Astăzi 11 Noiembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 15:15
Abonamente

Actualitate 11 Iunie 2019, ora 07:53

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 IUNIE 2019. LEII CAUTĂ REFUGII EMOȚIONALE

Marime Font

Horoscopul zilei de 11 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor căuta să se îndepărteze de casă și de problemele cotidiene.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a intra în divergențe de opinie cu cei din jur. Nativii vor fi luptători și își vor cere/apăra drepturile cu mult curaj și determinare, indiferent cine le va fi așa-zisul adversar, un prietem, coleg, rudă sau superior. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie mai diplomați în dialog și mai temperați în acțiuni.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur evită să se implice în acțiuni solicitante, obositoare, care necesită un grad ridicat de atenție, efort sau gândire. Nativii vor prefera liniștea și odihna, ba chiar se vor dedica activităților relaxante, mai ales dacă se petrec în propriul cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia de a se reechilibra emoțional.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor prefera să nu se suprasolicite la locul de muncă și de astă dată vor elege relaxarea prin activități culturale, sportive și artistice. Nativii au chef de socializare, însă într-o zonă diferită față de interesele lor comune și profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce entuziasm și chef de distracție.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de o zi încărcată în plan partenerial, profesional și pot ignora cerințele venite din partea membrilor familiei. Nativii pot primi reproșuri, însă le vor trata cu indiferență și, posibil, aroganță. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi poate pune în fața unor situații mai greu de rezolvat, mai greu de acceptat și de înțeles.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot alege să-și petreacă ziua departe de casă, posibil într-o excursie. Nativii pot pleca într-o plimbare cu scopul de a se îndepărta de solicitările zilnice și cerințele celor din jur. Nu este exclus ca pentru unii să fie vorba de o deplasare cu rol de refugiu pentru a se îndepărta de o problemă sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să caute compania și sfatul unei persoane cu înțelepciune.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o zi în care vor fi destul de solicitați psihic, în sensul că nativii se vor lăsa copleșiți de gânduri ciudate, de întrebări existențiale și vor acaparați de sentimente noi, greu de descifrat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce trăiri contradictorii, confuze și conflicte cu cei din jur. Atenție la zona financiară și la cheltuielile neplanificate care pot face gaură în buget.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor. Iluminariul le va aduce liniște, pace, echilibru și împăcare cu propriile gânduri și acțiuni. Nativii vor fi mai zâmbitori și vor avea o oarecare doză de optimism în felul în care vor privi lumea din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie mai responsabili în deciziile pe care le iau și care au impact pe o perioadă lungă de timp.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de o zi favorabilă la locul de muncă. Nativii vor reuși să finalizeze cu succes tot ceea ce și-au propus. De asemenea, starea de bine se va reflecta și în zona sănătății și nativii vor reuși să se pună pe picioare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a vindeca/ameliora o afecțiune mai veche.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot apela la ajutorul unui prieten pentru a ieși dintr-un impas, însă este posibil ca situația să fie viceversa și nativii să fie cei solicitați. Oricum ar fi, se întrevăd momente frumoase alături de cei din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a pune la punct un plan de viitor, poate o călătorie, cu o persoană apropiată.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea afla la mijloc într-o situație, într-o secvență de viață care nu este exclus să se repete acum și să ceară o altă rezolvare. Nativii vor trebui să fie temperați și să dea dovadă de înțelepciune. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie pe cât cu putință de obiectivi. Posibil să aibă legătură acest context cu o funcție deținută, cu aspirațiile nativilor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se pun în evidență într-un context artistic, creativ, sportiv sau poate chiar la locul de muncă, dacă acesta implică un astfel de domeniu. Activitățile intelectuale și dialogul, comunicarea sunt susținute. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a-și îmbunătăți imaginea, de a primi aprecieri pentru ingeniozitatea de care dau dovadă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești se stresează peste măsură în legătură cu un context financiar. Nativii nu primesc o sumă de bani care li se cuvine sau remunerația nu este pe placul lor. Se întrevăd eforturi de echilibrare și îmbunătățire a veniturilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să caute variante de a avansa în funcție, poate chiar să urmeze niște cursuri de dezvoltare profesională, să-și ia o diplomă.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 15:15

Premierul Maia Sandu și-ar dori cu tot dinadinsul ca Guvernul său să fie demis mâine, iar acest lucru l-ar face pentru că are un „cabinet ineficient”, dar și în scop electoral. Cel puțin, așa spune consilierul juridic al președintelui Parlamentului, Fadei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 14:53

Alexandru Tănase contrazice PSRM-ul:Comisia de la Veneția poate examina și legile intrate în vigoare

Alexandru Tănase contrazice PSRM-ul:Comisia de la Veneția poate examina și legile intrate în vigoare

Partidul Socialiștilor duce opinia publică în eroare atunci când declară că Comisia de la Veneția nu avizează legile intrate în vigoare. Cel puțin un astfel de caz a avut loc acum câțiva ani când experții Comisiei de la Veneția au dat aviz legii cu privire...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 14:40

Pensionarii din R.Moldova | „Am lucrat 40 de ani și am ieșit la pensie cu 667 de lei. Acum am ajuns la 1000 de lei. Ce poți să faci cu o mie de lei”

Pensionarii din R.Moldova | „Am lucrat 40 de ani și am ieșit la pensie cu 667 de lei. Acum am ajuns la 1000 de lei. Ce poți să faci cu o mie de lei”

Jumătate din pensionarii din R. Moldova primesc o pensie mai mică decât minimul de existență. Aproximativ 90 la sută din pensionarii care au activat în agricultură nu au nici măcar pensia minimă, care constituie 1.079 de lei. Experții consideră că reforma sistemului de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 13:04

Propunerea de compromis a Maiei Sandu: Va înainta proiectul de modificarea la legea procuraturii Comisiei de la Veneția, dacă PSRM retrage moțiunea de cenzură

Propunerea de compromis a Maiei Sandu: Va înainta proiectul de modificarea la legea procuraturii Comisiei de la Veneția, dacă PSRM retrage moțiunea de cenzură

Maia Sandu vine cu o nouă soluție pentru rezolvarea impasului politic actual. În acest sens, prim-ministra va trimite spre avizar Comisiei de la Veneția proiectul de lege privind modificările la Legea Procuraturii, prin care Guvernul și-a asumat răspunderea, dacă PSRM-ul își...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 12:50

Ion Sturza către Maia Sandu: Dacă nu mă încăpățânam, astăzi Moldova era în NATO și UE

Ion Sturza către Maia Sandu: Dacă nu mă încăpățânam, astăzi Moldova era în NATO și UE

 Fostul premier Ion Sturza face o paralelă între situația politică actuală și cea de la finalul anilor 90, când s-a aflat și el în fruntea Guvernului. În opinia sa, situația este una asemănătoare, iar Maia Sandu nu ar trebui să repete greșelile pe care le-a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 12:45

Maia Sandu vine cu o propunere de compromis către PSRM: Consultăm Comisia de la Veneția

Maia Sandu vine cu o propunere de compromis către PSRM: Consultăm Comisia de la Veneția

 Premierul Maia Sandu insistă ca lista scurtă cu candidați pentru funcția de procuror general să fie propusă de către Guvern, dar vine cu o soluție de compromis pentru socialiști, angajându-se să aștepte expertiza Comisiei de la Veneția asupra proiectului de lege privind...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 11:58

Litvinenco, despre ședința Comisiei Juridice: A renăscut binomul PD-PSRM? Ședința NU a fost convocată regulamentar

Litvinenco, despre ședința Comisiei Juridice: A renăscut binomul PD-PSRM? Ședința NU a fost convocată regulamentar

Președintele Comisiei Juridice, numiri și imunități, Sergiu Litvinenco, afirmă că ședința de astăzi, în cadrul căreia a fost emis un „aviz consultativ” cu privire la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, a fost convocată neregulamentar.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 11:47

Usatîi a DIVULGAT ce urmează să se întâmple marți: „Eu cunosc toate procesele care au loc NOAPTEA... Sunt deja CUMPĂRAȚI 10-12 deputați democrați. Dodon va avea până marți...”

Usatîi a DIVULGAT ce urmează să se întâmple marți: „Eu cunosc toate procesele care au loc NOAPTEA... Sunt deja CUMPĂRAȚI 10-12 deputați democrați. Dodon va avea până marți...”

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, pretinde că președintele Igor Dodon și-ar fi adjudecat deja 10-12 deputați democrați, în frunte cu Eugen Nechiforciuc, care sunt gata să voteze pentru un Guvern minoritar al socialiștilor. Totuși, socialiștii mai au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 11:28

Dumitru Robu: Nu vă pot spune unde e Vlad Plahotniuc

Dumitru Robu: Nu vă pot spune unde e Vlad Plahotniuc

Întrebat de jurnaliști la ce etapă se află dosarul deschis pe numele lui Vlad Plahotniuc, Procurorul General Interimar Dumitru Robu a răspuns că următorul pas este extrădarea, însă nu a specificat unde se află fostul lider democrat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 10:50

Vrea să-l dea rușilor? Un lider din coaliția PSRM-ACUM confirmă că Igor Dodon vrea să controleze Aeroportul

Vrea să-l dea rușilor? Un lider din coaliția PSRM-ACUM confirmă că Igor Dodon vrea să controleze Aeroportul

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru securitate, apărare şi ordine publică Chiril Moţpan, unul dintre liderii Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, parte a coaliției de guvernare PSRM-ACUM, a confirmat direct că președintele Igor Dodon urmărește să-și impună controlul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 10:11

FĂRĂ GEOPOLITICĂ / Dodon l-a demis pe directorul Centrului de Cultură și Istorie Militară în a cărui subordine se află Muzeul Ocupației Sovietice

FĂRĂ GEOPOLITICĂ / Dodon l-a demis pe directorul Centrului de Cultură și Istorie Militară în a cărui subordine se află Muzeul Ocupației Sovietice

Șeful statului, Igor Dodon, l-a demis pe istoricul și militarul Vitalie Ciobanu din funcția de director al Centrului de Cultură și Istorie Militară în luna octombrie. Decizia vine în contextul anunțului făcut de președinte de a închide Muzeul Ocupației Sovietice care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 10:05

Chiril Moțpan: Securitatea națională, în pericol în cazul demisiei Guvernului Sandu. Au loc negocieri SECRETE între Igor Dodon și PDM

Chiril Moțpan: Securitatea națională, în pericol în cazul demisiei Guvernului Sandu. Au loc negocieri SECRETE între Igor Dodon și PDM

Chiril Moțpan, președintele Comisiei parlamentare securitate, apărare si ordine publică, afirmă că demisia Guvernului Sandu ar genera pericole pentru securitatea națională și regională și că președintele Igor Dodon ar negocia în secret cu reprezentanții Partidului Democrat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 09:42

Cea mai slabă prezență din istoria post-decembristă a alegerilor prezidențiale: Doar 47,66% dintre românii din țară s-au prezentat la vot

Cea mai slabă prezență din istoria post-decembristă a alegerilor prezidențiale: Doar 47,66% dintre românii din țară s-au prezentat la vot

Doar 46,66% dntre românii cu drept de vot din țară s-au prezentat la urne în primul tur al prezidențialelor, ceea ce face ca alegerile din 10 noiembrie să intre în istorie drept scrutinulș cu cea mai slabă prezență din ultimii 30 de ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 09:40

Dan Barna își recunoaște înfrângerea și anunță că alianța USR PLUS va continua: Am sperat până în ultimul moment. Nu ne vom da bătuți

Dan Barna își recunoaște înfrângerea și anunță că alianța USR PLUS va continua: Am sperat până în ultimul moment. Nu ne vom da bătuți

Dan Barna și-a recunoscut înfrângerea cu puțin timp înainte de ora 01:00, atunci când a anunțat că, în urma numărătorii paralele, nu a reușit să ajungă în turul doi. Barna a dat asigurări că alianța USR PLUS va continua și a mulțumit în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 09:38

Peste 43 de mii de români din R. Moldova au votat pentru viitorul președinte al României

Peste 43 de mii de români din R. Moldova au votat pentru viitorul președinte al României

În turul întâi al alegerilor din 2019 pentru funcția de președinte al României, și-au exprimat votul circa 43 de mii de cetățeni români din Republica Moldova, arată datele Biroului Electoral Central. Cifra este în creștere comparativ cu prezidențialele din 2014, când au votat circa...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 11 Noiembrie 2019, ora: 09:36

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 NOIEMBRIE 2019. SCORPIONII AU ÎNDOIELI ÎN DRAGOSTE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 NOIEMBRIE 2019. SCORPIONII AU ÎNDOIELI ÎN DRAGOSTE

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 11 Noiembrie 2019, ora: 07:01 de Mihai Taşcă

EXCLUSIV TIMPUL - MĂRTURII despre deportările comuniste din 5-6 iulie 1949 în arhivele Securităţii

EXCLUSIV TIMPUL - MĂRTURII despre deportările comuniste din 5-6 iulie 1949 în arhivele Securităţii Din editia print

Trista operaţie de deportare a „chiaburilor, foştilor moşieri şi a marilor comercianţi” cu denumirea secretă „Iug”, decretată prin Hotărârea Consiliului de Miniştri al RSS Moldoveneşti nr. 509(ss) din 28 iunie 1949 a fost declanşată de regimul comunist...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Noiembrie 2019, ora: 06:23

Dan Barna a oferit o serie de explicații după ce rezultatele de la alegerile prezidențiale au indicat că nu a reușit să se califice în turul II pentru Cotroceni.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 11 Noiembrie 2019, ora: 00:54

Feodor Mihailovici Dostoievski a fost unul din cei mai importanți scriitori ruși, operele sale având un efect profund și de durată asupra literaturii, filozofiei, psihologiei și teologiei secolului al XX-lea.  

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)