Astăzi 25 August 2019, Duminică - Ultima actualizare la 24 August 2019
Abonamente

Horoscop 11 Iulie 2019, ora 07:11

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 IULIE 2019. BALANȚELE AU NOROC LA BANI

Marime Font

Horoscopul zilei de 11 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot avea parte de mici noroace și surprize la capitolul financiar.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor reuși astăzi să-și plătească niște datorii, să achite niște facturi și să-și planifice banii pe termen lung. Pot pune deoparte bani de vacanță, de călătorii, însă nu trebuie să facă achiziții scumpe sau investiții riscante. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce niște cheltuieli neprevăzute, însă nu de natură să le dezechilibreze bugetul.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de o zi în care predomină discuțiile tensionate, în contradictoriu și ținta vor fi partenerii de afaceri, asociații sau partenerul de viață. Este important ca nativii să fie diplomați în contraargumentare și calmi în susținerea punctului de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate favoriza rezolvarea unei chestiuni care vizează familia, locuința.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni nu dau dovadă de o capacitate de comunicare prea bună. Nativii fie răstălmăcesc vorbe, fie nu înțeleg corect mesajul, fie transmit informații eronate mai departe, cu intenție sau nu. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se odihnească mai mult și să-ți organizeze mai bine sarcinile la locul de muncă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de situații mai puțin plăcute care vizează fie familia, fie locul de muncă. Dacă în prima parte a zilei vor fi bine dispuși și puși pe glume, până seara își pot pierde complet dispoziția. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să lase pesimismul deoparte și să-și contureze o viziune mai pozitivă asupra viitorului.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot intra în controverse cu cei din familie ca urmare a viziunii diferite pe care o au despre un aspect legat de locuință, poate legat de amenajarea sau cumpărarea unei case. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dea dovadă de mai multă toleranță și să asculte și opinia celor din fața lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a sări în ajutorul celor din jur chiar dacă nu li se cere asta și astfel se pot încărca negativ. Nativii sunt sfătuiți să se detașeze de problemele celorlalți și să-și canalizeze mai mult atenția asupra lor înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să aibă grijă la dialog și să se dedice mai mult zonei intelectuale. Au nevoie de un refresh psihic!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot primi vești legate de o sumă de bani, poate chiar în legătură cu remunerația primită în urma unei colaborări sau poate legat de salariu. Moment bun pentru investiții, mai ales dacă sunt făcute pentru suflet. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să-și achiziționeze un sejur de vacanță, o carte mult dorită, un bilet la teatru sau operă la care râvneau de multă vreme.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi foarte energici astăzi și puși pe fapte mari. Nativii pot greși din cauza impulsivității venite din entuziasm, prin urmare li se cere prudență în acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de conflicte la locul de muncă, cu șefii sau cu autoritățile. Atenție la modul în care aplică/respectă legea!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător nu se simt chiar în apele lor în prima parte a zile și evită pe cât posibil dialogul, spațiile aglomerate și responsabilitățile. Nativii ar putea primi vești bune, poate chiar din străinătate, și astfel dispoziția să li se schimbe. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să acorde mai multă atenție sănătății, în special odihnei.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn ar putea primi oferte financiare bune, însă, indiferent că este vorba de o propunere de colaborare, de o investiție sau achiziție, nativii ar trebui să fie precauți și foarte atenți la calcule sau la ceea ce semnează. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce discuții în contradictoriu cu prietenii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să aibă grijă la ceea ce vorbesc cu cei din jur, mai ales cu colegii de muncă, cu colegii de competiție, de echipă, deoarece imaginea le poate fi afectată Nativii pot avea parte de mustrări și reproșuri inclusiv din partea persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să găsească un echilibru între carieră și viața de familie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești își pot face planuri de călătorie sau pot căuta noi cursuri, seminarii de dezvoltare personală la care să participe, interesul pentru studiu fiind la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a-și cântări niște principii de viață și, de ce nu, chiar de a le schimba, dacă nu mai rezonează cu aspirațiile lor de viitor.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 August 2019, ora: 22:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a vizitat teritoriile ocupate din regiunea transnistreană, după ce s-a întâlnit sâmbătă, la Chişinău, cu președintele Igor Dodon și a participat la evenimentele organizate de Partidul Socialiștilor pentru sărbătorirea a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 15:05

În timp ce liderii blocului ACUM, în cârdășie cu artizanii națiunii civice moldovenești, aburesc societatea cu tot felul de tâmpenii despre deconectarea „butonului geopolitic”, Igor Dodon merge consecvent pe propria agenda. Astăzi a lansat la lansarea unui...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 13:42

 Vizita de săptămâna viitoare a consilierului președintelui SUA pentru securitate națională, John Bolton, nu este deloc întâmplătoare, consideră editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru. Aceasta are loc în contextul întăririi influenței ruse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:41

Nu stiu cine ii scrie Premierului cuvantarile, dar chiar rog aceasta persoana sa fie mai specifica si sa duca gandurile pana la capat, opinează analistul politic Dionis Cenușă

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a ajuns la Chişinău. Alături de preşedintele Igor Dodon, speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi şi omologul de la Chişinău Pavel Voicu, participă la Ceremonia de Comemorare „Dincolo de tăcere...” de la Complexul Memorial...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:56

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord Foto: Aeronava EK32002

Un angajat al MoldAtsa, spune că două avioane erau cât pe ce să se ciocnească, iar responsabilii au ascuns acest fapt. Eugen Sajin a scris pe pagină să de Facebook că au trecut 60 de zile de la un grav incident aeronautic în spațiul Republicii Moldova cu urmări tragice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:26

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

(update) Se menține trafic intensiv și un flux continuu în punctele de trecere Palanca și Tudora. Totodată, rândul mașinilor format de dimineață în punctul de trecere Criva-Mamaliga a fost redus la circa 30 de autovehicule. În continuare se lucrează la capacitate maximă. De la ora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:09

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Cum se raportează evreii dintr-un cămin de bătrâni din București la evenimentele din 23 august 1944? În această dimineață am ascultat punctele de vedere ale mai multor rezidenți din căminul de bătrâni al comunității evreiești „Moses Rosen” cu ocazia vizionării unui documentar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:34

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-moscovit, socialistul Igor Dodon nu a participat ieri la „Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare” instituită de către Guvern, din motivul că „astfel de zile sunt instituite de către președintele țării prin decret...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:27

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, nu va zbura direct prin Ucraina pentru a ajunge la noi. Odată ce are interdicție prin această țară, el este nevoit să ocolească prin statele UE. Va zbura deasupra Poloniei, Slovaciei, Ungariei și României, după care va ajunge în...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 24 August 2019, ora: 09:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

 Horoscopul zilei de 24 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:00 de George Mârzencu

exclusiv URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ!

URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ! Foto: foto simbol

Propaganda sovietică a bârfit zeci de ani la rând, precum că, Administrația Românească, în retragere din Basarabia, de două ori, în 1940 și 1944, ar fi luat cu sine și multe bunuri de ale basarabenilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 08:23

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

 În timp ce guvernarea de la Chișinău „deconectează butonul geopolitic” România, Polonia și țările baltice, au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov: „Împreună putem combate campaniile de dezinformare și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:47

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

Lucrurile sunt foarte proaste. Doar naivii nu văd asta. Și nu e om mai orb decât cel care nu vrea să vadă, și mai surd ca cel ce nu vrea să audă. Și tot cu regret, s-a creat așa o ostracizare, încât dacă îndrăznești să ai o voce critică, ești imediat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:24

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Pactul Ribbentrop - Molotov este denunțat în Declarația de Independență a Republicii Moldova, iar aceasta stipulează necesitatea de reîntregire, susține istoricul și deputatul Octavian Țîcu, într-un interviu pentru Radio Chișinău:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:10

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ Foto: Dodon o ignoră deschis pe Maia Sandu

„Șefii” din UTAG au ignorat faptul că Guvernul Maiei Sandu a declarat ziua de 23 august zi de doliu național, Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare. Bașcanul Vlah, care este și membru al Guvernului, nu s-a conformat deciziei de a arbora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:01

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

În contextul mișcării de renaștere națională de la sfârșitul anilor '80 din RSSM, la Chișinău are loc Marea Adunare Națională de la 27 august 1989, o întrunire la care participă aproximativ 750.000 de oameni (circa 1/6 din populația de atunci a republicii). În...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 23:22

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

Guvernării i se închidea ușa în față în marile capitale ale lumii: Washington, Bruxelles, Berlin și alte capitale importante, iar țara se afla într-o autoizolare oligarhică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 15:50

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor, critică dur într-o intervenție pe rețelele de socializare majorarea tarifului la energia electrică, intrată de astăzi în vigoare și amintește că actuala guvernare promitea în campania electorală reducerea acestora....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 14:52

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

În spatele atacurilor mediatice din ultimul timp la adresa liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, stă „bancherul negru” Gherman Gorbunțov, au descoperit jurnaliștii ruși.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:41

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona Din editia print

Au loc descinderi in aceste momente la Aeroportul International Chisinau. Angajatii Serviciului protectie interna si anticoruptie au fost surprinsi in timp ce intrau in zona VIP, informează protv.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:16

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Tinerii din Republica Moldova aflați la odihnă în tabăra de vară ,,ARC-2019”, desfășurată la Centrul de agrement din Sulina, județul Tulcea, nu sunt lăsați să coboare drapelul în bernă și să țină un moment de reculegere în contextul împlinirii a 80...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 12:17

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Încă două persoane afectate de explozia unei rachete cu propulsie nucleară din Rusia au murit, anunţă surse medicale citate de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)