Astăzi 5 Aprilie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 16:33
Abonamente

Horoscop 11 Februarie 2020, ora 06:47

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 FEBRUARIE 2020. SĂGETĂTORII ÎȘI PUN ORDINE ÎN GÂNDURI

Marime Font

Horoscopul zilei de 11 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător își vor pune ordine în gândurile legate de activitatea profesională.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec nu se vor simți chiar în apele lor. Sectorul sănătății va fi afectat și este foarte posibil ca nativii să se simtă obosiți, fără chef, melancolici și apatici. Randamentul la locul de muncă va fi scăzut și nu este exclus ca o serie de Berbeci să caute să facă o schimbare profesională din cauza stresului acumulat. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă mai multă grijă la alimentație și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor fi optimiști, energici, entuziaști și vor ști să se pună în valoare la locul de muncă, mai ales dacă este vorba de a valorifica niște talente personale. Zi bună pentru distracții, activități petrecute împreună cu copiii și dialoguri sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a-și reechilibra starea psihică și emoțională.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni pot fi implicați în fel și fel de activități solicitante și stresante care privesc gospodăria, un bun de patrimoniu sau chestiuni legislative, administrative legate de un bun imobiliar. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că trebuie să se înarmeze cu răbdare dacă-și doresc să ajungă la o soluție constructivă. Pe moment situația va părea greu de rezolvat.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac vor fi destul de cumpătați în dialog, chiar restrictivi, excesiv de atenți la ceea ce spun. Nativii vor gândi de două ori înainte de a deschide gura, iar acest fapt îi va ajuta mult în rezolvarea unor situații ce țin de acte și documente. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a face o deplasare pentru a obține niște avize, aprobări. Unii nativi vor fi interesați de un curs, de studiu, vor învăța intens.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Leu vor fi nevoiți de împrejurări să depună eforturi pentru obținerea unei sume de bani sau pentru a face economii. Nativii vor face calcule raționale, atente și vor încerca să-șia dministreze finanțele cât mai cumpătat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să privească în profunzime orice situație care le cere să scoată bani din buzunar..

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Fecioară vor simți nevoia să coboare în profunzimea unei situații care-i privește în mod direct. Unii nativi vor simți nevoia acută de schimbare și din acest motiv își vor autoinduce o stare de echilibru pentru a lua cele mai bune decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce cumpătare, dar le poate scoate și la lumină niște frici avute pentru a le depăși.


Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță reintră pe un traseu drept, normal, fără prea multe oscilații emoționale. Nativii vor reuși să se reechilibreze cu activitățile zilnice, fie că sunt casnice, personale sau privesc viața personală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce multă putere de concentrare și de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion reușesc să-și unească forțele cu prietenii sau cu un grup, o asociație în vederea clarificării unor situații ce țin de viața personală sau de cea profesională. Nativii vor avea susținere și vor lucra foarte bine în echipă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai atenți la nevoile persoanei iubite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător simt o nevoie acută de a-și pune ordine în gânduri în ceea ce privește cariera. Situația profesională îi poate confuza pe mulți nativi, însă nu se vor grăbi în luarea deciziilor, ci mai degrabă vor analiza contextul în care să află din toare unghiurile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie mai atenți la imaginea pe care o afișează, mai reținuți în manifestări, mai ales dacă au o funcție care implică autoritate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn analizează și trec prin filtrul rațiunii o situație care vizează un proiect amplu, o călătorie peste hotare, un curs de dezvoltare profesională. Nativii vor fi dornici fie să exploreze noi mentalități, fie să aplice niște reguli nou învățate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce vești din străinătate, posibil legat de un proiect care trebuie să se desfășoare dincolo de granițele țării.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Este o zi cu impact mai puțin semnificativ pentru cei născuți în zodia Vărsător. Nativii vor fi interesați de două fronturi: fie financiar, însă nu se întrevăd mari reușite în planurile avute, fie intim, însă mai mult la nivel de dialog și mai puțin de acțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le va aduce ocazia de a pune la punct niște aspecte care privesc o relație extraconjugală sau o aventură.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Se întrevăd vești bune în plan sentimental pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii reușesc într-un mod destul de rațional să tragă niște concluzii corecte, juste privind un parteneriat, fie personal, fie profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și respecte promisiunile făcute în cuplu sau în afaceri, într-o colaborare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 16:33

Testarea masivă, vârstele pacienţilor, capacităţile sistemului medical şi încrederea în Guvernul Angela Merkel sunt factorii care ar putea explica rata scăzută a mortalităţii în Germania în cazul epidemiei de coronavirus, potrivit New York Times.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 16:23

 Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va saluta răspunsul britanicilor la provocarea lansată de coronavirus, duminică seară, într-un mesaj special, un gest extrem de rar din partea suveranei, scrie AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 16:16

Cercetătorii din cadrul Universității Hong Kong au studiat în ce condiții noul coronavirus este activ sau poate muri în doar câteva minute. SARS-CoV-2 este afectat de temperaturile înalte, dar rămâne stabil la temperaturi de aproximativ 4 grade. La această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 16:06

Simona Halep: Am 22 de zile de când nu am ieşit in casă

Simona Halep: Am 22 de zile de când nu am ieşit in casă

Simona Halep a luat parte la ediţia specială a Eurosport "Tennis Legends vodcast", în care a vorbit despre rutina ei zilnică în autoizolare. Alături de Mats Wilander, Boris Becker şi Tommy Haas, Simona a vorbit despre rutina ei zilnică în vreme de pandemie,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 15:54

Guvernul Chicu cumpără scuturi de protecție pentru medici la un preț de TREI ori mai MARE decât cel de pe piață (DOC)

Guvernul Chicu cumpără scuturi de protecție pentru medici la un preț de TREI ori mai MARE decât cel de pe piață (DOC)

„Îndreptar de la Guvernul RM “Cum să furi pe timp de pandemie”.Cazul scuturilor de protecție. Mai multe argumente. Evident (și) pentru procurori. Mai târziu”, scrie ex-deputatul Valeriu Munteanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 15:45

14.000 de femei din Rusia sunt ucise ANUAL de către partenerii lor de viață, adică o femeie la fiecare 45 de minute (statistici)

14.000 de femei din Rusia sunt ucise ANUAL de către partenerii lor de viață, adică o femeie la fiecare 45 de minute (statistici)

Istoricul și teologul francez de origine rusa, Antoine Arjakovsky, a oferit un interviu Radio Liberty in care relateaza experienta calatoriei sale in Rusia lui Putin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 15:37

Medicul radiolog Valeriu Pripa a decedat din cauza coronavirusului

Medicul radiolog Valeriu Pripa a decedat din cauza coronavirusului

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale anunţă cu regret decesul medicului radiolog, Valeriu Pripa, în vârstă de 59 ani, care activa în cadrul unei clinici private din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 15:08

Patru preoți din raionul Soroca s-au ales cu amenzi din partea poliției pentru că nu au respectat prevederile Hotărârilor Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică şi raionale extraordinare de sănătate publică și au oficiat slujbe cu participare enoriașilor.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 5 Aprilie 2020, ora: 15:00

Cea mai bună veste în plină pandemie de coronavirus. Am putea fi mai rezistenți în fața COVID-19! Un medic a explicat fenomenul

Cea mai bună veste în plină pandemie de coronavirus. Am putea fi mai rezistenți în fața COVID-19! Un medic a explicat fenomenul

Cercetători din Olanda au descoperit o legătură între numărul redus de decese din unele țări și un vaccin făcut populației din primii ani de viață. R. Moldova și România au vaccinul în schema obligatorie de zeci de ani!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 14:41

Un rus a ÎMPUȘCAT MORTAL cinci tineri pentru că făceau prea multă gălăgie sub geamul său

Un rus a ÎMPUȘCAT MORTAL cinci tineri pentru că făceau prea multă gălăgie sub geamul său

Un rus a împuşcat cinci persoane pe motiv că făceau gălăgie noaptea sub ferestrele sale, a anunţat poliţia duminică, informează EFE. Tragedia a avut loc în micul oraş Ielatma, în apropiere de Riazan, în centrul Rusiei, la 200 km sud-est de Moscova, în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 14:10

ALERTĂ /// FOCAR de infecție cu COVID-19 la Fălești. Medicii le dau medicamente să scadă febra și îi lasă acasă pentru că NU SUNT PATURI la spitalul din Bălți

ALERTĂ /// FOCAR de infecție cu COVID-19 la Fălești. Medicii le dau medicamente să scadă febra și îi lasă acasă pentru că NU SUNT PATURI la spitalul din Bălți

Mai mulți locuitori din raionul Fălești ar fi suspecți de infectare cu virusului COVID-19, după ce s-a confirmat îmbolnăvirea unor angajați ai fabricii unde sunt confecționate jucării ”Kinder”, potrivit deputatei Partidului Acțiune și Solidaritate, Doina Gherman.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 14:07

Alexandru Muravschi, NTV-ul și CIFRELE reale ale „rivalității” Rusia vs SUA

Alexandru Muravschi, NTV-ul și CIFRELE reale ale „rivalității” Rusia vs SUA

 „În lume, acume xistă doi poli - SUA și Rusia”, notează portalul apropiat de PSRM, noi.md, citândul pe Alexandru Muravschi care a lucrat în Ministerul Economiei pe vremea lui Lucinschi.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 5 Aprilie 2020, ora: 12:52

opinie Victor Chirilă: Creditul rusesc este condiționat POLITIC!

Victor Chirilă: Creditul rusesc este condiționat POLITIC!

Ieri, Dodon, așa-zisul șef de stat, a elogiat, fără să roșească, autoritățile Federației Ruse, care în aceste „timpuri grele” ajută R. Moldova cu creditul oferit, „fără a pune condiționalități”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 12:36

Ala Nemerenco critică decizia Guvernului de a „rechema” oamenii la lucru: „Care a fost scopul să-i ții doar câteva zile acasă, când ei vor circula exact în perioada cu cei mai mulți posibil infectați, nu e clar. Logica - zero”

Ala Nemerenco critică decizia Guvernului de a „rechema” oamenii la lucru: „Care a fost scopul să-i ții doar câteva zile acasă, când ei vor circula exact în perioada cu cei mai mulți posibil infectați, nu e clar. Logica - zero”

Fosta ministră a Sănătății din Guvernul Maia Sandu, Ala Nemerenco, a criticat aspru decizia Guvernului Chicu privind revenirea la muncă, de luni 6 aprilie, a tuturor bugetarilor, care au avut săptămâna aceasta zile libere.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 12:31

INTERZIS / Al doilea județ din România în care NU AI VOIE să ieși din casă fără mască

INTERZIS / Al doilea județ din România în care NU AI VOIE să ieși din casă fără mască

Cetăţenii din judeţul Vaslui vor avea obligativitatea să iasă din case doar dacă vor avea nasul şi gura acoperite cu măşti de protecţie sau alte materiale textile, au decis membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU). Potrivit prefectului judeţului Vaslui, Mircea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 12:20

Un polițist de la INP și familia sa ar fi infectați cu coronavirus / Inspectoratul Național de Poliție REFUZĂ să dea informații

Un polițist de la INP și familia sa ar fi infectați cu coronavirus / Inspectoratul Național de Poliție REFUZĂ să dea informații

Un comandat de Pluton din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, dar și familia sa, soția și unul dintre cei doi copii, au fost diagnosticați pozitiv cu COVID-19 din data de 2 aprilie, informează deschide.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 10:51

Italienii disperați după plecarea muncitorilor români. Ministrul agriculturii cere României să îi lase urgent înapoi la muncă

Italienii disperați după plecarea muncitorilor români. Ministrul agriculturii cere României să îi lase urgent înapoi la muncă

După Germania, și Italia caută un acord cu țările din estul Europei pentru ca muncitorii sezonieri să poată ajunge la muncă. Ministerul Agriculturii din Italia caută un acord cu România pentru redeschiderea fluxului de sezonieri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 10:44

ULTIMELE INFORMAȚII despre Pandemie / DOUĂ persoane au DECEDAT (în total 14). 80 sunt în STARE GRAVĂ

ULTIMELE INFORMAȚII despre Pandemie / DOUĂ persoane au DECEDAT (în total 14). 80 sunt în STARE GRAVĂ

Până la această oră în Republica Moldova sunt înregistrate 752 cazuri de COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 09:47

COVID-19 / O cale de protejare a medicilor recomandată de experți - Imunizarea PASIVĂ, principii de TESTARE și UTILITATE

COVID-19 / O cale de protejare a medicilor recomandată de experți - Imunizarea PASIVĂ, principii de TESTARE și UTILITATE

Astăzi au fost raportate 123 de cazuri noi. (1) 23 de pacienți sînt în stare gravă; 17 au murit deja.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 08:46

30% din cei infectați cu coronavirus sunt medici. Mesajul unui deputat către guvernanți: „V-ați pierdut mințile?”

30% din cei infectați cu coronavirus sunt medici. Mesajul unui deputat către guvernanți: „V-ați pierdut mințile?”

„Sunt 215 medici infectați cu Covid-19 în Republica Moldova, adică aproape 30% din numărul total de bolnavi”, afirmă deputatul PAS, Doina Gherman

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 08:24

CORONAVIRUS / Italia: Numărul pacienților în stare gravă a SCĂZUT pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei

CORONAVIRUS / Italia: Numărul pacienților în stare gravă a SCĂZUT pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei Foto: simbol

Potrivit celor mai recente date din Italia, încă 681 de decese au fost cauzate de noul coronavirus în ultimele 24 de ore, numărul total al morților ajungând sâmbătă la 15,362.

( ) Citeşte tot articolul

Film 5 Aprilie 2020, ora: 08:12

Netflix: 9 filme şi seriale de văzut în aprilie 2020

Netflix: 9 filme şi seriale de văzut în aprilie 2020

Nu vrem să fim prăpăstioşi, dar este foarte posibil ca în aprilie distanţarea socială să fie extrem de importantă, prin urmare sunt toate şansele să căutăm un companion de petrecere a timpului liber în lista de zeci de titluri Netflix care se lansează luna aceasta. Deşi...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)