Astăzi 24 Septembrie 2020, Joi - Ultima actualizare la ora 09:33
Abonamente

Horoscop 10 Noiembrie 2019, ora 08:04

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 10 NOIEMBRIE 2019. BALANȚELE POT FI CONFUZE ȘI NESIGURE

Marime Font

Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot fi confuzi în luarea deciziilor și deloc siguri pe propria lor persoană.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se vor preocupa de rezolvarea unor probleme de familie. Nu este exclus ca nativii să fie nevoiți să facă niște deplasări neprevăzute, dar necesare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă mare grijă la acte, la bani, la portofel. Există riscul de a le pierde sau de a le fi furate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur au tendința de a-și asuma unele riscuri astăzi care se pot dovedi a fi destul de neinspirate. De asemenea, tendința de a se suprasolicita pentru a câștiga o sumă de bani, un venit suplimentar va fi destul de mare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie mai atenți la nevoile partenerului de viață. Să-i respecte dorințele pentru a evita conflictele.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Nativii din zodia Gemeni au tendința astăzi de a pune multă presiune pe ei înșiși în dorința de a le demonstra celor din jur capacitățile și calitățile pe care le dețin. De evitat investițiile nesigure și cu grad mare de risc. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite cheltuielile care nu sunt urgente și necesare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Energia și buna dispoziție sunt două calități cu care se pot lăuda din plin astăzi cei născuți în zodia Rac. Nativii vor da dovadă de multă încredere în forțele proprii și nu este exclus ca o mare parte dintre aceștia să-și dorească îmbunătățiri în viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține activitățile de înfumusețare. Posibil ca unii Raci să-și schimbe look-ul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Se întrevăd nemulțumiri astăzi pentru cei născuți în zodia Leu din cauza unor neconcordanțe între cee ce-și doresc ei și ceea ce pot face și obține. Nativii pot avea parte de stări de irascibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se calibreze la energiile din jur și să accepte situațiile așa cum vin. Toate se fac la timpul lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Intuiția și raționamentul vor funcționa mână în mână astăzi, motiv pentru care cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să le asculte. Dacă o persoană nu le place, nu este cazul să încerce să se convingă că nu au motiv, să se autoconvingă de contrariu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă disciplină în viața lor. Nativii ar trebui să-și impună un alt stil de viață, un alt mod de abordarea a provlemelor cotidiene.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Nu întotdeauna sfaturile și ideile celorlalți sunt mai bune, iar acum se conturează un astfel de context. Cei născuți în zodia Balanță nu ar trebui să plece urechea la tot ce aud și mai ales să acționeze conform spuselor altora. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce stări de confuzie și momente tensionate în relația cu cei din jur.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Se întrevede o zi destul de bună pentru cei născuți în zodia Scorpion în zona socializării. Nativii pot lega ușor relații de prietenie și își pot face ușor intrarea în cercuri noi de persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de unele conflicte și tensiuni în familie ca urmare a viziunilor total diferite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Săgetător ziua de astăzi poate veni cu multă oboseală, extenuare. Nativii nu au puterea să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus și acesta spect îi poate tensiona. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să se odihnească cât mai mult și să apeleze la un regim de viață sănătos.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au șansa să rezolve niște situații care le-au dat bătăi de cap în ultimul timp. Nativii trebuie doar să se bazeze pe perseverență și să se înarmeze cu răbdare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poatea duce idei strălucite și persoane potrivite care să le intermedieze contextul.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Teama și frica nu ajută niciodată, iar cei născuți în zodia Vărsător, deși nu sunt caracterizați de aceste trăiri, au tendința astăzi de a da înapoi, de a fugi de responsabilități. Nativii își pun singuri obstacole și bariere în acțiuni, în gândire. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi avertizează că autocritica nu este întotdeauna constructivă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești ar trebui să fie mai atenți la nevoile lor, mai ales la nevoile spirituale și emoționale. Nativii tind să se lase furați de activități care să le acapareze tot timpul, care să le împiedice visarea, de altfel o stare de care Peștii au nevoie ca de aer. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se dedice mai mult activităților creative, artistice sau cu rol umanitar.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 09:33

Bulgaria a expulzat doi diplomați ruși, suspectați că s-au implicat în acțiuni de spionaj. Aceștia căutau informații clasificate despre planurile de modernizare a armatei bulgare și despre întreținerea echipamentelor militare

Bulgaria a expulzat doi diplomați ruși, suspectați că s-au implicat în acțiuni de spionaj. Aceștia căutau informații clasificate despre planurile de modernizare a armatei bulgare și despre întreținerea echipamentelor militare

Bulgaria a expulzat doi diplomați ruși pe care procurorii îi suspectează că au fost implicați în acțiuni de spionaj. Cei doi diplomați ruși au fost somați să părăsească Bulgaria în 72 de ore, a declarat miercuri ministerul de externe, conform Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 08:59

Fără comentarii: Dimitrie Cantemir despre islam

Fără comentarii: Dimitrie Cantemir despre islam

Din Precuvântarea la Sistemul sau întocmirea religiei Muhammedane:

( ) Citeşte tot articolul

Externe 24 Septembrie 2020, ora: 08:38

Publicaţia Charlie Hebdo, ameninţată din nou de Al Qaida: media franceze lansează un apel la mobilizare

Publicaţia Charlie Hebdo, ameninţată din nou de Al Qaida: media franceze lansează un apel la mobilizare

 O sută de mass-media publică miercuri în Franţa o scrisoare deschisă în care lansează un apel la mobilizare în favoarea libertăţii de expresie în sprijinul săptămânalului Charlie Hebdo, care a fost ameninţat din nou de Al Qaida după retipărirea...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 24 Septembrie 2020, ora: 08:03

Filat ar fi furat 100 de milioane de euro; „O parte din acești bani sunt stocați acum în Europa și Africa”. „Plahotniuc îi organiza mese cu prieteni în penitenciar și îi trimitea cadouri de Crăciun”

Filat ar fi furat 100 de milioane de euro; „O parte din acești bani sunt stocați acum în Europa și Africa”. „Plahotniuc îi organiza mese cu prieteni în penitenciar și îi trimitea cadouri de Crăciun”

„Filat a furat suma de 100 de milioane de euro din băncile moldovenești cu ajutorul lui Șor. O parte din acești bani sunt stocați acum în Europa și în Africa. O altă parte de bani au fost și în Turcia, însă după câte am înțeles sunt deja...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 07:50

GALERIE FOTO/VIDEO. Bandiții lui Lukașenko i-au bătut și arestat pe protestatarii care au ieșit în stradă împotriva sângerosului dictator

GALERIE FOTO/VIDEO. Bandiții lui Lukașenko i-au bătut și arestat pe protestatarii care au ieșit în stradă împotriva sângerosului dictator

După ce Lukașenko și-a organizat o inaugurație în secret, bielorușii au ieșit din nou în stradă. De această dată forțele de ordine au fost mai agresive decât de obicei.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 24 Septembrie 2020, ora: 07:48

Alertă meteo: cod GALBEN de secetă hidrologică

Alertă meteo: cod GALBEN de secetă hidrologică

Potrivit meteorologilor, astăzi, aerul se va încălzi până 23..26 de grade Celsius în nord, 24..27 de grade în centru și 25..28 de grade în sud. Presiunea atmosferică va fi ridicată. Vântul va sufla din sud-est, cu o viteză de 2-7 metri pe secundă....

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 24 Septembrie 2020, ora: 07:04

Ce spune cafeaua preferată despre tine

Ce spune cafeaua preferată despre tine

 Chiar daca nu exista cifre oficiale, cafeaua este una dintre cele mai apreciate bauturi din intreaga lume. Cafeaua nu doar ca le ofera oamenilor plusul de energie necesar inceperii unei noi zile de munca, insa dezvaluie o multime de lucruri despre personalitatea celor care o consuma,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 06:13

investigație CONTRABANDĂ DE MILIOANE / Transnistrenii de la Sheriff-ul au importat combustibil de 100 de milioane de dolari fără să plătească accize și impozite în R. Moldova

CONTRABANDĂ DE MILIOANE / Transnistrenii de la Sheriff-ul au importat combustibil de 100 de milioane de dolari fără să plătească accize și impozite în R. Moldova

Separatiștii transnistreni a cumpărat combustibil din UE și l-au introdus în R. Moldova ilegal, fraudând bugetul cu sute de milioane.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 24 Septembrie 2020, ora: 05:00

ISTORIE / TOP 3 victorii ale ARMATEI ROMÂNE

ISTORIE / TOP 3 victorii ale ARMATEI ROMÂNE

De la înfiinţarea statului naţional suveran şi independent România, Armata Română nu s-a implicat în multe conflicte regionale sau internaţionale. 

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 24 Septembrie 2020, ora: 04:54

Horoscopul zilei de azi JOI 24 SEPTEMBRIE 2020. Cum acționezi acum?

Horoscopul zilei de azi JOI 24 SEPTEMBRIE 2020. Cum acționezi acum?

 Mercur din Balanta face opozitie cu Marte retrograd in Berbec si iti deschide calea catre negociere. Patrarul de Luna in Capricorn iti arata ca o situatie de criza trebuie rezolvata. Cum actionezi?

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 24 Septembrie 2020, ora: 04:29

Cum a fost ciopârţit şi batjocorit Nicolae Iorga de un grup de legionari

Cum a fost ciopârţit şi batjocorit Nicolae Iorga de un grup de legionari

Istoricul botoşănean Nicolae Iorga a fost considerat un titan al culturii româneşti interbelice. Cu toate acestea, şi-a găsit sfârşitul la marginea unei păduri, batjocorit şi apoi ucis cu bestialitate. Vă prezintăm radiografia asasinatului celebru.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 01:44

Prima femeie care a murit pentru Hristos – Calendar creștin ortodox: 24 septembrie

Prima femeie care a murit pentru Hristos – Calendar creștin ortodox: 24 septembrie

Sfânta Întâia Muceniță Tecla, cea Întocmai cu Apostolii, s-a născut în Iconia (astăzi Konya, în Turcia) în prima jumătate a secolului I d.Hr.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 01:22

Șeful OMV, Rainer Seele, e vizat de o plângere la parchetul anti-corupție din Austria. El e acuzat de abuz de încredere și acceptarea de foloase într-o tranzacție uriașă cu fondul de investiții Mubadala din Abu Dhabi

Șeful OMV, Rainer Seele, e vizat de o plângere la parchetul anti-corupție din Austria. El e acuzat de abuz de încredere și acceptarea de foloase într-o tranzacție uriașă cu fondul de investiții Mubadala din Abu Dhabi

Rainer Seele, CEO-ul companiei austriece OMV, care controlează Petrom, este vizat de o plângere depusă de un whistleblower la parchetul anticorupție din Austria, transmite publicația locală Kurier. Plângerea a fost confirmată de un purtător de cuvânt al parchetului, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Septembrie 2020, ora: 12:27

Ceban, către Nagacevschi: Pute în sistemul judecătoresc

Ceban, către Nagacevschi: Pute în sistemul judecătoresc

Lista agenților economici din Capitală care încalcă normele va fi făcută publică, pentru ca cetățenii să poată vedea cine se face vinovat pentru mirosul insuportabil.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Septembrie 2020, ora: 12:03

„Viitorul nicotinei”: Specialiști de talie internațională au discutat rolul nicotinei în reducerea bolilor asociate fumatului

„Viitorul nicotinei”: Specialiști de talie internațională au discutat rolul nicotinei în reducerea bolilor asociate fumatului

Nicotina este unul dintre produsele nocive, eliminate prin fumul țigării în timpul arderii. În același timp, împreună cu nicotina, se elimină o serie de substanțe dăunătoare sănătății. Nicotina creează dependență, dar nu este direct responsabilă de provocarea...

( ) Citeşte tot articolul

Chișinău 23 Septembrie 2020, ora: 10:00

Newton House: Cel mai solicitat complex rezidențial din sectorul Buiucani anunță ridicarea prețurilor la ultimele apartamente

Newton House: Cel mai solicitat complex rezidențial din sectorul Buiucani anunță ridicarea prețurilor la ultimele apartamente

Newton House, proiectul care a spart tiparele cu metoda inovativă de achitare în rate, anunță ridicarea programată a prețurilor. Potrivit angajaților companiei de construcție, începând cu data de 29 septembrie m2 va costa mai mult cu 55 €.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Septembrie 2020, ora: 08:49

Transportatorii aerieni globali cer testarea pentru Covid-19, pe aeroporturi, a tuturor pasagerilor curselor internaţionale, pentru înlocuirea carantinelor

Transportatorii aerieni globali cer testarea pentru Covid-19, pe aeroporturi, a tuturor pasagerilor curselor internaţionale, pentru înlocuirea carantinelor

Transportatorii aerieni globali au cerut marţi testarea pentru Covid-19, pe aeroporturi, a tuturor pasagerilor curselor internaţionale, pentru înlocuirea carantinelor care, în opinia lor, amplifică scăderea traficului, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 23 Septembrie 2020, ora: 08:45

Botez cu 250 de persoane întrerupt de poliție. Organizatorul era un bărbat cercetat pentru proxenetism

Botez cu 250 de persoane întrerupt de poliție. Organizatorul era un bărbat cercetat pentru proxenetism

 Un botez din Buzău a fost întrerupt de poliție aseară, pentru că parcicipanții nu respectau regulile impuse în contextul pandemiei.

( ) Citeşte tot articolul

Sport 23 Septembrie 2020, ora: 08:42

Reacția Simonei Halep după retragerile numeroase de la Roland Garros

Reacția Simonei Halep după retragerile numeroase de la Roland Garros

Simona Halep a vorbit despre retragerile numeroase de la Roland Garros, după ce trei jucătoare din top 10 au decis să nu participe, la fel ca și alte sportive importante.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 23 Septembrie 2020, ora: 08:41

Xi Jinping îndeamnă la o recuperare „verde” a economiei mondiale, deși China este unul dintre cei mai mari poluatori ai lumii

Xi Jinping îndeamnă la o recuperare „verde” a economiei mondiale, deși China este unul dintre cei mai mari poluatori ai lumii

 Preşedintele chinez Xi Jinping a îndemnat marţi statele lumii să susţină o recuperare "verde" a economiei mondiale în era post-COVID, în mesajul video transmis lucrărilor celei de-a 75-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, relatează Xinhua.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)