Astăzi 10 Decembrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la 9 Decembrie 2019
Abonamente

Horoscop 10 Noiembrie 2019, ora 08:04

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 10 NOIEMBRIE 2019. BALANȚELE POT FI CONFUZE ȘI NESIGURE

Marime Font

Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot fi confuzi în luarea deciziilor și deloc siguri pe propria lor persoană.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se vor preocupa de rezolvarea unor probleme de familie. Nu este exclus ca nativii să fie nevoiți să facă niște deplasări neprevăzute, dar necesare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă mare grijă la acte, la bani, la portofel. Există riscul de a le pierde sau de a le fi furate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur au tendința de a-și asuma unele riscuri astăzi care se pot dovedi a fi destul de neinspirate. De asemenea, tendința de a se suprasolicita pentru a câștiga o sumă de bani, un venit suplimentar va fi destul de mare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie mai atenți la nevoile partenerului de viață. Să-i respecte dorințele pentru a evita conflictele.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Nativii din zodia Gemeni au tendința astăzi de a pune multă presiune pe ei înșiși în dorința de a le demonstra celor din jur capacitățile și calitățile pe care le dețin. De evitat investițiile nesigure și cu grad mare de risc. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite cheltuielile care nu sunt urgente și necesare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Energia și buna dispoziție sunt două calități cu care se pot lăuda din plin astăzi cei născuți în zodia Rac. Nativii vor da dovadă de multă încredere în forțele proprii și nu este exclus ca o mare parte dintre aceștia să-și dorească îmbunătățiri în viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține activitățile de înfumusețare. Posibil ca unii Raci să-și schimbe look-ul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Se întrevăd nemulțumiri astăzi pentru cei născuți în zodia Leu din cauza unor neconcordanțe între cee ce-și doresc ei și ceea ce pot face și obține. Nativii pot avea parte de stări de irascibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se calibreze la energiile din jur și să accepte situațiile așa cum vin. Toate se fac la timpul lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Intuiția și raționamentul vor funcționa mână în mână astăzi, motiv pentru care cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să le asculte. Dacă o persoană nu le place, nu este cazul să încerce să se convingă că nu au motiv, să se autoconvingă de contrariu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă disciplină în viața lor. Nativii ar trebui să-și impună un alt stil de viață, un alt mod de abordarea a provlemelor cotidiene.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Nu întotdeauna sfaturile și ideile celorlalți sunt mai bune, iar acum se conturează un astfel de context. Cei născuți în zodia Balanță nu ar trebui să plece urechea la tot ce aud și mai ales să acționeze conform spuselor altora. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce stări de confuzie și momente tensionate în relația cu cei din jur.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Se întrevede o zi destul de bună pentru cei născuți în zodia Scorpion în zona socializării. Nativii pot lega ușor relații de prietenie și își pot face ușor intrarea în cercuri noi de persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de unele conflicte și tensiuni în familie ca urmare a viziunilor total diferite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Săgetător ziua de astăzi poate veni cu multă oboseală, extenuare. Nativii nu au puterea să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus și acesta spect îi poate tensiona. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să se odihnească cât mai mult și să apeleze la un regim de viață sănătos.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au șansa să rezolve niște situații care le-au dat bătăi de cap în ultimul timp. Nativii trebuie doar să se bazeze pe perseverență și să se înarmeze cu răbdare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poatea duce idei strălucite și persoane potrivite care să le intermedieze contextul.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Teama și frica nu ajută niciodată, iar cei născuți în zodia Vărsător, deși nu sunt caracterizați de aceste trăiri, au tendința astăzi de a da înapoi, de a fugi de responsabilități. Nativii își pun singuri obstacole și bariere în acțiuni, în gândire. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi avertizează că autocritica nu este întotdeauna constructivă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești ar trebui să fie mai atenți la nevoile lor, mai ales la nevoile spirituale și emoționale. Nativii tind să se lase furați de activități care să le acapareze tot timpul, care să le împiedice visarea, de altfel o stare de care Peștii au nevoie ca de aer. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se dedice mai mult activităților creative, artistice sau cu rol umanitar.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 21:27

Viorel Morari a atacat în instanța de judecată decizia de a fi delegat la Procuratura Generală

Viorel Morari a atacat în instanța de judecată decizia de a fi delegat la Procuratura Generală

 Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție, suspendat astăzi din funcție și delegat în cadrul Procuraturii Generale (PG) de către procurorul general, Alexandr Stoianoglo, dar și efectuarea unui control asupra activității Procuraturii Anticorupție (PA) de către noul șef...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 19:01

Anul 2020 se anunţă a fi unul senzaţional, cel puţin pentru unele zodii, întrucât pe 3 decembrie Jupiter, planeta norocului, va intra în Capricorn, unde va rămâne pentru doi ani şi jumătate. Lângă el va fi şi Saturn, cunoscut drept planeta ghinionului,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:14

Cum să-ți protejezi coloana de frig. Potrivit dr. Mihaela Parnia, specialist în recuperare medicală, spondiloza, hernia de disc, cifoza, scolioza, discopatia și alte câteva afecțiuni care provoacă dureri de spate pot fi agravate de temperaturile scăzute. Aceasta...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:12

Un troleibuz s-a tamponat cu un microbuz, în sectorul Botanica. Totul s-a întâmplat cu puțin timp în urmă, pe bulevardul Decebal, în apropiere de centrul comercial Jumbo. Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:02

 Dacă aveţi poftă de maioneză, nutriţioniştii va sfătuiesc să o preparaţi în casă, din ouă proaspete şi ulei de măsline. Evitaţi ouăle de rată, fiindcă pot vehicula Salmonella. Utilizaţi zeamă de lămâie stoarsă pe loc, nu acid citric sau suc de lămâie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 17:59

Doi hackeri români au fost condamnaţi la închisoare de către un judecător federal din Statele Unite, după ce au lansat o serie de atacuri cibernetice în urma cărora mii de calculatoare au fost afectate în întreaga lume, relatează site-ul de ştiri...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 15:40

Parlamentarii români discută despre reducerea TVA de la 19% la 16%

Parlamentarii români discută despre reducerea TVA de la 19% la 16%

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis, luni, introducerea pe ordinea de zi a unei propuneri legislative a liderului deputaţilor liberali, Florin Roman, referitoare la reducerea nivelului cotei standard de TVA de la 19% la 16% de la 1 ianuarie 2020, în timp ce propunerile PMP privind...

( ) Citeşte tot articolul

Auto 9 Decembrie 2019, ora: 15:34

Mai bună decât electricele: nou record de autonomie pentru Hyundai Nexo

Mai bună decât electricele: nou record de autonomie pentru Hyundai Nexo

Multe voci spun că mașinile cu hidrogen sunt viitorul, iar recordul stabilit recent de Hyundai aduce un plus de credibilitate acestei teorii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 15:29

Proteste în Belarus împotriva ”integrării profunde” cu Rusia

Proteste în Belarus împotriva ”integrării profunde” cu Rusia

Doua actiuni de protest au avut loc in weekendul trecut în capitala Belarusului împotriva ”integrării profunde” cu Rusia. Actiunile nu au fost autorizate, dar politia nu a intervenit, mitingul fiind organizat în mod pașni, fără ca vreo persoana sa fie reținuta.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 14:09

Corneliu Popovici: Manualele de Istorie a Românilor sunt infectate de un „etnocentrism” perimat

Corneliu Popovici: Manualele de Istorie a Românilor sunt infectate de un „etnocentrism” perimat

Autorul de manuale de istorie integrată în variantă comunistă, Corneliu Popovici (foto), imediat după instalarea în fotoliul de ministru, a vorbit la Sputnik despre intenția de a schimba denumirea cursului „Istoria Universală și a Românilor”. După spusele oficialului,...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 9 Decembrie 2019, ora: 14:00

(FOTO DIN ARHIVĂ) Cum dansa „MOLDOVANUL” comunist Iurie Muntean HORA UNIRII

(FOTO DIN ARHIVĂ) Cum dansa „MOLDOVANUL” comunist Iurie Muntean HORA UNIRII

Acum paisprezece ani, un grup de oameni de afaceri şi ziarişti au participat la lucrările Consiliului Mondial Român de la Atlanta, SUA. Reamintim că din delegaţia basarabeană făcea parte şi Iurie Muntean(u) - astăzi „lider de partid”, fost înalt funcţionar şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:19

HÎNCEȘTI /// Femeie spulberată de un BMW în timp ce traversa strada

HÎNCEȘTI /// Femeie spulberată de un BMW în timp ce traversa strada

O femeie a murit, după ce a fost lovită de un BMW în timp ce traversa strada. Tragedia a avut loc în această seară, în jurul orei 19:25, pe strada Mihail Kogălniceanu din orașul Hîncești. Potrivit poliției din Hâncești, victima, o femeie în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:14

Femeile din Arabia Saudită au voie să intre în restaurante pe aceeași ușă ca și bărbații

Femeile din Arabia Saudită au voie să intre în restaurante pe aceeași ușă ca și bărbații

Guvernul Arabiei Saudite nu va mai solicita ca restaurantele să aibă intrări separate pentru familii și femei, respectiv pentru bărbați singuri, relatează Mediafax citând BBC. Anterior, era obligatoriu să existe o intrare pentru femei și copii și o alta separată pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:10

A mâncat usturoi cu miere pe stomacul gol, timp de 7 zile. Efectele au fost peste așteptări!

A mâncat usturoi cu miere pe stomacul gol, timp de 7 zile. Efectele au fost peste așteptări!

Un cățel de usturoi consumat în fiecare zi este extrem de bun pentru sănătatea generală a organismului nostru. Din acest motiv, toți mai mulți români caută rețete speciale bazate pe usturoi. O femeie a combinat mierea cu usturoiul și cu puțin ghimbir și a consumat această...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 9 Decembrie 2019, ora: 13:06

Cum se face coliva. Rețeta tradițională de colivă și originile ei

Cum se face coliva. Rețeta tradițională de colivă și originile ei

Coliva are origini înainte de creștinism, nefiind invenția creștinilor. Originile ei se regăsesc în ritualuri păgâne, mai exact în manifestările mortuare precreștine legate de cultul pământului ca divinitate. Află cum se face coliva.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:39

BOMBĂ în sportul mondial! Rusia, exclusă de la Jocurile Olimpice și de la Mondialul din 2022

BOMBĂ în sportul mondial! Rusia, exclusă de la Jocurile Olimpice și de la Mondialul din 2022

Agenția Mondială Anti-Doping (WADA) a dictat o suspendare de 4 ani pentru toți sportivii Rusiei, care nu vor avea dreptul să participe la Olimpiada de la Tokyo din 2020. De asemenea, echipa de fotbal a Rusiei va fi exclusă de la Mondialul din 2022 din Qatar. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:35

Vopseaua de păr permanentă duce la cancer la sân la femeile de culoare

Vopseaua de păr permanentă duce la cancer la sân la femeile de culoare

Majoritatea studiilor pe substanțele chimice din produsele de păr s-au axat doar pe femeile albe, deși sunt folosite și de cele de culoare. O cercetare nouă de la Institutul Național de Sănătate (NIH) a descoperit că vopseaua permanentă de păr și produsele chimice de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:30

VIDEO// Unul dintre liderii mişcării de protest din Irak a fost asasinat

VIDEO// Unul dintre liderii mişcării de protest din Irak a fost asasinat

Un militant irakian activ în cadrul manifestaţiilor împotriva puterii a fost asasinat duminică seară în faţa locuinţei sale în oraşul sfânt şiit Kerbala, relatează Agerpres. În imagini video vizionate apare Fahem al-Tai, în vârstă de 53...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:28

Ziua în care nu cumperi nimic, alternativa deșteaptă la Black Friday: ce este Buy Nothing Day// VIDEO

Ziua în care nu cumperi nimic, alternativa deșteaptă la Black Friday: ce este Buy Nothing Day// VIDEO

Black Friday este un fenomen global în care majoritatea oamenilor se aruncă la una sau mai multe achiziții, indiferent cât de tare au nevoie de respectivele produse. O manifestare agresivă de consumerism, în care oamenii își găsesc fericirea în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:21

Lipsa gravitației, un posibil leac pentru cancer: rezultatele experimentelor sunt uimitoare

Lipsa gravitației, un posibil leac pentru cancer: rezultatele experimentelor sunt uimitoare

Lipsa gravitației duce la rezultate uimitoare în tratamentul cancerului, conform unor experimente recente realizate de cercetătorii australieni. În speranța găsirii unui tratament eficient pentru cea mai periculoasă boală a secolului 21, oamenii de știință au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:16

Alimente care îți curăță vasele de sânge

Alimente care îți curăță vasele de sânge

Începând cu o anumită vârstă, grăsimile şi chimicalele din alimente îngroaşă pereţii arterelor, iar sângele nu mai poate transporta oxigenul şi substanţele nutritive în corp. Începând cu o anumită vârstă, grăsimile şi chimicalele...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)