Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 1 MAI 2019. FECIOARELE POT AVEA O AVENTURĂ

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, prin urmare și de energia necesară pentru a-și îndeplini sarcinile curente, dar și pentru a-și pune ordine în viață. Nativii vor fi lucizi în decizii și chiar se vor îndemna să așeze totul în echilibru. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să ia o decizie sentimentală pe care au amânat-o până acum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur sunt agitați, nervoși, irascibili și evită dialogurile cu cei din jur. O serie de nativi se vor lăsa măcinați de gânduri brutale, de amintiri din trecut care le revin acid în minte și frământările le pot accentua inclusiv niște afecțiuni deja existente. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se dedice activităților care știu că le fac plăcere și să evite discuțiile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni petrec timp cu prietenii și vor avea tendința de a se suprasolicita în acest sens. Fie este vorba de implicarea activă în problemele celor din anturaj, fie de activități distractive necontrolate și duse la extrem. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce stări de agitație, tensiuni în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac se vor detașa cu greu de niște probleme legate de locul de muncă. Nu este exclus să apară conflicte în zona profesională, să fie chemați la serviciu pe neașteptate sau să trebuiască să lucreze de acasă și acest aspect să-i deranjeze. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să aibă grijă la imagine, sfat cu atât mai relevant pentru cei care dețin funcții importante.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu ar putea intra în niște controverse cu cei din jur pe teme legate de spiritualitate, religie, credință, filosofie. Nativii pot, de asemenea, pune la cale o călătorie sau chiar pot pleca în străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă determinare în zona de studiu și învățare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de niște dialoguri acide pe teme financiare, legate de cheltuirea banilor, de administrarea greșită a bugetului. Nu sunt exclus reproșurile, criticile și acuzele. În plan sentimental, pot avea tendința de a deveni ușor agresivi în gesturi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se arunce în aventuri sentimentale dacă sunt într-o relație stabilă și de lungă durată.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte în relația cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri. Dacă au loc reuniuni cu caracter profesional, întâlniri de afaceri, nativii sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță poate aduce, de la caz la caz, discuții despre căsătorie sau divorț.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea confrunta cu stări de nervozitate, oboseală cronică, dureri de cap și indispoziție generală (nu este exclus să fie favorizate de un context profesional). Nativii sunt sfătuiți să evite suprasolicitarea, indiferent că este vorba de cea fizică sau psihică. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții legate de locul de muncă, poate chiar discuții tensionate cu colegii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vedem să se lupte pentru a obține un beneficiu sentimental. Nativii par să ia atitudine într-un astfel de context și să nu mai lase lucrurile să vină de la sine. Posibile discuții tensionate cu copiii sau despre copii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o înclinație aparte față de zona artistică, însă este posibil ca unii să se dedice activităților sportive și distractive.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se dedică cu mult entuziasm și determinare activităților legate de familie și locuință. Nativii pot avea dialoguri interesante, stimulante cu cei dragi, pot participa la reuniuni de familie sau pot începe o redecorare a locuinței. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a reanaliza situația unui bun de patromoniu, a unui imobil.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de dialoguri, unele acide, altele critice, altele motivante cu rudele sau cu persoane apropiate lor. Se vor aduce în discuție posibile deplasări cu rolul de a rezolva chestiuni administrative sau se vor aborda teme legate de studii, cursuri de dezvoltare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la drum, să se deplaseze cu prudență.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de discuții pe teme financiare. Nativi par să fie determinați să-și îmbunătățească veniturile și se pot orienta inclusiv către un talent personal pe care să-l poată explora în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește ca în acest context să nu devină mult prea visători și să aibă așteptări prea mari, iar realitatea să fie cu totul și cu totul alta și să rezulte dezamăgiți. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *