Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 1 Aprilie 2019, ora 04:44

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 1 APRILIE 2019. BERBECII ÎȘI PUN ORDINE ÎN VIAȚĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor reuși să-și pună ordine în gânduri și în viață.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor traversa o perioadă calmă, liniștită în care nativii vor reuși să-și pună ordine în gânduri și simțăminte. Cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate pot simți o înviorare a organismului, o ameliorare a simptomelor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să vadă cu alți ochi o situație care i-a necăjit, care i-a întristat, care le-a tăiat elenul și chiar să găsească un răspuns, o rezolvare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur se vor simți în largul lor în cercul de prieteni, iar dialogul cu aceștia va fi blând, calm și benefic stării de spirit. Nativii pot plănui o vacanță alături de cei din anturaj sau pot pune la cale planuri legate de zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia de a primi susținere și sprijin moral din partea prietenilor și-i sfătuiește să fie atenți la sfaturile primite.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor pune în evidență în fața unui public, într-o conferință, ședință, interviu sau examen. Pe de altă parte, unii nativi pot ieși cu fruntea sus dintr-o situație delicată care le-a pus la încercare abilitățile profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce recunoașterea unor merite la locul de muncă. Moment favorabil imaginii personale și profesionale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi mai emoționali, mai sensibili și mai romantici decât de obicei. Nativii vor empatiza ușor cu cei din jur, își vor transmite cu ușurință sentimentele, ba chiar vor face declarații de dragoste siropoase. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate favoriza o reîntoarcere la credință, la spiritualitate, la religie, dar și zona de filosofie poate fi o opțiune pentru mulți dintre nativi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi binevoitori, caritabili și dornici să-i ajute pe cei din jur, uneori material, alteori emoțional, oferindu-și sprijinul și sfaturile. Nativii vor reuși să empatizeze cu cei din fața lor și această atitudine poate aduce aprecieri și laude. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate oferi șansa de a rezolva conflicte mai vechi cu cei dragi, chiar și cu partenerii de afaceri, posibil legate de bani, avere, moștenire.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea ocazia de a rezolva niște conflicte mai vechi, de a lămuri niște confuzii, de a obține niște răspunsuri de la persoana iubită. Moment de ușor sentimentalism, cu un grad mai ridicat de emoție față de tot ce-i înconjoară. O serie de nativi pot obține aprobări, câștiguri în instanță, pot semna contracte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie corecți, morali, mai ales în dialogurile care privesc instituțiile statutului, justiția, dar și mediul business, partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de înțelegere și sprijin la locul de muncă, iar relațiile cu colegii și superiorii se vor îmbunătăți simțitor. Nativii au parte de o ameliorarea a situației și în ceea ce privește starea de sănătate, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să profite de acest context astrologic pentru a se repune pe picioare, pentru a-și recâștiga echilibrul fizic și psihic de care atât au nevoie pentru a funcționa eficient.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de momente intense, pasionale, provocatoare în viața de cuplu. Nativii pot redescoperi niște sentimente pe care le credeau pierdute. Pe de altă parte, relația cu copiii va cunoaște îmbunătățiri și pot avea parte de surprize plăcute din partea acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion favorizează puternic latura creativă și artistică, iar cei care lucrează în astfel de domenii pot avea parte de succes.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător reușesc să-și îmbunătățească simțitor relațiia cu membrii familiei, ba chiar să rezolve conflicte mai vechi pe care până acum le-au abordat mult prea rațional, iar acum vor fi văzute prin prisma emoțiilor și a sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce momente de liniște în cămin și chiar va favoriza reîntoarcerea acasă, la rădăcini și tradiții.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de o capacitate de comunicare excelentă, bazată mai mult pe emoție, empatie, sentimente, care îi va pune într-o lumină favorabilă în fața tuturor. Nativii vor fi foarte spirituali în abordarea problemelor curente. Cei care au de susținut examene, interviuri, prelegeri vor fi avantajați puternic de acest context astrologic format acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie cu impact pozitiv asupra sufletului.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia (pentru unii nesperată) de a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii pot primi o sumă de bani cu titlu de primă, bonus sau o datorie le poate fi returnată în mod neașteptat. O serie de favoruri financiare se vor contura acum. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe cei nemulțumiți de remunerația primită la locul de muncă să-și renegocieze cu încredere salariul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor traversa o etapă favorabilă stării de spirit și stării emoționale. Nativii vor fi mai veseli, își vor exprima cu mai multă încredere (cu poftă) sentimentele și trăirile și vor fi mai înclinați către interior, către suflet, unde vor simți, după mult timp, o ameliorare, poate chiar o cicatrizare a rănilor mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Pești favorizează momente liniștite, intime, dialog plăcut cu persoana iubită.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)