Astăzi 19 Octombrie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 11:00
Abonamente

Horoscop 9 Octombrie 2019, ora 09:43

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7 – 13 OCTOMBRIE 2019. SCORPIONII TREC PRIN TRANSFORMĂRI PROFUNDE

Marime Font

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 octombrie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 7 – 13 octombrie 2019 se numără și zodia Scorpion care va fi dornică să-și exploreze propria persoană.

Săptămâna 7 – 13 octombrie 2019 este marcată de ingresul planetei Venus în zodia Scorpion, pe data de 8 octombrie. Venus este planeta iubirii, a micilor beneficii și a banilor, însă atunci când traversează zodia Scorpion, energia sa nu este una benefcă, accentuându-i mai mult latura negativă, extremă. Astfel, în toată perioada în care Venus va traversa zodia Scorpion, adică până pe data de 1 noiembrie, vom fi mai pasionali în manifestarea sentimentelor și chiar vom avea tendința să ducem totul la extrem, vom fi mai geloși, chiar posesivi și vom căuta intensitatea, profunzimea în iubire, în relații. Pe de lată parte, s-ra putea să fim tentați să facem bani prin mijloace mai puțin morale și corecte.

Venus în Scorpion ne poate îndemna la relații ascunse, toxice, poate scoate la suprafață secrete ale partenerilor, mai ales că și planeta comunicării, Mercur, a intrat în zodia Scorpion, și ne poate antrena să dăm frâu liber unei mari pasiuni, dacă la unii poate fi vorba de o pasiune artistică, la majoritatea va fi vorba de o pasiune amoroasă. Venus în Scorpion nu suportă superficialitatea în relații și de aceea nu este exclus să ne supunem propria poveste de iubire unui test al sincerității.


Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Berbec această săptămână va aduce multă intensitate în zona relațiilor intime și nu este exclus ca nativii care sunt singuri să facă o pasiune pentru o persoană cu care ajung în așternut. Cei care sunt în relații de lungă durată au șansa să reaprindă pasiunea în cuplu, însă nu este exclus ca niște secrete să iasă la suprafață. Este vorba, totodată, și de o perioadă de regenerare sexuală, de exemplu, de vindecare a unor afecțiuni genitale. În ceea ce privește zona financiară, nativii ar putea intra în fel și fel de situații obscure, ar putea încerca să facă bani pe seama altora, exploatându-i pe alții, sau să intre în posesia unei moșteniri, unui bun material prin mijloace mai puțin corecte.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 octombrie 2019
Venus, planeta care îi guvernează pe cei născuți în zodia Taur, dar le guvernează și munca și sănătatea, va tranzita întocmai sectorul parteneriatelor, atât personale, cât și profesionale. Acești nativi vor avea șansa nu doar să se îndrăgostească, ci să dea naștere unei adevărate pasiuni pentru o persoană pe care, nu este exclus, să o cunoască chiar prin intermediul locului de muncă. În căsnicii și în relațiile de lungă durată pot ieși la suprafață unele adevăruri și poate fi vorba de o reală încercare a cuplului în sine de a mai rămâne împreună sau nu. Se cere foarte mare atenție la parteneriatele profesionale, la contractele care se pot semna acum deoerece nu este exclus să fie vorba la mijloc de o înșelătorie.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea îndrăgosti sau, cel puțin, ar putea trăi intens o pasiune cu un coleg de muncă, cu o persoană cunoscută prin intermediul jobului. Va fi o perioadă a distracțiilor, iar nativii sunt sfătuiți să nu facă excese. Se cere foarte multă atenție la sănătate, nefiind exclus ca acum nativii să se confrunte cu unele probleme mai vechi, din trecut, sau probleme de natură genitală. Legat de locul de muncă pot descoperi că au dușmani ascunși, că sunt persoane care le pun bețe în roate și vor să scape de ei.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 octombrie 2019
Pentru nativii din zodia Rac această săptămână va aduce o testare a relației de iubire. Mai vrem sau nu mai vrem să fim împreună? Cei care vor alege să continue se vor redescoperi în profunzime și vor trăi intens momentele intime. Cei singuri, în schimb, vor flirta și vor cuceri și nu este exclus să dea naștere unor aventuri sentimentale. De asemenea, există riscul ca într-o relație de prietenie să se aprindă pasiunea, iar nativii trebuie să fie convinși că merită să dea prietenia pe o noapte de amor pentru că, ulterior, lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Creativitatea va atinge cote înalte și pot avea succes în zona artistică. Relația cu membrii familiei poate fi tensionată, iar părinții ar putea interveni în viața personală a nativilor sau, în unele cazuri, a cuplului.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Leu activează tema familiei și a locuinței și nu este exclus ca aceștia să afle secrete de familie, poate secrete ale părinților, sau, secrete ale copiilor, iar dacă sunt căsătoriți, să descopere că au fost mințiți de partener. Pe de altă parte, unii nativi pot lua decizia de a se muta împreună cu persoana iubită sau de a deveni părinți. Zona de distracție, sport, creativitate este bine susținută și există posibilitatea ca nativii să se facă remarcați într-un astfel de context profesional. La modul general, comunicarea cu cei dragi va fi una profundă, nativii căutând dedesupturile dialogurilor și evitând superficialitatea unor teme de discuție.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Fecioară, contextul astrologic al săptămânii stimulează pofta de comunicare a nativilor. Aceștia vor dori să cunoască în profunzime o situație, să afle ce se găsește în spatele unor cuvinte, posibil chiar să facă unele călătorii pentru a obține răspunsuri la întrebările care-i macină. Posibil ca acum să reia teme de dialog din trecut care nu su fost dezbătute așa cum ei și-ar fi dorit. Cei singuri pot face o pasiune pentru o persoană cunoscută pe internet, prin intermediul rețelelor de socializare. Este o perioadă favorabilă pentru îmbunătățirea veniturilor, însă atenție la mijloace! Acestea trebuie să fie morale și corecte!

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor fi foarte determinați în această perioadă să-și crească veniturile, însă nu este exclus să aibă de-a face și cu metode mai puțin cinstite, ceea ce nu neapărat le va aduce câștiguri. În plus, tendința de a cheltui va fi mare și poate destabiliza bugetul. Pe de altă parte, libidoul va fi la cote înalte și nativii vor căuta să se răsfețe, să dea curs unor plăceri sexuale, unor relații intime.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 octombrie 2019
Nativii din zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Venus, planeta care le guvernează parteneriatele și relațiile, întocmai prin semnul lor. Nativii vor deveni mai pasionali ca niciodată, vor fi atrași de parteneri care să le trezească dorințele, simțurile cele mai profunde și vor trăi la intensitate maximă o poveste de dragoste. Cei căsătoriți pot afla secrete ale partenerului de viață, sau, pe de altă parte, pot aprinde pasiunea în cuplu. Mai problematice vor fi cuplurile unde atracția sexuală nu mai există, s-a consumat. În viața nativilor pot reveni situații din trecut, persoane cu care cândva au trăit o poveste de dragoste. Se cere mai multă prudență la contractele ce trebuie semnate acum. Este recomandat să fie citite cu atenție pentru că pot exista clauze ascunse. Perioadă benefică redescoperirii de sine.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 octombrie 2019
Tranzitul lui Venus prin Scorpion va activa casa subconștientului, iar cei născuți în zodia Săgetător se pot confrunta cu adevărate drame de conștiință în această perioadă. Nativii ar trebui să se folosească de acest tranzit pentru a-și vindeca niște traume relaționale. Nu este exclus să aibă parte de povești de iubire karmice sau reaprinderea unor pasiuni mai vechi pentru persoane din trecut cu care au avut sau au dorit să aibă o relație. Se pot înfiripa atracții pentru colegi de muncă sau persoane din anturajul apropiat. Atenție la dușmanii ascunși care se pot afla chiar în cercul de prieteni!

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea iubirii lor, în sectorul prietenilor. Ei bine, acest aspect poate aduce fie o pasiune arzătoare pentru o persoană din cercul de cunoștințe, fie aflarea unor secrete mai puțin plăcute despre o persoană din anturajul apropiat. Unii nativi vor simți nevoia să se detașeze de o poveste de dragoste și vor fi mult mai atrași de aventură și distracție decât de consolidarea unei relații. Pot fi tentați să scoată bani din proiecte umanitare sau să conducă acțiuni de voluntariat.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 octombrie 2019
Este o perioadă foarte bună pentru cei născuți în zodia Vărsător să se concentreze pe problemele de familie, să caute răspunsuri la niște întrebări care-i frământă, iar cei care sunt în relații de lungă durată pot dori să-și construiască un cămin, să-și întemeieze o familie. Nativii care locuiesc cu părinții vor dori, cel mai probabil, să aibă propriul loc cuib, și nu este exclus să-și schimbe domiciliul în această perioadă. Ambițiile vor fi mari și în zona profesională, unde nativii vor lupta pentru obținerea unei avansări. Atenție, însă că poate exista riscul ca cineva să încerce să le strice imaginea, să încerce să le sufle funcția.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 octombrie 2019
Nativii din zodia Pești vor fi foarte interesați în această perioadă de zona ezoterică, ocultă a vieții și nu este exclus să studieze în profunzime în această direcție. Unii se vor înscrie la cursuri de dezvoltare personală, în timp ce alții vor alege călătoriile spirituale. Comunicarea va trece la un nivel mai profund și nativii văr căuta să dezgroape adevăruri, să afle secrete. Financiar vorbind, vor apela la tertipluri pentru a face rost de o sumă de bani. În plan sentimental, vedem ca mai mult să fie atrași de relații strict sexuale, de aventuri și mai puțin de construirea unei relații sau consolidarea celei existente.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:23

Concert cu peripeții pentru Lady Gaga, care a căzut de pe scenă în Las Vegas. S-a întâmplat la scurt timp după ce artista invitase pe scenă un fan. I-a sărit acestuia în brațe, numai că bărbatul și-a pierdut echilibrul, iar cei doi au căzut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:11

Hillary Clinton a acuzat Moscova că se amestecă din nou în alegerile prezidenţiale americane în favoarea lui Donald Trump, sprijinind candidatura unei democrate în alegerile primare în vederea prezidenţialelor, pe care o numeşte „favorită a ruşilor”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:05

Au izbucnit violențe, vineri seara, la Barcelona, între protestatari și forțele de ordine, după ce sute de mii de oameni au participat la un miting uriaș în Barceelona, la apelul celor care militează pentru separarea de Spania. Pe măsură ce s-a lăsat noaptea,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 09:40

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier produs pe traseul Bozieni-Hâncești.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Octombrie 2019, ora: 09:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 07:35

VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

Un accident auto grav a avut loc în această dimineață în comuna Bălțați din judetul Iasi, soldat cu patru victime, scrie Ziarul de Iași.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 07:30

Rusia pregăteşte o agresiune militară pe scară largă împotriva Ucrainei

Rusia pregăteşte o agresiune militară pe scară largă împotriva Ucrainei

 Federaţia Rusa se pregăteşte pentru o agresiune militară la scară largă împotriva Ucrainei, nu numai de-a lungul liniei de contact (Donbas), ci de-a lungul întregii linii de frontieră ruso-ucrainene, a declarat vineri şeful adjunct al Statului Major al armatei ucrainene,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 15:16

Proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost aprobat de Guvern

Proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat proiectul de lege privind Consiliul Superior al Magistraturii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 15:15

llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

Pe parcursul ultimelor săptămâni, președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor a avut peste 60 de întâlniri cu alegătorii și membrii de partid din toată țara prin intermediul interacțiunilor live, care i-au asigurat posibilitatea să interacționeze cu ei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:34

Libertatea pentru Năstase înseamnă să facă ce vrea, când vrea și cum vrea

Libertatea pentru Năstase înseamnă să facă ce vrea, când vrea și cum vrea

Deşi se prezintă drept mare luptătoare cu corupţia şi spune că are misiunea de a curăţa instituţiile statului, premierul Maia Sandu ignoră subiectul intens discutat public despre mașina de 1 milion de lei cumpărată de colegul ei din blocul ACUM, Andrei Năstase. Astfel, Maia Sandu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:34

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Winnow, dezvoltatorul soluţiei Winnow Vision, care ajută bucătarii să reducă la jumătate cantitatea de deşeuri alimentare, anunţă finalizarea unei runde de finanţare din seria B în valoare de 12 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al companiei, citat de agenţia de presă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:25

Deputatul PPDA Iurie Reniță: Chișinăul cu Năstase în frunte nu înseamnă oraș liber

Deputatul PPDA Iurie Reniță: Chișinăul cu Năstase în frunte nu înseamnă oraș liber

Deputatul blocului ACUM Iurie Reniță a anunțat că nu își va da votul pentru Andrei Năstase, președintele partidului din fracțiunea căruia face parte în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:05

Imagini incredibile. Cu baxurile de bere în microbuzul școlar

Imagini incredibile. Cu baxurile de bere în microbuzul școlar

Imagini incredibile surprinse în parcarea unui centru comercial din Râmnicu-Vâlcea. Doi bărbați au fost surprinși în timp ce încarcau mai multe baxuri de bere într-un microbuz școlar. Imaginile transmise de un telespectator către Digi24 fac acum...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:56

Valeriu Munteanu: Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el!

Valeriu Munteanu: Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el!

Octavian Ticu, candidatul partidului burdușit de oligarhi a lui Anatol Salaru le spune basarabenilor că este unionist, iar presei rusofone (NewsMaker.md) îi declară că „iubește Rusia și se mândrește cu asta”, scrie pe facebook, liderul USB, Valeriu Munteanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:42

Vaticanul lansează ''mătăniile inteligente''. Sunt conectate la telefonul mobil/ VIDEO

Vaticanul lansează ''mătăniile inteligente''. Sunt conectate la telefonul mobil/ VIDEO

Vaticanul promovează ”mătăniile inteligente”, conectate la dispozitivele mobile prin intermediul unei aplicaţii de rugăciune lansate la începutul anului de Papa Francisc, anunţă Catholic News Agency. Prezentate ca ”smart rosary”, mătăniile inteligente au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:33

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:26

Plasticul a murit. Iată cu ce-l poți înlocui

Plasticul a murit. Iată cu ce-l poți înlocui

Deși plasticul îi e prieten umanității de peste jumătate de secol, utilizarea lui excesivă l-a transformat în dușman. Paiele de plastic ajung în ocean, în nasul broaștelor țestoase, pungile de plastic ajung în burțile balenelor, microparticulele de plastic...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:22

Un bărbat a găsit o fetiță îngropată de vie în timp ce-și înmormânta propria fiică

Un bărbat a găsit o fetiță îngropată de vie în timp ce-și înmormânta propria fiică

Hitesh Kumar Sirohi, un comerciant din districtul Bareilly din Uttar Pradesh, India, săpa un mormânt pentru fiica lui care a murit la naștere când s-a întâmplat ceva ieșit din comun. În momentul în care a lăsat bebelușul în pământ și se...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)