Astăzi 22 Februarie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 08:37
Abonamente

Actualitate 22 Septembrie 2017, ora 08:03

Horoscop, vineri, 22 septembrie 2017. Capricornii au ieșiri exagerate. Gesturile pe care le fac îi pun în pericol la locul de muncă

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Horoscop 22 septembrie 2017. Capricornii au ieșiri exagerate. Gesturile pe care le fac îi pun în pericol la locul de muncă

Horoscop 22 septembrie 2017 – Berbec 

Poți folosi ocaziile pe care ți le va aduce această zi ca să îți recuperezi puterea de a te concentra pe ceea ce este esențial, dând la o parte balastul format din griji inutile.Horoscop 22 septembrie 2017 – Taur

Ziua conține un amestec de impulsuri bune și periculoase. Cele bune sunt date de dorința de a recupera armonia din familie, celelalte te pot determina să o strici și mai mult.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Gemeni

Există un element de care ar fi bine să te ferești astăzi: dorința de a cere mai mult de la partenerul de cuplu, indiferent că e vorba de resurse sau de sentimente.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Rac

Ai parte de ceva mai multă liniște în casă, dar și de mai mult zbucium când intri în contact cu anumite persoane din anturajul apropiat. Tu alegi cui îi vei acorda mai multă atenție.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Leu

Este o zi specială, pentru că ai libertatea de a alege ce este important și ce nu din ceea ce vine spre tine, prin replici, informații sau gesturi ale apropiaților.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Fecioară

Ai parte de un moment de clarificare a unor probleme din relațiile cu cei dragi. Acum vezi din ce motive se adâncește prăpastia dintre voi.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Balanță

Ziua de astăzi stă sub semnul îndoielilor. De data aceasta, îndoielile îți prind bine, pentru că te-ar putea conduce pe drumul cel bun.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Scorpion

Puține situații îți sunt pe plac, la fel de puține sunt și persoanele pe care le mai accepți în preajma ta. Este alegerea ta, dar trebuie să fii conștient de consecințe.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Săgetător

Te bucuri de bunăvoința prietenilor, a unui protector sau a unor rude. E adevărat că în acest moment nu îți folosește la nimic, dar situația nu va rămâne așa.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Capricorn

Ambiția ta se apropie de cota de pericol, din cauza unor exagerări pe care tu nu le vezi așa, ci le consideri gesturi necesare pentru reușitele pentru care te lupți.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Vărsător

Este un lucru bun să ții cont de vocea propriei intuiții, care te îndeamnă să pui la îndoială anumite fapte, gesturi și replici care ți-au stricat relațiile cu cei din anturajul apropiat.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Pești

Știi foarte bine că orice inițiativă trebuie să țină cont și de binele celorlalți și că va trebui să găsești o soluție de mijloc la orice problemă cu care te confrunți.

libertatea.ro


blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Februarie 2018, ora: 08:45

Omul pentru om e lup

Omul pentru om e lup Din editia print

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2018, ora: 08:38

Cum a căutat un preot dreptate la Stalin

Cum a căutat un preot dreptate la Stalin Din editia print

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 21 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Chișinău – o cauză pierdută

Ori de câte ori călătoresc undeva nu mă pot abține să nu compar situația altora cu cea de la noi. Mai ales acum că am călătorit în Ucraina, la Odesa. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Inițiere în dialog

Îmi amintesc deseori de profesorul meu de Noul Testament din primii ani de facultate. El ne cerea insistent să nu intrăm în polemici. Nici într-un caz cu cei care vor să ne demonstreze că ei au dreptate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Constantin Tănase

De ce Roșca atacă intelectualitatea

Scrisoare către învățătorii și profesorii din școli, licee, colegii și universități 

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Februarie 2018, de Dan Nicu

Comratul „la datorie” din nou împotriva unioniştilor

Găgăuzii ar trebui informați despre beneficiile unirii în limba lor și în cea rusă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Februarie 2018, de Moni Stănilă

Postul Mare

Începe din nou Postul Mare. O perioadă de bucurii duhovnicești, de timp pentru suflet, de slujbe minunate, de pocăință încununată de înviere.  

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul