Astăzi 19 Ianuarie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 19:43
Abonamente

Actualitate 11 Iunie 2019, ora 07:53

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 IUNIE 2019. LEII CAUTĂ REFUGII EMOȚIONALE

Marime Font

Horoscopul zilei de 11 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor căuta să se îndepărteze de casă și de problemele cotidiene.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a intra în divergențe de opinie cu cei din jur. Nativii vor fi luptători și își vor cere/apăra drepturile cu mult curaj și determinare, indiferent cine le va fi așa-zisul adversar, un prietem, coleg, rudă sau superior. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie mai diplomați în dialog și mai temperați în acțiuni.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur evită să se implice în acțiuni solicitante, obositoare, care necesită un grad ridicat de atenție, efort sau gândire. Nativii vor prefera liniștea și odihna, ba chiar se vor dedica activităților relaxante, mai ales dacă se petrec în propriul cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia de a se reechilibra emoțional.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor prefera să nu se suprasolicite la locul de muncă și de astă dată vor elege relaxarea prin activități culturale, sportive și artistice. Nativii au chef de socializare, însă într-o zonă diferită față de interesele lor comune și profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce entuziasm și chef de distracție.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de o zi încărcată în plan partenerial, profesional și pot ignora cerințele venite din partea membrilor familiei. Nativii pot primi reproșuri, însă le vor trata cu indiferență și, posibil, aroganță. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi poate pune în fața unor situații mai greu de rezolvat, mai greu de acceptat și de înțeles.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot alege să-și petreacă ziua departe de casă, posibil într-o excursie. Nativii pot pleca într-o plimbare cu scopul de a se îndepărta de solicitările zilnice și cerințele celor din jur. Nu este exclus ca pentru unii să fie vorba de o deplasare cu rol de refugiu pentru a se îndepărta de o problemă sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să caute compania și sfatul unei persoane cu înțelepciune.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o zi în care vor fi destul de solicitați psihic, în sensul că nativii se vor lăsa copleșiți de gânduri ciudate, de întrebări existențiale și vor acaparați de sentimente noi, greu de descifrat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce trăiri contradictorii, confuze și conflicte cu cei din jur. Atenție la zona financiară și la cheltuielile neplanificate care pot face gaură în buget.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor. Iluminariul le va aduce liniște, pace, echilibru și împăcare cu propriile gânduri și acțiuni. Nativii vor fi mai zâmbitori și vor avea o oarecare doză de optimism în felul în care vor privi lumea din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie mai responsabili în deciziile pe care le iau și care au impact pe o perioadă lungă de timp.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de o zi favorabilă la locul de muncă. Nativii vor reuși să finalizeze cu succes tot ceea ce și-au propus. De asemenea, starea de bine se va reflecta și în zona sănătății și nativii vor reuși să se pună pe picioare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a vindeca/ameliora o afecțiune mai veche.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot apela la ajutorul unui prieten pentru a ieși dintr-un impas, însă este posibil ca situația să fie viceversa și nativii să fie cei solicitați. Oricum ar fi, se întrevăd momente frumoase alături de cei din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a pune la punct un plan de viitor, poate o călătorie, cu o persoană apropiată.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea afla la mijloc într-o situație, într-o secvență de viață care nu este exclus să se repete acum și să ceară o altă rezolvare. Nativii vor trebui să fie temperați și să dea dovadă de înțelepciune. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie pe cât cu putință de obiectivi. Posibil să aibă legătură acest context cu o funcție deținută, cu aspirațiile nativilor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se pun în evidență într-un context artistic, creativ, sportiv sau poate chiar la locul de muncă, dacă acesta implică un astfel de domeniu. Activitățile intelectuale și dialogul, comunicarea sunt susținute. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a-și îmbunătăți imaginea, de a primi aprecieri pentru ingeniozitatea de care dau dovadă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești se stresează peste măsură în legătură cu un context financiar. Nativii nu primesc o sumă de bani care li se cuvine sau remunerația nu este pe placul lor. Se întrevăd eforturi de echilibrare și îmbunătățire a veniturilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să caute variante de a avansa în funcție, poate chiar să urmeze niște cursuri de dezvoltare profesională, să-și ia o diplomă.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 19 Ianuarie 2020, ora: 19:43 de Silviu Tănase

Ministrul Pavel Voicu... a „descoperit” America

Ministrul Pavel Voicu... a „descoperit” America

Ministrul de interne Pavel Voicu vine cu o explicație asupra problemei criminalității - cică ar fi „produsul societății, nu al poliției separat”, după care a venit cu tot felul de acuzații la adresa lui Năstase care n-ar fi făcut suficiente „acțiuni” pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 19 Ianuarie 2020, ora: 12:33

CONOR MCGREGOR SUPREM // VIDEO Conor McGregor, victorie BRUTALĂ la revenire! Și-a învins adversarul cu 20 de pumni în 40 de secunde: l-a lovit și cu umărul

CONOR MCGREGOR SUPREM // VIDEO Conor McGregor, victorie BRUTALĂ la revenire! Și-a învins adversarul cu 20 de pumni în 40 de secunde: l-a lovit și cu umărul

MMA. Irlandezul Conor McGregor, 31 de ani, l-a învins în 40 de secunde pe americanul Donald Cerrone (36 de ani) în gala UFC 246.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 09:48

Pavel Crușevan - cel mai acerb antisemit ȘOVIN RUS / Principalul INCITATOR la Pogromului anti-evreiesc din Chișinău din aprilie 1903

Pavel Crușevan - cel mai acerb antisemit ȘOVIN RUS / Principalul INCITATOR la Pogromului anti-evreiesc din Chișinău din aprilie 1903

Pаvel (Pavalаchii) Alexаndrovici Crușeveanu (Krușevan, în rusă Павел Александрович Крушеван) (n. 27 ianuarie (stil vechi) 1860, satul Ghindești, Ținutul Soroca, gubernia Basarabia — d. 18 iunie (stil vechi) 1909, Chișinău) a fost un jurnalist,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 08:28

Tatuajele și machiajul permanent, ILEGALE. Decizia Comisiei Europene

Tatuajele și machiajul permanent, ILEGALE. Decizia Comisiei Europene

Mai multe substanţe chimice din cerneala pentru tatuaje şi din cerneala pentru machiaj permanent, printre care pigmenţii albastru şi verde, vor dispărea în câteva luni din saloanele de tatuaj. Comisia Europeană vrea să interzică anumiți pigmenți din cerneala de tatuaj pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 08:18

Polițiștii, angajații medicali, primarii şi vameșii, cei mai corupți funcționari din 2019

Polițiștii, angajații medicali, primarii şi vameșii, cei mai corupți funcționari din 2019

Ministerul Afacerilor Interne, cel al Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, primăriile, dar şi Serviciul Vamal sunt printre instituţiile, unde au fost depistate cele mai multe acte de corupţie, în anul 2019, potritvit raportului de activitate al Centrului Național...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 08:12

S-a dus să ia agheasmă, dar nu a mai apucat să o ducă acasă. Un bărbat a murit în faţa Catedralei din Chișinău

S-a dus să ia agheasmă, dar nu a mai apucat să o ducă acasă. Un bărbat a murit în faţa Catedralei din Chișinău

A mers la biserică în ajunul Bobotezei ca să ia agheasmă, dar nu a mai apucat să o aducă acasă. Un bărbat de 60 de ani din Capitală a murit în această dimineață, chiar în fața Catedralei metropolitane, după ce s-a încheiat slujba. Potrivit poliției, cauza...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 08:08

Dosar cu Plahotniuc, Platon și Usatîi, publicat pe Telegram

Dosar cu Plahotniuc, Platon și Usatîi, publicat pe Telegram

În canalele de Telegram din Rusia și Moldova au apărut informații cu pagini din dosarul laundromatului în care figurează numele lui Vlad Plahotniuc, Veaceslav Platon și Renato Usatîi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 08:04

Peter Michalko: Semnalul dat societății din Procuratură este foarte îngrijorător

Peter Michalko: Semnalul dat societății din Procuratură este foarte îngrijorător

Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, susține că semnalul care este dat societății și care este observat în interiorul Procuraturii este foarte îngrijorător.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 08:01

Olesea Stamate este candidata PAS la alegerile parlamentare în circumscripția Hâncești

Olesea Stamate este candidata PAS la alegerile parlamentare în circumscripția Hâncești

Partidul Acțiune și Solidaritate o înaintează pe Olesea Stamate, fost ministru al Justiției în fostul Guvern condus de Maia Sandu, pentru funcția de deputat în circumscripția nr 38, Hâncești, la alegerile din 15 martie.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Ianuarie 2020, ora: 07:32

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 IANUARIE 2020. TAURII POT AVEA TENSIUNI ÎN CUPLU

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 IANUARIE 2020. TAURII POT AVEA TENSIUNI ÎN CUPLU

Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 06:14

Olanda a exportat produse agricole în valoare de aproape 95 de miliade de euro într-un singur an

Olanda a exportat produse agricole în valoare de aproape 95 de miliade de euro într-un singur an

Exporturile de produse agricole ale Țărilor de Jos au crescut cu 4,6% în 2019, atingând un nou maxim istoric de 94,5 miliarde de euro, a anunţat vineri Institutul naţional de statistică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 12:23

REȚETE DE SEZON. Fazan umplut la cuptor în vas român pentru o masă cu adevărat regală

REȚETE DE SEZON. Fazan umplut la cuptor în vas român pentru o masă cu adevărat regală

Gătită la perfecţie, friptura de fazan umplut la cuptor în vas roman poate face cinste oricărei mese festive, de sărbători sau în familie. Este o friptură fină, ce se distinge prin carnea fragedă şi suculentă, având o piele crocantă şi o umplutură rafinată....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 12:09

GALERIE FOTO// Nominalizările pentru premiile OSCAR 2020

GALERIE FOTO// Nominalizările pentru premiile OSCAR 2020

Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediţie a galei premiilor Academiei de film americane, ce va avea loc pe 9 februarie, au fost anunţate luni, de actorii Issa Rae şi John Cho. Ediţia de anul acesta a galei Oscar va avea loc fără o gazdă oficială, iar momentele din timpul ceremoniei...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 18 Ianuarie 2020, ora: 12:01

Unsprezece ani fără Grigore Vieru, simbolul Graiului, a Mamei și a Patriei

Unsprezece ani fără Grigore Vieru, simbolul Graiului, a Mamei și a Patriei

Grigore Vieru, poetul poporului român, care a luptat pentru Mișcarea de Eliberare Națională a Basarabia. Poetul ce a trezit poporul român la conștiința națională, la dragostea de patrie. După 11 ani de la moarte, el rămâne a fi un simbol pentru neamul românesc.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 10:11

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Industria de apărare va deveni vector pentru dezvoltarea României

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Industria de apărare va deveni vector pentru dezvoltarea României

Industria de apărare va deveni curând un vector pentru dezvoltarea României, a afirmat, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:42

Toți cetățenii români vor trebui să-și schimbe cărțile de identitate(buletinele) până în august 2021 altfel NU VOR PUTEA TRECE HOTARUL

Toți cetățenii români vor trebui să-și schimbe cărțile de identitate(buletinele) până în august 2021 altfel NU VOR PUTEA TRECE HOTARUL

După atât timp, România intră în rândul lumii și va avea, în sfârșit, buletine biometrice. Îți vor încăpea în portofel, dar fac mai mult decât să fie mici.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:40

Mărturisire BOMBĂ: Dincă i-a spus unui polițist sub acoperire care poza în deținut că voia să îl ARDĂ și pe Ștefan Risipițeanu

Mărturisire BOMBĂ: Dincă i-a spus unui polițist sub acoperire care poza în deținut că voia să îl ARDĂ și pe Ștefan Risipițeanu

Anchetatorii din Cazul Caracal au acționat ca în filme. Dacă în spațiul public se vehicula ideea că Dincă nu va putea fi descusut de oamenii legii și de procurorii DIICOT, teoriile s-au dovedit a fi false. Anchetatorii au introdus un polițist sub acoperire în celulă cu Dincă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:37

MESAJ DUR al șefei FMI: Riscăm o nouă mare CRIZĂ economică

MESAJ DUR al șefei FMI: Riscăm o nouă mare CRIZĂ economică

Șefa FMI, Kristalina Georgieva, a avertizat asupra riscurilor unei noi mari crize economice la nivel global, comparabilă cu cea de la sfârșitul anilor 20, marcată de inechitate și instabilitate financiară, potrivit Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:37

Liderul PUN, Octavian Țîcu îl face praf pe Kulminski (ex-consilier al Maiei Sandu): „Își developează TOATĂ ESENȚA sa de agent de influență rusă”

Liderul PUN, Octavian Țîcu îl face praf pe Kulminski (ex-consilier al Maiei Sandu): „Își developează TOATĂ ESENȚA sa de agent de influență rusă”

Liderul Partidului Unității Naționale, deputatul Octavian Țîcu, vine cu o reacție la declarațiile fostului consilier al Maiei Sandu, Vladislav Kulminski, care ar încerca să dezbine electoratul românesc și proeuropean al R.Moldova. Potrivit lui Țîcu, acțiunile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:13

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Igor Grigoriev, fostul coleg de facultate al lui Igor Dodon, pe care șeful statului l-a acuzat că ar fi pus la dispoziția presei pozele pe care președintele le-a făcut în vacanțele sale de lux, a anunțat că nu are nicio legătură cu asta și că a părăsit Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:08

TRAGEDIE LA TIRASPOL. Un copil, de 11 ani, găsită SPÂNZURATĂ în podul casei

TRAGEDIE LA TIRASPOL. Un copil, de 11 ani, găsită SPÂNZURATĂ în podul casei

Tragedie într-o localitate din Tiraspol. O fetiţă de 11 ani şi-a pus capăt zilelor. Copila a fost găsită spânzurată în podul casei, anunţă aşa-numitul Minister de interne din stânga Nistrului, informează publika.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:00

Site-ul pentru adulți PORNHUB dat în judecată pentru că nu asigură subtitrare

Site-ul pentru adulți PORNHUB dat în judecată pentru că nu asigură subtitrare

Portalul pentru adulți Pornhub este chemat în fața instanței pentru că nu oferă posibilități egale de a se bucura de conținutul oferit și persoanelor care au deficiențe de auz ori suferă de surzenie, notează TMZ, citat de Mediafax. Site-ul pentru adulți Pornhub...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:46

CEL MAI EFICIENT SUC ANTICELULITIC. Te scapă rapid de problemă!

CEL MAI EFICIENT SUC ANTICELULITIC. Te scapă rapid de problemă!

Sucul de grapefruit arde rapid grasimile si este unul dintre cele mai performante remedii anticelulitice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:27

În Ucraina a fost lansată prima linie din lume de prelucrare a frunzelor pentru obținerea hârtiei/ FOTO

În Ucraina a fost lansată prima linie din lume de prelucrare a frunzelor pentru obținerea hârtiei/ FOTO

La începutul lunii noiembrie am scris despre faptul că, un elev din Ucraina a elaborat o tehnologie unică de producere a hârtiei din frunzele căzute, acesta fiind premiat cu medalie de aur în cadrul Olimpiadei Geniilor în SUA. Nu a trecut mult timp, că proiectul a și...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)