Astăzi 19 August 2019, Luni - Ultima actualizare la 23 August 2019
Abonamente

Horoscop 1 Aprilie 2019, ora 04:44

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 1 APRILIE 2019. BERBECII ÎȘI PUN ORDINE ÎN VIAȚĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor reuși să-și pună ordine în gânduri și în viață.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor traversa o perioadă calmă, liniștită în care nativii vor reuși să-și pună ordine în gânduri și simțăminte. Cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate pot simți o înviorare a organismului, o ameliorare a simptomelor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să vadă cu alți ochi o situație care i-a necăjit, care i-a întristat, care le-a tăiat elenul și chiar să găsească un răspuns, o rezolvare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur se vor simți în largul lor în cercul de prieteni, iar dialogul cu aceștia va fi blând, calm și benefic stării de spirit. Nativii pot plănui o vacanță alături de cei din anturaj sau pot pune la cale planuri legate de zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia de a primi susținere și sprijin moral din partea prietenilor și-i sfătuiește să fie atenți la sfaturile primite.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor pune în evidență în fața unui public, într-o conferință, ședință, interviu sau examen. Pe de altă parte, unii nativi pot ieși cu fruntea sus dintr-o situație delicată care le-a pus la încercare abilitățile profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce recunoașterea unor merite la locul de muncă. Moment favorabil imaginii personale și profesionale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi mai emoționali, mai sensibili și mai romantici decât de obicei. Nativii vor empatiza ușor cu cei din jur, își vor transmite cu ușurință sentimentele, ba chiar vor face declarații de dragoste siropoase. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate favoriza o reîntoarcere la credință, la spiritualitate, la religie, dar și zona de filosofie poate fi o opțiune pentru mulți dintre nativi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi binevoitori, caritabili și dornici să-i ajute pe cei din jur, uneori material, alteori emoțional, oferindu-și sprijinul și sfaturile. Nativii vor reuși să empatizeze cu cei din fața lor și această atitudine poate aduce aprecieri și laude. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate oferi șansa de a rezolva conflicte mai vechi cu cei dragi, chiar și cu partenerii de afaceri, posibil legate de bani, avere, moștenire.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea ocazia de a rezolva niște conflicte mai vechi, de a lămuri niște confuzii, de a obține niște răspunsuri de la persoana iubită. Moment de ușor sentimentalism, cu un grad mai ridicat de emoție față de tot ce-i înconjoară. O serie de nativi pot obține aprobări, câștiguri în instanță, pot semna contracte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie corecți, morali, mai ales în dialogurile care privesc instituțiile statutului, justiția, dar și mediul business, partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de înțelegere și sprijin la locul de muncă, iar relațiile cu colegii și superiorii se vor îmbunătăți simțitor. Nativii au parte de o ameliorarea a situației și în ceea ce privește starea de sănătate, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să profite de acest context astrologic pentru a se repune pe picioare, pentru a-și recâștiga echilibrul fizic și psihic de care atât au nevoie pentru a funcționa eficient.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de momente intense, pasionale, provocatoare în viața de cuplu. Nativii pot redescoperi niște sentimente pe care le credeau pierdute. Pe de altă parte, relația cu copiii va cunoaște îmbunătățiri și pot avea parte de surprize plăcute din partea acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion favorizează puternic latura creativă și artistică, iar cei care lucrează în astfel de domenii pot avea parte de succes.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător reușesc să-și îmbunătățească simțitor relațiia cu membrii familiei, ba chiar să rezolve conflicte mai vechi pe care până acum le-au abordat mult prea rațional, iar acum vor fi văzute prin prisma emoțiilor și a sentimentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce momente de liniște în cămin și chiar va favoriza reîntoarcerea acasă, la rădăcini și tradiții.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de o capacitate de comunicare excelentă, bazată mai mult pe emoție, empatie, sentimente, care îi va pune într-o lumină favorabilă în fața tuturor. Nativii vor fi foarte spirituali în abordarea problemelor curente. Cei care au de susținut examene, interviuri, prelegeri vor fi avantajați puternic de acest context astrologic format acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie cu impact pozitiv asupra sufletului.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia (pentru unii nesperată) de a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii pot primi o sumă de bani cu titlu de primă, bonus sau o datorie le poate fi returnată în mod neașteptat. O serie de favoruri financiare se vor contura acum. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe cei nemulțumiți de remunerația primită la locul de muncă să-și renegocieze cu încredere salariul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor traversa o etapă favorabilă stării de spirit și stării emoționale. Nativii vor fi mai veseli, își vor exprima cu mai multă încredere (cu poftă) sentimentele și trăirile și vor fi mai înclinați către interior, către suflet, unde vor simți, după mult timp, o ameliorare, poate chiar o cicatrizare a rănilor mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Pești favorizează momente liniștite, intime, dialog plăcut cu persoana iubită.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Politică 23 August 2019, ora: 09:00

Îndrăznesc să spun că Pactul Ribbentrop Molotov este în continuare în vigoare. Ruşii se apără spunând că înţelegerea dintre Hitler şi Stalin a fost denunţată de multă vreme, din 24 decembrie 1989. Doar că foarte puţini au citit documentul acestei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 12:06

alegeri 2019 Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele SFIDEAZĂ alegătorii și sunt „în vacanță” / Nu știm niciun candidat

Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele SFIDEAZĂ alegătorii și sunt „în vacanță” / Nu știm niciun candidat

Campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova, din 20 octombrie, va începe la 19 august.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 09:49

FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

Iurie Luncașu, omul de afaceri care deține "Casă Albă" din parcul "Valea Morilor", a fost găsit fără suflare în această noapte.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 09:07

Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, că este importantă vizita președintelui Klaus Iohannis în SUA, unde se va întâlni cu omologul său, Donald Trump, dar a subliniat că la întoarcere trebuie să spună și ce a obținut pentru România și să nu se...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 08:50

Lider PLDM: Anticipatele sunt inevitabile. Care ar fi „salvarea țării” de PSRM

Lider PLDM: Anticipatele sunt inevitabile. Care ar fi „salvarea țării” de PSRM

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, susține că lupta cu oponenții politici a fost confundată cu lupta cu cei care gândesc la fel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 08:48

Cum au lansat doi ruși din greșeală o RACHETĂ în Crimeea, și au mai stricat încă una. Armata rusă a ținut incidentul SECRET doi ani

Cum au lansat doi ruși din greșeală o RACHETĂ în Crimeea, și au mai stricat încă una. Armata rusă a ținut incidentul SECRET doi ani

Militari ruşi din cadrul forţei aeriene navale a Flotei Rusiei din Marea Neagră au lansat, accidental, o rachetă ghidată de aviaţie de tipul X-29TD (aer-sol) pe aeroportul militar din Saki (Crimeea), au relatat sâmbătă agenţiile de presă Unian şi RIA Novosti, citate de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 19 August 2019, ora: 08:35

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism

Sfântul Mucenic Andrei Stratilat este pomenit în calendarul creștin ortodox la 19 august.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 08:28

ATENȚIE / O stradă din Chișinău va fi închisă pentru traficul rutier

ATENȚIE / O stradă din Chișinău va fi închisă pentru traficul rutier

În perioada 19.08.2019 – 24.08.2019 va fi suspendat traficul rutier pe str. Mitropolit Petru Movilă, în perimetrul str. 31 August 1989 și str. A. Corobceanu. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 August 2019, ora: 08:21

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

Horoscopul zilei de 19 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 07:37

Descoperire arheologică uluitoare în România. Experți străini au venit să o vadă

Descoperire arheologică uluitoare în România. Experți străini au venit să o vadă

Descoperire arheologică importantă la Boldești Grădiștea, în județul Prahova, unde au fost găsite mai multe morminte, vechi de 5000 de ani, care au aparținut unei civilizații mai puțin cunoscute - Yamnaya.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 August 2019, ora: 04:55

(Calendar istoric) Pe 19 august s-a născut cel mai important compozitor român - George Enescu

(Calendar istoric) Pe 19 august s-a născut cel mai important compozitor român - George Enescu

George Enescu (n. 19 august 1881, Liveni-Vârnav, județul Botoșani, România - d. 4 mai 1955, Paris, Franța) a fost compozitor, violonist, pedagog, pianist și dirijor. Este considerat cel mai important muzician român. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 00:01

Dionis Cenușă: 3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

Dionis Cenușă: 3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

„Probabil, sunt considerat cel mai dur critic al actualei guvernări. Dar prognozele mele se adevaresc pe zi ce mandatul guvernării avansează. Mai relevantă decât orice este afirmația că “în Moldova nu are loc revoluție, ci redistribuire a...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 August 2019, ora: 00:00

istorie (DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

(DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

O deosebită atenție în ultimii 20 de ani a fost acordată aspectelor economice ale foametei.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 23:54

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie se va confrunta cu penurii de combustibil, alimente şi medicamente dacă părăseşte Uniunea Europeană fără un acord de tranziţie, riscând blocarea porturilor şi o frontieră dură în Irlanda, se menţionează în documente oficiale publicate de Sunday...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 18 August 2019, ora: 12:06

18 august 1657 / S-a stins din viaţă Mitropolitul Moldovei Varlaam, autorul „Cazaniei” sau „Cărţii româneaşti de învăţătură” şi al primelor versuri în limba română

18 august 1657 / S-a stins din viaţă Mitropolitul Moldovei Varlaam, autorul „Cazaniei” sau „Cărţii româneaşti de învăţătură” şi al primelor versuri în limba română

Mitropolitul Varlaam al Moldovei, cu numele de mirean Vasile Moţoc a decedat la 18 august 1657 la mânăstirea Secu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 11:18

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

 Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică (Azerbaidjan) vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%, potrivit News.ro. În anul 2020, când este programată să aibă loc prima livrare de gaze spre Europa, TAP va fi primul gazoduct non-rusesc care va...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:55

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker și-a întrerupt vacanța în Austria pentru a fi operat de urgență. El va fi supus unei intervenții chirurgicare pentru îndepărtarea vezicii biliare.

( ) Citeşte tot articolul

Film 18 August 2019, ora: 09:43

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

Scriitorul George R.R. Martin, a cărui serie de romane „A Song of Ice and Fire” a stat la baza serialului „Game of Thrones”, a declarat într-un interviu acordat The Observer că finalul producţiei HBO nu va influenţa viitoarele sale două romane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:36

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Un ospătar de la un local din apropierea Parisului a fost împușcat mortal de un client nemluțumit de ”serviciie” sale. Clientul a devenit furios pe motiv că sandvișul comandat nu a fost pregătit suficient de repede, relatează BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:34

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

Horoscopul zilei de 18 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:31

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 08:51

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

O bombă a explodat sâmbătă seară la o nuntă din capitala afgană Kabul provocând moartea a cel puțin 63 de persoane și rănind alte 180, scrie BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 07:18

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

13 ONG-uri din întreaga țară au solicitat Parlamentului să modifice Legea cu privire la Curtea Constituțională. Aceasta în contextul numirii celor doi judecători la Curtea Constituțională: Domnica Manole şi Vladimir Ţurcan.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)