Horoscop

HOROSCOP: Situaţia financiară a TAURILOR se îmbunătăţeşte astăzi

Taur
Situatia financiara se imbunatateste. Acum iti permiti sa dai mai multi bani pe propriile placeri. Te gandesti serios sa achizitionezi un lucru de care are nevoie toata familia. Ii bucuri pe toti cu acest cadou.

Gemeni
Vrei neaparat sa iei parte la un eveniment, insa partenerul de viata nu este de acord si o sa aveti parte de cateva discutii in contradictoriu. Gandeste-te bine daca merita sa te comporti urat cu el pentru a-i face pe altii sa fie multumiti. Este cazul sa iti setezi prioritatile.

Rac
Ai fost invatat de mic ca anumite persoane trebuie respectate chiar daca nu merita. Totusi, acum se intampla ceva si nu iti poti pastra calmul oricat de important ar fi omul din fata ta.

Leu
O dimineata linistita, insa lucrurile se schimba dupa-amiaza. Primesti un telefon si afli ca ai de realizat mult mai multe lucruri decat credeai tu. Te pui imediat pe treaba, insa tot vei fi nevoit sa ramai peste program.

Fecioara
Fa-ti un plan pentru a sti ce sa faci imediat ce ajungi la birou. Daca pierzi vremea, o sa iti dai seama ca nu ai facut nici macar 50% si ca nu mai ai timp sa termini totul. Vei fi nevoit sa ceri ajutorul celor din jur.

Balanta
Ai apelat la cineva pentru a face ceva ce tine de viata personala. Oricat de multa incredere ai avea in ea nu te arunca in hora fara sa stii cine mai joaca pentru ca risti sa ajungi subiect de barfa.

Scorpion
Ai nevoie de liniste si pentru asta discuti cu partenerul de viata sa amanati ceva ce ati planuit de acum cateva saptamani. Nu va primi cu zambetul pe buze vestea, dar o sa inteleaga ca nu poti face fata tuturor solicitarilor din prezent.

Sagetator
Nu te lasi pana nu reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus. Este adevarat ca va trebui sa depui un efort suplimentar, insa vei fi recompensat. Te concentrezi asupra acestui proiect si nu te lasi distras de nimic altceva.

Capricorn
Ai de facut cateva alegeri si trebuie sa fii atent cand le iei pentru ca de acestea depinde ceea ce vei face in urmatoare luni. Este vorba de ceva ce tine de viata personala.

Varsator
Glumele pe seama unui cunoscut incep sa forteze limita bunului simt si te-ai decis sa pui piciorul in prag. La inceput o sa fii considerat drept "spargator" de distractie, insa pana la urma cu totii vor intelege ca vrei ca atmosfera din jurul tau sa fie una placuta.

Pesti
Nu te-ai lasat doborat de ceea ce ti s-a intamplat in ultima vreme si acum ai parte de o surpriza. Nu degeaba te-ai enervat, dar bine ca ti-ai pastrat calmul. Acum culegi roadele acelor zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *