Horoscop

Horoscop zilnic 31 august 2016

 Berbec

Eşti extrem de tensionat înaintea unui eveniment cu un impact emoţional major asupra ta. Simţi că nu te mai poţi controla, că trăirile tale devin din ce în ce mai intense şi se schimbă de la o ora la altă, că valurile: ba sus, ba jos. Acum eşti bine şi zâmbeşti, peste o ora deja aluneci spre nesiguranţă.

E un trac din ce în ce mai puternic ce pune stăpânire pe ţine, la fel cum simte actorul înaintea premierei. Nu ştii sigur ce aduce viitorul pentru ţine, de aceea stai că pe ghimpi şi tremuri ascuns cu fiecare clipă care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atâta!

 Taur

Numai cu toleranţă şi iubire poţi aplana azi conflictul care se naşte pe oriunde ai trece. Unii uită de valorile absolut fireşti ale unei comunicări paşnice şi ridică tonul fără rost, dar dacă tu îţi ţii sub control nervii – doar ştii că ai şi tu destui! – vei readuce dialogul la cel mai plăcut nivel.

Lasă-i pe ceilalţi să se certe cu oricine, dar nu şi cu ţine, deci nu le da apă la moară. Cu un zâmbet pe buze, cu o vorba bună, cu deschidere spre reconciliere, îi poţi dezarmă mult mai repede, deci lupta cu ispita de a le răspunde la fel!

Gemeni

Dragostea conţine ceva aparte, un punct de reper ce îţi poate schimbă viaţă. Parcă ai fi în faţă unei mari decizii în care e implicată şi persoană iubita. Poate azi faci cunoştinţă cu cel care îţi va da sufletul peste cap pentru câţiva ani de acum înainte. Poate te decizi, finalmente, că e vremea să te căsătoreşti şi să intri în rândul lumii.

Poate treci prin evenimente cu adevărat capitale legate de viaţă de familie sau viaţă de cuplu, evenimente care pot rămâne scrise cu litere de aur de acum încolo în istoria ta personală. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!

Rac

Greu te vor înţelege ceilalţi, astăzi, pentru că te comporţi atipic: parcă eşti un rebel pus pe fapte mari, care nu se supune nimănui, care îşi pune în valoare doar propria originalitate, un deschizător de drumuri care nu acceptă reguli sau ordine rigide de la alţii. Menţine-ţi acest spirit de independenţa care te cuprinde, pentru că poate fi exact ce aveai nevoie că să schimbi o stare de lucruri ce alunecase în monotonie şi banal.

Prin deciziile ciudate, îndrăzneţe, revoluţionare de astăzi, practic întorci totul pe dos, dar îi dai şi o cu totul altă direcţie de evoluţie, care ţi se pare mult mai interesantă şi entuziasmantă. Eliberează-te de regulile altora, fii cu un pas înainte!

Leu

Tu eşti un creator prin excelenţă şi tot ce iese azi din mintea sau din mâinile tale e demn de laudă, din partea altora, şi de mândrie, din partea ta. Canalizează-ţi energia fantastică spre un domeniu care poate creşte azi sub ochii tăi, că un aluat pus la dospit, deci nu pierde vremea cu lucruri mărunte şi nici nu te mulţumi să te ocupi de sarcini de rutină.

Azi se poate naşte ceva deosebit din resursele pe care le pui în joc, pentru că eşti bine susţinut de inspiraţie, de spirit de iniţiativa, de imaginaţie bogată, de un spirit creativ ieşit din comun, care, puse laolaltă, pot duce la rezultate de excepţie. Apucă-te de treaba, deci!

 Fecioara

Primeşti o informaţie care are un rol stimulativ asupra ta. Îţi da alt chef de acţiune, de implicare, îţi amplifică speranţele că nu mai e mult până ce vei ajunge la un anumit tel, deci nerăbdarea ta creşte cu fiecare clipă care te apropie de acel moment de vârf.

Omul care îţi apare azi în cale şi faţă de care simţi o anumită atracţie sau afinitate, poate deveni, de acum înainte, un prieten de nădejde care întotdeauna va avea pentru ţine un sfat bun, o soluţie salvatoare sau o vorba de încurajare la greu. Ţine-l alături de ţine cât mai mult, pentru că îţi vrea binele!

 Balanţă

Eşti un pic indus în eroare de o situaţie ce pare mult mai frumoasă decât este în realitate şi, dacă nu te trezeşti la timp, ai putea consumă inutil timp preţios. Deschide bine ochii şi trezeşte-te înainte de a fi dus prea departe această iluzie, că nu cumva să se umfle că un balon până la maximum!
Apar suficiente semnale de alarmă pe parcurs care îţi atrag atenţia să te opreşti din vâslit pentru că te îndrepţi într-o direcţie iluzorie, ambalată într-o strălucire de aur fals. Dacă ai putea schimbă imediat macazul spre altceva, nu ar fi chiar energie risipită, deci caută să te foloseşti de tot ce-ai clădit până aici.

Scorpion

Nu te baza pe o singură sursă de bani în totalitate, pentru că nici nu ştii când izvorul respectiv seacă şi rămâi… lefter. Cel mai bine e să drămuieşti cu prudenţă resursele de venit, fără a le crede infinite. Nimic nu ţine veşnic, nici bunăstarea, nici bogăţia, că atare nu te încrede în totalitate că dacă acum robinetul curge fără întrerupere, o va ţine aşa tot timpul.

Dacă vezi că încep să apară hopuri în primirea anumitor bani, e un avertisment că trebuie s-o laşi şi tu mai moale cu unele capricii financiare, abuzuri şi cheltuieli inutile.

Săgetător

Porneşte cu încredere în sensul pe care tocmai l-ai ales, convins că ai făcut cea mai bună alegere şi că, la capăt, te aşteaptă adevărul. Poate e un demers cu implicaţii juridice, oricum, scopul către care te îndrepţi este acela de a face lumina şi a arată care e realitatea.

Azi, adevărul are cele mai mari şanse să iasă la lumina, şi, dacă acesta este ţelul tău suprem, lupta cu toate armele pentru a-l obţine şi a-l arată lumii. Dacă tu nu te simţi cu muscă pe căciulă cu nimic, ai toate şansele să-ţi demonstrezi nevinovăţia şi de a-i demască, în schimb, pe cei vinovaţi.

 Capricorn

Trebuie să faci mai multe călătorii scurte pe parcursul acestei zile, dar parcă nu eşti în cea mai bună pasă pentru a pleca la drum. Dacă ai putea, ai amână aceste deplasări pentru altădată, dar dacă nu se poate, fă un efort să scapi mai repede de aceste sarcini.

Pot fi deplasări în interes de serviciu sau pentru a face cuiva drag un serviciu, deci conţin o oarecare doză de obligativitate din partea ta, nu prea le poţi refuză. Te vei întoarce acasă frânt de oboseală, dar măcar satisfăcut că te-ai achitat de sarcini pe placul celui care te-a trimis la drum.

Vărsător

Te laşi condus complet de o persoană care îţi inspiră maximă încredere. E un om respectabil, deosebit, care iese în evidenţă prin personalitatea să luminoasă şi puternică, deci poate fi un exemplu demn de urmat de către ţine. Ceea ce ştie, ceea ce face, ceea ce spune, toate sunt speciale, bine documentate, şi peste toate aceste calităţi mai are şi o carismă căreia nimeni nu-i rezistă.

Şi tu cazi în mrejele sale, dar cu un scop benefic ţie, pentru a primi de la el sfaturile cele mai de încredere, o intervenţie salvatoare la momentul cel mai potrivit. Practic, depinzi de ce face el pentru ţine şi te laşi complet în mâinile sale.

Peşti

Nu eşti prea sigur pe sentimentele persoanei iubite, deşi ţi le arată cât poate de des şi cât mai vizibil, dar tu tot te îndoieşti. Ai poate unele motive de suspiciune că nu e chiar atât de sincer pe cât vrea să pară, dar nu cumva e şi o formă de egoism din partea ta? Poate aştepţi doar de la el semne de afecţiune şi dovezi de iubire, dar tu nu prea ştii să oferi ceva similar înapoi.

Înainte de a-i reproşa că nu te iubeşte sau nu ştie să se poarte, gândeşte-te la comportamentul tău. S-ar putea că tu să fii în toane rele şi să vezi în jur doar probleme, duşmani şi pericole, şi îl găseşti pe cel drag vinovat de toate acestea.

Horoscop 31 august 2016 oferit de Acvaria.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *