Astăzi 4 Iulie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la 3 Iulie 2020
Abonamente

Horoscop 11 Mai 2019, ora 08:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 MAI 2019. BALANȚELE POT DISCUTA DESPRE AVERE

Marime Font

Horoscopul zilei de 11 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot aduce în discuție un subiect legat de avere sau de o moștenire.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de discuții interesante, înțelepte cu privire la planurile de viitor financiare și profesionale. Nativii pot gândi sau pot primi idei și sfaturi foarte bune legate de o investiție, posibil pentru a-și pune pe picioare o afacere personală. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie mai responsabili cu bugetul.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de evenimente, posibil desfășurate într-o călătorie, de natură să le întărească niște principii și convingeri de viață. Impactul asupra personalității nativilor va fi unul benefic. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le ofera ocazia de a se responsabliza cu privire la niște cursuri. Taurii care studiază vor reuși să se concentreze pe învățat.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de niște idei ingenioase despre cum să-și îmbunătățească situația financiară. Nu este exclus să fie vorba de asocieri cu persoane din trecut, cu partenerul de viață, însă li se cere răbdare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce momente intime intense și pline de pasiune.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea ocazia de a petrece alături de prieteni și nu este exclus ca, mai în glumă, mai în serios, să pună la cale proiecte de viitor împreună cu aceștia. Sunt susținute dialogurile pe această temă a parteneriatelor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia celor singuri de a cunoaște un posibil viitor partener de cuplu prin intermediul prietenilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu sunt puternic susținuți de contextul astrologic în sectorul profesional. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la persoanele pe care le cunosc acum, la dialogurile pe care le poartă pentru că nu este exclus să le apară o oportunitate remarcabilă legată de carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă o stare generală de sănătate foarte bună, însă sunt sfătuiți să nu exagereze.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea șansa de a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită sau poate fi vorba de o călătorie în care să-și întâlnească sufletul pereche. Pe de altă parte, o serie de nativi pot lua acum decizia de a continua niște studii, mai ales dacă au legătură cu zona de creație. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține activitățile artistice și recreative.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de dialoguri constructive, benefice viitorului lor, cu membrii familiei. Se vor aborda cel mai probabil teme financiare, legate de avere și moștenire, dar și teme administrative legate de locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să lămurească chestiuni pe care le-au evitat sau le-au amânat până acum.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au șansa să rezolve prin comunicare o situație care este legată de partenerul de viață. Nativii ajung la un acord favorabil, la o înțelegere benefică. Pe de altă parte, pot analiza posibilitatea de a se înscrie la niște cursuri și astfel de a-și consolida în viitor statutul profesional prin noi asocieri, noi parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le favorizează o bună capacitate de concentrare și de învățare. Moment favorabil pentru susținerea testelor, examenelor, interviurilor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot pune la cale niște planuri de consolidare și creștere a bugetului. Nativii iau în calcul inclusiv varianta orelor peste program sau varianta implicării în proiecte suplimentare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite suprasolicitarea, să se relaxeze și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să se redescopere prin intermediul activităților artistice și creative. Se conturează aspecte favorabile, plăcute, benefice cu persoana iubită și pot petrece momente minunate împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce celor singuri ocazia de a începe o relație sau, cel puțin, de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul în acest sens.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să poarte dialoguri utile, profunde totodată, cu membrii familiei. Nativii se pot redescoperi prin intermediul acestor discuții care pot avea legătură cu trecutul lor, cu rădăcinile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate favoriza reîntoarcerea în trecut pentru vindecarea unor răni.

Cei născuți în zodia Pești pot pleca în scurte călătorii, posibil la rude, la prieteni cu scopul de a se destinde, de a petrece. Nativii vor fi foarte comunicativi și sociabili, chiar glumeți și deschiși în abordarea oricăror subiecte. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia să-și facă noi cunoștințe, noi relații benefice pentru planurile lor de viitor. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:48

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

 Cazul deputatului Ștefan Gațcan, sechestrat, amenințat și forțat să depună mandatul de deputat creează deja precedente periculoase. Secretarul general al Partidului Democrat, deputatul Alexandru Jizdan, fost ministru de Interne le-a cerut joi, în plenul Parlamentului și altor...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 2 Iulie 2020, ora: 14:13

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

 O clădire de trei etaje s-a prăbuşit miercuri pe neaşteptate într-o zonă rezidenţială din cartierul Brooklyn (New York) din SUA, provocând un zgomot asurzitor şi un munte de moloz, fără ca autorităţile să fi raportat deocamdată victime, relatează EFE.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 2 Iulie 2020, ora: 14:09

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 14:09

exclusiv SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

Încă sub ministeriul lui Miliutin s-au luat nişte dispoziţiuni privitoare la poporaţiunile semi-civile, semi-militare ale imperiului, adică la aşa-numiţii cazaci. 

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 14:07

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

 Căldurile ridicate specifice verii sunt o adevărată provocare pentru organismul nostru. Este foarte important să ne hidratăm corespunzător și să consumăm cât mai multe legume și mai ales fructe.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:01

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

Într-un amplu interviu acordat în exclusivitate pentru Podul.ro, deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) avertizează că rusofilul, socialistul și românofobul Igor Dodon se pregătește să pună în aplicare o serie de scenarii hibride...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 12:34

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

Remediu pentru infecția provocată de mușcătura de căpușă. Încă din luna mai, vaccinul împotriva encefalitei de căpușă a fost adus la noi în țară. Vorbim de o boală infecțioasă care poate fi transmisă la oameni imediat, după o singură înțepătură. Boala...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 12:30

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații, partenerii de coaliție ai socialiștilor, îl acuză pe președintele Igor Dodon, liderul informal al PSRM că s-ar face vinovat de criza politică care s-a acutizat în ultimele zile. Întrebată la emisiunea „Politica” de la TV8 cine trebuie să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 11:58 de George Mărzencu

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici Din editia print / Foto: Nadejda Isofie

Femeile din Rezistența armată antisovietică

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 11:03

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Inițiativa de creare a Partidului Aducem Europa Acasă (PACE), condus de Gheorghe Cavcaliuc, care a fost lansată la mijlocul lunii iunie 2020, se bucură de tot mai mare succes în rândul cetățenilor R. Moldova. Zi de zi, numărul membrilor crește cu oameni de calitate,...

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 Iulie 2020, ora: 10:53

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Cetăţenii ruşi au aprobat cu largă majoritate reforma constituţională supusă referendumului, permiţându-i astfel preşedintelui Vladimir Putin să candideze pentru încă două mandate şi să rămână şef al statului până în 2036, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 2 Iulie 2020, ora: 10:51

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

Numărul de trucuri pe care oamenii s-au gândit să le folosească în bucătărie de-a lungul anilor este uluitor. Dacă știți doar câteva secrete, nu numai că învăți să gătești ca un maestru, dar, de asemenea, împiedici produsele alimentare să se strice...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 2 Iulie 2020, ora: 09:00

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

 Ministerul ucrainean de Externe cere Franţei să reacţioneze în mod oficial faţă de sosirea marţi în Crimeea anexată de Moscova a cinci eurodeputaţi francezi din cadrul Partidului Rassemblement National (RN, fostul FN, extremă dreapta), invitaţi de Rusia în...

( ) Citeşte tot articolul

UE / Nato 2 Iulie 2020, ora: 08:56

Merkel îşi începe preşedinţia UE cu un avertisment privind Brexitul

Merkel îşi începe preşedinţia UE cu un avertisment privind Brexitul

Germania îşi începe miercuri preşedinţia foarte aşteptată a Uniunii Europene (UE) printr-un avertisment al cancelarului Angela Merkel cu privire la Brexit şi la riscul real al unui ”no deal”, care ar fragiliza şi mai mult o economie europeană deja afectată de...

( ) Citeşte tot articolul

Social 2 Iulie 2020, ora: 08:47

Lipsa educaţiei ecologice

Lipsa educaţiei ecologice

Societatea modernă, prin modul în care și-a asigurat, în ultimii ani, rezervele de hrană, apă potabilă, petrol, lemn, a provocat o reală secătuire a resurselor, dar și degradarea mediului înconjurător. Terra suferă şi suferim și noi, oamenii, sau vom suferi implicit....

( ) Citeşte tot articolul

Criza 2 Iulie 2020, ora: 08:44

Moartea misterioasă a peste 350 de elefanți în doar două luni. „E un dezastru al conservării speciei”

Moartea misterioasă a peste 350 de elefanți în doar două luni. „E un dezastru al conservării speciei”

Peste 350 de elefanți au murit în ultimele două luni în Botswana, în ceea ce experții au numit „un dezastru al conservării speciilor”, relatază The Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 2 Iulie 2020, ora: 08:36

METEO, 2 iulie. Urmează zile de foc în Moldova. Cod Galben de caniculă și temperaturi ridicate

METEO, 2 iulie. Urmează zile de foc în Moldova. Cod Galben de caniculă și temperaturi ridicate

 Meteorologii au instituit un nou Cod Galben de caniculă pentru 2-6 iulie. Pe arii extinse se prevăd temperaturi maxime ale aerului cuprinse între +33 și +35 de grade Celsius.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 08:22

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

 Multi oameni sunt preocupati de modul in care ar putea scapa de pungile de sub ochi. Femeile, in special, cheltuie bani si timp pentru a putea ascunde aceste „imperfectiuni”, fara sa se intrebe cum de le-au capatat. Pentru ca exista intotdeauna o cauza a pungilor de sub ochi si,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 2 Iulie 2020, ora: 08:11

Horoscopul zilei de azi, JOI 2 IULIE 2020. Gata de aventură?

Horoscopul zilei de azi, JOI 2 IULIE 2020. Gata de aventură?

Saturn s-a intors in Capricorn, oameni buni! Mai castigam putin timp. Perioada 22 martie – 1 iulie te-a pus in fata unei noi lumi, una pe care inca o construim. In aceasta perioada Saturn a intrat putin in Varsator, cat sa-ti atraga atentia. Acum, mesajul este clar. A venit acasa, in...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 1 Iulie 2020, ora: 13:08

Guvernarea critică „transfugii” dar a practicat și ea la greu „prostituția politică”

Guvernarea critică „transfugii” dar a practicat și ea la greu „prostituția politică”

Traseismul politic, despre care este în vogă să se vorbească acum, fiind prezentat ca un fenomen prezent doar în ultimii ani exclusiv în politica moldovenească este, de fapt prezent începând cu primele parlamente de după independență. În plus, nu este...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)