Astăzi 24 Februarie 2020, Luni - Ultima actualizare la ora 10:58
Abonamente

Horoscop 9 Octombrie 2019, ora 09:43

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7 – 13 OCTOMBRIE 2019. SCORPIONII TREC PRIN TRANSFORMĂRI PROFUNDE

Marime Font

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 octombrie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 7 – 13 octombrie 2019 se numără și zodia Scorpion care va fi dornică să-și exploreze propria persoană.

Săptămâna 7 – 13 octombrie 2019 este marcată de ingresul planetei Venus în zodia Scorpion, pe data de 8 octombrie. Venus este planeta iubirii, a micilor beneficii și a banilor, însă atunci când traversează zodia Scorpion, energia sa nu este una benefcă, accentuându-i mai mult latura negativă, extremă. Astfel, în toată perioada în care Venus va traversa zodia Scorpion, adică până pe data de 1 noiembrie, vom fi mai pasionali în manifestarea sentimentelor și chiar vom avea tendința să ducem totul la extrem, vom fi mai geloși, chiar posesivi și vom căuta intensitatea, profunzimea în iubire, în relații. Pe de lată parte, s-ra putea să fim tentați să facem bani prin mijloace mai puțin morale și corecte.

Venus în Scorpion ne poate îndemna la relații ascunse, toxice, poate scoate la suprafață secrete ale partenerilor, mai ales că și planeta comunicării, Mercur, a intrat în zodia Scorpion, și ne poate antrena să dăm frâu liber unei mari pasiuni, dacă la unii poate fi vorba de o pasiune artistică, la majoritatea va fi vorba de o pasiune amoroasă. Venus în Scorpion nu suportă superficialitatea în relații și de aceea nu este exclus să ne supunem propria poveste de iubire unui test al sincerității.

Loading...


Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Berbec această săptămână va aduce multă intensitate în zona relațiilor intime și nu este exclus ca nativii care sunt singuri să facă o pasiune pentru o persoană cu care ajung în așternut. Cei care sunt în relații de lungă durată au șansa să reaprindă pasiunea în cuplu, însă nu este exclus ca niște secrete să iasă la suprafață. Este vorba, totodată, și de o perioadă de regenerare sexuală, de exemplu, de vindecare a unor afecțiuni genitale. În ceea ce privește zona financiară, nativii ar putea intra în fel și fel de situații obscure, ar putea încerca să facă bani pe seama altora, exploatându-i pe alții, sau să intre în posesia unei moșteniri, unui bun material prin mijloace mai puțin corecte.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 octombrie 2019
Venus, planeta care îi guvernează pe cei născuți în zodia Taur, dar le guvernează și munca și sănătatea, va tranzita întocmai sectorul parteneriatelor, atât personale, cât și profesionale. Acești nativi vor avea șansa nu doar să se îndrăgostească, ci să dea naștere unei adevărate pasiuni pentru o persoană pe care, nu este exclus, să o cunoască chiar prin intermediul locului de muncă. În căsnicii și în relațiile de lungă durată pot ieși la suprafață unele adevăruri și poate fi vorba de o reală încercare a cuplului în sine de a mai rămâne împreună sau nu. Se cere foarte mare atenție la parteneriatele profesionale, la contractele care se pot semna acum deoerece nu este exclus să fie vorba la mijloc de o înșelătorie.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea îndrăgosti sau, cel puțin, ar putea trăi intens o pasiune cu un coleg de muncă, cu o persoană cunoscută prin intermediul jobului. Va fi o perioadă a distracțiilor, iar nativii sunt sfătuiți să nu facă excese. Se cere foarte multă atenție la sănătate, nefiind exclus ca acum nativii să se confrunte cu unele probleme mai vechi, din trecut, sau probleme de natură genitală. Legat de locul de muncă pot descoperi că au dușmani ascunși, că sunt persoane care le pun bețe în roate și vor să scape de ei.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 octombrie 2019
Pentru nativii din zodia Rac această săptămână va aduce o testare a relației de iubire. Mai vrem sau nu mai vrem să fim împreună? Cei care vor alege să continue se vor redescoperi în profunzime și vor trăi intens momentele intime. Cei singuri, în schimb, vor flirta și vor cuceri și nu este exclus să dea naștere unor aventuri sentimentale. De asemenea, există riscul ca într-o relație de prietenie să se aprindă pasiunea, iar nativii trebuie să fie convinși că merită să dea prietenia pe o noapte de amor pentru că, ulterior, lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Creativitatea va atinge cote înalte și pot avea succes în zona artistică. Relația cu membrii familiei poate fi tensionată, iar părinții ar putea interveni în viața personală a nativilor sau, în unele cazuri, a cuplului.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Leu activează tema familiei și a locuinței și nu este exclus ca aceștia să afle secrete de familie, poate secrete ale părinților, sau, secrete ale copiilor, iar dacă sunt căsătoriți, să descopere că au fost mințiți de partener. Pe de altă parte, unii nativi pot lua decizia de a se muta împreună cu persoana iubită sau de a deveni părinți. Zona de distracție, sport, creativitate este bine susținută și există posibilitatea ca nativii să se facă remarcați într-un astfel de context profesional. La modul general, comunicarea cu cei dragi va fi una profundă, nativii căutând dedesupturile dialogurilor și evitând superficialitatea unor teme de discuție.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Fecioară, contextul astrologic al săptămânii stimulează pofta de comunicare a nativilor. Aceștia vor dori să cunoască în profunzime o situație, să afle ce se găsește în spatele unor cuvinte, posibil chiar să facă unele călătorii pentru a obține răspunsuri la întrebările care-i macină. Posibil ca acum să reia teme de dialog din trecut care nu su fost dezbătute așa cum ei și-ar fi dorit. Cei singuri pot face o pasiune pentru o persoană cunoscută pe internet, prin intermediul rețelelor de socializare. Este o perioadă favorabilă pentru îmbunătățirea veniturilor, însă atenție la mijloace! Acestea trebuie să fie morale și corecte!

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor fi foarte determinați în această perioadă să-și crească veniturile, însă nu este exclus să aibă de-a face și cu metode mai puțin cinstite, ceea ce nu neapărat le va aduce câștiguri. În plus, tendința de a cheltui va fi mare și poate destabiliza bugetul. Pe de altă parte, libidoul va fi la cote înalte și nativii vor căuta să se răsfețe, să dea curs unor plăceri sexuale, unor relații intime.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 octombrie 2019
Nativii din zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Venus, planeta care le guvernează parteneriatele și relațiile, întocmai prin semnul lor. Nativii vor deveni mai pasionali ca niciodată, vor fi atrași de parteneri care să le trezească dorințele, simțurile cele mai profunde și vor trăi la intensitate maximă o poveste de dragoste. Cei căsătoriți pot afla secrete ale partenerului de viață, sau, pe de altă parte, pot aprinde pasiunea în cuplu. Mai problematice vor fi cuplurile unde atracția sexuală nu mai există, s-a consumat. În viața nativilor pot reveni situații din trecut, persoane cu care cândva au trăit o poveste de dragoste. Se cere mai multă prudență la contractele ce trebuie semnate acum. Este recomandat să fie citite cu atenție pentru că pot exista clauze ascunse. Perioadă benefică redescoperirii de sine.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 octombrie 2019
Tranzitul lui Venus prin Scorpion va activa casa subconștientului, iar cei născuți în zodia Săgetător se pot confrunta cu adevărate drame de conștiință în această perioadă. Nativii ar trebui să se folosească de acest tranzit pentru a-și vindeca niște traume relaționale. Nu este exclus să aibă parte de povești de iubire karmice sau reaprinderea unor pasiuni mai vechi pentru persoane din trecut cu care au avut sau au dorit să aibă o relație. Se pot înfiripa atracții pentru colegi de muncă sau persoane din anturajul apropiat. Atenție la dușmanii ascunși care se pot afla chiar în cercul de prieteni!

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea iubirii lor, în sectorul prietenilor. Ei bine, acest aspect poate aduce fie o pasiune arzătoare pentru o persoană din cercul de cunoștințe, fie aflarea unor secrete mai puțin plăcute despre o persoană din anturajul apropiat. Unii nativi vor simți nevoia să se detașeze de o poveste de dragoste și vor fi mult mai atrași de aventură și distracție decât de consolidarea unei relații. Pot fi tentați să scoată bani din proiecte umanitare sau să conducă acțiuni de voluntariat.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 octombrie 2019
Este o perioadă foarte bună pentru cei născuți în zodia Vărsător să se concentreze pe problemele de familie, să caute răspunsuri la niște întrebări care-i frământă, iar cei care sunt în relații de lungă durată pot dori să-și construiască un cămin, să-și întemeieze o familie. Nativii care locuiesc cu părinții vor dori, cel mai probabil, să aibă propriul loc cuib, și nu este exclus să-și schimbe domiciliul în această perioadă. Ambițiile vor fi mari și în zona profesională, unde nativii vor lupta pentru obținerea unei avansări. Atenție, însă că poate exista riscul ca cineva să încerce să le strice imaginea, să încerce să le sufle funcția.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 octombrie 2019
Nativii din zodia Pești vor fi foarte interesați în această perioadă de zona ezoterică, ocultă a vieții și nu este exclus să studieze în profunzime în această direcție. Unii se vor înscrie la cursuri de dezvoltare personală, în timp ce alții vor alege călătoriile spirituale. Comunicarea va trece la un nivel mai profund și nativii văr căuta să dezgroape adevăruri, să afle secrete. Financiar vorbind, vor apela la tertipluri pentru a face rost de o sumă de bani. În plan sentimental, vedem ca mai mult să fie atrași de relații strict sexuale, de aventuri și mai puțin de construirea unei relații sau consolidarea celei existente.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 10:46

Luna Noua in Pesti, ultima din anul astrologic ce se va incheia in 20 martie o data cu intrarea Soarelui in prima zodie, Berbec, dand astfel startul unui nou an astrologic. Luna este si azi inca in Pesti, pictand lumea in culori pastel si mentinandu-ne o stare de ceata a mintii si de oarecare...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 24 Februarie 2020, ora: 10:31

Primele simptome în cazul infecției cu coronavirus sunt tusea, febra peste 38 de grade şi respiraţia scurtă și dificilă. În cazul infecţiei cu COVID-19 se formează mici găuri în plămâni, ca un fagure de miere, ca urmare a răspunsului anormal al sistemului imun

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 10:24

10 lucruri importante pe care să le știi despre coronavirus COVID-19!

10 lucruri importante pe care să le știi despre coronavirus COVID-19!

Situația privind coronavirusul este îngrijorătoare. Haideți să avem mai multă grijă de noi! Câteva sfaturi sunt mereu binevenite. Așadar, ce trebuie să știm până în acest moment despre coronavirus COVID-19

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 10:00

  Forţele loiale comandantului ce controlează estul Libiei Khalifa Haftar au anunţat, duminică, că au ucis 16 soldaţi turci în ultimele săptămâni, la o zi după ce Turcia a recunoscut că a pierdut mai mulţi "martiri" în luptele din ţara...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 09:34

Focuri de armă, la Cimișlia. Bărbat împușcat mortal

Focuri de armă, la Cimișlia. Bărbat împușcat mortal

La 23 februarie 2020, în jurul orei ora 17.45, în Serviciul de gardă a parvenit informația telefonică, un bărbat în vârstă de 65 ani, locuitor al raionului Cimislia, în urma unui conflict la domiciliul unui consatean în vârstă de 65ani, a efectuat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 09:27

BUZĂU: Femeia suspectă de CORONAVIRUS, transferată la tabăra de la Arbănaşi

BUZĂU: Femeia suspectă de CORONAVIRUS, transferată la tabăra de la Arbănaşi

 O femeie suspectă de coronavirus, sosită din Italia duminică seara, a fost transferată, în cursul nopţii, la tabăra de la Arbănaşi, unde va sta în carantină 14 zile, au anunţat, luni, reprezentanţii Biroul de presă al Prefecturii Buzău. "După ce i s-au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 09:22

Maia Sandu: Un număr mare de concetățeni vin din Italia și pleacă încolo. Cum ne protejează guvernul nostru de pericolul coronavirusului? Nicicum!

Maia Sandu: Un număr mare de concetățeni vin din Italia și pleacă încolo. Cum ne protejează guvernul nostru de pericolul coronavirusului? Nicicum!

Sunt situații în care, efectiv, de acțiunile statului depinde viața noastră. Acum suntem în pragul unei asemenea situații. Creșterea numărului de contaminări cu coronavirus în Italia reprezintă un pericol enorm pentru cetățenii Republicii Moldova. Un număr mare de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 09:19

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

Cel mai antinațional, cel mai fariseic, cel mai corupt, cel mai demagogic, cel mai petrecăreț, dar și cel mai trădător președinte din istoria Republicii Moldova elogiază (pentru a câtă oară!) toate sărbătorile sovietice și rusești, dar mai ales pe cele militare. Acest individ,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 09:07

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat: Nu putem spune că nu va fi coronavirus în România / Granițele nu pot fi închise

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat: Nu putem spune că nu va fi coronavirus în România / Granițele nu pot fi închise

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat, duminică seară, referitor la femeia revenită la Buzău dintr-o localitate din Italia aflată în carantină din cauza coronavirusului, că ea trebuia să declare în primul rând din ce zonă vine...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 08:51

INVESTIGAȚIE /// Viața după război: Georgia și Moldova (anticoruptie.md)

INVESTIGAȚIE /// Viața după război: Georgia și Moldova (anticoruptie.md)

 Georgia și Moldova au în comun nu numai ospitalitatea și vinul bun, dar și răni adânci brăzdate în istoria ultimului sfert de veac. Două războaie în Georgia și unul în Moldova, susținute de Federația Rusă, au dezbinat teritorii, au frânt...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 08:43

Postul de televiziune 10TV face angajări

Postul de televiziune 10TV face angajări

10TV vrea să-și extindă echipa de știri și este în căutarea de jurnaliști activi, bine informați și creativi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 07:12

De ce TACE guvernarea DODON/CHICU? Ministerul Sănătății din București: Românii care vin în țară din localitățile afectate de coronavirus în Italia vor trebui să stea în carantină 14 zile

De ce TACE guvernarea DODON/CHICU? Ministerul Sănătății din București: Românii care vin în țară din localitățile afectate de coronavirus în Italia vor trebui să stea în carantină 14 zile

Românii care vin în țară din localitățile afectate de coronavirus în Italia vor trebui să stea în carantină 14 zile, anunță Ministerul Sănătății, care precizează că până în prezent autoritățile italiene nu au raportat cazuri de români...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 04:54

Eşec electoral la Hamburg pentru partidul Angelei Merkel / Extrema dreapta, exclusă din parlamentul regional

Eşec electoral la Hamburg pentru partidul Angelei Merkel / Extrema dreapta, exclusă din parlamentul regional

Alegătorii din Hamburg i-au administrat duminică un eşec electoral partidului conservator al Angelei Merkel, în plină criză internă, şi au exclus formaţiunea de extremă dreaptă Alternativa pentru Germania (AfD) din parlamentul regional, potrivit primelor estimări citate de AFP,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 00:10

De ce scandalul Grenell - Plahotniuc, vechi de 2 ani, apare acum? Rusia se implică în campania electorala din SUA împotriva lui Trump (Washington Post) / Reacția lui Grenell

De ce scandalul Grenell - Plahotniuc, vechi de 2 ani, apare acum? Rusia se implică în campania electorala din SUA împotriva lui Trump (Washington Post) / Reacția lui Grenell

Noul director al serviciului național de informații naționale din Statele Unite, Richard Grenell, recent numit în funcție de președintele Donald Trump, ar fi acordat consultanță pentru oligarhul Vlad Plahotniuc, care a fugit între timp din Republica Moldova și are interdicție...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Februarie 2020, ora: 14:50

Bufonul regelui Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos”

Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos” Din editia print

Consilierul Premierului tehnocrat Chicu este cunoscut ca o persoana ciudată ce distribuie postări bizare pe pagina sa de facebook. Anterior Vitalie Drăgancea a dedicat mai multe postări dedicate liderilor opoziției parlamentare. Mai jos vă prezentăm câteva „idei” din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Februarie 2020, ora: 14:21

Ala Nemerenco despre „reacția rapidă a Guvernării Dodon/Chicu”: Noapte buna, Moldova! Pînă la primul coronavirus, care e foarte aproape...

Ala Nemerenco despre „reacția rapidă a Guvernării Dodon/Chicu”: Noapte buna, Moldova! Pînă la primul coronavirus, care e foarte aproape...

2 decese (cu vârsta de 75 și 78 ani) și 60 infectați cu coronavirus au fost înregistrați la sfârșitul zilei de ieri în Italia. Cazurile sunt din nordul Italiei, majoritar în regiunile Lombardia și Veneto, care reprezintă inima industrială a țării. Toate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Februarie 2020, ora: 14:03

Alertă de coronavirus pe aeroportul din Timișoara

Alertă de coronavirus pe aeroportul din Timișoara

O sută de pasageri care așteptau să se îmbarce spre Treviso, Italia, de pe aeroportul Timișoara sunt blocați pe pistă. E alertă de coronavirus, pentru că avionul care urma să plece la Treviso tocmai sosise de la Bergamo, iar autoritățile ar fi decis să fie oprit la sol pentru o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Februarie 2020, ora: 14:00

Cutremur de 5,7 grade în Turcia: cel puțin 8 oameni au murit, iar 21 sunt răniți

Cutremur de 5,7 grade în Turcia: cel puțin 8 oameni au murit, iar 21 sunt răniți

Opt persoane au murit, iar altele au rămas prinse sub dărâmături, după un cutremur cu o magnitudine de 5,7 grade care a lovit, duminică, la granița Turciei cu Iran, transmite Mediafax. Printre victime au fost și copii, iar 21 de oameni au fost răniți.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Februarie 2020, ora: 14:00 de Ana Marchitan

Ni se răsucesc buneii în mormânt de rușine: Pe 23 februarie, moldovenii își idolatrizează în continuare ocupanții

Ni se răsucesc buneii în mormânt de rușine: Pe 23 februarie, moldovenii își idolatrizează în continuare ocupanții Din editia print

Mii de moldoveni au fost schingiuiți, deportați și chiar împușcați de bolșevici în imperiul sovietic. Cu toate acestea, mulți dintre urmașii acestora continuă să celebreze sărbătorile ocupanților. Oricât de stupid ar părea, în viziunea celor care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Februarie 2020, ora: 13:01

Coronavirus ITALIA: Peste 100 de cazuri, 2 morți, 12 orașe izolate, peste 50.000 de oameni în carantină

Coronavirus ITALIA: Peste 100 de cazuri, 2 morți, 12 orașe izolate, peste 50.000 de oameni în carantină

Situație alarmantă în Italia, unde coronavirus a lovit brusc cu un număr mare de cazuri în ultimele 48 de ore.  Noile cifre din Italia sunt chiar și mai înspăimântătoare ca până acum. Conform oficialităților s-a ajuns la peste 100 de cazuri de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Februarie 2020, ora: 12:48

Prognoza METEO pe o săptămână / FOTO

Prognoza METEO pe o săptămână / FOTO

Meteorologii prognozează pentru astăzi vreme deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Iată ce valori termice se vor înregistra pe parcursul zilei.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)