Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la ora 11:24
Abonamente

Horoscop 29 Decembrie 2017, ora 08:25

Horoscop, vineri, 29 decembrie 2017. Berbecii au o zi dificilă. Ar putea pierde controlul asupra propriilor reacții

Marime Font

Horoscop 29 decembrie 2017. Berbecii au o zi dificilă. Ar putea pierde controlul asupra propriilor reacții 

Horoscop 29 decembrie 2017 – Berbec

Ai în față o zi dificilă, presărată cu momente în care ai putea pierde controlul asupra propriilor reacții. Indiferent cât de îndreptățit te consideri, nu vei putea ocoli consecințele pe care aceste reacții le vor genera.Horoscop 29 decembrie 2017 – Taur

Există riscul să interpretezi greșit anumite gesturi sau replici rostite neglijent. Se pot strica relații care contează foarte mult pentru tine, din acest motiv.

Horoscop 29 decembrie 2017 – Gemeni

Este mai bine să devii tu factorul de echilibru în orice situație, decât să aștepți asta de la ceilalți. Complicațiile nu pot fi evitate, dar impactul lor poate fi mult diminuat, dacă vei fi suficient de atent.

Horoscop 29 decembrie 2017 – Rac

Te pot lua pe sus propriile emoții și astfel să ajungi în situații neplăcute, din care să nu înțelegi mare lucru. Ca să eviți, atât cât se poate, așa ceva, va trebui să-ți ții firea.

Horoscop 29 decembrie 2017 – Leu

S-ar putea să te răzgândești în probleme pe care deja le-ai clarificat și să te lași dus de resentimente și de nemulțumiri către concluzii greșite.

Horoscop 29 decembrie 2017 – Fecioară

Ar fi bine să îți începi ziua cu toată rezerva de bunăvoință la îndemână, ca să găsești și soluțiile de moment și pe cele pe termen lung pentru problemele care apar azi.

Horoscop 29 decembrie 2017 – Balanță

Poți avea senzația că ai ajuns în punctul culminant al unor probleme din familie pe care nu le-ai putut rezolva. E ca un nod, dar nu e obligatoriu să te împiedici în el.

Horoscop 29 decembrie 2017 – Scorpion

Ții foarte mult la imaginea ta, mai ales la cea pe care o poți citi în comportamentul celor din anturajul apropiat. Ar trebui să știi că e falsă și că va cădea, la un moment dat, și această mască.

Horoscop 29 decembrie 2017 – Săgetător

Îți pasă prea mult de chestiunile financiare, de ceea ce îți lipsește în acest domeniu. Situația se va schimba, pentru că a intrat deja într-o altă dinamică.

Horoscop 29 decembrie 2017 – Capricorn

Ești pe cale să îți colorezi viața în culori sumbre, din cauza regretelor pe care le aduci din trecut în prezent și pe care le transformi în motivații pentru acțiuni greșite.

Horoscop 29 decembrie 2017 – Vărsător

Îți scapă multe informații și nu poți controla mai nimic din situațiile pe care le trăiești, mai ales pe cele neplăcute. Ai nevoie de liniște și de un pas în spate din orice problemă.

Horoscop 29 decembrie 2017 – Pești

Te atrag foarte mult gândurile rele, cele care îți amintesc de trădările unui apropiat. Ar trebui să le îndepărtezi de tine, așa cum numai tu știi, simplu și definitiv. 

libertatea.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de aziEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md