Astăzi 22 Februarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 10:18
Abonamente

Horoscop 11 Februarie 2020, ora 06:47

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 FEBRUARIE 2020. SĂGETĂTORII ÎȘI PUN ORDINE ÎN GÂNDURI

Marime Font

Horoscopul zilei de 11 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător își vor pune ordine în gândurile legate de activitatea profesională.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec nu se vor simți chiar în apele lor. Sectorul sănătății va fi afectat și este foarte posibil ca nativii să se simtă obosiți, fără chef, melancolici și apatici. Randamentul la locul de muncă va fi scăzut și nu este exclus ca o serie de Berbeci să caute să facă o schimbare profesională din cauza stresului acumulat. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă mai multă grijă la alimentație și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor fi optimiști, energici, entuziaști și vor ști să se pună în valoare la locul de muncă, mai ales dacă este vorba de a valorifica niște talente personale. Zi bună pentru distracții, activități petrecute împreună cu copiii și dialoguri sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a-și reechilibra starea psihică și emoțională.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni pot fi implicați în fel și fel de activități solicitante și stresante care privesc gospodăria, un bun de patrimoniu sau chestiuni legislative, administrative legate de un bun imobiliar. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că trebuie să se înarmeze cu răbdare dacă-și doresc să ajungă la o soluție constructivă. Pe moment situația va părea greu de rezolvat.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac vor fi destul de cumpătați în dialog, chiar restrictivi, excesiv de atenți la ceea ce spun. Nativii vor gândi de două ori înainte de a deschide gura, iar acest fapt îi va ajuta mult în rezolvarea unor situații ce țin de acte și documente. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a face o deplasare pentru a obține niște avize, aprobări. Unii nativi vor fi interesați de un curs, de studiu, vor învăța intens.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Leu vor fi nevoiți de împrejurări să depună eforturi pentru obținerea unei sume de bani sau pentru a face economii. Nativii vor face calcule raționale, atente și vor încerca să-șia dministreze finanțele cât mai cumpătat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să privească în profunzime orice situație care le cere să scoată bani din buzunar..

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Fecioară vor simți nevoia să coboare în profunzimea unei situații care-i privește în mod direct. Unii nativi vor simți nevoia acută de schimbare și din acest motiv își vor autoinduce o stare de echilibru pentru a lua cele mai bune decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce cumpătare, dar le poate scoate și la lumină niște frici avute pentru a le depăși.


Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță reintră pe un traseu drept, normal, fără prea multe oscilații emoționale. Nativii vor reuși să se reechilibreze cu activitățile zilnice, fie că sunt casnice, personale sau privesc viața personală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce multă putere de concentrare și de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion reușesc să-și unească forțele cu prietenii sau cu un grup, o asociație în vederea clarificării unor situații ce țin de viața personală sau de cea profesională. Nativii vor avea susținere și vor lucra foarte bine în echipă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai atenți la nevoile persoanei iubite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător simt o nevoie acută de a-și pune ordine în gânduri în ceea ce privește cariera. Situația profesională îi poate confuza pe mulți nativi, însă nu se vor grăbi în luarea deciziilor, ci mai degrabă vor analiza contextul în care să află din toare unghiurile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie mai atenți la imaginea pe care o afișează, mai reținuți în manifestări, mai ales dacă au o funcție care implică autoritate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn analizează și trec prin filtrul rațiunii o situație care vizează un proiect amplu, o călătorie peste hotare, un curs de dezvoltare profesională. Nativii vor fi dornici fie să exploreze noi mentalități, fie să aplice niște reguli nou învățate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce vești din străinătate, posibil legat de un proiect care trebuie să se desfășoare dincolo de granițele țării.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Este o zi cu impact mai puțin semnificativ pentru cei născuți în zodia Vărsător. Nativii vor fi interesați de două fronturi: fie financiar, însă nu se întrevăd mari reușite în planurile avute, fie intim, însă mai mult la nivel de dialog și mai puțin de acțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le va aduce ocazia de a pune la punct niște aspecte care privesc o relație extraconjugală sau o aventură.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 februarie 2020
Se întrevăd vești bune în plan sentimental pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii reușesc într-un mod destul de rațional să tragă niște concluzii corecte, juste privind un parteneriat, fie personal, fie profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și respecte promisiunile făcute în cuplu sau în afaceri, într-o colaborare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Cultură 22 Februarie 2020, ora: 10:18

Postul Paștelui 2020. În calendarul bisericesc, în Postul Paștelui se intră în două etape, primul pas fiind făcut chiar mâine, pe 23 februarie, în Duminica Înfricoșătoarei Judecăți. Lăsată Secului pentru Postul Paștelui 2020 are două etape care conduc treptat către Postul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 09:40

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Ministerul Economiei a emis, vineri, autorizaţia pentru executarea lucrărilor de foraje geotehnice offshore pe segmentul submarin al viitoarei conducte de alimentare din amonte Ana - STG, în apropierea ţărmului, în zona Vadu din judeţul Constanţa, a anunțat instituţia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:50

Bufonul regelui Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos”

Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos” Din editia print

„Ce-l impiedica pe Litvinenco sa asculte informatia, sa o compare cu planul de actiuni aprobat si sa vina cu intrebari, critici, sugestii?”, se întreabă consilierul lui Chicu, Vitalie Dragancea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:04

5 alimente care agravează simptomele răcelii

5 alimente care agravează simptomele răcelii

Îți vâjâie capul, îți curge nasul și strănuți în continuu? Sunt semnele clare că suferi de răceală. Dar aceste simptome le au și cei care suferă de infecții virale ale căilor respiratorii superioare (IACRS). Există mai mult de 200 de viruși care pot...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:57

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Un nou caz de suicid a zguduit centrul țării. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit strangulat în propria casă, de către fiul acestuia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:49

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Cei trei primari PDM din raionul Dondușeni, care au anunțat, joi, că pleacă din partid, au revenit peste o zi. Anunțul a fost făcut de președintele democraților, Pavel Filip.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:32

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

 Numărul zilnic de noi cazuri de contaminare cu coronavirus în China este scădere, cu 397 de cazuri anunţate sâmbătă de comisia naţională de sănătate faţă de aproape 900 vineri, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

Ieri, deputatul Octavian Țîcu a anunțat că o cărţulie „profund antiromânească şi antiunionistă” , în care se aduc jigniri statului şi cetăţenilor români, este distribuită în Parlament de „angajaţii fracţiunii PSRM”. Din aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Declarații bizare ale lui Igor Dodon despre „planurile sale” în următorii ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:00

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

Horoscopul zilei de 22 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 03:20

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

Ratările Bugetelor locale de la evaziunea fiscală a posesorilor de automobile în anul 2020 vor fi de circa 500 milioane lei. Astfel, Primăriile și autoritățile raionale vor aloca pentru întreținerea și reparația drumurilor locale 750 milioane lei în loc de 1,2 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:50

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

Opt cetăţeni ai Republicii Moldova au fost arestaţi în sudul Italiei, pentru fabricarea ţigărilor contrafăcute. Reținerea a avut loc în data de 20 februarie, în câteva locații din orașul Napoli, acolo unde suspecții îți desfășurau activitatea ilegală.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 22 Februarie 2020, ora: 00:46

Bulgaria ar putea să amâne până la vară planurile privind aderarea la ERM-2 (mecanismul ratelor de schimb - n. r.), o perioadă obligatorie de doi ani, înainte de adoptarea monedei euro, a declarat vicepreşedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:18

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

„E paradoxal, dar străinii, investitorii și partenerii noștri externi au mai multă încredere viitorul țării noastre decât noi. Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri. De parcă marele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 20:19

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Tatiana Molcean: „Din ceea ce este în programul de care ne conducem, mă refer la programul de activitate al guvernului, din ceea ce este fixat în planul de activitate al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, nu aș spune că calendarul s-a schimbat la nivel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 18:00

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

România nu este convinsă că autoritățile de la Chișinău sunt serioase în ceea ce privește parcursul european, declară ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul emisiunii „Alternativa europeană” de la Radio Chișinău, diplomatul...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Februarie 2020, ora: 16:33

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan nu exclude că cei șase deputați au părăsit PDM în urma unei întrevederi cu Ilan Șor în Israel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 15:25

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Au părăsit PD pentru că nu-i mai reprezintă! Șase primari ai unor localități din raionul Rezina și vicepreședinta raionului, Aurelia Grigoriță, au anunțat că părăsesc rândurile Partidului Democrat din Moldova și susțin grupul parlamentar „Pro Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:40

Stoianoglo PROMITE că 29 de oameni ar urma să fi audiați în dosarul finanțării PSRM din Bahamas / Nicio persoană nu este încă BĂNUITĂ

Stoianoglo PROMITE că 29 de oameni ar urma să fi audiați în dosarul finanțării PSRM din Bahamas / Nicio persoană nu este încă BĂNUITĂ

29 de persoane fizice urmează a fi audiate de procurori în dosarul finanțării PSRM din Bahamas.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:31

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Tăierea ilicită a pădurilor este o problemă gravă în opinia șefului statului, Igor Dodon. Acesta le promite pădurarilor că „vor intra la închisoare”, dacă continuă să vândă ilegal lemn, iar ministrului Agriculturii, Ion Perju, îi promite că riscă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:28

Eșanu: Andronachi și Dodon au bătut palma la „Metalferos”. Acum de acolo se finanțează și PD și PSRM

Eșanu: Andronachi și Dodon au bătut palma la „Metalferos”. Acum de acolo se finanțează și PD și PSRM

Eșanu a declarat, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, că după ce în vară Andronachi dispăruse o perioadă din Republica Moldova, ulterior președintele Igor Dodon „i-a dat asigurări că nu-l atinge”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:22

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii

 Aproape 900.000 de pangolini, o specie aflată pe cale de dispariţie, au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii, a informat joi un ONG care monitorizează circuitul traficului de animale, citat de AFP. "Nu trece o zi fără a vedea o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:00

VIDEO / SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului și nu i-au permis lui Chicu să citească raportul de 100 de zile

VIDEO / SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului și nu i-au permis lui Chicu să citească raportul de 100 de zile

Ședință cu SCANDAL la Parlament: Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului, în ziua în care premierul Chicu a venit neanunțat în Parlament să-și citească raportul la 100 de zile de activitate

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 21 Februarie 2020, ora: 13:42

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Peste 1000 de actuali și viitori antreprenori sunt așteptați la cel mai important eveniment local dedicat antreprenoriatului – Chișinău Startup Week 2020. Acesta va avea loc în perioada 23-27 martie și va include o serie de evenimente de interes pentru cei din domeniu. Timp de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)