Astăzi 21 Septembrie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 11:18
Abonamente

Horoscop 11 Mai 2019, ora 08:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 MAI 2019. BALANȚELE POT DISCUTA DESPRE AVERE

Marime Font

Horoscopul zilei de 11 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot aduce în discuție un subiect legat de avere sau de o moștenire.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de discuții interesante, înțelepte cu privire la planurile de viitor financiare și profesionale. Nativii pot gândi sau pot primi idei și sfaturi foarte bune legate de o investiție, posibil pentru a-și pune pe picioare o afacere personală. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie mai responsabili cu bugetul.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de evenimente, posibil desfășurate într-o călătorie, de natură să le întărească niște principii și convingeri de viață. Impactul asupra personalității nativilor va fi unul benefic. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le ofera ocazia de a se responsabliza cu privire la niște cursuri. Taurii care studiază vor reuși să se concentreze pe învățat.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de niște idei ingenioase despre cum să-și îmbunătățească situația financiară. Nu este exclus să fie vorba de asocieri cu persoane din trecut, cu partenerul de viață, însă li se cere răbdare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce momente intime intense și pline de pasiune.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea ocazia de a petrece alături de prieteni și nu este exclus ca, mai în glumă, mai în serios, să pună la cale proiecte de viitor împreună cu aceștia. Sunt susținute dialogurile pe această temă a parteneriatelor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia celor singuri de a cunoaște un posibil viitor partener de cuplu prin intermediul prietenilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu sunt puternic susținuți de contextul astrologic în sectorul profesional. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la persoanele pe care le cunosc acum, la dialogurile pe care le poartă pentru că nu este exclus să le apară o oportunitate remarcabilă legată de carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă o stare generală de sănătate foarte bună, însă sunt sfătuiți să nu exagereze.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea șansa de a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită sau poate fi vorba de o călătorie în care să-și întâlnească sufletul pereche. Pe de altă parte, o serie de nativi pot lua acum decizia de a continua niște studii, mai ales dacă au legătură cu zona de creație. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține activitățile artistice și recreative.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de dialoguri constructive, benefice viitorului lor, cu membrii familiei. Se vor aborda cel mai probabil teme financiare, legate de avere și moștenire, dar și teme administrative legate de locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să lămurească chestiuni pe care le-au evitat sau le-au amânat până acum.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au șansa să rezolve prin comunicare o situație care este legată de partenerul de viață. Nativii ajung la un acord favorabil, la o înțelegere benefică. Pe de altă parte, pot analiza posibilitatea de a se înscrie la niște cursuri și astfel de a-și consolida în viitor statutul profesional prin noi asocieri, noi parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le favorizează o bună capacitate de concentrare și de învățare. Moment favorabil pentru susținerea testelor, examenelor, interviurilor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot pune la cale niște planuri de consolidare și creștere a bugetului. Nativii iau în calcul inclusiv varianta orelor peste program sau varianta implicării în proiecte suplimentare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite suprasolicitarea, să se relaxeze și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să se redescopere prin intermediul activităților artistice și creative. Se conturează aspecte favorabile, plăcute, benefice cu persoana iubită și pot petrece momente minunate împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce celor singuri ocazia de a începe o relație sau, cel puțin, de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul în acest sens.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să poarte dialoguri utile, profunde totodată, cu membrii familiei. Nativii se pot redescoperi prin intermediul acestor discuții care pot avea legătură cu trecutul lor, cu rădăcinile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate favoriza reîntoarcerea în trecut pentru vindecarea unor răni.

Cei născuți în zodia Pești pot pleca în scurte călătorii, posibil la rude, la prieteni cu scopul de a se destinde, de a petrece. Nativii vor fi foarte comunicativi și sociabili, chiar glumeți și deschiși în abordarea oricăror subiecte. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia să-și facă noi cunoștințe, noi relații benefice pentru planurile lor de viitor. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:52

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Precursorul Partidului Popular Românesc, PLR, închiria sediul de la Serafim Urechean. E o clădire frumoasa, impozanta, puțin mai la vale de Filarmonica, pe strada Mihai Eminescu, scrie liderul PPR Vlad Țurcanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:22

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

 Compania Naţională de Căi Ferate CFR a anunţat vineri că şapte companii româneşti de specialitate au depus oferte în cadrul licitaţiilor publice, organizate de companie, pentru întocmirea studiilor de fezabilitate pentru 44 de staţii de cale ferată, incluse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:16

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

 Modul Chinei de a riposta la protestele anti-chinezești din Hong Kong duce Occidentul, după cum vom vedea, în pragul a două întrebări fundamentale pentru economia lumii. Pentru că discutăm despre modul cum SUA și alte state vor trata de acum înainte, inclusiv...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:52

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu Din editia print

Maia Sandu susține că deputatul Octavian Țîcu, candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile din 20 octombrie în Chișinău, face un deserviciu alegătorilor proeuropeni din capitală. Astfel a comentat premierul decizia parlamentarului de a părăsi fracțiunea PPDA din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:47

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

 Dacă socialiștii și-ar fi dorit, ar fi creat singuri majoritatea parlamentară timp de o săptămână după modelul care a existat în Parlamentul precedent, dar Partidul Socialiștilor nu-și dorește acest lucru. Declarația aparține președintelui Igor Dodon, lider...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:37

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, îi recomandă Maiei Sandu să nu aibă încredere în Igor Dodon. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:30

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

Nastase are privirea aplecata, iar internautii n-au ezitat sa faca gluma la acest subiect. “Andrei, nu strange mana prea tare si ridica ochii in sus!”, “Domnu vice-ministru se holbeaza la t**ele doamnei Trump?”, “Ce face Andrei Nastase, cauta cu ochii daca are...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:17

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Șeful departamentului de dezvoltare al gigantului german Daimler a anunțat o decizie majoră: concernul auto abandonează investițiile în motoarele pe benzină și motorină și se concentrează pe dezvoltarea automobilelor electrice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:16

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Curtea de Apel București a admis vineri acțiunea CNSAS și a constatat calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa fostului președinte Traian Băsescu, potrivit deciziei instanței.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Septembrie 2019, ora: 09:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 08:19

Asigurată de a deveni primul șef al Parchetului european, magistrata Laura Codruţa Kovesi îşi ia revanşa după ani buni de luptă în România împotriva malversaţiunilor clasei politice, până în punctul de a deveni o obsesie a guvernului de la Bucureşti, scrie publicața franceză...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 07:56

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

Fostul deputat si ministrul MAI, Andrei Năstase, susține că dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 18:53

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

 WINET este primul proiect transfrontalier din regiunea Bazinului Mării Negre ce va cuprinde, inițial, trei țări: Moldova, România și Bulgaria. În cadrul acestui parteneriat vinicol, Republica Moldova este partener lider și implementator.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 13:04

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Atacurile directe și mai voalate ale președintelui Igor Dodon și Guvernului de la Chișinău asupra companiei a preluat contractul de concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău provoacă tot mai multe îngrijorări în mediul diplomatic, dar și în cel al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:56

Cine este în realitate cetățeanul rus Alexander Rahr pe care presa lui Dodon îl laudă ca fiind un mare „expert german”

Cine este în realitate cetățeanul rus Alexander Rahr pe care presa lui Dodon îl laudă ca fiind un mare „expert german”

Alexander Rahr este unul dintre „picioarele de pod” ale propagandei ruse în Germania.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:36

opinie O nouă mișcare de opoziție împotriva dodonizării

O nouă mișcare de opoziție împotriva dodonizării

Scena politică de la Chișinău a fost marcată de plecarea lui Octavian Țîcu din fracțiunea Dreptate și Adevăr. Modul în care s-a produs, declarațiile actorilor politici provocate de această plecare ne arată că a existat, și în continuare există, o tensiune mare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:15

Dodonizme - Trebuie să avem relații foarte bune cu România ș Ucraina / Igor Nicolaevici n-a fost NICIODATĂ la București sau Kiev

Dodonizme - Trebuie să avem relații foarte bune cu România ș Ucraina / Igor Nicolaevici n-a fost NICIODATĂ la București sau Kiev

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a acordat un interviu în exclusivitate RFI România.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 20 Septembrie 2019, ora: 12:11

“Suntem mult mai preocupaţi de Germania decât de Brexit.” Unda de șoc ce se propagă în întreaga Europă

“Suntem mult mai preocupaţi de Germania decât de Brexit.” Unda de șoc ce se propagă în întreaga Europă

Deşi Brexitul domină agenda în prezent, Franţa este preocupată mai mult de impactul încetinirii creşterii economice a Germaniei, principalul său partener comercial, conform unei analize publicate de Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 12:11

FLASH /// Nistor Grozavu a fost REȚINUT / Procurorii îl acuză de depășirea atribuțiilor de serviciu

FLASH /// Nistor Grozavu a fost REȚINUT / Procurorii îl acuză de depășirea atribuțiilor de serviciu

Fostul viceprimar al Capitalei Nistor Grozavu a fost reţinut în această dimineaţă. Informaţia a fost confirmată de şeful Procuraturii Municipale, Ştefan Şaptefraţi. Acesta a declarat că Grozavu este cercetat penal pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 10:57

Drumurile europene ale alianței ACUM-PSRM /// Un miliardar rus ar putea construi șoseaua de centură a Chișinăului

Drumurile europene ale alianței ACUM-PSRM /// Un miliardar rus ar putea construi șoseaua de centură a Chișinăului

Igor Bukato, președintele grupului de companii Vozrojdenie din Sankt Petersburg, Rusia ar fi să construiască oi șosea de centură în jurul Chișinăului, care ar corespunde tuturor standardelor internaționale, anunţă Preşedinţia Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 10:17

Delegația Guvernului va cheltui aproape 270 de mii de lei pentru vizita la New York / Nu se știe cât ne va costa și „turismul” lui Dodon în America

Delegația Guvernului va cheltui aproape 270 de mii de lei pentru vizita la New York / Nu se știe cât ne va costa și „turismul” lui Dodon în America Foto: Sediul ONU

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), Nicolae Popescu, alături de diplomații Tatiana Molcean și Galina Nipomici, vor merge la New York pentru a participa la cea de-a 74-a sesiune a Adunării Generală a ONU. Costul total al deplasării celor trei diplomați, care vor...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)