Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 10 APRILIE 2019. JUPITER RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze atitudinea vizavi de o călătorie. S-ar putea ca nativii să ia în calcul o mai veche propunere de a se muta din țară. Posibile vești din străinătate, răspunsuri de la instituții sau persoane cu care au o relație la distanță. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să finalizeze un curs sau, cel puțin, să se gândească în direcția aceasta.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze situația financiară, mai exact sectorul banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Nativii pot întâmpina unele blocaje în primirea unei sume de bani, cu atât mai mult cu cât aceasta provine dintr-o moștenire, credit. Este momentul să-și revizuiască atitudinea vizavi de un împrumut și să ia decizia de a-l returna. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce discuții în cuplu pe teme financiare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze relația cu persoana iubită sau parteneriatele de afaceri. Nativii pot întâmpina blocaje în semnarea unor contracte, pot reedita niște condiții contractuale, pot revizui niște parteneriate. Cei care sunt căsătoriți pot divorța în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni poate aduce discuții tensionate în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze situația de la locul de muncă, dar și starea de sănătate. Nativii pot întâmpina blocaje în dialogul cu superiorii și colegii, dar și în desfășurarea activităților zilnice. Cei nemulțumiți de locul de muncă, acum pot lua decizia de a căuta altceva. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se intereseze mai mult de propria sănătate, să facă un consult de specialitate sau un set de analize.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze relația cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul. Pentru unii nativi aflați în relații care nu mai funcționează, acest tranzit poate aduce despărțirea. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute să se facă remarcați prin activități artistice, sportive, mai ales dacă până acumle-au inhibat.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze relația cu membrii familiei, dar și o situație legată de locuință. În timp ce unii nativi pot avea parte de revederi neașteptate cu rude, alții pot săpa adânc în rădăcinile familiei pentru a afla detalii despre trecutul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce întârzieri în vânzarea, cumpărarea unei case. Moment favorabil renovărilor în cămin.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze relația cu rudele, în special cu frații și nu este exclus să se reia legături mai vechi întrerupte. De asemenea, este momentul să-și continue niște studii abandonate, să dea niște examene restante sau să se hotărască să plece în călătorii pe care le-au amânat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce dificultăți și blocaje în comunicare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze situația financiară, mai exact banii proveniți din munca proprie. Nativii care sunt nemulțumiți de salariu pot încerca o renegociere acum, iar cei care așteaptă bani din alte surse este posibil să-i primească, dar cu întârziere. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia de a reedita un contract din punct de vedere al remunerației.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați de Jupiter retrograd, întocmai guvernatorul lor, să-și reanalizeze aspecte ce vizează personalitatea, dar și relația de iubire. Nativii pot avea parte de evenimente și situații inedite de natură să le pună sub semnul întrebării niște concepții, principii și convingeri de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o necesitate interioară de a-și reevalua sentimentele față de persoan aiubită.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați de Jupiter retrograd să înceapă un amplu proces de introspecție și meditație. Marele Benefic va acționa la nivelul subconștientului și nu este exclus să fie frământați de tot felul de gânduri pe care sunt sfătuiți să le scoată la suprafață pentru a le analiza și vindeca. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să ofere mai multă atenție sănătății, în special dacă se confruntă cu boli cronice.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze relația cu prietenii și persoanele din anturaj. Nativii se pot împăca cu cei dragi cu care au fost în conflict până acum și nu este exclus să reapară în viața lor persoane din trecut, inclusiv foști parteneri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a-și reedita niște planuri și proiecte de viitor făcute împreună cu prietenii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi determinați de Jupiter retrograd să-și reanalizeze sectorul carierei. Nativii care nu sunt mulțumiți de profesia lor sau de locul de muncă în sine pot lua decizia de a face o schimbare radicală în această perioadă. De asemenea, nu este exclus să întâmpine blocaje în avansare, în primirea unei funcții. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai atenți la imaginea profesională pe care o promovează în acest răstimp.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *