Astăzi 19 Martie 2018, Luni - Ultima actualizare la 18 Martie 2018
Abonamente

Actualitate 12 Ianuarie 2018, ora 14:50

HOROSCOP: Top 3 nativi care joacă teatru. Ei sunt prefăcuţii zodiacului

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Rar se întâmplă să vezi un moment de sinceritate din partea unor persoane, iar acest lucru se întâmplă din cauza intereselor sau problemelor pe care le avem zi de zi. Astrologia joacă un rol important şi la acest capitol, pentru ca unele zodii sunt predispuse să mintă mai mult decât altele, scrie ele.ro.

Iata ce nativi joacă teatru:

PeştiPersoanele născute în zodia Peşti trăiesc în lumea lor, au tendinţa să-ţi creeze iluzii şi obişnuiesc să mintă des în speranţa că vor câştiga încrederea altor oameni. Nu spun mereu ce intenţii au şi consideră că sunt destul de ghinioniste în viaţă. Cea mai mare problemă a lor este că au mereu impresia că cei din jur vor să le facă rău. Deseori, comportamentele acestor persoane sunt nejustificate.

Vărsător

Persoanele născute în aceasta zodie au tendinţa de a dramatiza totul, indiferent cât de gravă este o situaţie. Ele pot juca teatru foarte bine şi te pot minţi în faţă. Intenţiile lor nu sunt rele, ci pur şi simplu aşa s-au obişnuit. Le place să-i prostească pe cei din jurul lor şi îşi schimbă foarte des stările. Au foarte mult feţe şi niciodată nu îţi vor spune cu adevărat ce intenţii au.

Scorpion

Scorpionii au un talent actoricesc ieşit din comun. Zâmbetul lor fals ascunde foarte multe lucruri, iar lacrimile lor îi impresionează chiar şi pe cei mai puternici oameni. Vor mereu să obţină ceva, au interese foarte bine ascunse şi nu îşi arată deloc intenţiile. Tot teatrul pe care îl joacă este pus în scenă într-un mod foarte conştient, calculând fiecare replică şi fiecare gest.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Opinii & Editoriale 14 Martie 2018, de Moni Stănilă

Biserica în dialog (?)

Duminică m-am întristat foarte tare. Uitându-mă la un program de știri, cu speranța că în weekend toate sunt bune și frumoase, dacă tot era duminica Sfântului Grigore Palama, a luminii necreate, văd un circ fără pâine, dar cu televiziune, în fața bisericii din Dereneu,...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Martie 2018, de Moni Stănilă

„Lumea mea este în flăcări”

„Lumea mea este în flăcări” este ultimul vers din volumul de poezie al poetului flamand Michaël Vandebril (n. 1972), New romantics, tradus de Doina Ioanid și Jan H. Mysjkin și publicat de editura Arc în această lună, vers care surprinde perfect starea indusă de lecturarea cărții.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Martie 2018, de Dan Nicu

Parlamentarii de la Chişinău, antiromâni prin absenţă

În an de Centenar al Marii Uniri din 1918, există în ambele state româneşti o societate care, prin diferite manifestări, sărbătoreşte marele eveniment de acum un secol.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Martie 2018, de Moni Stănilă

Panoul de onoare

Săptămânile trecute v-am vorbit despre „panoul rușinii”, acele reclame uriașe în care așa-zișii oameni simpli își manifestă susținerea față de un politician sau altul.

() Citeşte tot articolul

Editorial 8 Martie 2018, de George Simion

NU E ACUM MOMENTUL!

Dragi Tovarăși și pretini, galeria intelectualilor și politicienilor de vază care ne spun că nu este acum momentul Unirii s-a întregit cu o nouă figură hâdă. 

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul