Horoscop

HOROSCOP SPECIAL // Top 5 zodii care ne aduc veselia

Ei ştiu cum să aducă celor din jur zâmbetul pe buze. Iată care sunt cele mai vesele zodii:

Săgetător

Nativul născut în această zodie este plin de energie, dornic de aventură şi senzaţii tari şi nu ratează nicio distracţie. Săgetătorul se simte cel mai bine când este înconjurat de prieteni, pentru că cel mai mult detestă să nu poată ieşi în oraş sau să discute cu cineva.

De regulă, nativul Săgetător sparge gheaţa în momentele tensionate şi reuşeşte să aducă situaţia pe făgaşul normal. Este mereu tonic, vesel, optimist şi îi molipseşte şi pe cei din jur!

Gemeni

Nativul Gemeni pare că nu are vârstă, pentru că el refuză să se maturizeze cu adevărat. Indiferent de vârsta pe care o are este mereu pus pe şotii, pe glume, pe distracţie. Adoră să povestească fel de fel de întâmplări din viaţa lui, să fie ascultat cu uimire şi să se râdă la glumele lui.

Pentru că are o doză mare de energie pozitivă este dorit de grupul de prieteni. Nu va exista petrecere în firmă la care să nu se afirme sau o distracţie cu prietenii la care să nu fie un fel de mascota grupului. Uneori poate să cadă în penibil, dar pentru că are un simţ al umorului foarte dezvoltat va găsi o cale să atragă atenţia spre altceva.

Berbec

Eşti o fire foarte glumeaţă şi îţi place să faci haz de necaz chiar şi în cele mai încordate situaţii. Eşti mereu veselă şi optimistă, chiar dacă poate în interiorul tău se duc lupte grele. Replicile tale nu pot rămâne neremarcate şi odată ce deschizi gura aduci zâmbete pe feţele tuturor celor care te ascultă.

Vărsător

Nativul Vărsător este un nonconformist prin definiţie, un rebel al zodiacului care poate sparge orice graniţă. Vărsătorul poate înveseli pe oricine trece printr-un moment greu, pentru că îi place să observe oamenii şi situaţiile de viaţă şi să le comenteze în stilul lui.

Nu refuză niciodată o călătorie, o ieşire cu prietenii, o ocazie în care să descopere oameni şi locuri noi, pentru că oricând este deschis aventurii. Acest nativ deţine arta de a transforma orice activitate într-o plăcere şi să găsească o soluţie inteligentă indiferent de greutăţile pe care le întâmpină.

Fecioară

Acest nativ poate să pară reţinut, interiorizat şi timid, dar pentru prietenii lui este una dintre cele mai amuzante şi comice persoane. Cu mintea sa analitică, organizată, Fecioara este un bun observator al situaţiilor din jur, pe care le va comenta cu prietenii. Cu acest nativ este greu până când se va integra într-un grup, apoi îşi va dezvălui latura veselă şi şugubeaţă, care le va aduce celor din jur zâmbetul de buze. Ca prieten, Fecioara nu se apropie de oricine, dar dincolo de latura lui retrasă şi introvertită se ascund multe surprize.

Sursa:
one.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *