată după o carte pentru copii „Povestea lui Ferdinand”,...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 9 Aprilie 2018, de Răzvan Munteanu

SUA vs. Rusia: Resetarea relațiilor sau escaladarea tensiunilor globale

Oficialii de la Moscova și Washington au confirmat în această săptămână, înainte de Paște, invitația președintelui SUA, Donald Trump, de a se întâlni la Casa Albă cu omologul său rus, Vladimir Putin.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 9 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Darul și dăruitorul

Iepurașul mi se pare că e o invenție stranie de Paști, dar care bucură foarte mult copiii. Deci, nu mă amestec să pun la zid iepurașul, pe care și nepotul meu îl caută prin grădină.

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Aprilie 2018, de Silviu Tănase

Trei lucruri pe care nu le va face Dodon

În această săptămână, Curtea Constituțională, în unanimitate, a emis o nouă decizie istorică. Instituția, care este garantul Constituției, a emis o decizie ce i-a făcut pe mulți să ia apă în gură. N-am văzut reacții pe fond nici de la opoziția parlamentară sau...

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Aprilie 2018, de Moni Stănilă

Nu avem nimic, dar nimicul ne e suficient

Evenimentele de la Uniunea Scriitorilor, de pe 27 martie, au decurs foarte bine. Solemnitatea momentului a fost marcată de parastasul pentru membrii Sfatului Țării și scriitorii deportați, oficiat de preoții Mitropoliei Basarabiei. 

() Citeşte tot articolul

 

 Cele mai citite articole Timpul.md